Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

Επισκέπτης
αν δεν κερασεις θα σε περασει για γυφτο ρε φιλε και δεν θα ξαναβγει μαζι σου.θα νομισει οτι δεν την γουσταρεις.ξερεις πως σκεφτονται οι γκομενες για αυτους που δεν  πληρωνουν καφε
εχεις σκεφτει ποτε να πεις την αληθεια πριν την εξοδο; αν το παιζεις μπρουκλης και δεν κερνας ουτε καφε λογικο είναι να το παρει στραβα... και εσυ το ιδιο θα εκανες ;) αν πεις την αληθεια θα το εκτιμησει

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
εχεις σκεφτει ποτε να πεις την αληθεια πριν την εξοδο; αν το παιζεις μπρουκλης και δεν κερνας ουτε καφε λογικο είναι να το παρει στραβα... και εσυ το ιδιο θα εκανες ;) αν πεις την αληθεια θα το εκτιμησει
καφε κερναω φιλε.απλα δεν εχω για ακριβοτερες εξοδους

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
αν δεν κερασεις θα σε περασει για γυφτο ρε φιλε και δεν θα ξαναβγει μαζι σου.θα νομισει οτι δεν την γουσταρεις.ξερεις πως σκεφτονται οι γκομενες για αυτους που δεν  πληρωνουν καφε
Άσε τις γκόμενες και πιάσε άλλο σπορ  :grin:

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
και μονο οτι ζεις με τουσ γονεις σου μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει...35 χρονων και ζεις με τουσ γονεις σου περιμενοντας τι?????????????? βρες την ζωη σου σηκω φυγε μονος εισαι....αλλα μαλλον δεν εισαι για πολλα...για αυτο μην ζητας και πολλα...

Τύπε γιατί το προσωποποιείς το θέμα ...δεν με ξέρεις και από χθες για να μου λες αν είμαι για πολλά ή λίγα... Είσαι κομπλεξικός φίλε μου αυτό είναι το πρόβλημα ...και είναι δικό σου και όχι δικό μου... Όπως αναφέρω και παραπάνω οι μισοί έλληνες 30 έως 40 ετών είτε είναι άνεργοι είτε υποαπασχολούνται και δουλεύουν για ψίχουλα... Οι περισσότεροι φίλοι μου και γνωστοί μου που είναι ανύπαντροι μένουν με τους γονείς τους και δεδομένης της οικονομικής κατάστασης είναι απόλυτα λογικό αυτό... Σύμφωνα με τη λογική τη δική σου όλοι είμαστε προβληματικοί ... Ναι ρε έχεις δίκιο τι να σου πω... εξάλλου πάντα η βλακεία είναι ανίκητη ....οπότε μην αγχώνεσαι μεγάλε δίκιο έχεις....

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
οκ τότε μια χαρά είσαι. δεν χρειάζονται ακριβές βόλτες και τέτοια ...Σε νορμάλ μέρη θα πηγαίνετε ..για καφεδάκι, ποτάκι.. κτλ και ούτε είναι απαραίτητο να κερνάς πάντα εσύ...

Σωστος ο μπαρμαν!

Επισκέπτης
καφε κερναω φιλε.απλα δεν εχω για ακριβοτερες εξοδους
ρε τυπε αν κανεις καμακι με το iPhone στο τραπεζι και το κλειδι της BMW από την άλλη και δεν εχεις να κερασεις καφε εισαι μαλακας... Αν παλι πας κολονακι και ψάχνεις να βγαλεις την κορη του ταδε εισαι πιο μαλακας... αν ψάχνεις γκομεναρα μοντελο να την βγαλει με πασατεμπο τι να σου πω... ειπα από την αρχη στα κυβικα σου και να γουστάρεις!!!!!!!

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
ρε τυπε αν κανεις καμακι με το iPhone στο τραπεζι και το κλειδι της BMW από την άλλη και δεν εχεις να κερασεις καφε εισαι μαλακας... Αν παλι πας κολονακι και ψάχνεις να βγαλεις την κορη του ταδε εισαι πιο μαλακας... αν ψάχνεις γκομεναρα μοντελο να την βγαλει με πασατεμπο τι να σου πω... ειπα από την αρχη στα κυβικα σου και να γουστάρεις!!!!!!!
μακαρι να ειχα τετοιο αμαξι μεγαλε.δεν εχω ρε φιλε  υψηλα στανταρ.δεν με απασχολουν οι πλουσιες γυναικες

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Τύπε γιατί το προσωποποιείς το θέμα ...δεν με ξέρεις και από χθες για να μου λες αν είμαι για πολλά ή λίγα... Είσαι κομπλεξικός φίλε μου αυτό είναι το πρόβλημα ...και είναι δικό σου και όχι δικό μου... Όπως αναφέρω και παραπάνω οι μισοί έλληνες 30 έως 40 ετών είτε είναι άνεργοι είτε υποαπασχολούνται και δουλεύουν για ψίχουλα... Οι περισσότεροι φίλοι μου και γνωστοί μου που είναι ανύπαντροι μένουν με τους γονείς τους και δεδομένης της οικονομικής κατάστασης είναι απόλυτα λογικό αυτό... Σύμφωνα με τη λογική τη δική σου όλοι είμαστε προβληματικοί ... Ναι ρε έχεις δίκιο τι να σου πω... εξάλλου πάντα η βλακεία είναι ανίκητη ....οπότε μην αγχώνεσαι μεγάλε δίκιο έχεις....
καλα ρε τυπε..κατσε με την μαμα ..αφου ετσι βολευεσαι...αλλα μην ζητας και γκομενες...

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
μακαρι να ειχα τετοιο αμαξι μεγαλε.δεν εχω ρε φιλε  υψηλα στανταρ.δεν με απασχολουν οι πλουσιες γυναικες

ωραία, άμα δεν έχεις υψηλά στάνταρ, τότε δεν έχεις πρόβλημα νορμάλ κοπέλα θα βρεις που να σου αρέσει ...και από ότι λες μπορείς να ανταπεξέλθεις στα βασικά..καφέ..κανένα ποτάκι κτλ...

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66
καλα ρε τυπε..κατσε με την μαμα ..αφου ετσι βολευεσαι...αλλα μην ζητας και γκομενες...
Γιατι ρε αυτη εχει σπιτι και μενει μονη της? ή ψαχνει μαλακα να παντρευτει να φυγει απ' τη μανα της?

μεγαλε που κλαιγεσαι αποφασισε τι θες απ' τη ζωη σου
και σκεψου και λιγο τι μπορεις να δωσεις
αν εισαι ομορφος, πλουσιος, κλπ, τοτε μπορεις πιο ευκολα να επιλεξεις
αν σου λειπουν αυτα, τοτε αραξε στα κυβικα σου και σταματα την κλαψα
βρες ενα 17χρονο να του παιρνεις καραμελες και να το πηγαινεις κανα σινεμαδακι με κοσμοτε 2for1

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Γιατι ρε αυτη εχει σπιτι και μενει μονη της? ή ψαχνει μαλακα να παντρευτει να φυγει απ' τη μανα της?

βρες ενα 17χρονο να του παιρνεις καραμελες και να το πηγαινεις κανα σινεμαδακι με κοσμοτε 2for1
για μενα το λες φιλε :think:

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166

ποιος κλαιγετε? :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom