Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
   Τελικά οι Ελληνίδες έχουν τα καλύτερα, τα πιο καυτά και πιο φιλόξενα μουνιά.

:knockinb: :tits2: :kissass: :kissass2: :pipa3: :pipa1: :pipa2: :boobies: :lheel: :fuck1: :tits: :cum:

Γάμησα για ένα μήνα.

;)

Τυπε εσυ δεν εισαι trader? Τι γνωμη εχεις για τη ΜΕΤΚΑ? Πως τη βλεπεις να κινειται τους επομενους μηνες?

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τυπε εσυ δεν εισαι trader? Τι γνωμη εχεις για τη ΜΕΤΚΑ? Πως τη βλεπεις να κινειται τους επομενους μηνες?

Καλή εταιρεία. Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.

Προτίμησε την μητρική αν θες να αγορασεις μετοχές.

Όχι τώρα όμως... Με πολλές πιθανότητες από αύριο πάει για ολιγοήμερη διόρθωση.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
  Καλή εταιρεία. Όμιλος ΜΥΤΙΛΗΝΑΙΟΥ.

Προτίμησε την μητρική αν θες να αγορασεις μετοχές.

Όχι τώρα όμως... Με πολλές πιθανότητες από αύριο πάει για ολιγοήμερη διόρθωση.

Την εχω αγορασμενη στα 9. Κι εγω αυτη τη διορθωση φοβαμαι. Μεχρι που τη βλεπεις να κατεβαινει?

Αληθεια γιατι προτιμας ΜΥΤΙΛ απο ΜΕΤΚΑ? Ενας απο τους λογους που εγω ειχα προτιμησει ΜΕΤΚΑ απο ΜΥΤΙΛ ειναι το μερισμα (ειμαι μακροπροθεσμος :grin:). Το λογικο ειναι παντως οι δυο εταιριες να κινουνται παραλληλα, με μικρες αποκλισεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Την εχω αγορασμενη στα 9. Κι εγω αυτη τη διορθωση φοβαμαι. Μεχρι που τη βλεπεις να κατεβαινει?

Αληθεια γιατι προτιμας ΜΥΤΙΛ απο ΜΕΤΚΑ? Ενας απο τους λογους που εγω ειχα προτιμησει ΜΕΤΚΑ απο ΜΥΤΙΛ ειναι το μερισμα (ειμαι μακροπροθεσμος :grin:). Το λογικο ειναι παντως οι δυο εταιριες να κινουνται παραλληλα, με μικρες αποκλισεις.

Τα παράγωγα. Η μητρική σου δίνει δυνατότητα να "χετζάρεις" όταν δεις κάτι άσχημο τεχνικά. Όπως συνέβει σήμερα στο κλείσιμο.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Πλακα εκανα με τον ξαδερφο του νώντα τιποτα δεν με πειραξε  :grin:

εχει οντως πολυ καλο αρτοποιειο και μαγειρευτα εχει φοβερα απο την κουζινα

ωστοσο οποιος παει να προσεξει οτι τα φαγητα στο πανω ειναι ακριβοτερα του κατω επειδη στο πανω
παιρνεις και καθεσαι... βεβαια αν εχεις παει με αμαξι μπορεις να το παρεις απο κατω πχ μουσακα που ειχα παρει εκανε κατω 4.40 και πανω 5.80.... σιγα πηρα και πλαστικα πιρουνακια... πηρα και μια κοκα κολιτσα πηγα στο αμαξι κατω στο γκαραζα αραξα και εκανα ενα τσιμπουσακι αλλο πραμα  :dancing:
βλεπω μπαινεις δυνατα και στην νεα χρονια.μην φοβασαι δεν χανεται ετσι ευκολα ο τιτλος.προτιμησες να φας στο αμαξι για να γλιτωσεις τα ψιλα :jerking: :jerking:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
βλεπω μπαινεις δυνατα και στην νεα χρονια.μην φοβασαι δεν χανεται ετσι ευκολα ο τιτλος.προτιμησες να φας στο αμαξι για να γλιτωσεις τα ψιλα :jerking: :jerking:

Εννοειται και το προτιμησα.... βολεμενος δεν ειμαι
εγω να κλαιγομαι οτι έχει κριση και να πηγαινω να αγοραζω στα ακριβοτερα....

Πες με και γυφτο που ειμαι ανεργος και μετα τσακωσου μηπως ο σταμ σου εβρισε την μανα
απο το ιντερνετ :2funny: :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Τους ειπες οτι εισαι πλουσιος και έκατσαν????

Τσ τσ τσ...

Δεν βγήκες τυχαία Πρωτομαλάκας  2012...

Δεν λες πως είσαι πλούσιος όταν είσαι.... Αυτό φαίνεται...

Ούτε μιλάς συνεχώς για  τον εαυτό σου όπως φαντάζομαι ότι κάνεις εσύ... Το "εγώ" κι "εγώ" το χουν βαρεθεί οι γκόμενες...

Οι δικές μου κουβέντες περιστρέφονται γύρω από το "εσύ".  Εννοώντας την συνοδό μου.

Μάθε μπαλίτσα κι ίσως γαμήσεις κάποτε.

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Τα παράγωγα. Η μητρική σου δίνει δυνατότητα να "χετζάρεις" όταν δεις κάτι άσχημο τεχνικά. Όπως συνέβει σήμερα στο κλείσιμο.

OK, εγω δεν ασχολουμαι τοσο ενεργα, για να το ψαχνω με hedging, derivatives, short, long και διαφορα τετοια που δεν τα εχω πολυκατεχω κιολας. Απλα πηρα καποια λιγα κομματια με την ελπιδα οτι σε ενα χρονο θα μου αποδωσουν περισσοτερο απο το να τα ειχα βαλει σε μια προθεσμιακη...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 Τσ τσ τσ...

Ούτε μιλάς συνεχώς για  τον εαυτό σου όπως φαντάζομαι ότι κάνεις εσύ... Το "εγώ" κι "εγώ" το χουν βαρεθεί οι γκόμενες...

Οι δικές μου κουβέντες περιστρέφονται γύρω από το "εσύ".  Εννοώντας την συνοδό μου.

ναι ρε παιδι μου το εχουμε καταλαβει εδω οτι οι δικιες σου οι κουβεντες
δεν περιστρεφονται γυρω απο το εγω μην αγχωνεσαι  για αυτο και γαμας  :grin:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
OK, εγω δεν ασχολουμαι τοσο ενεργα, για να το ψαχνω με hedging, derivatives, short, long και διαφορα τετοια που δεν τα εχω πολυκατεχω κιολας. Απλα πηρα καποια λιγα κομματια με την ελπιδα οτι σε ενα χρονο θα μου αποδωσουν περισσοτερο απο το να τα ειχα βαλει σε μια προθεσμιακη...

Παραειναι ενεργος ο δάσκαλος. Παλι καλα που η δουλεια του
ειναι στο Ιντερνετ αλλιως μπορει και να μην τον πιστευα.  :grin:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
 Τσ τσ τσ...

Τυπε να σαι σιγουρος πως ολοι εδω μεσα σε πιστευουμε οτι γαμησες.Εσυ ψεματα δεν λες ποτε. :2funny: :2funny:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ναι ρε παιδι μου το εχουμε καταλαβει εδω οτι οι δικιες σου οι κουβεντες
δεν περιστρεφονται γυρω απο το εγω μην αγχωνεσαι  για αυτο και γαμας  :grin:

Εδώ είναι άλλο....

Εδώ κοκορεύομαι. Το παραδέχομαι. Δεν έχω να κερδίσω κάτι.

Στις γκόμενες ποτέ. Γιατί εκεί κερδίζω κάτι. Γαμώ.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Εννοειται και το προτιμησα.... βολεμενος δεν ειμαι
εγω να κλαιγομαι οτι έχει κριση και να πηγαινω να αγοραζω στα ακριβοτερα....

Πες με και γυφτο που ειμαι ανεργος και μετα τσακωσου μηπως ο σταμ σου εβρισε την μανα
απο το ιντερνετ :2funny: :2funny: :2funny:
πας καλα ρε νουμερο.ποιος τσακωθηκε με τον σταμ.απλα του ειπα να μην γραφει την λεξη ολοι οταν βριζει μαναδες.δεν ειπα ποτε κανενα ανεργο γυφτο.εσενα σε λεω γυφτο για την τσιγκουνια σου.εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ μαλακας

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τυπε να σαι σιγουρος πως ολοι εδω μεσα σε πιστευουμε οτι γαμησες.Εσυ ψεματα δεν λες ποτε. :2funny: :2funny:

ΕΙναι σαν τα λεφτά!!! Αν εισαι πλουσιος φαινεται και στο ιντερνετ δεν χρειαζεται να το δειξεις...
ετσι και με τις γκομενες. Φαινεται ο τυπος :P

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Όπως επίσης να σαι κι εσύ σίγουρος πως σε πιστεύουν όλοι εδω μέσα πως όλο το  καλοκαίρι δεν κάνεις τίποτα παρά στην πέφτουν γκόμενες να πηδήσεις επειδή είσαι αξιωματικός-λογιστής σε ένα ταχύπλοο..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στα αρχίδια μου αν με πιστεύετε.... Το πουλάκι μου περνάει καλά κι αυτό είναι το σημαντικότερο.

;)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
πας καλα ρε νουμερο.ποιος τσακωθηκε με τον σταμ.απλα του ειπα να μην γραφει την λεξη ολοι οταν βριζει μαναδες.δεν ειπα ποτε κανενα ανεργο γυφτο.εσενα σε λεω γυφτο για την τσιγκουνια σου.εισαι ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ μαλακας

Ρε bk1981 εισαι εντελως μπούφος?  :S

Δηλαδη αν εσυ βρεις ενα προιον 1,5 ευρω πιο φθηνο και η αποσταση ειναι κατι σκαλοπάτια
απο το σημειο που το εχει φθηνοτερο θα πάς να το πάρεις απο πανω????

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 Όπως επίσης να σαι κι εσύ σίγουρος πως σε πιστεύουν όλοι εδω μέσα πως όλο το  καλοκαίρι δεν κάνεις τίποτα παρά στην πέφτουν γκόμενες να πηδήσεις επειδή είσαι αξιωματικός-λογιστής σε ένα ταχύπλοο..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Στα αρχίδια μου αν με πιστεύετε.... Το πουλάκι μου περνάει καλά κι αυτό είναι το σημαντικότερο.

;)

Για να τα γραφεις εδω μεσα σημαινει πως περιμενεις να σε πιστεψουμε. Αρα κοψε το σταρχιδιλικι
γιατι αυτο οντως φαινεται οτι δεν το εχεις

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ΕΙναι σαν τα λεφτά!!! Αν εισαι πλουσιος φαινεται και στο ιντερνετ δεν χρειαζεται να το δειξεις...
ετσι και με τις γκομενες. Φαινεται ο τυπος :P

Όντως φαίνεται... Όπως και η δική σου λιγουρίαση για γκόμενες... Μάλλον δεν έχεις πηδήσει ακόμα εκτός από πουτάνες και τη χούφτα σου.

Υπομονή...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom