Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

ΠΛΑΤΩΝ

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαρ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ναι ρε συ για πες μας τι εισαι?εισαι κατι?για πες μας ρε σπουδαιε...οχι ρε μαγκα θα το εχω ολη μερα ανοιχτο κ θα χαζεβω εσενα τον υπεργαμωκωλα που εχει ξεσκεισει τις πουτανες κ το ξερουνε :2funny:...ελα σε παρακαλω την βολτα σου

καλη σου συνεχεια μικρε κωνωψ ελπιζω καποια στιγμη να ξεστραβωθεις και να μπαινεις εδω λιγοτερες ωρες! ;)

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235

Για τις Ελληνιδες

[youtube=425,350]JY0VxSycMao[/youtube]

Για τον DIKY = θελω βολτα και τραβελια με το ...... το αλλο ΣΚ / please ??????

Επισκέπτης
Για τις Ελληνιδες

[youtube=425,350]JY0VxSycMao[/youtube]

Για τον DIKY = θελω βολτα και τραβελια με το ...... το αλλο ΣΚ / please ??????

Δυστυχως μεγαλη διαφορα Ελεινιδα και τραβελιου δεν υπαρχει πια.
Βασικα τα τραβελια προσεχουν λιγο παραπανω την εμφανιση τους απο τις Ελεινιδες.
Οι περισσοτερες ελεινιδες χαλανε λεφτα στο χοντο , στα κοψιδια και  στα γλυκα μεχρι να σκασει ο κολος τους.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Δυστυχως μεγαλη διαφορα Ελεινιδα και τραβελιου δεν υπαρχει πια.
Βασικα τα τραβελια προσεχουν λιγο παραπανω την εμφανιση τους απο τις Ελεινιδες.
Οι περισσοτερες ελεινιδες χαλανε λεφτα στο χοντο , στα κοψιδια και  στα γλυκα μεχρι να σκασει ο κολος τους.

ναι ρε φιλε μου / ξερω Ρωσσιδα που τρωει μονο ψαρικα και σαλατες - κρεας δεν βαζει ποτε στο στομα της εκτος απο τα βραδια που σκουπιζετε με κρεας ...... 

Επισκέπτης
ναι ρε φιλε μου / ξερω Ρωσσιδα που τρωει μονο ψαρικα και σαλατες - κρεας δεν βαζει ποτε στο στομα της εκτος απο τα βραδια που σκουπιζετε με κρεας ...... 

Οι δικες μας εκτος του οτι ειναι ικανες να αδειασουν ολα τα Goodys μου την σπαει οταν λενε μετα το χλαπακιασμα "απο αυριο αρχιζω λιγο διαιτα"
Τι διαιτα μωρη σαβουρα σαυρα που εσυ θελεις πλαστικη ολοκληρη οπως εισαι.
Στο μονο φαγητο που μπορει να κανει διαιτα μια ελεινιδα ειναι η πουτσα.

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Το ξερετε οτι οι Ελληνιδες εχουν βγει πρωτες στην Ευρωπη στο καπνισμα - καπνιζουν περισσοτερο και απο Τουρκους .....

Εμμμμ ετσι βεβαια πως να μην φκιαξουν κυταριτιδα ???? / εντονη τριχοφυια εχουν εκ γενετης,σουβλακια και λαδερα φαγητα τρωνε,καπνιζουν,γυμναστικη δεν κανουν,χαμηλοκωλες ειναι .... τι σκατα καλο εχουν πανω τους / whitey σε στηριζω και γραψτους στα αρχιδια σου ολους / μαζι θα ιδρυσουμε ξανα Ρωσσικο Κομμα στην Ελλαδα οπως την εποχη του Καποδιστρια ....

Επισκέπτης
Το ξερετε οτι οι Ελληνιδες εχουν βγει πρωτες στην Ευρωπη στο καπνισμα - καπνιζουν περισσοτερο και απο Τουρκους .....

Εμμμμ ετσι βεβαια πως να μην φκιαξουν κυταριτιδα ???? / εντονη τριχοφυια εχουν εκ γενετης,σουβλακια και λαδερα φαγητα τρωνε,καπνιζουν,γυμναστικη δεν κανουν,χαμηλοκωλες ειναι .... τι σκατα καλο εχουν πανω τους / whitey σε στηριζω και γραψτους στα αρχιδια σου ολους / μαζι θα ιδρυσουμε ξανα Ρωσσικο Κομμα στην Ελλαδα οπως την εποχη του Καποδιστρια ....

Εκτος απο ολα αυτα που ανεφερες εχουν αλογοφατσες με ενα στριφνο υφος λες και του σκοτωσες την μανα αμα πας και τους μιλισεις.

Η πρωτη προτεραιοτητα του κοματος θα ειναι να πετακτουν στο αιγαιο οι αγαπουληδες σαβουρηδων που επιβραβευουν την χοντροκωλα φασολα τους για καθε παστα που κατεβαζει (στιλ stype) και μετα η ανταλλαγη γυναικειου πληθυσμου με μαμα Ρωσια
:dancing:

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
21
Πόντοι
66
<Στοχος ειναι τα λεφτα>
χμ......!
αυτο δεν ισχυει μονο για τις Ελληνιδες.....!
γενικα για ολες τι γυναικες!!!
εντυπωσιαζεις με τα ατιμα!!
θες  δεν θες!

Επισκέπτης
<Στοχος ειναι τα λεφτα>
χμ......!
αυτο δεν ισχυει μονο για τις Ελληνιδες.....!
γενικα για ολες τι γυναικες!!!
εντυπωσιαζεις με τα ατιμα!!
θες  δεν θες!

Ναι αλλα τουλαχιστον να τα τρωει καποια που να τα αξιζει και οχι το μπαζο με την κυταριτιδα που παριστανει την ντιβα.
Να στα τρωει μια 2μετρη ξανθια Ρωσιδα και να λες να κοιτακτε τι μουνι τα εφαγε.Και οχι η χοντροκωλα της διπλανης πορτας.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Ναι αλλα τουλαχιστον να τα τρωει καποια που να τα αξιζει και οχι το μπαζο με την κυταριτιδα που παριστανει την ντιβα.
Να στα τρωει μια 2μετρη ξανθια Ρωσιδα και να λες να κοιτακτε τι μουνι τα εφαγε.Και οχι η χοντροκωλα της διπλανης πορτας.
Προσπαθησε λοιπον να μην καμακωνεις τη χοντροκωλα της διπλανης πορτας και ασε τους καγκουρες να το κανουν.
Επισης ειναι μαλακια να στα φαει στα πλαισια κερασματων κτλ αλλα επειδη εσυ το θες.
Οποιαδηποτε γυναικα.
Παντου υπαρχουν ξυπνιες γκομενες που δεν γουσταρουν τα μπαζο-ντιβιλικια απο κατι χαζοτσοκαρα.
Το θεμα ειναι να τις βρεις.
Γνωριζω κανα 2 τετοιες που δεν εχουν σχεση με τις υπολοιπες σε στυλ.
Θεμα χαρακτηρα καθαρα ειναι.
Οι μικρες συμπεριφερονται γενικα μαλακισμενα

Επισκέπτης
Προσπαθησε λοιπον να μην καμακωνεις τη χοντροκωλα της διπλανης πορτας και ασε τους καγκουρες να το κανουν.
Επισης ειναι μαλακια να στα φαει στα πλαισια κερασματων κτλ αλλα επειδη εσυ το θες.
Οποιαδηποτε γυναικα.
Παντου υπαρχουν ξυπνιες γκομενες που δεν γουσταρουν τα μπαζο-ντιβιλικια απο κατι χαζοτσοκαρα.
Το θεμα ειναι να τις βρεις.
Γνωριζω κανα 2 τετοιες που δεν εχουν σχεση με τις υπολοιπες σε στυλ.
Θεμα χαρακτηρα καθαρα ειναι.

Εγω εχω ριξει ακυρο στις σαβουρες φασολες μια και καλη.Το θεμα ειναι μερικοι μπαζογαμιαδες που μοστραρουν και την σχεση τους με μια τετοια φασολα εδω.
Τωρα για να βρεις ξυπνιες και καλες γκομενες στην Ελλαδα γαμησετα...Ψιλοι στα αχυρα
Το προβλημα ειναι οτι δεν συμπεριφερονται μονο οι μικρες μαλακισμενα αλλα και γκομενες 25+ που εχουν το σκεπτικο 16χρονης αγαμητης.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Εγω εχω ριξει ακυρο στις σαβουρες φασολες μια και καλη.Το θεμα ειναι μερικοι μπαζογαμιαδες που μοστραρουν και την σχεση τους με μια τετοια φασολα εδω.
Τωρα για να βρεις ξυπνιες και καλες γκομενες στην Ελλαδα γαμησετα...Ψιλοι στα αχυρα
Το προβλημα ειναι οτι δεν συμπεριφερονται μονο οι μικρες μαλακισμενα αλλα και γκομενες 25+ που εχουν το σκεπτικο 16χρονης αγαμητης.
αν ειναι αγαμητες κανουν και συμπεριφερονται σαν χαζο-κοριτσα.
Οσες εχουν περασει καλα και εχουν γλεντησει ειναι πολυ διαφορετικες και ακομπλεξαριστες απο κατι μπαζα που το μονο που θελουν ειναι γαμος,παιδια και βολτα με το καροτσακι ο αντρας το μωρο

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095

Οι μικρές έχουν είδική αποστολή σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι το οξυγόνο για τους μεγάλους (σε ηλικία). Με μικρές εννοούμε όσες κάτω των 25 (και πολύ λέω) και μεγάλους όσους πάνω των 35.

Όσο μεγαλύτερη η διαφορά, τόσο πιο έντονο/πολύ και το οξυγόνο, γι' αυτό υπάρχει και κίνδυνος να ζαλιστείς...

Οπότε, στις μικρές δικαιολογούνται όλα.

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.834
Πόντοι
9.295
Οι μικρές έχουν είδική αποστολή σε αυτόν τον πλανήτη. Είναι το οξυγόνο για τους μεγάλους (σε ηλικία). Με μικρές εννοούμε όσες κάτω των 25 (και πολύ λέω) και μεγάλους όσους πάνω των 35.

Όσο μεγαλύτερη η διαφορά, τόσο πιο έντονο/πολύ και το οξυγόνο, γι' αυτό υπάρχει και κίνδυνος να ζαλιστείς...

Οπότε, στις μικρές δικαιολογούνται όλα.
Ακριβως
Συμφωνω απολυτα.
Γραψιμο στα @@ μας,να κανουμε στα πλαισια μιας σχεσης οτι γουσταρουμε χωρις να δινουμε δικαιωματα με μαλακιες,να περναμε καλα και να γλενταμε.
Αν τους αρεσει το lifestyle μας καλως.
Αλλιως στα @@ μας οριζοντιως και καθετως.
Δε μασαμε στην πορνιδιακη αντιλωη του μυαλου τους και δεν γινομαστε σκυλακια.
Αυτα για ερωτυλους καγκουρες μονο

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Ακριβως
Συμφωνω απολυτα.
Γραψιμο στα @@ μας,να κανουμε στα πλαισια μιας σχεσης οτι γουσταρουμε χωρις να δινουμε δικαιωματα με μαλακιες,να περναμε καλα και να γλενταμε.
Αν τους αρεσει το lifestyle μας καλως.
Αλλιως στα @@ μας οριζοντιως και καθετως.
Δε μασαμε στην πορνιδιακη αντιλωη του μυαλου τους και δεν γινομαστε σκυλακια.
Αυτα για ερωτυλους καγκουρες μονο

Ξεκάθαρος ΑΝΣΚ λοιπόν. Συμφωνούμε!

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Η ασχολείσαι κατά κύριο λόγο με ξένες, που κάτι τέτοιο περιμένουν κατ' αρχάς

Επισκέπτης
Φίλε σε αυτό έχεις δίκιο.Δεν είπα ότι ο μέσος όρος τους συγκρίνεται με Σκανδιναβές κτλ αλλά δεν μπορούμε να είμαστε απόλυτοι είτε επειδή δεν μας κάθονται είτε επειδή έτσι την είδαμε.Ανάλογα τον άνθρωπο είναι.Και μπορεί οι περισσότερες να είναι σκατόψυχες αλλά σίγουρα θα υπάρχουν και καλές γυναίκες Ελληνίδες τόσο εμφανισιακά όσο και σε θέμα χαρακτήρα.Και σε αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση.

Καλα κατσε ψαχνε εσυ ψιλο στα αχυρα ασε εμας βουρ για τον πατσα.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
καλησπερα και απο μενα.λοιπον αυτες οι ελλεεινηδες εχουν ενα καταπληκτικο τροπο σκεψης.ντηνονται προκλητικα ωραια και οταν βγουν στο δρομο και τις πειραξεις σε βριζουν γυρνανε χαζογελανε μονες τους γιατι τις πειραξε καποιος και ο επομενος και τοτε η μυτη φτανει στον ουρανο και μετα απο αυτες το χαος.πανε γι καφ με τισ φιλες τους και τοτε ακους το καταπληκτικο δεν υπαρχουν αντρες.αντρες οπως αυτες θελουν.το προβλημα το εντοπιζω στο σπιτι.στους γονεις και κυριως στην μανα που θελει την κορη της καλοπαντρεμενη η μαλλον καλοβολεμενη και απο μικρη της κανει πληση εγκεφαλου.ετσι ξεκινανε και ζητουν ροδα οταν ειναι μικροτερες για να μπορεις να βγαινεις μαζι τους και βεβαια πλουσιο πορτοφολι οταν μεγαλωσουν για να τις παντρευτεις.φταινε οι αντρες μετα που λενε ψεμματα για τις ριξουν καινα τις αφησουν η που πανε με αλλοδαπες.εχω ακουσει και αλλους που απλα πανε σε ιεροδουλες κανουν το κεφι τους με σκεπτικο οτι θα τους κοστιζουν λιγοτερο και δεν θα εχουν και την μουρμουρα.σωστα μια ελεεινιδα δεν προσεχει την εμφανιση της κατα κυριο λογω και σου επιβαλει αυτο το προτυπο σαν ωραιο ζηταει πολλα δεν θελει να δωσει να κανει το κεφι της να εχει την καριερα της και εσυ να τρεχεις απο πισω της.καθε μερα η ελλεεινιδα γινεται και πιο ελλεινη.καποιες εξαιρουνται σιγουρα λιγες καποιες καταλαβαινουν οταν πια εχουν ενα παιδι στην αγκαλια και βεβαια πολλες δεν καταλαβαινουν παραμονο οταν πια φτασουν σε μια ηλικια απαγορευτικη.εγω πια εχω αρχισει το φτυσιμο το μεγαλο.θ κανω την ζωη μου θα παω σε αλλες χωρες να ξενοπ...ω και αν καποια ειναι σωστη και τυχει στο δρομο μου θα αλλαξω ζωη.

Επισκέπτης
σωστα μια ελεεινιδα δεν προσεχει την εμφανιση της κατα κυριο λογω και σου επιβαλει αυτο το προτυπο σαν ωραιο ζηταει πολλα δεν θελει να δωσει να κανει το κεφι της να εχει την καριερα της και εσυ να τρεχεις απο πισω της.καθε μερα η ελλεεινιδα γινεται και πιο ελλεινη.εγω πια εχω αρχισει το φτυσιμο το μεγαλο.θ κανω την ζωη μου θα παω σε αλλες χωρες να ξενοπ...ω και αν καποια ειναι σωστη και τυχει στο δρομο μου θα αλλαξω ζωη.

Σωστος ο παικτης.Αψογη τοποθετηση!
Μα αυτο ειναι το πιο τρελο.Οτι εκτος του οτι δεν προσεχουν την εμφανιση τους οι περισσοτερες περναντε αυτο το προτυπο και σαν ωραιο :idiot: ελεος δηλαδη.Και υπαρχουν και μπαζογαμιαδες που αμα πεις τιποτα θα σου πουν "ελα μα τι ζητας και εσυ τωρα" κτλ
Εχω εναν γνωστο που μου ελεγε συχνα πυκνα "εε εσυ παντα πιστος στο ξενο το ξανθο ε?"
Καθε φορα που το ελεγε αυτο ετρωγε και μια φαπα.Γιατι δεν διεφερε και πολυ απο το να με ρωταει αν μου αρεσουν τα μπιφτεκια καλυτερα απο τα σκαταα.

Ρικτε ακυρο στις φασολες και βουρ για μουνια εξωτερικο ρε!Αφηστε τις βρωμομπαζολες να βρουν αλλα θυματα.

lostromos

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Απρ 2007
Κριτικές
42
Like
14
Πόντοι
5.760
οι μπαζογαμιαδες παντα υπαρχουν και αυτο γιατι τα λεφτα τους τους κανουν ωραιους.αυτο βλεπουν κια οι αλλες και σκιβουν και ειδικα οι μικρες.οσοι παλι δεν εχουν λεφτα εχουν την αγαμια μεσα τους απο το να ειμαι χωρις νιμου ε καλη και αυτη.ετσι εχω ενα φιλο που επειδη δεν ειχε σχεση βρηκε μια η μαλλον τον βρηκε γιατιαπο πισω του εχει καποιο χρημα και τον τραβαει εχει αλλαξει σε πολλα πραγματα και βεβαια δεν το καταλαβαινει.εγω δεν το κανω μαυρο στις καργιες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom