You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 190K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
εγώ πάντως είμαι κοντός για τα κιλά μου
εγω ειμαι κοντος ,σου αρεσω εριναλ?
θα σας παρω και τους δυο μαζι αναγκαστικα να νοιωθω οτι παω με εναν ψηλο
έπρεπε να το περιμένωθα σας παρω και τους δυο μαζι αναγκαστικα να νοιωθω οτι παω με εναν ψηλο
Ανωμαλάραααααααααααααα!
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
με αλιεν θα νιωθεις οτι πας
κατσε γιατι θα μπει ο μπολ τωρα να μου καταλογισει οτι παω και με αλιεν με αυτα που λες και οτι εχω σχεσεις με εξωγιηνους που εν ετη 2012 ειναι ξεπερασμενο
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
θα πεταξει κι ενα epic fail που λενε τωρα και θα δεσει...αυτον περιμενω κι εγω ,θα χει δουλεια να χακαρει κυβερνητικα μυστικα απ το στρατοπεδο τωρα...κατσε γιατι θα μπει ο μπολ τωρα να μου καταλογισει οτι παω και με αλιεν με αυτα που λες και οτι εχω σχεσεις με εξωγιηνους που εν ετη 2012 ειναι ξεπερασμενο
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
θα πεταξει κι ενα epic fail που λενε τωρα και θα δεσει...αυτον περιμενω κι εγω ,θα χει δουλεια να χακαρει κυβερνητικα μυστικα απ το στρατοπεδο τωρα...
με εχει κανει αλογο απο χθες φιλε, ολο χλιμιντριζω.
Αλλα κατσε θα γραψω κατι οπως γραφει ο φιλος μου ο χομο ερεκτους πως τον λενε
Η σιωπηλή υποταγή ειναι μεγάλη νίκη. Θάρρος. Η ζωη μεταλαμπαδευει τον πόνο της στα στρατοπεδα. Λυπη, κραυγή, απέλαση. Να μην βιάζεσαι να δεις. Θα σε καταραστεί η ιδια η χολη σου.
αχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχα
pireas
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Ιουλ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
με εχει κανει αλογο απο χθες φιλε, ολο χλιμιντριζω.
Αλλα κατσε θα γραψω κατι οπως γραφει ο φιλος μου ο χομο ερεκτους πως τον λενε
Η σιωπηλή υποταγή ειναι μεγάλη νίκη. Θάρρος. Η ζωη μεταλαμπαδευει τον πόνο της στα στρατοπαιδα. Λυπη, κραυγή, απέλαση. Να μην βιάζεσαι να δεις. Θα σε καταραστεί η ιδια η χολη σου.
αχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχα
κουτσοι-στραβοι...
sperminator_tx
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Ιαν 2009
- Like
- 4
- Πόντοι
- 1
στον σειρηνακη λεει του επιτεθηκε γκομενα μεσα στο γραφειο του για να τον βιασει,απο την αλλη η γκομενα του kick boxer τα βρηκε με τον κασιδιαρη...συμπερασμα...στην ελλαδα,αν εισαι λαμογιο,τυχοδιωκτης,φασιστας,bodybuilderas,ριχνεις χαστουκια κ κλωτσιες...γαμας
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
στον σειρηνακη λεει του επιτεθηκε γκομενα μεσα στο γραφειο του για να τον βιασει,απο την αλλη η γκομενα του kick boxer τα βρηκε με τον κασιδιαρη...συμπερασμα...στην ελλαδα,αν εισαι λαμογιο,τυχοδιωκτης,φασιστας,bodybuilderas,ριχνεις χαστουκια κ κλωτσιες...γαμας
ενας σκυλος σε ενα βιντεο τραγουδουσε, επισης ειδα ενα παπαγαλακι που μιλουσε, τελος ειδα μια γατα που ζωφραφιζε. συμπερασμα τα ζωα ετοιμαζουν εκθεση με θεμα "δοκιμες πανω στην καθημερινη ανθρωπινη συμπεριφορα "
Καπως ετσι ακουστηκαν στα ομορφια αυτια μου αυτα που εγραψες, γιατι πηρες ενα δυο γεγονοτα και εβγαλες ενα συμπερασμα οτι ναναι, εκπορευομενος απο προσωπικες σου αντιλήψεις και χωρις καμμια λογικη ροη σκεψης.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ενας σκυλος σε ενα βιντεο τραγουδουσε, επισης ειδα ενα παπαγαλακι που μιλουσε, τελος ειδα μια γατα που ζωφραφιζε. συμπερασμα τα ζωα ετοιμαζουν εκθεση με θεμα "δοκιμες πανω στην καθημερινη ανθρωπινη συμπεριφορα "
Καπως ετσι ακουστηκαν στα ομορφια αυτια μου αυτα που εγραψες, γιατι πηρες ενα δυο γεγονοτα και εβγαλες ενα συμπερασμα οτι ναναι, εκπορευομενος απο προσωπικες σου αντιλήψεις και χωρις καμμια λογικη ροη σκεψης.
Και ομως εχει δικιο εν μερει....για πολλους ανθρωπους ανεξαρτητως φυλου ισχυει το "οσο πιο μαλακας τοσο πιο γαματος"...
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Και ομως εχει δικιο εν μερει....για πολλους ανθρωπους ανεξαρτητως φυλου ισχυει το "οσο πιο μαλακας τοσο πιο γαματος"...
αλλο αυτο που εγραψες και αλλο αυτο που εγραψε ο σπερμινειτορ σε πολλα επιπεδα. Μην με συγχιζεις και θα παω συγχισμενη για τσιπουρα !
maik_mk
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Απρ 2009
- Like
- 1.505
- Πόντοι
- 266
δεν παιρνεις εμενα 2 μετρα παρα εναμισο παλικαρι?
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Tι γυναίκα είσαι συ ρε παιδί μου, πίνεις τσίπουρα, μαγειρεύεις κολιούς, τρως πατάτες με δενδρολίβανο!
ναι ωρες ωρες και γω αναρωτιεμαι
Tι γυναίκα είσαι συ ρε παιδί μου, πίνεις τσίπουρα, μαγειρεύεις κολιούς, τρως πατάτες με δενδρολίβανο!
Ξέρεις αν παρέχει και φουλ σέρβις;
erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 90
- Πόντοι
- 866
Ξέρεις αν παρέχει και φουλ σέρβις;
τι ειναι το φουλ σερβις;να σου απαντησω εγω αν παρεχω καλε. να μην ρωτας ξενους ανθρωπους
Επισκέπτης
μετα το τσιπουρο εχει και γλυκοτι ειναι το φουλ σερβις;να σου απαντησω εγω αν παρεχω καλε. να μην ρωτας ξενους ανθρωπους