Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
πραγματικα η παχομπαζολες ειναι μακραν η χειροτερες ..

δυστηχως υπαρχουν καμενοι αντρες,βασικα λογο γουστου προς λατρεια εις της παχουλες και το κακο ειναι οτι μεγαλος αριθμος ομορφων γυναικων και κοριτσιων που γνωριζω απο τον κυκλο μου, σχολη,γυμναστηριο κλπ,εχουν φουλ ανασφαλειες..

Βλεπω προχτες μια στραβη με γυαλια φακλανοκωλα να περπαταει με φουλ αυτοπεποιθηση  :jerking: :jerking: :jerking:
αφου οι πιρφοροι τους δινουν αερα τι περιμενεις ρε σταμουλη :think: :think:

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ψδηλαδη ειναι προσιτες περισσοτερο οι αδυνατες απο τις παχουλες απο οτι μου λες και εσυ.αρκετοι φιλοι τα ριχνουν σε παχουλες επειδη πιστευουν οτι θα πεσουν πιο ευκολα και στο τελος τρωνε τη χυλοπιτα και απο την παχουλη και τσακιζεται η ψυχολογια τους ακομη περισσοτερο και σταματανε να κανουν καμακι

άμα υπάρχουν πολλοί που τα ρίχνουν σε παχουλές λογικό είναι και αυτές να έχουν πάρει αέρα...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Αρα εφοσον θελουν να ριχνουν τις χυλοπιτες αραδα τοτε να παψουν να λενε οτι οι αντρες κοιτανε τα μοντελα.αυτες οι ιδιες τους στελνουν στα μοντελα

Εγγρ.
17 Ιουλ 2013
Like
4
Πόντοι
16
Αρα εφοσον θελουν να ριχνουν τις χυλοπιτες αραδα τοτε να παψουν να λενε οτι οι αντρες κοιτανε τα μοντελα.αυτες οι ιδιες τους στελνουν στα μοντελα
Πέστα ρε chris33...Να θέλεις να γαμήσεις σαν άνθρωπος μια χοντρή και να αναγκάζεσαι να πηδάς τα μοντέλα... :headbang:  :grin:

Επισκέπτης
τυπε αν της την πέφτεις σαν να της κανεις χαρη θα σε κλασει και καλα θα κανει... το θεμα είναι να κρινει ο καθενας με τα μετρα του

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
τυπε αν της την πέφτεις σαν να της κανεις χαρη θα σε κλασει και καλα θα κανει... το θεμα είναι να κρινει ο καθενας με τα μετρα του
δηλαδη πρεπει να την παρακαλαω ενω αυτη με φτυνει ρε φιλε

AkisV

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2013
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω ότι το θέμα έχει τόσες παραμέτρους και από την πλευρά του άνδρα και από την πλευρά της γυναίκας (εμφάνιση, εισόδημα, ψυχολογική κατάσταση, συναισθηματική κατάσταση, οικογενειακή κατάσταση, πεποιθήσεις κλπ κλπ κλπ κλπ.....) που μάταια συζητιέται.

Ο καθένας απλά παραθέτει τη δικιά του οπτική, βασισμένη στις δικιές του εμπειρίες, οι οποίες και αυτές άρρηκτα συνδεδεμένες με τις προσωπικές του παραμέτρους.

Καλύτερα να βγούμε έξω για καμία μπύρα και να την πέσουμε στο πρώτο μωρό που θα μας γυαλίσει. Πιο πολλά θα μάθουμε.

...Γιατί αν το καλοσκεφτείτε κάτι το οποίο ισχύει και είναι κανόνας για κάποιον άλλον, ως συμπέρασμα των εμπειριών του, προσωπικά δεν θα ισχύει για τον καθένα μας, γιατί ενδεχομένως να έχουμε πολύ διαφορετική εμφάνιση, επιδιώξεις, προσωπικότητα και τρόπο ζωής.

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Και πες οτι την ριχνεις ρε φιλε.μετα τι γινεται οταν θελει να την πας βολτα σινεμα αλλα εσυ εχεις μονο για ενα καφε.πως τις λες οτι δεν εχεις φραγκα για σινεμα χωρις να σε αποριψει

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
Νομίζω ότι το θέμα έχει τόσες παραμέτρους και από την πλευρά του άνδρα και από την πλευρά της γυναίκας (εμφάνιση, εισόδημα, ψυχολογική κατάσταση, συναισθηματική κατάσταση, οικογενειακή κατάσταση, πεποιθήσεις κλπ κλπ κλπ κλπ.....) που μάταια συζητιέται.

Ο καθένας απλά παραθέτει τη δικιά του οπτική, βασισμένη στις δικιές του εμπειρίες, οι οποίες και αυτές άρρηκτα συνδεδεμένες με τις προσωπικές του παραμέτρους.

Καλύτερα να βγούμε έξω για καμία μπύρα και να την πέσουμε στο πρώτο μωρό που θα μας γυαλίσει. Πιο πολλά θα μάθουμε.

...Γιατί αν το καλοσκεφτείτε κάτι το οποίο ισχύει και είναι κανόνας για κάποιον άλλον, ως συμπέρασμα των εμπειριών του, προσωπικά δεν θα ισχύει για τον καθένα μας, γιατί ενδεχομένως να έχουμε πολύ διαφορετική εμφάνιση, επιδιώξεις, προσωπικότητα και τρόπο ζωής.

Ωραία τα λες ρε φίλε, αλλά γενικεύεις πολύ, όχι φίλε μου η κωλοκατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα και η κομπλεξική μας νοοτροπία ως λαός.. δεν είναι προσωπικές εμπειρίες ...είναι η πραγματικότητα.. Τώρα εάν εσύ δεν μπορείς να δεις αυτή τη πραγματικότητα είναι δικό σου θέμα...

κοίτα λίγο πίσω και θα δεις ότι το συγκεκριμένο θρέντ διαρκεί πάνω από πέντε χρόνια... αυτό νομίζω από μόνο του τα λέει όλα!!!  

alfreewind

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Απρ 2012
Κριτικές
32
Like
220
Πόντοι
616
Και πες οτι την ριχνεις ρε φιλε.μετα τι γινεται οταν θελει να την πας βολτα σινεμα αλλα εσυ εχεις μονο για ενα καφε.πως τις λες οτι δεν εχεις φραγκα για σινεμα χωρις να σε αποριψει

Ενταξει ρε φιλε!Εις τους αιωνας των αιωνων για να κυκλοφορησεις μια κοπελλα επρεπε να εχεις και μια δραχμη στην τσεπη.Δεν μιλαω για χλιδα και φιγουρες αλλα ενα κερασμα παντα επρεπε να γινει.Τωρα βεβαια εχουν σφιξει οι κολοι,υπαρχουν μεγαλες αφραγκιες αλλα ετσι ειναι.Εδω αν δεν εχεις μια στην τσεπη δε βγαινεις με τους φιλους σου γιατι ντρεπεσαι και με το κοριτσι ουτε σινεμα???
Υπαρχουν καποιες κοπελλες που καταλαβαινουν,ομως αυτες συνηθως δεν ειναι αυτες που θα καμακωσουμε....

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0

Κάνε εσύ την αρχή και μετά προσπάθησε να φέρεις την κατάσταση στα μέτρα σου... Δεν τις λες από την αρχή ότι δεν παίζουν φράγκα... εννοείται αυτό...

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
δεν υπαρχει κανενας λογος να κερασεις γκομενα που δεν εχεις γαμησει..δεν προκειται να αυξησει τις πιθανοτητες σου..
αν γουσταρει θα σου αφησει αυτη πορτα για εξοδο και θα ρθει ακομα και αν της προτεινεις να πατε να ακουσετε χριστιδη να απαγγελει για τα τιμια πρωταθληματα του γαυρου..απο την αλλη αν δε γουσταρει,οτι και να κερασεις,δυσκολα θα φας ή ακομα και αν φας με τα πολλα ξυνο θα ειναι..

δουλεψτε το παιχνιδι σας και τον ευατο σας,και ας σας απορριψουν για το χρημα..
καλυτερα γλιτωνετε και χρονο αν γινει κατι τετοιο..

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Κάνε εσύ την αρχή και μετά προσπάθησε να φέρεις την κατάσταση στα μέτρα σου... Δεν τις λες από την αρχή ότι δεν παίζουν φράγκα... εννοείται αυτό...
εχω λεφτα.απλα δεν εχω για ακριβες βολτες

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Εγώ τύπε είμαι 35 και μένω με τους γονείς μου, αλλά εσύ από ότι φαίνεται ζεις σε άλλο πλανήτη... μάλλον δεν έχεις καταλάβει τι ακριβώς συμβαίνει στην Ελλάδα τα τελευταία - και όχι μόνο - χρόνια....
και μονο οτι ζεις με τουσ γονεις σου μαλλον εσυ δεν εχεις καταλαβει...35 χρονων και ζεις με τουσ γονεις σου περιμενοντας τι?????????????? βρες την ζωη σου σηκω φυγε μονος εισαι....αλλα μαλλον δεν εισαι για πολλα...για αυτο μην ζητας και πολλα...

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
δεν υπαρχει κανενας λογος να κερασεις γκομενα που δεν εχεις γαμησει..δεν προκειται να αυξησει τις πιθανοτητες σου..
αν γουσταρει θα σου αφησει αυτη πορτα για εξοδο και θα ρθει ακομα και αν της προτεινεις να πατε να ακουσετε χριστιδη να απαγγελει για τα τιμια πρωταθληματα του γαυρου..απο την αλλη αν δε γουσταρει,οτι και να κερασεις,δυσκολα θα φας ή ακομα και αν φας με τα πολλα ξυνο θα ειναι..

δουλεψτε το παιχνιδι σας και τον ευατο σας,και ας σας απορριψουν για το χρημα..
καλυτερα γλιτωνετε και χρονο αν γινει κατι τετοιο..
αν δεν κερασεις θα σε περασει για γυφτο ρε φιλε και δεν θα ξαναβγει μαζι σου.θα νομισει οτι δεν την γουσταρεις.ξερεις πως σκεφτονται οι γκομενες για αυτους που δεν  πληρωνουν καφε

barmangomenos

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2013
Like
0
Πόντοι
0
εχω λεφτα.απλα δεν εχω για ακριβες βολτες

οκ τότε μια χαρά είσαι. δεν χρειάζονται ακριβές βόλτες και τέτοια ...Σε νορμάλ μέρη θα πηγαίνετε ..για καφεδάκι, ποτάκι.. κτλ και ούτε είναι απαραίτητο να κερνάς πάντα εσύ...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom