Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (0 μέλη και 34 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 577 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.965

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Τι σχεση εχουν οι φουσκωτοι των κλαμπ?

Εσύ δεν έγραψες πιο πίσω ότι σε ακουμπάνε άγαρμπα με τους ογκώδεις ώμους τους και σου έρχεται να τους δείρεις αλλά δίνεις τόπο στην οργή για να μην κάνεις ζημιά σε κανέναν;

εχει γινει κουραστικα βλαμενος αυτος πλεον. 27 χρονων με μυαλο και ζωη 11χρονου.

Σώπε μωρέ που είναι 27. Έτσι λέει επειδή το σάιτ δεν επιτρέπει ανήλικους.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ρε εισαι βλαμενος. στην αρχη γελαγαμε μετα κουραζει ομως. 27 χρονων εφτασες. ΒΛΑΚΑ.
δεν ειναι τυχαιο οτι μονο με τον μογγολο τα βρισκεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε εισαι βλαμενος. στην αρχη γελαγαμε μετα κουραζει ομως. 27 χρονων εφτασες. ΒΛΑΚΑ.
δεν ειναι τυχαιο οτι μονο με τον μογγολο τα βρισκεις.

Λοπεζ το τι ειμαι εγω εσυ δεν μπορεις να το κρινεις... γιατι οπως φαινεται και απο πριν
δεν ξερεις ουτε τα βασικα και θες να το παιζεις μαγκας επειδη λες λιγα και καλα...

λιγα λες επειδη δεν το εχεις γενικοτερα με το μπλα μπλα... οποτε απο το να ανοιξεις το στομα
και να πεταξεις μαλακιες προσπαθεις να λες λιγα ... και να το παιζεις μαγκας.  :P

Οσο το παιζεις μαγκας και προκαλεις θα γελαμε εδω μεσα.... οπως γινεται με καθε fake μαγκα που τον πρηζουν στην δουλεια του και του κολλανε κανει την κοτα και ερχεται εδω μεσα να κανει τον μαγκα στον αχαχουχα.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Και μην ξεχνάμε ....

το οποιο για να το λες θαχεις και καμια παραγραφο του συνταγματος για να το υποστηριξεις φανταζομαι? ετσι για να μη σε πω ηλιθιο δηλαδη. ή μηπως εννοεις δηλαδη ο εισαγγελεας κρινει οπως του καπνισει κατα παραβαση του συνταγματος και των νομων. προφανως και για αυτο θα υπαρχει ρητο αρθρο, οτι κανει οπως του καπνισει.
αναμενουμε.

θα μας βαλειςκανα λινκ ρε ηλιθιε? γιατι κοπιαρεις κοπιαρεις αλλα λινκ κατα...λαθος... ξεχνας να βαλεις.
να δουμε τι ειπε και ο αριος παγος για την αρση απορρητου. βλακα.

α ωραιο λινκ η φοραδα στο αλωνι :jerking:. τραβα στη γωνια τωρα ξεφτιλισμενος και χαζος.

ενδιαφερον δε το γνωριζα και δεχομαι ευχαριστως τη διορθωση μου.

σε λιγο ερχεται και που τον εκανε ρομπα ο λακης με τα οπλα  :P
αμα δεν βαρεθω θα το ποσταρω και αυτο!!!

Θαυμαστε τον λοπεζ τον "γνωστη" του κωλου. Επισης λεγεται οτι καποιος τον εχει προκαλεσει απο εδω μεσα και δεν εχει εμφανιστει ποτε.... λοπεζ γιατι κρυβεσαι ρε φιλε?

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 ΚΟΚΚΙΝΟ.  Φίλε μου τα γεγονότα είναι αδιαμφισβήτητα. Πριν 5 μήνες μιλούσα εδώ μεσα για 0,37 την μετοχή της Εθνικής.... Εμεινε εκεί για 3 ολόκληρες ώρες προχτές και μετά δεν το ξαναείδε το σημείο.
 Σημερα έκλεισε στα 0,70.

Τι άλλη απόδειξη θες για να πειστείς;

Αμφιβάλλω αν είμαστε 10 ανθρωποι στον κόσμο που μπορούν να το κάνουν αυτό.

ΚΙΤΡΙΝΑ.

Το ότι είπα 5 πράγματα για να εχει κάποιος καλή υγεία δεν με κάνει και ειδικό. Ούτε διεκδίκησα τέτοιον τίτλο, ούτε προπονητής είμαι.

Και το ότι έχω πάρει και 5 μαθήματα αυτοάμυνας, πάλι δεν με κάνει ειδικό.

Απλώς επεσήμανα κάποια πράγματα.

Προφανώς έχεις κάποιο κόμπλεξ μαζί μου... ;)

δε ξερω το χρηματιστηριο. στα αλλα ομως οι μαλακιες που λες με το υφος που τα λες δημιουργουν αμφισβητιση σε ολα. αμα λες μαλακιες στο ενα γιατι να μη λες και στο αλλο που δεν ξερω.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δε ξερω το χρηματιστηριο. στα αλλα ομως οι μαλακιες που λες με το υφος που τα λες δημιουργουν αμφισβητιση σε ολα. αμα λες μαλακιες στο ενα γιατι να μη λες και στο αλλο που δεν ξερω.

Ναι ενω τα αλλα τα ξερεις... το ειδαμε και πιο πανω
εβριζες τα παιδια και οταν σε ξεφτυλισαν σηκωθηκες και εφυγες.

Αυτο ειναι το αντριλικι σου? Να την λες μονο στον αχαχουχα?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοπεζ εφοσον τα παιδια πιο πανω σε εκαναν ρομπα ενω επεμενες και εβριζες κιολας
σαν κλασσικος σκυλος που γαυγιζει αλλα δεν δαγκωνει... τοτε γιατι και στα αλλα
να σε πιστεψουμε? και εκει πιπας θα εισαι συμφωνα με την λογικη σου.

Κοιτα εγω οπως ειδες τις προαλλες δεν τα εβγαλα ... αλλα τωρα εφοσον επιτιθεσαι
και συνεχιζεις εγω φιλε οπου σε βρισκω θα σε κανω ρομπα στο λεω να το ξερεις. Μεχρι να φυγεις
και απο εδω μεσα και απο το κοσμοπολιταν οπου πασχιζεις να πεισεις κανα 18χρονο να σου κατσει απο το ιντερνετ.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Οταν δεν εχεις επιχειρηματα θα βριζεις... οπως κανουν ακριβως και οι γκομενιτσες
οταν τους την σπαμε... ξερεις ποσες απο δαυτες που τους την μπαινω οταν λενε μαλακιουλες
μου θυμιζεις?  :P

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
0
Πόντοι
6
Εγώ νομίζω ότι οι πολεμικές τέχνες για ένα πράγμα είναι καλές: Για να κάνεις καμιά κίνηση περίεργη και να εντυπωσιάσεις τα γκομενάκια. Αλλά πρέπει να είσαι αρκετά προχωρημένος. Δεν ξέρω τι λέτε κι εσείς;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παιδια εχω και αλλα στα οποια ο λοπεζ γινεται ρομπα και εδω αλλα και σε αλλα φορα στο ιντερνε
που γενικα τριγυριζει ολη τη μερα και λεει σε μας οτι εχουμε ζωη 10χρονων αλλα θα τα βγαζω ενα ενα και οποτε βλεπω οτι δεν ειναι καλο παιδακι...

:P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγώ νομίζω ότι οι πολεμικές τέχνες για ένα πράγμα είναι καλές: Για να κάνεις καμιά κίνηση περίεργη και να εντυπωσιάσεις τα γκομενάκια. Αλλά πρέπει να είσαι αρκετά προχωρημένος. Δεν ξέρω τι λέτε κι εσείς;

Α. Οκ κατεληξες τελικα στο θεμα που ειναι χρονιο προβλημα για τους περισσοτερους
σε πληγωσα αγορι μου? ειπα για γκομενακια και πειραχθηκες? με συγχωρεις δεν θα το ξανακανω.
Θα προσεχω αλλη φορα.  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Λοπεζ γιατι δεν πας να παιξεις με καμια 18χρονη στο κοσμοπολιταν?  :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
zatoichi3 αμα θες επιδειξη και ζηλευεις θα κανω και σε σενα...

δεν θελω να μου στεναχωριεσαι ομως ρε φιλε... αμαρτια.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom