canibal
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Νοε 2012
- Κριτικές
- 4
- Like
- 26
- Πόντοι
- 66
κανει πως δεν ειδε ο ηλιθιος2
ποιος είναι ο 1 και ποιος ο 2 ?
κανει πως δεν ειδε ο ηλιθιος2
τώρα ειλικρινά θέλεις απάντηση σε αυτό;
ενισχύεις το επιχείρημά μου ότι το TAEKWON DO προκαλεί μαλάκυνση...
οι φυσιολογικοί άνθρωποι ξέρουν ότι όπλα δε χρησιμοποιούν οι αδερφές, αλλά ότι οι αντιστοιχία πάει ως εξής:
γυμναστήρια: φλώροι από την Γλυφάδα
πολεμικές τέχνες: φλώροι δυτικών προαστίων που θέλουν να γίνουν μάγκες
μαχαίρια: μάγκες δυτικών προαστίων
πιστόλια: αυτοί που καλό για σένα είναι να μην τους πειράζεις
Κι όμως φίλε μου έχω δει Ιάπωνα καρατέκα ύψους 1,60 να ξαπλώνει κάτω έναν μαύρο 2 μ ύψος με εσωτερικη κλωτσιά μέσα στην Μπιφτεκούπολη. Πολλά χρόνια πριν.
Το πρωτο και τελευταίο πράγμα που είδε ο Αφροαμερικανός ήταν η φτέρνα του Ιάπωνα μπροστά στο μάτι του.
θα πέσει πολύ ...léme
τώρα ειλικρινά θέλεις απάντηση σε αυτό;
ενισχύεις το επιχείρημά μου ότι το TAEKWON DO προκαλεί μαλάκυνση...
οι φυσιολογικοί άνθρωποι ξέρουν ότι όπλα δε χρησιμοποιούν οι αδερφές, αλλά ότι οι αντιστοιχία πάει ως εξής:
γυμναστήρια: φλώροι από την Γλυφάδα
πολεμικές τέχνες: φλώροι δυτικών προαστίων που θέλουν να γίνουν μάγκες
μαχαίρια: μάγκες δυτικών προαστίων
πιστόλια: αυτοί που καλό για σένα είναι να μην τους πειράζεις
Ασε τιτικα και σε ειδαμε με μενα πως φανερωθηκες και τι μαλακιες ελεγες μετα1000 ευρω χερι με χερι. δειχνεις πιστοποιητικα περνεις λεφτα. αλλιως περνεις ενα χαστουκι για τα οδοιπορικα μου.
αυτό γιατί Γλυφάδα .......μπορεί να σου βγεί σε κακό
ειπε η κατρουλου ....θα τον κατουρησω. να παρει το μετρο μετα και να βρωμαει κατουριλα μαζεμενος στη γωνια του.
Ασε τιτικα και σε ειδαμε με μενα πως φανερωθηκες και τι μαλακιες ελεγες μετα
Το πολυ πολυ να του κλασεις μια μαντρα αλλα και γιαυτο ακομη ανικανος εισαι ΤΙΤΙΚΑ
το ότι κάποιος είναι χαζός δε σημαίνει ότι δε μπορεί να δείρει κι όλας
ίσα-ίσα, αυτή είναι η φιλοσοφία των πολεμικών τεχνών:
Να γίνεις ένας χαζός που να μπορεί να δέρνει
Λοπεζ απο οτι βλεπεις λυπαμαι αλλα δεν φαινεσαι να εισαι αξιοπιστος
πληροφοριες και απο αλλους μου λενε οτι δεν εμφανιζεσαι γενικοτερα... εκτος βεβαια
και αν θες να ανταλαξουμε κινητα και να τα πουμε επωνυμα. Σε μερος χωρις να δωσεις κινητο
δεν ερχομαι... οποτε αν θες να αποφυγουμε αυτη την περιττη ιστορια μιας και φιλαρακια δεν ειμαστε να βγουμε για καφεδακι σου δινω αριθμο καρτας βαζεις τα χρηματα αμα χασεις μου δινεις κανω το ιδιο αν χασω και σου επισυναπτω τα πιστοποιητικα (μαζι με το φυλο απολυσεως μου) σε 2 εβδομαδες εδω μεσα.
Πολυ απλουστερο απο το να σηκωνομαι και να ερχομαι καπου για σενα.
Με μαχαιρι πολυ πολυ να φερεις και κανα μηλο μαζι να στο καθαρισω.
Λοπεζ απο οτι βλεπεις λυπαμαι αλλα δεν φαινεσαι να εισαι αξιοπιστος
πληροφοριες και απο αλλους μου λενε οτι δεν εμφανιζεσαι γενικοτερα... εκτος βεβαια
και αν θες να ανταλαξουμε κινητα και να τα πουμε επωνυμα. Σε μερος χωρις να δωσεις κινητο
δεν ερχομαι... οποτε αν θες να αποφυγουμε αυτη την περιττη ιστορια μιας και φιλαρακια δεν ειμαστε να βγουμε για καφεδακι σου δινω αριθμο καρτας βαζεις τα χρηματα αμα χασεις μου δινεις κανω το ιδιο αν χασω και σου επισυναπτω τα πιστοποιητικα (μαζι με το φυλο απολυσεως μου) σε 2 εβδομαδες εδω μεσα.
Πολυ απλουστερο απο το να σηκωνομαι και να ερχομαι καπου για σενα.
Μπα...... θες και παρεα τον φουφουτο ?1500 ευρω εσενα. παλι με φουφουτο και παλι κατουρο + 2 χαστουκια. θα μεινετε ικανοποιημενοι απο το κατουρημα δεν ειμαι πρωταρης.
οκ παει η μια κοτα. να δουμε την αλλη
Καλα εκτος απο κομπλεξ στις γυναικες εχεις και στις πολεμικες τεχνες φιλε
αυτα που λες τωρα ειναι μαλακιες.