Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 41 άτομα (4 μέλη και 37 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
τώρα ειλικρινά θέλεις απάντηση σε αυτό;
ενισχύεις το επιχείρημά μου ότι το TAEKWON DO προκαλεί μαλάκυνση...
οι φυσιολογικοί άνθρωποι ξέρουν ότι όπλα δε χρησιμοποιούν οι αδερφές, αλλά ότι οι αντιστοιχία πάει ως εξής:

γυμναστήρια: φλώροι από την Γλυφάδα
πολεμικές τέχνες: φλώροι δυτικών προαστίων που θέλουν να γίνουν μάγκες
μαχαίρια: μάγκες δυτικών προαστίων
πιστόλια: αυτοί που καλό για σένα είναι να μην τους πειράζεις

Ρε Σκίουρε οι πιστολάδες αν δεν τους πειράξεις δεν σε πειράζουν. Εχουν άλλες έννοιες αυτοί... Δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν με τον Μπολντι.

Δυο περιπτωσεις παιζουν για να ξεκινήσει καυγάς.

1. Να σου πειράξουν την γκόμενα
2. Να προσπαθήσουν να σε ληστέψουν.

Και στις δύο περιπτωσεις εκτιμάς την κατάσταση ψύχραιμα. Όσο ψύχραιμα μπορείς.

Η γνώμη μου είναι σε καμμία περίπτωση να μην τσακωθείς.

Ακούγεται λίγο σαν δειλία.

Αλλά.... στην περίπτωση που τσακωθείς και τους σπάσεις στο ξύλο, μπορείς να πας φυλακή για ξυλοδαρμό... ή να σκοτώσεις καποιον άθελά σου... ποτέ δεν ξέρεις τι κακό μπορεί να συμβεί...

Στην περίπτωση που σε κανονίσουν εσένα, θα βρεθείς στην καλύτερη πε΄ριπτωση σε νοσοκομείο.

Αξίζει να κάνεις καυγά;

Και στις δύο περιπτωσεις χαμένος θα βγεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
και θα σε παρακαλούσα να μην μιλας ετσι στον σκιουρακι γιατί μπορεί πολεμικές τέχνες να μην ξέρω αλλά σε κάνω φετάκια και στα δίνω να τα φας. :sunglasses: :grin:

Καλα τις μερες που ελειψες εχει γραψει κατι μαλακιες ο σκιουρακος εδω μεσα

εδω η βιλμα τον ειπε τρολλ. Τρολλαρει ασχημα του λες να βρει γκομενα και να την πεσει σε καμια
και αυτος σου λεει "Μα δεν βλεπεις τα παιδακια στην Ουγκαντα που πεινανε ο κοσμος εχει ποροβληματα και εσυ τα παρουσιαζεις ευκολα.." χαχα φοβερο τρολλ

σκιουροτρολλ.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Μπα...... θες και παρεα τον φουφουτο ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Μωρη κλασομπανιερα μονος δεν μπορεις να ερθεις δηλαδη ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

χρειαζεται μαρτυρας να πιστοποιησει την ενδεχομενη απουσια του αλλου. δε θα σε δειρω αν κατσεις με το καλο να σε κατουρησω. αλλα θα σε κατουρησω. αν με στησεις βεβαια θα σε ψαξω μετα.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
  Ρε Σκίουρε οι πιστολάδες αν δεν τους πειράξεις δεν σε πειράζουν. Εχουν άλλες έννοιες αυτοί... Δεν θα κάτσουν να ασχοληθούν με τον Μπολντι.

Δυο περιπτωσεις παιζουν για να ξεκινήσει καυγάς.

1. Να σου πειράξουν την γκόμενα
2. Να προσπαθήσουν να σε ληστέψουν.

Και στις δύο περιπτωσεις εκτιμάς την κατάσταση ψύχραιμα. Όσο ψύχραιμα μπορείς.

Η γνώμη μου είναι σε καμμία περίπτωση να μην τσακωθείς.

Ακούγεται λίγο σαν δειλία.

Αλλά.... στην περίπτωση που τσακωθείς και τους σπάσεις στο ξύλο, μπορείς να πας φυλακή για ξυλοδαρμό... ή να σκοτώσεις καποιον άθελά σου... ποτέ δεν ξέρεις τι κακό μπορεί να συμβεί...

Στην περίπτωση που σε κανονίσουν εσένα, θα βρεθείς στην καλύτερη πε΄ριπτωση σε νοσοκομείο.

Αξίζει να κάνεις καυγά;

Και στις δύο περιπτωσεις χαμένος θα βγεις.

Τι διάβολο ; ολοι κοτακια είστε εδω μέσα; :- :o

Επισκέπτης
σκιουρε μαθε να διαβαζεις δεν ειπα ποτε οτι θα πειραξω αυτον που οπλοφορει

γενικα κανεναν δεν πειραζω πρωτος εγω.

Για μενα και ειναι προσωπικη αποψη αμα πας στον αλλον να επιτεθεις με ενα μαδερι
εισαι αδερφη. Και κριμα που δεν ξερουν ολοι πολεμικες τεχνες να κανουν ασηκωτους τους χουλιγκανους
που βγαινουν εξω και τα σπανε επειδη εχουν ψυχολογικα προβληματα.

Ακουσατε τι εγινε χθες στο Πανεπιστημιο Πειραια... κριμα που αυτοι που κτυπησαν αθωα απλα παιδακια φοιτητες που πανε να μαθουν μια επιστημη δεν επεσαν σε καποιον που κανει τεχνες ΧΡΟΝΙΑ. Να φανε το βρωμοξυλακι τους και να φυγουν χαρουμενοι. Εκει δερνεις.. αμα δεις τον αλλον να σου επιτεθει με λοσταρι. Γιατι ειναι αδερφη και σκατοψυχος αυτος που το κανει αυτο... αλητης αποβρασμα της κοινωνιας.

τύπε δε χρειάζεται να ξέρω δράμι από πολεμικές τέχνες για να δείρω κάποιον.

Για μένα το μόνο που μετράει σε έναν καυγά είναι η αφορμή:

Άμα αφορμή είναι επειδή τον έσπρωξα, θα με ρίξει μπουκέτα, και θα του ρίξω ότι προλάβω: μέχρι εκεί

Άμα αφορμή είναι επειδή μου έβρισε τη μάνα η κόλλησε τη γκόμενα μου ενώ ήμουν μπροστά
θα φάει μπουκάλι ή καρέκλα στο κεφάλι, όσες πολεμικές τέχνες και αν ξέρει
Άμα καταπατήσει 2 μέτρα το οικόπεδό μου, θα φύγει με σπασμένο χέρι
Αν προσπαθήσει να βιάσει την ανήλικη αδερφή μου θα μείνει σακάτης (σπασμένο χέρι ή σπονδυλική στήλη) για μια ζωή

Αν είναι τοκογλύφος και μου βγάλει σε πλειστηριασμό το σπίτι για 2.000 ευρώ, θα φάει 3 σφαίρες στο κεφάλι...

Αντίθετα, αν κατα λάθος σκοντάψω και πέσω πάνω στο παιδί του και στραμπουλήξει το χεράκι του, θα κάτσω να με δείρει χωρίς να κάνω τίποτα...

Το μόνο που μετράει είναι η αφορμή, όχι αν ξέρει πολεμικές τέχνες ή κρατάει μαχαίρι, κλπ

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ΧΑΧΑΧΑ καλα νταξει ο λοπεζ μας τρολλαρει ολους....

θα σε ψαξω λεει μετα να σε βρω αν με στησεις... χαχα ελεος!!!!!!

ελα νταξει ο τυπος μπαινει εδω μεσα τα γραφει και απο πισω σκαει στα γελια
σαν τον Τσιπρα που τρολαρει ολο το κοσμο

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Ε νταξει μλκα τρολαρεις... δεν εξηγειται αλλιως τρολλαρεις για να βγεις απο πανω
αμα θες δωσε κινητο? τι εγινε φοβασαι? αμα σε παρω μπορεις να με βρεις ποιος ειμαι...

Εισαι με τα καλα σου? θα παω σε μερος που θα μου πει καποιος αγνωστος ... χωρις να ξερω να εχω καποιο στοιχειο για το ποιος ειναι? Μετα λες εμενα βλακα.
Μου αρεσει που ασχολησαι με τον καμμενο....

Για να περνας την ωρα σου τρωγωντας ποπ κορν και πινοντας κοκα κολλα ειναι μονο ρεεεεεεεεε

Να καμαρωσε με εμενα....

URL]]

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Καλα τις μερες που ελειψες εχει γραψει κατι μαλακιες ο σκιουρακος εδω μεσα

εδω η βιλμα τον ειπε τρολλ. Τρολλαρει ασχημα του λες να βρει γκομενα και να την πεσει σε καμια
και αυτος σου λεει "Μα δεν βλεπεις τα παιδακια στην Ουγκαντα που πεινανε ο κοσμος εχει ποροβληματα και εσυ τα παρουσιαζεις ευκολα.." χαχα φοβερο τρολλ

σκιουροτρολλ.

διαφωνώ  :).  Το θέμα είναι όμως γιατί δεν δέρνεις τον λοπεζ..

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
Aν ειναι για μπακακο ερχομαι και εγω που ειμαι κοντα,μη το αργησουμε ομως γιατι εχει και μπαλα

ο αχαχουχας ειναι ηδη ομονοια..εξω απο το παλιο ΝΕΟΝ πουλαει τα λαχεια..

ενας 40ρης με αραιο μαλλι και ipad ειναι..σαν την αδικη καταρα

o boldemort θα φαει τα γεμιστα της μαμας, θα κανει τρακα 5 ευρω για το τρολευ και θα ερθει

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τύπε δε χρειάζεται να ξέρω δράμι από πολεμικές τέχνες για να δείρω κάποιον.

Για μένα το μόνο που μετράει σε έναν καυγά είναι η αφορμή:

Άμα αφορμή είναι επειδή τον έσπρωξα, θα με ρίξει μπουκέτα, και θα του ρίξω ότι προλάβω: μέχρι εκεί

Άμα αφορμή είναι επειδή μου έβρισε τη μάνα η κόλλησε τη γκόμενα μου ενώ ήμουν μπροστά
θα φάει μπουκάλι ή καρέκλα στο κεφάλι, όσες πολεμικές τέχνες και αν ξέρει
Άμα καταπατήσει 2 μέτρα το οικόπεδό μου, θα φύγει με σπασμένο χέρι
Αν προσπαθήσει να βιάσει την ανήλικη αδερφή μου θα μείνει σακάτης (σπασμένο χέρι ή σπονδυλική στήλη) για μια ζωή

Αν είναι τοκογλύφος και μου βγάλει σε πλειστηριασμό το σπίτι για 2.000 ευρώ, θα φάει 3 σφαίρες στο κεφάλι...

Αντίθετα, αν κατα λάθος σκοντάψω και πέσω πάνω στο παιδί του και στραμπουλήξει το χεράκι του, θα κάτσω να με δείρει χωρίς να κάνω τίποτα...

Το μόνο που μετράει είναι η αφορμή, όχι αν ξέρει πολεμικές τέχνες ή κρατάει μαχαίρι, κλπ

Καλα ενταξει.

Σημερα το πρωι κατουρησες ?

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
εγώ με ποιού το μέρος πρέπει να είμαι  ?  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο αχαχουχας ειναι ηδη ομονοια..εξω απο το παλιο ΝΕΟΝ πουλαει τα λαχεια..

ενας 40ρης με αραιο μαλλι και ipad ειναι..σαν την αδικη καταρα

o boldemort θα φαει τα γεμιστα της μαμας, θα κανει τρακα 5 ευρω για το τρολευ και θα ερθει

Εχω τσαμπα εισιτηριο λογω στρατευσης... παρτα μωρη γυρολογα αλογα :birdman:

πληρωνε 1.40 εσυ κανονικα... 1.40 να πας και αλλο ενα να ερθεις 2.80 ενω εγω 0
και αμα με πιασει και ελεγκτης και μου πει φερε εισιτηριο θα του πω δεν εχω και αμα μου πει κατι παραπανω θα του πω ελα φυγε γιατι δεν ειχα καλη μερα και δεν θελω να σε κοπανησω μπροστα σε ολο το κοσμο  :grin:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
χρειαζεται μαρτυρας να πιστοποιησει την ενδεχομενη απουσια του αλλου. δε θα σε δειρω αν κατσεις με το καλο να σε κατουρησω. αλλα θα σε κατουρησω. αν με στησεις βεβαια θα σε ψαξω μετα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τι διάβολο ; ολοι κοτακια είστε εδω μέσα; :- :o

Απλή σύνεση γλυκειά μου.... Αλλά τι περίμενες από δικηγορίνες; Όλες τα ίδια σκατά είστε! Να κονομήσετε ρουφιάνες με τις μηνύσεις για ξυλοδαρμό!

:grin:

palias4

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
6
καλυτερα στο αλσος της καισαριανης να βρεθειτε. παρτε κ το μαχαιρι σας μαζι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom