Επισκέπτης
den ksero ti mou simvainei....
mou exei ginei emoni idea!!!
ela re apla eimai periergos!!
Mπας και είσαι
λέω εγώ και γαμάς με τον κώλο ;;;;;;;;
Τον Σταμάτη τον εχεις συναντήσει ποτέ
σε events με Πάκηδες ;;;;;;
den ksero ti mou simvainei....
mou exei ginei emoni idea!!!
ela re apla eimai periergos!!
μαλακ εσυ στανταρ πας στο κλαμπ οπου πηγε ο λιλαςMπας και είσαιΠουστρόνι σαν τον ΑβράμηΣταμάτης
μαλακα προτιμω να φανταστω το μουνι της γεωργιας βασιλειαδου πασαλειμενο με τυρι παρα να φταναστω εσενα
μαλακ εσυ στανταρ πας στο κλαμπ οπου πηγε ο λιλας
ενταξει το παραποιησσα λιγο για διαφοραμε λαρδι ειναι η ατακα απο το μπραφ που εκλεψες οχι με τυρι
Σταμάτη
καλοκαίρια είσαι Μύκονο ;;;;;
Το Σεργιανόπουλο , τον είχες συναντήσει Πλατεία Κουμουνδούρου ;;;;
το βιτσιο του τροχονομου εχεις ρε τυπε? παρεακι ειμαστε οτι θελουμε παιζουμε.
τα παραπονα σου σε κανα φιλοσοφικο μπλογκ για το ιντερνετ και τη μαστιγα των σχεσεων.
καλη χρονια
μυκονο ειχα παει προπερσυ..
Mπας και είσαιΠουστρόνι σαν τον ΑβράμηΣταμάτης
εκανα διατροφη. ημουν φιτέφαγες καλά ;;;;;;;;;
ρε μαλακα εσυ δεν μιλησες για το ιερο μας τερας της ηθοποιιας την Βασιλιαδου?ο σεργιανοπουλος σε πειραξε?μυκονο ειχα παει προπερσυ..
και που εισαι , μπορει να ηταν οτι ηταν, αλλα μην βγαζεις τα ψυχολογικα σου με νεκρους τωρα..
Σταμάτη
καλοκαίρια είσαι Μύκονο ;;;;;
οχι δεν με πειραξε, απο την στιγμη που μου ειχε πει ο λακης οτι χεζει τους ταφους των νεκρων μου , το να πεταει σποντες για τον σεργιανοπουλο ειναι μικρη υποθεση..ρε μαλακα εσυ δεν μιλησες για το ιερο μας τερας της ηθοποιιας την Βασιλιαδου?ο σεργιανοπουλος σε πειραξε?
εκανα διατροφη. ημουν φιτ
εγω ειμαι.
ρε μαλακα ο νωντας εισαι? μονο ο νωντας θυμαται καλα της υπογραφες μου..παμε μυκονο αντρακλες μου
ρε μαλακα ο νωντας εισαι? μονο ο νωντας θυμαται καλα της υπογραφες μου..
σεπτεμβρη-οκτωβρη μονο γεμιζει πουστικαραδες που σκανε με τα κρουαζιεροπλοια σα συνεδριο.
καλοκαιρι ειναι νορμαλ. ιδανικος προορισμος αν δε θελεις να βλεπεις αναρχοαπλυτους στις διακοπες σου.
ακουτα λακη.