Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 191K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 878 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 514 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 330 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,3%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 584 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.996

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
σχετικα με τον λογο που χωρησε ο ολλανδος πραγματικα ρε παιδια αυτο ειναι αρρωστια...

Δηλαδη να σου κανει η αλλη 20 κλήσεις την ημέρα?

αιντε 5 μια πρωι , μετα βραδακι να τα πειτε... 

Τα που εισαι, που χεζεις, τι κανεις , που κανεις, τι τρως , που πας, γιατι εισαι εκει, που πηγαινεις εκει εγω δεν τα μπορω...

ειχα τετοιες σχεσεις παλια και πραγματικα δεν αντεχα.. Αυτο τωρα ανασαφαλεια ειναι πως λετε μην χασει τον γκομενο?

αλλα τελοσπαντων, εγω σε τετοια θεματα θελω και μια ελευθερια απο της 2 πλευρες...

δεν μπορω εγω τα μεγαλα δεσιματα,οχι οτι δεν θελω ετσι? και αυτα ωραια ειναι,αλλα δεν μπορω ρε παιδι μου, τα περισσοτερα εχουν ασχημες καταλήξεις..

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
δεν μπορω εγω τα μεγαλα δεσιματα,οχι οτι δεν θελω ετσι? και αυτα ωραια ειναι,αλλα δεν μπορω ρε παιδι μου, τα περισσοτερα εχουν ασχημες καταλήξεις..

Όλα μες στη ζωή είναι, ρε φίλος. Καψούρες, πάθη, χαζοφλέρτ, ερωτικές απογοητεύσεις, χωρισμοί κ.α. Ο άντρας καλό είναι να 'χει πάρει μια ιδέα απ' όλα αυτά.

lalakia

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
ανασφαλεια εχουν βασικα.
Παντως αυτες που βλεπονται, αμα δεν τους κανει ο ενας μεταπηδανε στον αλλον, ευκολα και χωρις συναισθηματα. Η αλλη που ειναι μπαζο λογικο ειναι να κλαει αμα χασει το θυμα, που θα ξαναβρει? Για αυτο και θα κανει τα παντα για να τον κρατησει: Και κωλο θα δωσει και οτι γουσταρει ο αλλος

νομιζεις....υπαρχουν και πολλες που βλεπονται κιαι σουπερ βλεπονται που παρακαλανε καποιον που τις φτυνει..γιατι εχουν οποιον θελουν στα ποδια του και κολλανε σ αυτον που το παιζει δυσκολος

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
σχετικα με τον λογο που χωρησε ο ολλανδος πραγματικα ρε παιδια αυτο ειναι αρρωστια...

Τα που εισαι, που χεζεις, τι κανεις , που κανεις, τι τρως , που πας, γιατι εισαι εκει, που πηγαινεις εκει εγω δεν τα μπορω...

ειχα τετοιες σχεσεις παλια και πραγματικα δεν αντεχα.. Αυτο τωρα ανασαφαλεια ειναι πως λετε μην χασει τον γκομενο?

αλλα τελοσπαντων, εγω σε τετοια θεματα θελω και μια ελευθερια απο της 2 πλευρες...

Δεν είναι δέσιμο...είναι ψυχοπάθεια!

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
νομιζεις....υπαρχουν και πολλες που βλεπονται κιαι σουπερ βλεπονται που παρακαλανε καποιον που τις φτυνει..γιατι εχουν οποιον θελουν στα ποδια του και κολλανε σ αυτον που το παιζει δυσκολος
παιζει και αυτο αλλα σπανια

lalakia

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
παιζει και αυτο αλλα σπανια

καθολου σπανια....ισα ισα αυτες ειναι που τρωνε το μεγαλυτερο κολλημα γιατι το μπαζο μολις βρει τον δευτερο να την πηδηξει,που ολο και καποιος θα εχει αγαμιες, απο εκει που κλαιγοταν, σε γραφει στα τετοια της...ενω η ομορφη απορριπτει συνεχως αλλους γιατι εγω αγαπαω αυτον κτλ

lalakia

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαΐ 2013
Like
0
Πόντοι
0
μην ανησυχεις καθολου γιαυτην...θα βρει καποιο αλλο alpha male να τη προσεχει...για τον εαυτο σου να ανησυχεις φιλε.οι γυναικες τα εχουν ολα ευκολα στη ζωη και δεν χρειαζεται να προσπαθησουν για τιποτα αρκει να βρουν ενα alpha male....εχω τωρα ενα παιδι που τον χωρισε η γκομενα του επειδη εχασε το στατους του και της λεει οτι θα αυτοκτονησει και αυτη τον γραφει στα τετοια της...γυναικες πεταμενα λεφτα.....

συγνωμη αλλα ο φιλος σου ειναι εντελως ....ακου εκει τον ψωρισε η γκομενα και της λεει θα αυτοκτονησω για να τον λυπηθει και να γυρισει...αυτη η συμπεριφορα ειναι αντρικου φυλου?καλα του κανει η γκομενα

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
συγνωμη αλλα ο φιλος σου ειναι εντελως ....ακου εκει τον ψωρισε η γκομενα και της λεει θα αυτοκτονησω για να τον λυπηθει και να γυρισει...αυτη η συμπεριφορα ειναι αντρικου φυλου?καλα του κανει η γκομενα
εμ τα λεμε αυτα αλλα δεν καταλαβαινουν ορισμενοι

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
καθολου σπανια....ισα ισα αυτες ειναι που τρωνε το μεγαλυτερο κολλημα γιατι το μπαζο μολις βρει τον δευτερο να την πηδηξει,που ολο και καποιος θα εχει αγαμιες, απο εκει που κλαιγοταν, σε γραφει στα τετοια της...ενω η ομορφη απορριπτει συνεχως αλλους γιατι εγω αγαπαω αυτον κτλ
τα μπαζα απο την εμπειρια μου ειναι οι χειροτερες

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
η γκομενα ειναι μια πατσαβουρα :headbang:

Επισκέπτης

:rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
και 200 ευρω να παει ο μισθος ο νεολληναρας και η νεοελλεινιδα δεν θα παψουν ποτε να εχουν κινητο των 700 ευρω..

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
2
Πόντοι
166
και 200 ευρω να παει ο μισθος ο νεολληναρας και η νεοελλεινιδα δεν θα παψουν ποτε να εχουν κινητο των 700 ευρω..
μπα εχουν μειωθει αισθητα πλεον.Οι πουτανιτσες ειναι λιγο περισσοτερες με τετοια φρου-φρου και αρωματα αλλα μεχρι το τελος του 2013 θα ερθει στα ισα του το πραγμα ;)

Επισκέπτης
Δεν έχω ιδέα πραγματικά....κολλημένη δεν ήταν, λίγο σπαζαρχίδο απλά...κατά τα άλλα οκ...
Τώρα αν παίχτηκε κάτι άλλο δεν μπορώ να το γνωρίζω....

Το θέμα είναι από εμφάνιση , που έπαιζε ....
Στην κλίμακα 0 ως 10 ...

-1 είναι οι γκόμενες των εξαρχείων και αριστερές γενικώς ....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν φταίει το παιδί που δεν ολοκληρώθηκε επαγγελματικά, σεξουαλικά και πνευματικά !!!!!!!!

1) Εάν δεν συνέπεμπτε η μεγάλη οικονομική κρίση της Ελλάδος, ίσως να είχε τώρα ολοκληρωθεί επαγγελματικά.

2) Εάν δεν ήταν πρόωρος εξπερματιστής (τελειώνει μέσα σε 5-10 λεπτά όπως έχει γράψει ο ίδιος ο κακομοίρης  παλιότερα)
  ίσως να είχε κοπέλα και συνεπώς να είχε ολοκληρωθεί σεξουαλικά.

3) Εάν δεν τον έδερνε η μαλακία, η τεμπελιά και η βαρεμάρα, ίσως να είχε διαβάσει περισσότερο και να είχε ολοκληρωθεί πνευματικά.  

4) Εάν όμως είχε λύσει όλα τα παραπάνω θέματα... τώρα δεν θα σαρώνε όλα τα βραβεία μαλακίας
  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ΑΝΤΕ γεια ρε ηλιθιο τρολλ... μαλακα αβραμη

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom