BiteMeIaMfresH
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2006
- Like
- 15
- Πόντοι
- 66
σωστά ...
εσύ τι όργανο είσαι;
ομποε ή τρομπόνι;
ξεκουρδιστο
χααααααααχα
σωστά ...
εσύ τι όργανο είσαι;
ομποε ή τρομπόνι;
χιούμορ εσύ πάντα είχες......ξεκουρδιστο
χααααααααχα
σοβαρότητα στο μείον άπειρο σπάνιε......Λέω να αρχίσω να σπαμάρω μέχρι να φτάσουμε στις 400 σελίδες....
χιούμορ εσύ πάντα είχες......
το χιούμορ εσύ το μετράς με το θερμόμετρο;κ τωρα εχω, δεν φαινεται? ειμαι με πυρετο λες να φταιει αυτο? *P *P *P
φαίνεται να έχεις χιούμορ....
αλλά σαν κλασσική ελληνίδα, μόλις σφίγγουν οι κώλοι αρχίζουν οι παραξηγήσεις.......
το χιούμορ εσύ το μετράς με το θερμόμετρο;
στο ορθόν το βάζεις;
καλά άλλη φορά θα σου απαντάω με καβάφη........οχι απλα γτ η πλακα πρεπει να ειναι παντα σε σχεση με το μουνι μου;;; και δεν παρεξηγηθηκα καθολου απλα ηταν τοσο ρηχο αυτο που ειπες και ξενερωσα
οχι απλα γτ η πλακα πρεπει να ειναι παντα σε σχεση με το μουνι μου;;;
και δεν παρεξηγηθηκα καθολου απλα ηταν τοσο ρηχο αυτο που ειπες και ξενερωσα
περαστικά μαραμένη μπαίτ μας......οσο να πεις μ επηρεαζει ο 40 πυρετος
οχι απ οταν ημουν βρεφακι (μ αρεσει που απανταω κ σοβαρα χαχαχα)
Γιατι συνεχως το μοστραρεις εδω μεσα (το μουνι σου και τα γαμησια που τρως)
θα σου βρουμε γκομενο φιλολογο μην στενοχωριεσαι
δυο λεπτα ελλειψα και στην πεσανε ρεευχαριστω ναι οντως το εχω αναγκη αφου η αδερφη μου δεν αξιωθηκε να μου μαθει 5 πραματα μονο διαγωνισμους ξερει να κερδιζει
ευχαριστω ναι οντως το εχω αναγκη αφου η αδερφη μου δεν αξιωθηκε να μου μαθει 5 πραματα μονο διαγωνισμους ξερει να κερδιζει
δυο λεπτα ελλειψα και στην πεσανε ρε
ναι ασπρουλιαρη μου βασικα ο σουπερμαν ηταν παπους μου η νεα γενια ειναι φυσικα βελτιωμενηΣορυ ξεχασα οτι προερχεσαι απο την οικογενεια του σουπερμαν
λοιπον εγω θα πω αλλη μια φορα κατι και δεν ξαναασχολουμαι με το θεμα,η εβα ειναι μουναρα και οποιος δεν την εχει δει χανει πολλα
εγω θελω να την δω
ευα περιμενω πμ *P (τι? καλυτερος ειναι ο ντραμμερ απο μενα που σ εχει δει? χαχα)