Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 59 άτομα (1 μέλη και 58 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Συμφωνώ στην αρχή αλλά μετά τα χαλάς....

Από τα 30φεύγα και μετά είναι αλλιώς τα πράγματα...

30αρα μου ειπε οτι τρελαινεται για κοιλιακους. Δεν ειπα οτι δεν θα τα φτιαξει με εναν αγυμναστο αλλα το αθλητικο κορμι ρε φιλε ειναι καλυτερο οπως και να το κανεις για σενα τον ιδιο πανω απο ολα 

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.328
Πόντοι
25.467
Ακριβως. Στα 20-25 που εισαι φοιτητης τι λεφτα να εχεις και εξουσια ?

εξυπνος πρεπει να εισαι ενα καλο σωμα να εχεις λιγο σωστος να εισαι στην συμπεριφορα και γαμας ανετα ενα καλο μουνακι με ωραιο σωμα.

ΤΩρα αυτα με τις μερσεντες κτλπ τα λενε οι 60αρηδες ή 50αρηδες που τα ειδαν και σαστισαν αυτοι αμα πανε με μικρουλες θα φανε κραξιμο εκτος και αν ειναι πουτανες... ε χαιρω πολυ με πουτανα και γυφτος να εισαι πας αν εχεις ρευστο

Εμείς γαμάμε, δεν παιζουμε με τις μπάρες, γαμάμε...

Αυτο το μηνυμα θα στο απαντησει οπως πρεπει ο Ζαμπουνης

Εντάξει;

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
30αρα μου ειπε οτι τρελαινεται για κοιλιακους.

1) αυτό που είπες δεν αναιρεί αυτό που λέω....τον καλύτερο συνδυασμό αναζητάνε  ;)

2)Στατιστική έκανες στο ΕΚΠΑ; Το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό  :cheesy:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.432
Πόντοι
12.756
Συμφωνώ στην αρχή αλλά μετά τα χαλάς....

Από τα 30φεύγα και μετά είναι αλλιώς τα πράγματα...

Αυτο το 30φευγα "κοντυνε το"  λιγο τυπε , εχουν αλλαξει λιγο τα πραγματα τελευταια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
1) αυτό που είπες δεν αναιρεί αυτό που λέω....τον καλύτερο συνδυασμό αναζητάνε  ;)

2)Στατιστική έκανες στο ΕΚΠΑ; Το δείγμα δεν είναι αντιπροσωπευτικό  :cheesy:

Ναι τον καλυτερο συνδυασμο αναζητανε για αυτο ειπα πριν αμα ξερεις και λιγο να φερεσαι δεν εισαι μαλακας κομπλεξικος και εχεις και ενα καλο κορμι αθλητικο τοτε μπορεις να κτυπησεις κατι αναλογο και οχι να συμβιβαστεις ας πουμε η αλλη σε βλεπει ετσι σου λεει αυτος εχει ενδιαφεροντα κανει και αλλα πραγματα

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.328
Πόντοι
25.467
Δεν περιμενα ερωτηση απο εσενα .....ρισκαρε λιγο και δωσε την απαντηση σου

Δείτε,

Εμένα μου το έκαναν αυτό οι SLάδες. Στον κ. Βοδιμόρτη (που είναι και λίγο αφελής) δύνανται να το κάνουν και οι SLKάδες. Θα πηγαίνουν και θα  του τις παίρνουν μία μία, χωρίς να πάρει χαμπάρι.

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ναι τον καλυτερο συνδυασμο αναζητανε για αυτο ειπα πριν αμα ξερεις και λιγο να φερεσαι δεν εισαι μαλακας κομπλεξικος και εχεις και ενα καλο κορμι αθλητικο τοτε μπορεις να κτυπησεις κατι αναλογο και οχι να συμβιβαστεις ας πουμε η αλλη σε βλεπει ετσι σου λεει αυτος εχει ενδιαφεροντα κανει και αλλα πραγματα

τώρα πάει να γίνει κύκλος στην συζήτηση και δεν μου αρέσει...

εσύ μιλάς για τις ηλικίες ανδρών που σου είπα...που δεν έχεις ολοκληρωθεί επαγγελματικά,δεν έχεις πολύ χρήμα, δεν....δεν... και επι το πλείστον κρέμεσαι απο τα παπάρια των γονιών (σπίτι,οικονομική βοήθεια,φαί...)

θα μου πείς τα παραπάνω ισχύουν για πολλούς μέχρι τα 30φεύγα...αξιολύπητοι για μένα....

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
τώρα πάει να γίνει κύκλος στην συζήτηση και δεν μου αρέσει...

εσύ μιλάς για τις ηλικίες ανδρών που σου είπα...που δεν έχεις ολοκληρωθεί επαγγελματικά,δεν έχεις πολύ χρήμα, δεν....δεν... και επι το πλείστον κρέμεσαι απο τα παπάρια των γονιών (σπίτι,οικονομική βοήθεια,φαί...)

θα μου πείς τα παραπάνω ισχύουν για πολλούς μέχρι τα 30φεύγα...αξιολύπητοι για μένα....
Αυτα ελεγε και το Μαριαννακι τις προαλλες, και πεταχτηκανε κατι απιθανοι και λεγανε "εχουμε 1.5 εκατομμυρια ανεργους, γιατι απορριπτεις οσους δεν εχουν φτιαχτει" και κατι τετοια νοστιμα.

bestman69

Μέλος
Εγγρ.
18 Απρ 2009
Like
10
Πόντοι
16
Αυτα ελεγε και το Μαριαννακι τις προαλλες, και πεταχτηκανε κατι απιθανοι και λεγανε "εχουμε 1.5 εκατομμυρια ανεργους, γιατι απορριπτεις οσους δεν εχουν φτιαχτει" και κατι τετοια νοστιμα.

Έτσι από περιέργεια...
Το ερώτημα είναι πώς γαμάς ή πώς βρίσκεις νύφη;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom