γκομενετο δικε μου?
καλη?
την εσπρωξες?
Ένας κύριος δεν μιλάει ποτέ για τις παρέες του!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ναι
γκομενετο δικε μου?
καλη?
την εσπρωξες?
καλα ξηγηθηκες τυπεΈνας κύριος δεν μιλάει ποτέ για τις παρέες του!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
Ναι
καλα ξηγηθηκες τυπε
πηδα την κανα δυο φορες ακομα και απολυσε την τυπεΤύπε μου, δεν το βλέπω να προχωράει πολύ πάντως. Αυτή είναι ζουζούνι και εγώ ψάχνω τώρα μια σεμνή και χαμηλών τόνων για να νοικοκυρευτώ!
Ξανάρχισε να έχει κόσμο αυτό το θέμα?Βαλτοί είστε ρε σεις?
Εγώ πάντως σήμερα χώρισα....
Εγώ πριν κάνα δίμηνο, τύπε μου.
Μην μιζεριάσεις μέσα. Βγες, γλέντα, πήγαινε στριπτιζάδικα, κωλόμπαρα, γάμα καμιά πουτάνα και σε ένα μήνα το πολύ θα σαι έτοιμος για νέες περιπέτειες.
Αρκεί να μην είσαι καψούρης.
Για αυτήν την περίπτωση
γιατι ρε τυπε?Βασικά μετάνοιωσα και που το έγραψα, γι' αυτό το διέγραψα....
Όχι καψούρης δεν είμαι, απλά εκνευρισμένος....
γιατι χωρησες?Βασικά μετάνοιωσα και που το έγραψα, γι' αυτό το διέγραψα....
Όχι καψούρης δεν είμαι, απλά εκνευρισμένος....
γιατι ρε τυπε?
δεν αισθανεσαι καλυτερα?
γιατι χωρησες?
τυπε οταν καποια ειναι τοσο κολλημενη με καποιον δεν τον χωριζειΓιατί εδώ και 2 βδομάδες μαλώναμε για τα πάντα....το κερασάκι στην τούρτα ήταν που της είπα οτι δεν χρειάζεται να με παίρνει 20 τηλέφωνα την μέρα, ειδικά όταν είμαι με την παρέα....ε αυτό για κάποιο λόγο δεν της άρεσε και μου κούνησε το μαντήλι....αλλά στα παπάρια μου, να πάει να γαμηθεί....
τυπε οταν καποια ειναι τοσο κολλημενη με καποιον δεν τον χωριζει
ή εσυ θα την εστειλες ή κατι αλλο θα εγινε
μιλησε μας
εμεις εδω ειμαστε φιλοι σου
καρκινος ηταν τυπε?Γιατί εδώ και 2 βδομάδες μαλώναμε για τα πάντα....το κερασάκι στην τούρτα ήταν που της είπα οτι δεν χρειάζεται να με παίρνει 20 τηλέφωνα την μέρα, ειδικά όταν είμαι με την παρέα....ε αυτό για κάποιο λόγο δεν της άρεσε και μου κούνησε το μαντήλι....αλλά στα παπάρια μου, να πάει να γαμηθεί....
τυπε οταν καποια ειναι τοσο κολλημενη με καποιον δεν τον χωριζει
ή εσυ θα την εστειλες ή κατι αλλο θα εγινε
μιλησε μας
εμεις εδω ειμαστε φιλοι σου
:'(Δεν έχω ιδέα πραγματικά....κολλημένη δεν ήταν, λίγο σπαζαρχίδο απλά...κατά τα άλλα οκ...
Τώρα αν παίχτηκε κάτι άλλο δεν μπορώ να το γνωρίζω....
που να δεις εδω στο νησι τι γινεται. 4 και 5 ανα δωματιο. Τι διαολο πλακωμουνιαζονται?Ρε σεις τι γίνεται εδώ πέρα;
Πήγα σήμερα το βράδυ στη Ν. Σμύρνη και έβλεπα σχεδόν μόνο γκομενοπαρέες και μπακουροπαρέες. Και οι γκόμενες ωραίες! Ζευγάρια ελάχιστα.
που να δεις εδω στο νησι τι γινεται. 4 και 5 ανα δωματιο. Τι διαολο πλακωμουνιαζονται?
Γιατί εδώ και 2 βδομάδες μαλώναμε για τα πάντα....το κερασάκι στην τούρτα ήταν που της είπα οτι δεν χρειάζεται να με παίρνει 20 τηλέφωνα την μέρα, ειδικά όταν είμαι με την παρέα....ε αυτό για κάποιο λόγο δεν της άρεσε και μου κούνησε το μαντήλι....αλλά στα παπάρια μου, να πάει να γαμηθεί....