Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

petrosyn

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2008
Like
0
Πόντοι
166
εγώ πάντως είμαι κοντός για τα κιλά μου

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
δεν ειμαι χοντρος κοντος ειμαι

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
με αλιεν θα νιωθεις οτι πας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
με αλιεν θα νιωθεις οτι πας

κατσε γιατι θα μπει ο μπολ τωρα να μου καταλογισει οτι παω και με αλιεν με αυτα που λες και οτι εχω σχεσεις με εξωγιηνους που εν ετη 2012 ειναι ξεπερασμενο

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
κατσε γιατι θα μπει ο μπολ τωρα να μου καταλογισει οτι παω και με αλιεν με αυτα που λες και οτι εχω σχεσεις με εξωγιηνους που εν ετη 2012 ειναι ξεπερασμενο
θα πεταξει κι ενα epic fail  που λενε τωρα και θα δεσει...αυτον περιμενω κι εγω ,θα χει δουλεια να χακαρει κυβερνητικα μυστικα απ το στρατοπεδο τωρα...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
θα πεταξει κι ενα epic fail  που λενε τωρα και θα δεσει...αυτον περιμενω κι εγω ,θα χει δουλεια να χακαρει κυβερνητικα μυστικα απ το στρατοπεδο τωρα...

με εχει κανει αλογο απο χθες φιλε, ολο χλιμιντριζω.

Αλλα κατσε θα γραψω κατι οπως γραφει ο φιλος μου ο χομο ερεκτους πως τον λενε

Η σιωπηλή υποταγή ειναι μεγάλη νίκη. Θάρρος.  Η ζωη μεταλαμπαδευει τον πόνο της στα στρατοπεδα. Λυπη, κραυγή, απέλαση. Να μην βιάζεσαι να δεις. Θα σε καταραστεί η ιδια η χολη σου.

αχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχα

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
με εχει κανει αλογο απο χθες φιλε, ολο χλιμιντριζω.

Αλλα κατσε θα γραψω κατι οπως γραφει ο φιλος μου ο χομο ερεκτους πως τον λενε

Η σιωπηλή υποταγή ειναι μεγάλη νίκη. Θάρρος.  Η ζωη μεταλαμπαδευει τον πόνο της στα στρατοπαιδα. Λυπη, κραυγή, απέλαση. Να μην βιάζεσαι να δεις. Θα σε καταραστεί η ιδια η χολη σου.

αχχαχαχχαχαχαχαχχαχαχαχχαχαχαχαχααχχαχαχαχαχα
:uzi:   

κουτσοι-στραβοι...

sperminator_tx

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2009
Like
4
Πόντοι
1
στον σειρηνακη λεει του επιτεθηκε γκομενα μεσα στο γραφειο του για να τον βιασει,απο την αλλη η γκομενα του kick boxer τα βρηκε με τον κασιδιαρη...συμπερασμα...στην ελλαδα,αν εισαι λαμογιο,τυχοδιωκτης,φασιστας,bodybuilderas,ριχνεις χαστουκια κ κλωτσιες...γαμας

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
στον σειρηνακη λεει του επιτεθηκε γκομενα μεσα στο γραφειο του για να τον βιασει,απο την αλλη η γκομενα του kick boxer τα βρηκε με τον κασιδιαρη...συμπερασμα...στην ελλαδα,αν εισαι λαμογιο,τυχοδιωκτης,φασιστας,bodybuilderas,ριχνεις χαστουκια κ κλωτσιες...γαμας

ενας σκυλος σε ενα βιντεο τραγουδουσε, επισης ειδα ενα παπαγαλακι που μιλουσε, τελος ειδα μια γατα που ζωφραφιζε. συμπερασμα τα ζωα ετοιμαζουν εκθεση με θεμα "δοκιμες πανω στην καθημερινη ανθρωπινη συμπεριφορα "  :2funny:

Καπως ετσι ακουστηκαν στα ομορφια αυτια μου αυτα που εγραψες, γιατι πηρες ενα δυο γεγονοτα και εβγαλες ενα συμπερασμα οτι ναναι, εκπορευομενος απο προσωπικες σου αντιλήψεις και χωρις καμμια λογικη ροη σκεψης.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ενας σκυλος σε ενα βιντεο τραγουδουσε, επισης ειδα ενα παπαγαλακι που μιλουσε, τελος ειδα μια γατα που ζωφραφιζε. συμπερασμα τα ζωα ετοιμαζουν εκθεση με θεμα "δοκιμες πανω στην καθημερινη ανθρωπινη συμπεριφορα "  :2funny:

Καπως ετσι ακουστηκαν στα ομορφια αυτια μου αυτα που εγραψες, γιατι πηρες ενα δυο γεγονοτα και εβγαλες ενα συμπερασμα οτι ναναι, εκπορευομενος απο προσωπικες σου αντιλήψεις και χωρις καμμια λογικη ροη σκεψης.

Και ομως εχει δικιο εν μερει....για πολλους ανθρωπους ανεξαρτητως φυλου ισχυει το "οσο πιο μαλακας τοσο πιο γαματος"...

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Και ομως εχει δικιο εν μερει....για πολλους ανθρωπους ανεξαρτητως φυλου ισχυει το "οσο πιο μαλακας τοσο πιο γαματος"...

αλλο αυτο που εγραψες και αλλο αυτο που εγραψε ο σπερμινειτορ σε πολλα επιπεδα. Μην με συγχιζεις και θα παω συγχισμενη για τσιπουρα !

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom