Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Όποιος έχει γνωριμίες και καλό όνομα σε παρέες γαμάει τις 18-25. Οι υπόλοιποι τον πούλο γι αυτές πάντα τις ηλικίες!
σαν αγγαρεια μου ακουγεται :-
Όποιος έχει γνωριμίες και καλό όνομα σε παρέες γαμάει τις 18-25. Οι υπόλοιποι τον πούλο γι αυτές πάντα τις ηλικίες!
εμένα όλο αυτό με τον πασοκοαριστερισμό , μου θυμίζει νοοτροπία "Πολ Πότ" και προκρούστη
δλδ ρίχνουμε το επίπεδο στα τάρταρα και όποιος τείνει να ξεφύγει λίγο απο το επίπεδο της σαβούρας που είμαστε , τον γ&*)αμε και μ'αυτόν τον τρόπο βασιλεύει ες αει το "μέτριο"
αυτό είναι πάνω κάτω το όλο θέμα του αριστερισμού, γι'αυτό δεν θα χει ποτέ μέλλον
καθολου πλακα
αμφισβητεις οτι ο Ανδρεας εδωσε στον ελληνα ψωμι?
εχω εμπιστοσυνη στον αλεξη
ειμαι σιγουρος οτι θα συνεχισει απο εκει που σταματησε ο Ανδρεας
εννοω αυτους που πιστεψαν σε μια σοσιαλιστικη κοινωνια οπως την οραματιστικε ο ΑΝΔΡΕΑΣ
και συνεχιζουν να πιστευουν
τυπε μονο μην τον παρει χαμπαρι ο λακης γιατι θα καταχεσει τον ταφο του αντρεα παλιΝαι ρε ειπα εγω τιποτα? Πες και αλλα σα μεγαλυτερος που εισαι να μαθαινουμε και εμεις οι νεοτεροι
Συγνώμη φίλε αλλά παπάρια μάντολες οραματίστηκε ο Αντρέας... Τον πούτσο του σκεφτόταν και μόνο και πως θα βόλευε στο δημόσιο όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, για να βγαίνει συνεχώς πρωθυπουργός.
Δες τη Μαρία Δαμανάκη.... "Εδώ Πολυτεχνείο! Εδώ Πολυτεχνείο!"
Η καριόλα αυτή που πλασσαρίστηκε ως επαναστάτρια ενάντια στη χούντα παίρνμει 15000 ευρώ σήμερα σαν ευρωβουλευτής.
Και θα την πληρώνεις μια ζωή σαν μαλάκας μέχρι να πεθάνει, αφού σε λίγο θα παίρνει και σύνταξη.
Πληρωνετε κορόιδα τους "αγωνιστές" που είχαν όραμα....
το τι γαμας δεν μας ειπεςδειψανε για πουτσο.. ξεκολλατε
λιγο μαγκακος να σαι, γαμας
τυπε μονο μην τον παρει χαμπαρι ο λακης γιατι θα καταχεσει τον ταφι του αντρεα παλι
Συγνώμη φίλε αλλά παπάρια μάντολες οραματίστηκε ο Αντρέας... Τον πούτσο του σκεφτόταν και μόνο και πως θα βόλευε στο δημόσιο όσο το δυνατόν περισσότερο κόσμο, για να βγαίνει συνεχώς πρωθυπουργός.
Δες τη Μαρία Δαμανάκη.... "Εδώ Πολυτεχνείο! Εδώ Πολυτεχνείο!"
Η καριόλα αυτή που πλασσαρίστηκε ως επαναστάτρια ενάντια στη χούντα παίρνμει 15000 ευρώ σήμερα σαν ευρωβουλευτής.
Και θα την πληρώνεις μια ζωή σαν μαλάκας μέχρι να πεθάνει, αφού σε λίγο θα παίρνει και σύνταξη.
Πληρωνετε κορόιδα τους "αγωνιστές" που είχαν όραμα....
τυπε πρεπει να ειναι δεξιουκλα ο ποδολαγνοςνουδουλα νουδουλα
μια ζωη στην πιπα
και εσυ δεξιουκλα τυπε? :Sπεστα πεστα μπας και ξυπνησουν τα βοδια ωπ συγνωμη τα κοροιδα ηθελα να πω
και μαζι με τα κοροιδα και εγω
το τι γαμας δεν μας ειπες
και εσυ δεξιουκλα τυπε? :S
Δεν διαφωνω σε οτι λες αλλα για εναν μετριο εμφανισιακα για να γαμησει στην ελλαδα πρεπει να ειναι μπαζολογος,εκτος αν κολαει καμια 30αρια το μηναοτι σου γυαλισει...
αν δεν κατσει στην επομενη που θα σου γυαλισει
εχεις μια τακτικη που ακολουθας παντου και τη διορθωνεις με τον καιρο
δηλαδη τι θες να μας πεις οτι οσες γαμιουνται ειναι μπαζα?
βγειτε απ το μπου να κανετε καμια βολτα να δειτε τι παιζει
τυπε πρεπει να ειναι δεξιουκλα ο ποδολαγνος
Δεν διαφωνω σε οτι λες αλλα για εναν μετριο εμφανισιακα για να γαμησει στην ελλαδα πρεπει να ειναι μπαζολογος,εκτος αν κολαει καμια 30αρια το μηνα
αν του αρεσουν και οι μικρες δεν εχει σωτηρια τυπεσιγουρα θα ναι και βαζελος. Λουζερ μια ζωη ε, δικε μου?
Βγαλε ολα τα υπολοιπα και ασε αυτο,προσθεσε και το σαβουρογαμης και εισαι μεσαδε γαμαει ο ωραιος, γαμαει ο θαραλεος