dimitris999
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2012
- Κριτικές
- 7
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Τύπε να ξέρεις και εγώ αιρετικός είμαι... ;)
κοίτα
κοίτα
κανε λεφτα να γινεις ευτυχισμενοςΔεν υπάρχει κανένας λόγος να πω κάτι καλό για τις Ελληνίδες –ως γκόμενες. Δεν ξέρουν τι θέλουν –συνεπώς έχουν πολλές απαιτήσεις, είναι δασκαλεμένες ηλίθια από τις μητέρες τους, είναι θύματα κι αυτές του lifestyle, είναι κι αυτές μέλη μίας κοινωνίας κάκιστης ποιότητας, ψάχνονται πριν τα 20 και μετά τα 40, φοβούνται τον άνδρα, είναι ψωνισμένες του κερατά… Σύνθημα τους: «Δεν υπάρχουν άνδρες»!
Στα ταξίδια μου στο εξωτερικό και εσωτερικό, συνειδητοποίησα ότι οι αλλοδαπές, στον άνδρα (δε λέω στον Έλληνα), του ξεκαθαρίζουν σχεδόν εξαρχής τι ζητούν, δεν του τα πρήζουν.
Δεν μπορώ να γνωρίζω που θα ζω στο μέλλον. Ωστόσο, προτεραιότητά μου είναι η Ελλάδα, παρότι εδώ πέρα τα πάντα με πληγώνουν. Όπως και αν έχει, πριν λίγα χρόνια αποφάσισα ότι έχει φτάσει ο καιρός να δημιουργήσω μία σχέση με προοπτικές.
Μία σχέση με Δυτική, από τη μια θα μου προσφέρει και μία κατοικία σε ένα καλύτερο περιβάλλον, από την άλλη όμως θα με εγκλωβίσει, αν δεν έχω επιλέξει τον τόπο εγκατάστασης προτού δημιουργήσω σχέση.
Μετά απ’ όλα αυτά αποφάσισα ότι οι ανατολικές, θα μπορούσε να είναι η ιδανική επιλογή, παρότι, ως κάτοικος πολυεθνικής συνοικίας, έχω δει και ένα παραπάνω κιτς στο στυλ και τρόπο ζωής τους. Θα μπορούσα να κάνω εύκολα σχέση σοβαρή με μια όμορφη κοπέλα, η οποία θα είχε διάθεση να με ακολουθήσει παντού. Έτσι, γράφτηκα, σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Για να είναι ειλικρινής, γράφτηκα σε 4, η μία πίσω από την άλλη. Η πρώτη ήταν με Ελληνίδες, ωστόσο, δεν έλειπαν και οι ανατολικές. Επικοινώνησα με πολλές, έπιασα συζήτηση με πολλές, ανταλλάξαμε e-mail, δεν τους έκανα πρόστυχες προτάσεις, σεβάστηκα την εθνική και πολιτισμική τους ταυτότητα. Διέκοπταν εντελώς ξαφνικά, επάνω που κανόνιζα να επισκεφτώ την πόλη τους. Μα θα μου πείτε: «κι εσύ δεν έψαχνες πολλές μαζί;». Ναι, αλλά δεν άρχιζα τις γλύκες και τις υποσχέσεις με άλλες, όταν έβλεπα ότι κάποια από αυτές τσιμπάει περισσότερο.
Οι γκόμενες, εκεί που σε έχουν προϊδεάσει για ένα ταξίδι με ροδοπέταλα στις χώρες τους, ξαφνικά τους γυαλίζει ο κάτοχος διαμερίσματος, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στο Μανχάταν ή σε παραλιακό σπίτι στο Μαϊάμι. Ακόμα και αν πρόκειται για παππού. Ή ξαφνικά θυμούνται, μετά τις τόσες γλύκες και υποσχέσεις ότι δεν τους κάνεις και σε παρατάνε, χωρίς ωστόσο, να καταφέρνουν, μετά από μήνες, να έχουν βελτιώσει το προφίλ – και κατά συνέπεια, τη ζωή τους.
Τα παραπάνω, συν ότι: χωρίζουν πολύ εύκολα, απορρίπτουν τον χαμηλόμισθο (και αναφέρομαι στις μόνιμες κατοίκους Ελλάδος) -ενώ τελευταία πολλές Ελληνίδες θα δώσουν ευκαιρία στον άνεργο που προσπαθεί (δε λέμε για τον ολότελα ξυπόλιτο). Από τη μια οι Σλαβοορθόδοξες δηλώνουν ότι γουστάρουν του Έλληνες, δήθεν για την πολιτισμική εγγύτητα και από την άλλη τελευταία προτιμούν τους Τούρκους για την οικονομική τους ευμάρεια (σε σημείο πολλές άλλοτε ξέκωλες Ρωσίδες να ασπάζονται το Ισλάμ και να υιοθετούν τη μαντίλα). Πόσοι από εμάς θα έκαναν κάτι με Ανατολική αν δεν έριχναν χρήμα ή υποσχέσεις για (δωρεάν) διακοπές σε ελληνικό νησί; Αν ναι, ελάχιστοι! Ένας κανών, αν και με πολλές εξαιρέσεις, είναι ότι την ανατολικιά αν δεν τη χρυσοπληρώσεις, δεν την έχεις. Να υπενθυμίσω ότι πολλές εγκλωβίζουν συναισθηματικά τον άλλον, τον πείθουν για αποστολή χρήματος και μετά μην την είδατε!
Οι δε Βουλγάρες, πέρα ότι ως επί το πλείστον δεν έχουν και το ομορφότερο πρόσωπο, συνηθίζουν να πουλάνε τα παιδιά τους. Και είναι και πιο γύφτισσες από τις άλλες Σλάβες. Τις Τσέχες τις αφήνω απέξω, καθότι δεν έχουν σχέση με τις υπόλοιπες, είναι σχεδόν Αυστριακές. Όπως επίσης και τις (μη σλάβες) Αλβανίδες, για άλλο λόγο.
Για τις Ελληνίδες, επιμένω στα προαναφερόμενα. Ωστόσο, πλέον έχουν αναγκαστικά συμβιβαστεί με τον Έλληνα! Ειδικά τώρα, που ναι μεν πολλοί Έλληνες/ίδες φεύγουν για έξω, άλλοι τόσοι όμως, επιστρέφουν. Διότι, σε όλους τους τομείς, γκομενικό, επαγγελματικό κλπ, μας έχουν διαμορφώσει ως μη ανταγωνιστικούς.
Έτσι και ο Έλληνας, δεν μπορεί επ’ ουδενί να υπερηφανεύεται ότι είναι ο καλύτερος άνδρας. Γενικώς, πρόβλημα έχουμε ως λαός.
Εγώ αύριο μπορεί σε μιαν ανατολική να βρω τον έρωτα της ζωής μου –δεν αποκλείουμε τίποτα. Επειδή, όμως, κάλλιο 5 (αν και οι Ελληνίδες είναι λιγότερο) και στο χέρι παρά 10 (που ούτε οι αλλοδαπές είναι τόσο), μεταξύ δύο ελεεινών πληθυσμών, προσωπικά θα προτιμήσω τις Ελληνίδες.
ακου το συμπερασμα απο εναν 45+.
ΠΡΩΤΑ ΠΗΔΑΜΕ. Οποιαδηποτε εθνικοτητα. Και ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΜΕΤΑ βγαζουμε συμερασματα, αναλυουμε, διασταυρωνουμε, αποφασιζουμε.
No the other way aroud.
Με τις γυναικες ο εγκεφαλος λειτουργει καθαρα και συνθετικα ΜΟΝΟ μετα την διακορευση. Κυρίως τα επόμενα 30 λεπτα μετα την εξπερματωση. Τοτε να παιρενις αποφασεις. Ουτε πριν ουτε μετα
Εμ δεν χρησιμοποιειτε τις γυναικες οπως θα επρεπε και μετα την πατατε και μπαινετε εδω μεσα και κλαιγεστε....... αυτα ειναι αποτυχιες.
Το παν ειναι να κανει η γυναικα αυτο που θελεις χωρις να νιωθει οτι την εξαναγκαζεις ή το οτιδηποτε.
Mind control κι'έτς.Το παν ειναι να κανει η γυναικα αυτο που θελεις χωρις να νιωθει οτι την εξαναγκαζεις ή το οτιδηποτε.
ακου το συμπερασμα απο εναν 45+.
ΠΡΩΤΑ ΠΗΔΑΜΕ. Οποιαδηποτε εθνικοτητα. Και ΓΡΗΓΟΡΑ.
ΜΕΤΑ βγαζουμε συμερασματα, αναλυουμε, διασταυρωνουμε, αποφασιζουμε.
No the other way aroud.
Με τις γυναικες ο εγκεφαλος λειτουργει καθαρα και συνθετικα ΜΟΝΟ μετα την διακορευση. Κυρίως τα επόμενα 30 λεπτα μετα την εξπερματωση. Τοτε να παιρενις αποφασεις. Ουτε πριν ουτε μετα
.......................................................
ποιες οι διαφορες τυπε?σχετικά με το thread ...
ως πρώην σχεδόν παντρεμένος με μια Πολωνέζα (αχ κούλα ) και ποιο πριν με Ελληνίδα που μεγάλωσε Γερμανία ένα μπορώ να πω με σιγουριά..
αν θες γάμο πάρε Ταιλενδέζα!!!
ποιες οι διαφορες τυπε?
ποιες οι διαφορες τυπε?
μαθαινω μικρος για να μην την πατησω μεταδεν είσαι λίγο μικρός ...για τέτοια πληροφόρηση ?
μαθαινω μικρος για να μην την πατησω μετα
τι λεει εσυ χαθηκες?