Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.276
Πόντοι
8.645
ωραία, άμα δεν έχεις υψηλά στάνταρ, τότε δεν έχεις πρόβλημα νορμάλ κοπέλα θα βρεις που να σου αρέσει ...και από ότι λες μπορείς να ανταπεξέλθεις στα βασικά..καφέ..κανένα ποτάκι κτλ...

Σιγά ρε φίλε, τι "ανταπεξελθεις" γράφεις, λες και πρόκειται για αγώνα ζωης

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
καλα ρε τυπε..κατσε με την μαμα ..αφου ετσι βολευεσαι...αλλα μην ζητας και γκομενες...

έχεις ακούσει μια αρρώστια που λέγεται αυτισμός...???τσέκαρε το λίγο...γιατί δεν σε βλέπω καλά..!!!

και ποιός σου είπε ρε τυπε ότι δεν βγάζω γκόμενες ...εγώ ποστάρισα για κάτι που συνέβη σε μένα και που μου έκανε εντύπωση γιατί με ενόχλησε και γιατί παρατηρώ τις συμπεριφορές αυτές συχνά από τις ελληνίδες για διάφορα ζητήματα... τα οποία ποικίλουν... και όχι μόνο από δικές μου εμπειρίες αλλά και από εμπειρίες φίλων και γνωστών μου ...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
έχεις ακούσει μια αρρώστια που λέγεται αυτισμός...???τσέκαρε το λίγο...γιατί δεν σε βλέπω καλά..!!!

και ποιός σου είπε ρε τυπε ότι δεν βγάζω γκόμενες ...εγώ ποστάρισα για κάτι που συνέβη σε μένα και που μου έκανε εντύπωση γιατί με ενόχλησε και γιατί παρατηρώ τις συμπεριφορές αυτές συχνά από τις ελληνίδες για διάφορα ζητήματα... τα οποία ποικίλουν... και όχι μόνο από δικές μου εμπειρίες αλλά και από εμπειρίες φίλων και γνωστών μου ...
γιατι εσυ εισαι καλυτερος?
που εφαγες χυλοπιτα και μπηκες στο μπουρδελα.κομ να πεις τον πονο σου?
εσυ δηλαδη δεν εχεις απορριψει γκομενα επειδη ειναι μπαζο? ε, σκεψου οτι μπαζο για τη γυναικα ειναι ο αφραγκος..

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
η πρωτη προταση παει σ' εσενα
μετα πατησα 2 φορες εντερ κ αλλαζω συνομιλητη :P
ειπα και εγω..

κακως δεν επρεπε να ενοχληθεις... κοιτα λιγο και την δικη σου συμπεριφορα...εχεις αραξει στη μανα σου και περιμενεις να σου κερδισεις το λοτο...τι να σε κανει η γκομενα? μην μου πεις οτι γαμας καλα... :grin:

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Γιατι ρε αυτη εχει σπιτι και μενει μονη της? ή ψαχνει μαλακα να παντρευτει να φυγει απ' τη μανα της?

μεγαλε που κλαιγεσαι αποφασισε τι θες απ' τη ζωη σου
και σκεψου και λιγο τι μπορεις να δωσεις
αν εισαι ομορφος, πλουσιος, κλπ, τοτε μπορεις πιο ευκολα να επιλεξεις
αν σου λειπουν αυτα, τοτε αραξε στα κυβικα σου και σταματα την κλαψα
βρες ενα 17χρονο να του παιρνεις καραμελες και να το πηγαινεις κανα σινεμαδακι με κοσμοτε 2for1

ποιος κλάφτηκε ρε μεγάλε ...ένα ποστ έκανα άρχικά και έπεσαν τρια τέσσερα έτομα να με φάνε και εγώ απλά τους απαντάω στις επιθέσεις που δέχομαι...ποιά κυβικά και παπάρια μου λες 190 είμαι γυμνασμενος με δύο μεταπτυχιακά

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
γιατι εσυ εισαι καλυτερος?
που εφαγες χυλοπιτα και μπηκες στο μπουρδελα.κομ να πεις τον πονο σου?
εσυ δηλαδη δεν εχεις απορριψει γκομενα επειδη ειναι μπαζο? ε, σκεψου οτι μπαζο για τη γυναικα ειναι ο αφραγκος..
αρα μεγαλε καλα λεμε εδω μεσα οτι οι γυναικες ειναι υλιστριες και κοιτανε  μονο το χρημα.και οχι φιλε μου δεν εχουμε αποριψει γκομενα επειδη δεν μας αρεσε.σε ολες δινουμε ευκαιριες

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
ποιος κλάφτηκε ρε μεγάλε ...ένα ποστ έκανα άρχικά και έπεσαν τρια τέσσερα έτομα να με φάνε και εγώ απλά τους απαντάω στις επιθέσεις που δέχομαι...ποιά κυβικά και παπάρια μου λες 190 είμαι γυμνασμενος με δύο μεταπτυχιακά
1,90 μενεις με γονεις 35 ετων..ο βολδεμορτης εισαι?και μπηκες με κλωνο?

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
ε τοτε εισαι ασχημος

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Απο οτι καταλαβαμε ολοι σχεδον μετα απο τις συζητησεις μας ειναι οτι οι ιδιες  οι γυναικες συντηρουν την πορνεια με τις συμπεριφορες τους.οι αντρες ειναι απλα θυματα τα οποια προσπαθουν να βρουν λιγο αγαπη στην αγκαλια της πορνης.την αγαπη που του στερησαν ολες οι υπολοιπες γυναικες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom