Επισκέπτης
εβακι μη τα λες αυτα θα καβλωσει κανας ανωμαλος και θα σε τρεχειεστω γι αυτο δεν με θελουν τελικα οι αντρες;;;
τους βαζεις παντως ιδεες που δεν ισχυουν αφου το εχω πει κι αλλου οτι ειμαι 150 κιλα και με χεσμενα βρακια
εβακι μη τα λες αυτα θα καβλωσει κανας ανωμαλος και θα σε τρεχειεστω γι αυτο δεν με θελουν τελικα οι αντρες;;;
τους βαζεις παντως ιδεες που δεν ισχυουν αφου το εχω πει κι αλλου οτι ειμαι 150 κιλα και με χεσμενα βρακια
και η βικυ 35 ειναι ρε...
Μ αρεσουν οι χοντρες,ο bblower ειμαι με τη γυναικα τη χοντρη..σκουπισου ειπα ειμαι 150 κιλα ασε τι λεει ο ντραμμερ
εβακι μη τα λες αυτα θα καβλωσει κανας ανωμαλος και θα σε τρεχει
σιγουρα...δε χανεις μια προσπαθεια ομωςααα δεν εχει σημασια μπορει να ειναι ελλεινηδα και μην ξερει
εσύ μικρέ φρόνιμα....Βάλε και την Οχιά...
εσύ μικρέ φρόνιμα....
το βιντεο φαντάζομαι το είδες πρώτος πρώτος.....
δεν γινεται υπαρχει αλλος στην μεση....ο βυζοςΕβα ειμαστε φτιαγμενοι ο ενας για τον αλλο,μη κωλωνεις για το ζωδιο..
Εβα πεφτω στα ποδια σου..θα γινω ενα με το πατωμα..παντρεψου με..
Σου πιανει καθολου τον βυζο ο βυζος?δεν γινεται υπαρχει αλλος στην μεση....ο βυζος
Σου πιανει καθολου τον βυζο ο βυζος?
Παντρευτηκατε?εχουμε παντρευτει εδω και καιρο με κουμπαρο τον απλο2
περάστε στο θρεντ του βάζελου παρακαλώ....ποιο βιντεο?θελω και εγω εκπαιδευτικο υλικο! :o
Κι εγώ γιατί δεν ξέρω τίποτα;Αχαχαχαχαχαχαχαχαδεν γινεται υπαρχει αλλος στην μεση....ο βυζος
Κι εγώ γιατί δεν ξέρω τίποτα;Αχαχαχαχαχαχαχαχα
άμα δώσεις αίμα θα μάθεις.....Κι εγώ γιατί δεν ξέρω τίποτα;Αχαχαχαχαχαχαχαχα
περάστε στο θρεντ του βάζελου παρακαλώ....
Εντάξει ρε θα δώσω!!! Φαγώθηκες!!! Δεν θα το κρατήσω για εμένα...άμα δώσεις αίμα θα μάθεις.....