Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 87 άτομα (6 μέλη και 81 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.251
Πόντοι
25.467
Δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω ξερω οτι οι γυναικες χαιδευουν την κοιλιτσα μου με λατρεια... :grin:

Μην παραξενεύεστε. Το κάνουν σε όλα τα βρέφη, και μετά τα χτυπάνε και ελαφρά στην πλάτη για να ρευτούν.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
κρεατίνες και διάφορα συμπληρώματα ναι, πάρα πολλοί παίρνουν για ένα σώμα κοντά σε αυτό το επίπεδο.

αλλά τα ανβολικά, όχι δεν είναι απαραίτητα....

και πίστεψέ , και να σταματήσει την γυμναστική (που δεν παίζει γιατί είναι πλέον το παν για αυτόν) δεν υπάρχει πιθανότητα να χαθούν οι μύες...ο μεταβολισμός του είναι σκέτο ηφαίστειο....

Εχουν χασει το μετρο φιλε... απο ενα σημειο και μετα αμα πηγαινεις περα απο τον στοχο σου γινεσαι απλα αντιαισθητικος. Ο στοχος ειναι να ξεκινησεις με 10 κιλα κατω απο το υψος σου ή 5... και οταν θα εχεις στεγνωσει ξεκινας να φτιαχνεις σωμα... κοιλιακοι καμψουλες τρεξιματακι ή γυμναστηριο (για μενα δεν ειναι απο τις πρωτες επιλογες) ή κολυμβητηριο εγω θα προτεινα επισης και πολεμικες τεχνες...

Εγω υποστηριζω ευλυγιστο σωμα... και γραμμωμενο οπως στις φωτο που εδωσα και αν οχι τοσο σε αυτο το στυλ

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
 :2on1: :2on1: :2on1:, πρεπει να παραδεχτεις σε καθε τομεα οτι υπαρχει ενας καλυτερος απο σενα.. :birdman:

μια χαρα αισθητικη εχω.. δεν με ξερεις μην βγαζεις συμπερασματα..  :birdman:

το θέμα είναι σταματάκι, οτι το παν δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα  :2on1:

αν θες να πας για δύναμη, πάρε τα 40-50-60άρια και βγάζει 3-4 επαναλήψεις σε κάθε σέτ  :birdman:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
το θέμα είναι σταματάκι, οτι το παν δεν είναι η ποσότητα αλλά η ποιότητα  :2on1:

αν θες να πας για δύναμη, πάρε τα 40-50-60άρια και βγάζει 3-4 επαναλήψεις σε κάθε σέτ  :birdman:
ολα τα εχω πειραματηστει νευμαρουλι, βρηκα τον τροπο γυμναστικης που μου ταιριαζει..

εμενα το να κανεις 2 επαναληψεις στην μπαρα με 200 κιλα δεν με συγκινει καθολου

κανε με 80 κιλα 20  επαναληψεις.. εκει ειναι η αντοχη  :2on1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ξερω τι λετε εσεις, εγω ξερω οτι οι γυναικες χαιδευουν την κοιλιτσα μου με λατρεια... :grin:

Ξερεις ποσες γυναικες γουσταρουνε κοιλιακους? οχι πως τους εχουμε κανει για αυτες (και καλα)  :P

αλλα λεμε τωρα. Σαν ξελιγωμενες κανουν δυστυχως ειναι η πραγματικοτητα... ειναι ανθρωποι και αυτες και οπως γουσταρεις εσυ το ωραιο σωμα με τα βυζια τουμπανο το γουσταρουν κ αυτες το καλο σωμα στον αντρα

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Εχουν χασει το μετρο φιλε... απο ενα σημειο και μετα αμα πηγαινεις περα απο τον στοχο σου γινεσαι απλα αντιαισθητικος. Ο στοχος ειναι να ξεκινησεις με 10 κιλα κατω απο το υψος σου ή 5... και οταν θα εχεις στεγνωσει ξεκινας να φτιαχνεις σωμα... κοιλιακοι καμψουλες τρεξιματακι ή γυμναστηριο (για μενα δεν ειναι απο τις πρωτες επιλογες) ή κολυμβητηριο εγω θα προτεινα επισης και πολεμικες τεχνες...

Εγω υποστηριζω ευλυγιστο σωμα... και γραμμωμενο οπως στις φωτο που εδωσα και αν οχι τοσο σε αυτο το στυλ

Αντιαισθητικό τον θεωρείς...?

Έστω οτι αυτός είναι too much, τι λές για τον jeff seid ( googlaρε τον...) ?

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
ολα τα εχω πειραματηστει νευμαρουλι, βρηκα τον τροπο γυμναστικης που μου ταιριαζει..

εμενα το να κανεις 2 επαναληψεις στην μπαρα με 200 κιλα δεν με συγκινει καθολου

κανε με 80 κιλα 20  επαναληψεις.. εκει ειναι η αντοχη  :2on1:

σηκώνεις 40άκιλους αλτήρες δηλαδή και βγάζεις 20 ???(όχι 8-12 που είναι και οι ιδανικές κατ'εμέ) :birdman:

ή είσαι μεγάλος ψέυτης ή παιδί θαύμα  :birdman:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Αντιαισθητικό τον θεωρείς...?

Έστω οτι αυτός είναι too much, τι λές για τον jeff seid ( googlaρε τον...) ?

Ενταξει απλα δεν εχουμε τα ιδια προτυπα. Εγω επειδη τρεχω 1000άρια μερα παρα μερα ολα αυτα τα μουσκουλα στο τρεξιμο δεν με βοηθανε , μηλαράκι ο ωμος δεν λεω αλλα κανονικο μηλαρακι οχι τέρας τωρα αν απο την αλλη κανεις το λαθος να νομισεις οτι επειδη ειμαι πιο αδυνατος και μαζεμενος απο εναν τετοιο γοριλα στο σωμα οτι ειμαι και πιο αδυναμος τι να σου πω....

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Ενταξει απλα δεν εχουμε τα ιδια προτυπα. Εγω επειδη τρεχω 1000άρια μερα παρα μερα ολα αυτα τα μουσκουλα στο τρεξιμο δεν με βοηθανε , μηλαράκι ο ωμος δεν λεω αλλα κανονικο μηλαρακι οχι τέρας τωρα αν απο την αλλη κανεις το λαθος να νομισεις οτι επειδη ειμαι πιο αδυνατος και μαζεμενος απο εναν τετοιο γοριλα στο σωμα οτι ειμαι και πιο αδυναμος τι να σου πω....

Ο άλλος παρεπιπτόντως από φωτογραφία του Men's Health που πόσταρες , ξέρεις πόσο γυμναστήριο,συμπληρώματα (πρωτείνες,ω-3,κρεατίνες κλπ),καθαρή διατροφή κλπ έχει κάνει για να φτάσει εκεί που είναι ;;;

με το τρέξιμο και τις κάμψεις νομίζεις έγινε έτσι ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πωπω εκανα επικληνη παλια οταν πηγαινα γυμναστηριο ημουν και πιο μικρος... 60 κιλα εβαζα μαξ

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.273
Πόντοι
8.006
Ξερεις ποσες γυναικες γουσταρουνε κοιλιακους? οχι πως τους εχουμε κανει για αυτες (και καλα)  :P

αλλα λεμε τωρα. Σαν ξελιγωμενες κανουν δυστυχως ειναι η πραγματικοτητα... ειναι ανθρωποι και αυτες και οπως γουσταρεις εσυ το ωραιο σωμα με τα βυζια τουμπανο το γουσταρουν κ αυτες το καλο σωμα στον αντρα
Μακρια νυχτωμενος τύπε.
Το γυναικειο μυαλο λειτουργει αλλιως. Αργησα αλλά το καταλαβα.
Κι εγω στην ηλικια σου αυτα πιστευα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο άλλος παρεπιπτόντως από φωτογραφία του Men's Health που πόσταρες , ξέρεις πόσο γυμναστήριο,συμπληρώματα (πρωτείνες,ω-3,κρεατίνες κλπ),καθαρή διατροφή κλπ έχει κάνει για να φτάσει εκεί που είναι ;;;

με το τρέξιμο και τις κάμψεις νομίζεις έγινε έτσι ;  :2funny: :2funny: :2funny:

Φιλε με το τρεξιμο τις καμψεις και τους κοιλιακους και την σωστη διατροφη ετσι μπορει να μην γινεις αλλα πλησιαζεις ανετα. Και εμενα προσωπικα δεν με χαλαει καθολου.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μακρια νυχτωμενος τύπε.
Το γυναικειο μυαλο λειτουργει αλλιως. Αργησα αλλά το καταλαβα.
Κι εγω στην ηλικια σου αυτα πιστευα.

εγω ειμαι ο νυχτωμενος? αφου κανω παρεα με γυναικες
και μου τα λενε. ελεος

το 50% της παρέας μου ειναι γυναικες μη τα ξαναλεμε ... δεν θα στα μαθουν οι γυναικες του ιντερνετ αυτα κανε παρεα με κανονικες να δεις

Neymar

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2012
Like
0
Πόντοι
16
Φιλε με το τρεξιμο τις καμψεις και τους κοιλιακους και την σωστη διατροφη ετσι μπορει να μην γινεις αλλα πλησιαζεις ανετα. Και εμενα προσωπικα δεν με χαλαει καθολου.

δείξε μου τι εννοείς "πλησιάζεις" για να σου πώ την άποψή μου....

Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ σίγουρα έχει κάνει όλα αυτά που σου είπα....(αν όχι όλα, το 95%...)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom