Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220

Μα καταλαβες τι εκανε ρε φιλε η μαλακω? μου ειχε 3-4 αμαξια απο πισω να περιμενουνε

για να βγει η φιλη της και να παρκαρει αυτη μετα στα αρχιδια μου ας πηγαινε πιο μπροστα ή ας εβγαινε η συνοδηγος να φυλαξει τη θεση να μην μπει κανεις απο πισω.... δεν μπορει αυτη να κοβει τη κυκλοφορια το παλιοβοδι με κανε να βαραω και κορνες και ειχε και σπιτια εκει κοιμοντουσαν οι ανθρωποι μεσα.

Γιατι μονο αυτη? εδω αποψε γινοταν της πουτανας ρε... αλλος εφτιαχνε 3η λωριδα μονος του αναμεσα στις 2  :2funny: :2funny: αλλη εστριβε τελευταια στιγμη και χωρις φλας ... εδω σε ενα φαναρι με κοκκινο μπαινει ενας σφηνα μπροστα μας παει να πατησει τους περαστικους και φευγει με κοκκινο  :2funny: :2funny: ειχα ανοικτο το παραθυρο και λεω ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ... και πεταγεται ενα παιδι και λεει αστα να πανε φιλε.

Εχουμε πολλα βοδια αντρες - γυναικες... ζωα τελειως ρε ουτε να οδηγησουν ξερουν γραφουν τον ΚΟΚ στα αρχιδια τους...  και μετα μου λες ελλεηνιδες ναι γιατι μερικοι ελληνες ειναι καλυτεροι νομιζεις.

Επισκέπτης
Μα καταλαβες τι εκανε ρε φιλε η μαλακω? μου ειχε 3-4 αμαξια απο πισω να περιμενουνε

για να βγει η φιλη της και να παρκαρει αυτη μετα στα αρχιδια μου ας πηγαινε πιο μπροστα ή ας εβγαινε η συνοδηγος να φυλαξει τη θεση να μην μπει κανεις απο πισω.... δεν μπορει αυτη να κοβει τη κυκλοφορια το παλιοβοδι με κανε να βαραω και κορνες και ειχε και σπιτια εκει κοιμοντουσαν οι ανθρωποι μεσα.

Γιατι μονο αυτη? εδω αποψε γινοταν της πουτανας ρε... αλλος εφτιαχνε 3η λωριδα μονος του αναμεσα στις 2  :2funny: :2funny: αλλη εστριβε τελευταια στιγμη και χωρις φλας ... εδω σε ενα φαναρι με κοκκινο μπαινει ενας σφηνα μπροστα μας παει να πατησει τους περαστικους και φευγει με κοκκινο  :2funny: :2funny: ειχα ανοικτο το παραθυρο και λεω ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ... και πεταγεται ενα παιδι και λεει αστα να πανε φιλε.

Εχουμε πολλα βοδια αντρες - γυναικες... ζωα τελειως ρε ουτε να οδηγησουν ξερουν γραφουν τον ΚΟΚ στα αρχιδια τους...  και μετα μου λες ελλεηνιδες ναι γιατι μερικοι ελληνες ειναι καλυτεροι νομιζεις.

τύπε έπρεπε να κατέβεις να ρίξεις καμιά ψιλή απόψε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τύπε έπρεπε να κατέβεις να ρίξεις καμιά ψιλή απόψε

Ναι σιγα μην κατεβω να γινω ρομπα... ξυλο στο δρομο παιζουν μονο οι ρομπες.
Το πολυ πολυ να ριξεις κανα βρισιδι και να την κανεις.... αλλα και παλι νομιζεις θα σε λαβει υποψιν ο αλλος αμα ο αλλος φιλε δεν εχει μαθει να οδηγαει και γραφει στα αρχιδια του τους κανονισμους... τι να κανουμε δεν ειναι Αμερικη. Αμα ηταν θα σου ελεγα εγω.

Το μονο που μπορεις να κανεις ετσι για σπασιμο ειναι αυτο που εκανα στην αλλη με το παρκαρισμα  :P
τιποτα τετοια παρομοια... στον αλλον που εφυγε με κοκκινο τι να εκανες? να τον εβρισκες μετα να κατεβαινες κατω να τον δειρεις? που πηγε να πατησει τα παιδια? ε μαλακας.

Επισκέπτης
Ναι σιγα μην κατεβω να γινω ρομπα... ξυλο στο δρομο παιζουν μονο οι ρομπες.
Το πολυ πολυ να ριξεις κανα βρισιδι και να την κανεις.... αλλα και παλι νομιζεις θα σε λαβει υποψιν ο αλλος αμα ο αλλος φιλε δεν εχει μαθει να οδηγαει και γραφει στα αρχιδια του τους κανονισμους... τι να κανουμε δεν ειναι Αμερικη. Αμα ηταν θα σου ελεγα εγω.

Το μονο που μπορεις να κανεις ετσι για σπασιμο ειναι αυτο που εκανα στην αλλη με το παρκαρισμα  :P
τιποτα τετοια παρομοια... στον αλλον που εφυγε με κοκκινο τι να εκανες? να τον εβρισκες μετα να κατεβαινες κατω να τον δειρεις? που πηγε να πατησει τα παιδια? ε μαλακας.

τύπε έπρεπε να ήταν ο Λάκης στη θέση σου
τώρα MEGA και ANT1 θα είχαν ζωντανη σύνδεση με τη Λεωφόρο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Δεν ξερω τι θα εκανε ο Λακης .... τεσπα δε πα να γαμηθουν οι μαλακες που μαλακιζονται στους δρομους...

αποψε πηγα Γκαζι  :P καλα ειχε κατι μουνια βεβαια ειμασταν με κοριτσοπαρεα και δεν μπορουσαμε να κοιταμε πολυ  :S

παντως ειχε κατι μουνια οσο μπορουσαμε να δουμε και ολες ειχαν πεταξει τα μπουτια εξω... πωπωωωω αρρωστια ρε φιλε.

Επισκέπτης
Δεν ξερω τι θα εκανε ο Λακης .... τεσπα δε πα να γαμηθουν οι μαλακες που μαλακιζονται στους δρομους...

αποψε πηγα Γκαζι  :P καλα ειχε κατι μουνια βεβαια ειμασταν με κοριτσοπαρεα και δεν μπορουσαμε να κοιταμε πολυ  :S

παντως ειχε κατι μουνια οσο μπορουσαμε να δουμε και ολες ειχαν πεταξει τα μπουτια εξω... πωπωωωω αρρωστια ρε φιλε.

σε κόβω να βαρέθηκες τη γκόμενα σου τύπε ε;
για να ξενοκοιτάς και να ξερογλύφεσαι...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σε κόβω να βαρέθηκες τη γκόμενα σου τύπε ε;
για να ξενοκοιτάς και να ξερογλύφεσαι...

Οχι ρε συ δεν ειναι αυτο... και περιμενα οτι θα το πεις  :P
σε στυλ καλα ειχατε κοπελες στην παρεα και κοιτουσατε αλλες... αρα δεν θα ηταν καλες  :P

μια χαρα κοπελες ειχαμε στην παρεα ... εμφανισημες και κομπλε. Αλλα δεν ηταν μονο αυτες
ειχε παρα πολλες και εκει που πηγαμε οποτε ηθελες δεν ηθελες θα κοιταζες.

Η δικια μου δεν ηταν αποψε ... με κατι αλλες πηγαμε

Επισκέπτης
Οχι ρε συ δεν ειναι αυτο... και περιμενα οτι θα το πεις  :P
σε στυλ καλα ειχατε κοπελες στην παρεα και κοιτουσατε αλλες... αρα δεν θα ηταν καλες  :P

μια χαρα κοπελες ειχαμε στην παρεα ... εμφανισημες και κομπλε. Αλλα δεν ηταν μονο αυτες
ειχε παρα πολλες και εκει που πηγαμε οποτε ηθελες δεν ηθελες θα κοιταζες.

Η δικια μου δεν ηταν αποψε ... με κατι αλλες πηγαμε

σ έβαλε να βγεις με τις φίλες της η δικιά σου για να σε προσέχουν;
είχε καμιά καλή τουλάχιστον;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
σ έβαλε να βγεις με τις φίλες της η δικιά σου για να σε προσέχουν;
είχε καμιά καλή τουλάχιστον;

Εχει πάει στο χωριο με τους δικους της  :P σημερα το μεσημερι εφυγε .

Ε ηρθε η κοπελα ενος φιλου 2 αλλες δικιες μου φιλες ενας αλλος φιλος με τη δικια του την αδερφη και την ξαδερφη της

καναμε καλο συναφι και αποψε  :2funny: :2funny:

κοπανησαμε και λιγο τα κρασακια εγω δεν ηπια πολλα βεβαια γιατι οδηγουσα... αλλα επεσε καλο γελιο.

Οι μισες ηταν καλες εως πολυ καλες και οι αλλες απλα καλες... μια ηταν μονο η χοντρουλα αλλα σιγα ηταν γαμω τα ατομα ομως. 

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Ε γιατι μονο πασχα πας χωριο?

αμα εχεις σπιτι και ειναι κοντα το χωριο και θες να το βλεπεις
πηγαινεις συχνα.
ναι τυπε για να σουβλισεις αρνια και να ζησεις σαν βουκολος :grin:
απο που ειναι αν επιτρεπεται τυπε

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Απο Στυρα Ευβοίας ειναι.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Βάση της εμπειρίας μου (30 ετών) αυτό που κατάλαβα είναι ότι οι γκόμενες γουστάρουν την σφαλιάρα και την αλητεία, όπως επίσης να κερατώνουν τους αγαπούληδες.
Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θα παντρευτώ ποτέ. Δεν γουστάρω να γίνω θύμα. (πόσο μάλλον να φέρω παιδιά σε αυτή την κοινωνία)
Δυστυχώς για αυτές, ευτυχώς για εμάς, τα φεμινιστικά και οι μαλακίες όλες αυτές, δεν αλλάζουν έτσι εύκολα την ψυχολογία της γυναίκας.
Μιλάμε για χιλιάδες χρόνια εξέλιξης και βιωμάτων χαραγμένα στο DNA. Αλλά και πως να αλλάξουν... όσο συνεχίζουμε να ζούμε σε έναν πολιτισμό που δημιούργησαν οι Άντρες.
δυστηχως δεν ξερουν ουτε η ιδιες τι θελουν  :grin:

τεσπα ας μην τα ριχνουμε ολα στης γυναικες ,φταιμε και εμεις οπως λεει ο βολτης..

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
τυπε σκασε μυτη εχει πασχα θαχει φαι καργα

Βρε και τωρα καμια φορα με ταιζει  :P
ξερει να μαγειρευει !!!!

Πασχα αμα παω εκει θα ειναι και οι γονεις και ενταξει
θα πρεπει να δω τα πεθερικα ΧΑΧΧΑΧ  :P

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Βρε και τωρα καμια φορα με ταιζει  :P
ξερει να μαγειρευει !!!!

Πασχα αμα παω εκει θα ειναι και οι γονεις και ενταξει
θα πρεπει να δω τα πεθερικα ΧΑΧΧΑΧ  :P
τους εχεις γνωρισει τυπε?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
δυστηχως δεν ξερουν ουτε η ιδιες τι θελουν  :grin:

τεσπα ας μην τα ριχνουμε ολα στης γυναικες ,φταιμε και εμεις οπως λεει ο βολτης..

Παντως αποψε στο Γκαζι γινοταν της πουτανας.... παιζει να βγαζες γκομενα και απο καμακι
με τοση αφθονια που ειδα μαζεμενη... δε μπορει ολες αυτες να πηγανε τοσο καλα ντυμενες και περιποιημενες για να ριξουν χυλοπιτες.  :P

ΤΙ why sleep τι soho .... πανικος

μπορει αμα εισασταν σε κοντινο σταντ και ξεκινουσατε το χορο να γινοτανε παιχνιδι καργα ....
αλλα οχι να πας να μιλησεις... απευθειας χαμογελακι και χορος. Ετσι θα βγαλεις (αν βγαλεις) γκομενα σε κλαμπ οχι να εισαι σαν αγγουρι... στο κλαμπ πας να χορεψεις  :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom