treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
οκ νωντα
μπιλιες
οκ νωντα
Βασικα εχει την πλακα του μεν αλλα διασκεδαστικο δεν ειναι παντα....παρακολουθώ τη συζήτηση για να με πάρει ο ύπνος,
και πραγματικά απορώ με το τι πράγματα μπορεί να κάθεται και ασχολείται ο κόσμος
δλδ καίγεται ο καθένας να αποδείξει ότι το ένα nick είναι καλύτερο απο το άλλο...
αλλά είναι πολύ διασκεδαστικό αυτό είναι το μόνο σίγουρο
πεσε κοιμησου ρε μαλακα πρωι πρωιΒασικα εχει την πλακα του μεν αλλα διασκεδαστικο δεν ειναι παντα....
Ειναι το αποτελεσμα της μοναξιας και της αποξενωσης αν το σκεφτεις λιγο καλυτερα
Πολυς κοσμος, δεν εχει τι να κανει και απλα περναει την ωρα του ετσι, μην εχοντας κατι καλυτερο να ασχοληθει
Αλλωστε αν η πραγματικη ζωη ηταν σε ολους οκ, νομιζεις θα υπηρχαν ολα αυτα ?
Ολα αυτα εννοω, τα φορουμ, τσατ, κτλ, κτλ, κτλ......
Μαλακας εισαι και φαινεσαι .....πεσε κοιμησου ρε μαλακα πρωι πρωι
Βασικα εχει την πλακα του μεν αλλα διασκεδαστικο δεν ειναι παντα....
Ειναι το αποτελεσμα της μοναξιας και της αποξενωσης αν το σκεφτεις λιγο καλυτερα
Πολυς κοσμος, δεν εχει τι να κανει και απλα περναει την ωρα του ετσι, μην εχοντας κατι καλυτερο να ασχοληθει
Αλλωστε αν η πραγματικη ζωη ηταν σε ολους οκ, νομιζεις θα υπηρχαν ολα αυτα ?
Ολα αυτα εννοω, τα φορουμ, τσατ, κτλ, κτλ, κτλ......
Περιθωριακα "σκουπιδια" - "παρακατιανοι" - "τενεκεδες"Θα υπήρχαν.
Το ίντερνετ είναι μέσο για όλους και όχι για περιθωριακούς και παρακατιανούς.
Και τα φόρουμ , τσατ κτλ το ίδιο.
ΑΝ Η ΖΩΗ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΟΚ
ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΝΑΡΧΟΑΥΤΟΝΟΜΟΙ , ΤΕΚΕΔΕΣ ΤΥΠΟΥ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ ,
ΠΟΡΕΙΕΣ , ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΤΛ ΚΤΛ.
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑΚΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ.
Κουλάρισε εσύ.
Κανείς δεν είπε ότι μετράει το πούστικο λουκ.
Χρονια πολλα ρε παιδια.... ευτυχισμενο το νεο ετος σε ολους μας...
o stam 90 μου ειπε οτι στα φωτα θα πεσει να πιασει τον σταυρο απο τον πουστοπαπα της ενοριας του που τον γαμανε αλβανοι κ εχει σλκ καμπριο
o stam 90 μου ειπε οτι στα φωτα θα πεσει να πιασει τον σταυρο απο τον πουστοπαπα της ενοριας του που τον γαμανε αλβανοι κ εχει σλκ καμπριο
τι του εχεις κανει του αβραμη και στην λεει συνεχεια,τον κακογαμησες,η δεν τον γαμησες?
http://[URL unfurl="true"]www.herringshoes.co.uk/_shop/products/Church-Church%20Consul-Black%20calf-1118-4-1.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Μια εποχή, που με είχε πιάσει έντονα η κατάθλιψη, έβγαινα έξω με τρύπια παπούτσια. Εννοείται ότι οι άνθρωποι που συναντούσα στο δρόμο με κοιτούσαν σαν περιθωριακό σκουπίδι. Αλλά στ' αρχίδια μου. Έτσι κι αλλιώς, σκεφτόμουν, δεν θα είχαν καλύτερη άποψη για μένα, αν φορούσα κανονικά παπούτσια. Πριν τρυπήσουν, τι εκτίμηση μου είχαν; Έτυχε να συναντήσω κάποιες φορές, εκείνη την εποχή, μια γνωστή μου. Όχι κοντινή γνωστή, αλλά φιλική φιγούρα. Αυτή, περιέργως, δεν άλλαξε διάθεση απέναντι μου. Υπάρχει και αυτό το είδος γυναικών λοιπόν. Οι περισσότερες θα άλλαζαν δρόμο όποτε με ξανάβλεπαν. Κρίνουμε τις γυναίκες από την ερωτική τους συμπεριφορά και καμιά φορά ξεχνάμε ότι σαν άνθρωποι διακρίνονται σε διαφορετικές ποιότητες.
φιλε εφαγα 2 βασιλοπιτες αυτες τις ημερες... πηρα και μια απο του σκλαβενιτη γεμιστη
και απο πανω με σοκολατα και προ λιγου πηγα για χέσιμο και κοντεψα να πεθάνω απο ασφυξια
Απ'το Σκλαβενίτη και εσύ!Δεν πήγαινες να τη πάρεις από κανένα φούρνο!
Ο σκλαβενίτης έχει δικό του αρτοποιείο το οποίο είναι εξαιρετικό και πεντακάθαρο. Μάλλον η ποσότητα σε πείραξε...