Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 24 άτομα (0 μέλη και 24 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• Ο ορισμος της αραχνομουνας.jpg
    Ο ορισμος της αραχνομουνας.jpg
    26,5 KB · Εμφανίσεις: 25
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ΚΛΩΝΟ ΔΕΝ ΕΧΩ !!!!!!!!!!!!

Άστα τα ψόφια μπαμπά! Μας πήραν είδηση...   :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Μητσο, κανα αθωο φλερτ, παιζει αυτο τον καιρο;
Ουτε παιζει ουτε προκειται να παιξει ουτε και θελω να ξανασχοληθω με τετοιες μαλακιες

Αν ο ανδρας, δεν εχει βρει κατι μεχρι τα 30 του, αντε με την βια μεχρι τα 35 του, να το ζησει και λιγο πριν αποφασισει οτιδηποτε, μετα............. ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!
Μετα ειναι εντελλως ασκοπο και συναμα, χασιμο χρονου και κοπου, οποτε παπαλα η ολη φαση !!!!!!

Επειτα μετα απο μια ηλικια πονηρευει πολυ το πραγμα... και οι γυναικες ολο ζητανε..... και οι εποχες ειναι παρα πολυ ζορικες για ολους.

ΔΕΝ θελω τιποτα πλεον, οποτε εχω και την καρδουλα μου και το κεφαλακι μου υσηχο... και οπου θελει ας βγει !!!!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ημερα Αγιου Βαλεντινου ειναι εκεινη η ημερα στην οποια ολα τα μπακουρια θα βγάλουνε την χολή τους παλι  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ουτε παιζει ουτε προκειται να παιξει ουτε και θελω να ξανασχοληθω με τετοιες μαλακιες

Αν ο ανδρας, δεν εχει βρει κατι μεχρι τα 30 του, αντε με την βια μεχρι τα 35 του, να το ζησει και λιγο πριν αποφασισει οτιδηποτε, μετα............. ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ !!!!!!!!!!
Μετα ειναι εντελλως ασκοπο και συναμα, χασιμο χρονου και κοπου, οποτε παπαλα η ολη φαση !!!!!!

Επειτα μετα απο μια ηλικια πονηρευει πολυ το πραγμα... και οι γυναικες ολο ζητανε..... και οι εποχες ειναι παρα πολυ ζορικες για ολους.

ΔΕΝ θελω τιποτα πλεον, οποτε εχω και την καρδουλα μου και το κεφαλακι μου υσηχο... και οπου θελει ας βγει !!!!!!

Πολλα ζητανε... οταν ξέρουν οτι έχεις δυνατοτητες. Ειδαλλως δεν ασχολουνται καν μαζι σου.
Οποτε δεν θα θελει και πολλη προσπαθεια να μεινεις ησυχος  :P

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
axaxoyxa κανα γκομενακι δεν θα βγαλεις αποψε ????

Επισκέπτης

Οποτε Μητσο... γραφειο συνοικεσιων; :think:

banner.jpg

Yannis_D

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν υπάρχει κανένας λόγος να πω κάτι καλό για τις Ελληνίδες –ως γκόμενες. Δεν ξέρουν τι θέλουν –συνεπώς έχουν πολλές απαιτήσεις, είναι δασκαλεμένες ηλίθια από τις μητέρες τους, είναι θύματα κι αυτές του lifestyle, είναι κι αυτές μέλη μίας κοινωνίας κάκιστης ποιότητας, ψάχνονται πριν τα 20 και μετά τα 40, φοβούνται τον άνδρα, είναι ψωνισμένες του κερατά… Σύνθημα τους: «Δεν υπάρχουν άνδρες»!
Στα ταξίδια μου στο εξωτερικό και εσωτερικό, συνειδητοποίησα ότι οι αλλοδαπές, στον άνδρα (δε λέω στον Έλληνα), του ξεκαθαρίζουν σχεδόν εξαρχής τι ζητούν, δεν του τα πρήζουν.
Δεν μπορώ να γνωρίζω που θα ζω στο μέλλον. Ωστόσο, προτεραιότητά μου είναι η Ελλάδα, παρότι εδώ πέρα τα πάντα με πληγώνουν. Όπως και αν έχει, πριν λίγα χρόνια αποφάσισα ότι έχει φτάσει ο καιρός να δημιουργήσω μία σχέση με προοπτικές.
Μία σχέση με Δυτική, από τη μια θα μου προσφέρει και μία κατοικία σε ένα καλύτερο περιβάλλον, από την άλλη όμως θα με εγκλωβίσει, αν δεν έχω επιλέξει τον τόπο εγκατάστασης προτού δημιουργήσω σχέση.
Μετά απ’ όλα αυτά αποφάσισα ότι οι ανατολικές, θα μπορούσε να είναι η ιδανική επιλογή, παρότι, ως κάτοικος πολυεθνικής συνοικίας, έχω δει και ένα παραπάνω κιτς στο στυλ και τρόπο ζωής τους. Θα μπορούσα να κάνω εύκολα σχέση σοβαρή με μια όμορφη κοπέλα, η οποία θα είχε διάθεση να με ακολουθήσει παντού. Έτσι, γράφτηκα, σε ιστοσελίδα γνωριμιών. Για να είναι ειλικρινής, γράφτηκα σε 4, η μία πίσω από την άλλη. Η πρώτη ήταν με Ελληνίδες, ωστόσο, δεν έλειπαν και οι ανατολικές. Επικοινώνησα με πολλές, έπιασα συζήτηση με πολλές, ανταλλάξαμε e-mail, δεν τους έκανα πρόστυχες προτάσεις, σεβάστηκα την εθνική και πολιτισμική τους ταυτότητα. Διέκοπταν εντελώς ξαφνικά, επάνω που κανόνιζα να επισκεφτώ την πόλη τους. Μα θα μου πείτε: «κι εσύ δεν έψαχνες πολλές μαζί;». Ναι, αλλά δεν άρχιζα τις γλύκες και τις υποσχέσεις με άλλες, όταν έβλεπα ότι κάποια από αυτές τσιμπάει περισσότερο.
Οι γκόμενες, εκεί που σε έχουν προϊδεάσει για ένα ταξίδι με ροδοπέταλα στις χώρες τους, ξαφνικά τους γυαλίζει ο κάτοχος διαμερίσματος, στο Παρίσι, στο Λονδίνο, στο Μανχάταν ή σε παραλιακό σπίτι στο Μαϊάμι. Ακόμα και αν πρόκειται για παππού. Ή ξαφνικά θυμούνται, μετά τις τόσες γλύκες και υποσχέσεις ότι δεν τους κάνεις και σε παρατάνε, χωρίς ωστόσο, να καταφέρνουν, μετά από μήνες, να έχουν βελτιώσει το προφίλ – και κατά συνέπεια, τη ζωή τους.
Τα παραπάνω, συν ότι: χωρίζουν πολύ εύκολα, απορρίπτουν τον χαμηλόμισθο (και αναφέρομαι στις μόνιμες κατοίκους Ελλάδος) -ενώ τελευταία πολλές Ελληνίδες θα δώσουν ευκαιρία στον άνεργο που προσπαθεί (δε λέμε για τον ολότελα ξυπόλιτο). Από τη μια οι Σλαβοορθόδοξες δηλώνουν ότι γουστάρουν του Έλληνες, δήθεν για την πολιτισμική εγγύτητα και από την άλλη τελευταία προτιμούν τους Τούρκους για την οικονομική τους ευμάρεια (σε σημείο πολλές άλλοτε ξέκωλες Ρωσίδες να ασπάζονται το Ισλάμ και να υιοθετούν τη μαντίλα). Πόσοι από εμάς θα έκαναν κάτι με Ανατολική αν δεν έριχναν χρήμα ή υποσχέσεις για (δωρεάν) διακοπές σε ελληνικό νησί; Αν ναι, ελάχιστοι! Ένας κανών, αν και με πολλές εξαιρέσεις, είναι ότι την ανατολικιά αν δεν τη χρυσοπληρώσεις, δεν την έχεις. Να υπενθυμίσω ότι πολλές εγκλωβίζουν συναισθηματικά τον άλλον, τον πείθουν για αποστολή χρήματος και μετά μην την είδατε!
Οι δε Βουλγάρες, πέρα ότι ως επί το πλείστον δεν έχουν και το ομορφότερο πρόσωπο, συνηθίζουν να πουλάνε τα παιδιά τους. Και είναι και πιο γύφτισσες από τις άλλες Σλάβες. Τις Τσέχες τις αφήνω απέξω, καθότι δεν έχουν σχέση με τις υπόλοιπες, είναι σχεδόν Αυστριακές. Όπως επίσης και τις (μη σλάβες) Αλβανίδες, για άλλο λόγο.
Για τις Ελληνίδες, επιμένω στα προαναφερόμενα. Ωστόσο, πλέον έχουν αναγκαστικά συμβιβαστεί με τον Έλληνα! Ειδικά τώρα, που ναι μεν πολλοί Έλληνες/ίδες φεύγουν για έξω, άλλοι τόσοι όμως, επιστρέφουν. Διότι, σε όλους τους τομείς, γκομενικό, επαγγελματικό κλπ, μας έχουν διαμορφώσει ως μη ανταγωνιστικούς.
Έτσι και ο Έλληνας, δεν μπορεί επ’ ουδενί να υπερηφανεύεται ότι είναι ο καλύτερος άνδρας. Γενικώς, πρόβλημα έχουμε ως λαός.
Εγώ αύριο μπορεί σε μιαν ανατολική να βρω τον έρωτα της ζωής μου –δεν αποκλείουμε τίποτα. Επειδή, όμως, κάλλιο 5 (αν και οι Ελληνίδες είναι λιγότερο) και στο χέρι παρά 10 (που ούτε οι αλλοδαπές είναι τόσο), μεταξύ δύο ελεεινών πληθυσμών, προσωπικά θα προτιμήσω τις Ελληνίδες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom