Ρε φίλε μπορείς να μου πεις τι εννοείς ακριβώς γιατί εγώ δεν είμαι καλός σ' αυτά.Πάντως οι γυναίκες δεν ξετρελάινονται ούτε για τα λεφτά ούτε για τους μύες ένος άνδρα. Αυτό που τις κάνει εντύπωση είναι Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.
"Τι να τα κάνω τα λεφτά, άμα δεν έχω εσένα πια ..."
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Πάντως οι γυναίκες δεν ξετρελάινονται ούτε για τα λεφτά ούτε για τους μύες ένος άνδρα. Αυτό που τις κάνει εντύπωση είναι Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.
ναι έτσι ακριβώς είναι...
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
ΑΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΩΜΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΕ ΚΛΑΣΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΜΠΟΥΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΧΕΙς ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣΠάντως οι γυναίκες δεν ξετρελάινονται ούτε για τα λεφτά ούτε για τους μύες ένος άνδρα. Αυτό που τις κάνει εντύπωση είναι Η ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ.
Καλα το πας 70 μυνηματα τα μισα ηδη μαλακιες ηταν στα 1000 σε βλεπω να παιρνεις τον τιτλο του μπολντεμορτ
Boldemort
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2009
- Κριτικές
- 12
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1.220
ΑΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΩΜΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΕ ΚΛΑΣΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΜΠΟΥΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΧΕΙς ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
Καλα το πας 70 μυνηματα τα μισα ηδη μαλακιες ηταν στα 1000 σε βλεπω να παιρνεις τον τιτλο του μπολντεμορτ
Εννοειται θα σε κλασει. Ξες ποσους σωματαραδες βλεπω να παιζουν το πουλακι τους?
επειδη ειναι στουρνοι? χαχαχ θα φτιαξω σωμα λεει και μονο με αυτο θα εχω γκομενα
γεμισε παιδακια το σαιτ.
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εγω θελω τα χοντροκολομερια σουοσο μας γραφετε παντως τοσο πιο πολυ σας θελουμε ειναι αληθεια ..οποτε ακολουθηστε την τακτικη γραψιματος...
θα σου πω εγω μετα η καθε σκυλου πως θα γινει σκυλακι...
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μπολντεμορτ δασκαλε ακολουθω τις οδηγιες σου κατα γραμμα αλλα γκομενα δε βγαζω.Οχι δεν παρεξηγω εγω απλα σου λεω οτι μεταξυ αστειου και σοβαρου αν μπορω να εκμεταλευτω κατι που εμαθα για να κερδισω κατι αλλο θα το κανω με μεγαλη προθυμια.Γιατι ειμαι της αποψης οτι ολα ειναι οπλα...
Κοιτα στο κλαμπ πας για να χορεψεις φυσικα υπαρχει και η αποψη οτι δεν μπορεις να επιβαλλεις πως θα διασκεδασει ο αλλος... μπορει να καθεται να πινει μονο και να βλεπει. Συμφωνοι.Απλα αν σκοπευεις να κανεις καμακι... καλυτερα να μην σε δει η αλλη να εισαι αγγουρι δεν χρειαζεται να χεις φοβερες χορευτικες ικανοτητες απλα σ αρεσει ενα τραγουδι? ξεκινα να εκφραζεσαι με κινησεις. Να ξεκαθαρισω σε μερικους κακοπροαιρετους που παρακολουθουν οτι δεν το παιζω δασκαλος λεω απλα την αποψη μου.
Παω χορευω σαν τρελλος στα κλαμπ,και ολοι με θαυμαζουν, στο φεισμπουκ εχω γεμισει φοτο κοινωνικες,δειχνω παντου την κοινωνικοτητα μου αλλα οι γκομενες ολες στο κλασσιμο με εχουν.
Τι κανω λαθος :'(
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλα φιλαρακι στα ονειρα σου, επρεπε να σε παρω καμια χρονια στη παραλια οταν ημουν καραφτιαγμενος να τιςΕννοειται θα σε κλασει. Ξες ποσους σωματαραδες βλεπω να παιζουν το πουλακι τους?
επειδη ειναι στουρνοι? χαχαχ θα φτιαξω σωμα λεει και μονο με αυτο θα εχω γκομενα
γεμισε παιδακια το σαιτ.
δεις πως κοιτανε μονο τα ποδια δεν ανοιγουνε να τις πηδηξεις
Βρηκες και ατομο να πεις τις μαλακιες σου
stelios12345
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιουν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Εσυ δειξε μας κανα κολομερι κιαι ασε τις συμφωνιεςσυμφωνω..
Η μαλακία που κάνετε είναι να τσουβαλιάζετε τις γκόμενες σε μια κατηγορία. Αλλιώς πέφτει η μπουρναζογκόμενα με το μαλλί τζούλια και νύχι πορνοστάρ, αλλιώς τα φοιτητοκόριτσα αλλιώς οι ΒΠδίτσες, αλλιώς οι γκοθούδες, αλλιώς η λουμπεναρία κτλ.
Άλλες ψάχνουν συντροφικότητα, άλλες σκέτο πούτσο, άλλες πορτοφόλι, άλλες τον άντρα τρόπαιο που θα κάνει τις φίλες να ζηλέψουν κτλ.
Οι συμβουλές τηςθείας Λέναςτου Μπολντ ισχύουν για μια συγκεκριμένη κατηγορία. Αλλά οι κατηγορίες είναι πολλές. Βλέπεις που σε παίρνει να παίξεις μπάλα και πράτεις αναλόγως
Άλλες ψάχνουν συντροφικότητα, άλλες σκέτο πούτσο, άλλες πορτοφόλι, άλλες τον άντρα τρόπαιο που θα κάνει τις φίλες να ζηλέψουν κτλ.
Οι συμβουλές της
oxi_agapes_mono_sex
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2012
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
Εσυ δειξε μας κανα κολομερι κιαι ασε τις συμφωνιες
φιλε κανας πουστης θα ναι
γι αυτο αστο καλυτερα
apolyto_arseniko
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2008
- Like
- 200
- Πόντοι
- 866
Dyvoir
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 328
- Πόντοι
- 21
ΑΡΑ ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΩΜΑ ΚΑΛΟ ΘΑ ΜΕ ΚΛΑΣΕΙ Η ΓΚΟΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΤΟΝ ΚΟΙΛΑΡΑ ΜΠΟΥΛΗ ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΧΕΙς ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ
Κάτσε, φίλε. Μόλις αρχίσαμε. Θα σε γεμίσω μαλακίες μέχρι να σκάσεις.
Dyvoir
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 328
- Πόντοι
- 21
Ρε φίλε μπορείς να μου πεις τι εννοείς ακριβώς γιατί εγώ δεν είμαι καλός σ' αυτά.
Ευχαρίστως.
Dyvoir
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 9
- Like
- 328
- Πόντοι
- 21
ναι έτσι ακριβώς είναι...
Ωραίο βιντεάκι. 'Αμα δεν έχεις φράγκα ούτε να πληρώνεις το ενοίκιο, τότε όντως κάτι πρέπει να αλλάζει. Πέραν τούτου έχουν καμιά περιορισμένη αξία:
τα πλούτη
η εξουσιά
το γυμναστήριο
το μεγάλο πέος (αλήθεια, ενδιαφέρεται κανείς για το μέγεθος της κλιτορίδας?)
το μεγάλο αυτοκίνητο (δηλαδή το εναλλακτικό πέος)
ο δείκτης νοημοσύνης
η φιγούρα
Αυτά τα πράγματα είναι δευτερεύουσας σημασίας για τη βιτρίνα και πράγματι αυτά τα επιδιώκουν οι κομπλεξικοί.
Τα ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ:
Προσωπικότητα. Μ'αυτό εννοώ το ότι κανείς διαθέτει μία εσωτερική πυξίδα που του βοηθάει να σκέφτεται σωστά ώστε να παίρνει τις λογικές αποφάσεις ανεξάρτητα απο το ότι τις εγκρίνουν οι άλλοι ή όχι. Αυτός ο τρόπος συμπεριφοράς βασίζεται σε γνώσεις και ικανότητες που μας δίνουν την απαιτούμενη αυτοπεποίθηση και ελκυστικότητα. Αυτό μας οδηγεί στο δεύτερο σημείο
Σοβαρότητα. Κάθε ελεύθερος άνθρωπος πρέπει να επιδιώκει να ασχολείται με κάτι σοβαρό ώστε να γίνει καλός σε κάτι. Αυτό είναι απαραίτητο για την ανάπτυξη της προσωπικότητας και δίνει νόημα στη ζωή, και κάθε άνθρωπος πρέπει να δημιουργεί αυτό το νόημα στη ζωή του. Ιδανικά αυτό γίνεται μέσω του επαγγέλματος (γι'αυτό οι γυναίκες μας θέλουν να δουλεύουμε) αλλά όχι αναπόφευκτα.
Ειλικρείνια. Το να συσσορεύει κανείς τα πλούτη ή να μοιάζει με το Arnold Schwarzenegger μπορεί να σημαίνει ότι έφτιαχνε τη ζωή του σωστά. Μπόρει όμως επίσης να σημαίνει ότι προφασίζεται αυτά τα επιτεύγματα ώστε να κουκουλώνει το κενό στη ζωή του. Αυτό τελικά σημαινει ότι δουλεύει τον εαυτό του. Οι γυναίκες παρακολουθούν αυτό το σημείο πολύ ακριβώς επειδή ξέρουν ότι η σχέση μ'εναν ψεύτη οδηγεί πουθενά.
Χιούμορ. Το να έχει κανείς έναν ψηλό δείκτη νοημοσύνης απλά μπορεί να σημαίνει ότι είναι ένα εξειδικευμένο άτομο χωρίς ευρεία γκάμα γνώσεων. Ο πραγματικός δείκτης νοημοσύνης θα φανεί με την διαθεσιμότητα του χιούμορ. Το χιούμορ μας προσφέρει το απαραίτητο ένστικτο να αντιμετωπίζουμε τα ρηχά και τις παγίδες στη ζωή μας με έξυπνο και πρωτοποριακό τρόπο. Στη λογική του αστείου θα φανεί η αληθινή διάνοια μας και ταυτόχρονα δείχνουμε ένα πάρα πολύ ανθρώπινο χαρακτηριστικό, αφού κανένα άλλο πλάσμα, ούτε ο θεός, διαθέτει το χιούμορ.
Αυτά είναι τα 4 απαραίτητα συστατικά της κοινωνικής ικανότητας. Εφοδιασμένοι με αυτόν τον τρόπο μπορούμε να αρχίζουμε να χορεύουμε ώστε να αναπτύσσουμε το χαρακτηριστικό μας στυλάκι.
Ας χορέψουμε λοιπόν. 'Αμα δεν θα το κάνουμε εμείς θα το αναλαμβάνουν καποιοί άλλοι.
zatoichi3
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
εισαι προετοιμασμενος αν καποιος σου επιτεθει φυσικα (βεβαια με προσοχη γιατι αμα πεσεις σε αγυμναστο παιζει να του κανεις μεγαλη ζημια οποτε καλυτερα τον απωθεις και ΜΟΝΟ)
Τι πάει να πει τον απωθείς; Με σπρωξίδια θα εξουδετερώσεις αυτόν που προσπαθεί να σε χτυπήσει; Τι ασυναρτησίες είναι πάλι αυτές;
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Ολα ειναι οπλα φιλε.
Η γνωση ειναι επενδυση. Με 2 ωριτσες την ημερα προπονηση 3 φορες την εβδομαδα σε 4-5 χρονια φτιαχνεις πολυ καλο σωμα... εισαι προετοιμασμενος αν καποιος σου επιτεθει φυσικα (βεβαια με προσοχη γιατι αμα πεσεις σε αγυμναστο παιζει να του κανεις μεγαλη ζημια οποτε καλυτερα τον απωθεις και ΜΟΝΟ) ... εχεις και την ευλυγισια που λες... μπορεις να εντυπωσιασεις μια γκομενα με καποιο κολπο (φυσικα και θα το κανω αμα χρειαστει να την ριξω) οπως το κανει και ο διπλανος μου με το ακριβο του αμαξι ή την μηχανη του κτλπ ... και φυσικα μπορεις και απο εκει να κανεις γνωριμιες. Να γνωρισεις ενα φιλο μια φιλη...
και οχι να τριγυρνας στα φορα και να γραφεις παντου οτι οι γυναικες ειναι δυσκολες και οι ελλεινιδες πατσαβουρες
Στο τελος κερδιζει αυτος με τα περισσοτερα εφοδια... που ομως εχει ενα παρελθον ενασχολησης ετσι? οχι κοροιδιας. Οποτε μπορει να βασιζεται σε σταθερες βασεις για να κερδισει τον αντιπαλο.Και αν ποτε αποτυχεις στο αντικειμενο σου έχεις και PLAN B .... ανοιγεις μια σχολη και βγαζεις μεροκαματο μαθαινοντας την τεχνη που ηδη ξερεις χωρια τις σπουδες σου.
zatoichi3
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Μαρ 2013
- Like
- 0
- Πόντοι
- 6
Χιούμορ. Το να έχει κανείς έναν ψηλό δείκτη νοημοσύνης απλά μπορεί να σημαίνει ότι είναι ένα εξειδικευμένο άτομο χωρίς ευρεία γκάμα γνώσεων. Ο πραγματικός δείκτης νοημοσύνης θα φανεί με την διαθεσιμότητα του χιούμορ.
Υπάρχει έξυπνο χιούμορ, υπάρχει και χαζό χιούμορ. Οι περισσότεροι άνθρωποι γελάνε με το δεύτερο. Το πρώτο είναι σπάνιο. Ακόμα και ανάμεσα σε έξυπνους ανθρώπους. Δε συναντάς πολλούς monty pythons στη ζωή σου.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.276
- Πόντοι
- 8.645
ούτε ο θεός, διαθέτει το χιούμορ.
Λάθος είσαι, παρατήρησε τον boldemort και θα δεις ότι ο Θεός έχει τρομερό χιούμορ
neos123
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Λάθος είσαι, παρατήρησε τον boldemort και θα δεις ότι ο Θεός έχει τρομερό χιούμορ
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Δεν υπάρχει θεός. Υπάρχει μονάχα ο λακης33