Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Eιναι πασοκτσης δημοσιος υπαλληλος κατα δηλωση του. Αρα οντως δεν ζουμε στην ιδια ελλαδα
α ετσι εξηγειται η πωληση κροταλιων και εριστικου υφους στον συνομιλητη
Eιναι πασοκτσης δημοσιος υπαλληλος κατα δηλωση του. Αρα οντως δεν ζουμε στην ιδια ελλαδα
μαλλον εισαι φτωχος και ασχημος
η ζωη ειναι αδικη
τυπε οταν λες γνησιοι πασοκοι εννοεις τους δημοσιους υπαλλ που διοριστηκαν απτο πασοκ?τι πα να πει αυτο?
και στις προηγουμενες εκλογες συριζα ψηφισα
οπως και οι περισσοτεροι γνησιοι πασοκοι που ξερω
εισαι τοσο αγαμητος που δεν μπορεις καν να διανοηθεις οτι οι υπολοιποι γαμανε
τι πα να πει αυτο?
και στις προηγουμενες εκλογες συριζα ψηφισα
οπως και οι περισσοτεροι γνησιοι πασοκοι που ξερω
τυπε οταν λες γνησιοι πασοκοι εννοεις τους δημοσιους υπαλλ που διοριστηκαν απτο πασοκ?
τυπε οταν λες γνησιοι πασοκοι εννοεις τους δημοσιους υπαλλ που διοριστηκαν απτο πασοκ?
XAXAX αυτο πηγα να γραψω
κ ειχε πει οτι οσοι ειναι μορφωμενοι η εχουν πτυχιο δεν αξιζει να εχουν καλη δουλεια γιατι ηταν μαλακες που περασαν ολοι τους τη ζωη σε βιβλια κ διαβασμα
ισως
πάντως εκει που ζω εγω δεν είναι τόσα ευκολα τα πραματα οπως τα λέτε
εννοω αυτους που πιστεψαν σε μια σοσιαλιστικη κοινωνια οπως την οραματιστικε ο ΑΝΔΡΕΑΣ
και συνεχιζουν να πιστευουν
εννοω αυτους που πιστεψαν σε μια σοσιαλιστικη κοινωνια οπως την οραματιστικε ο ΑΝΔΡΕΑΣ
ε τοτε μιλαμε για μεγαλο διανοητη...τον Κορνηλιο Καστοριαδη του μπου
τυπε εσυ βαζω στοιχημα οτι δεν πηρες πρεφα τον σοσιαλισμο που εκανε το πασοκΑν δε κανεις πλακα, εισαι παληκαρι απ τα λιγα. Ρησπεκτ
εμένα όλο αυτό με τον πασοκοαριστερισμό , μου θυμίζει νοοτροπία "Πολ Πότ" και προκρούστηXAXAX αυτο πηγα να γραψω
κ ειχε πει οτι οσοι ειναι μορφωμενοι η εχουν πτυχιο δεν αξιζει να εχουν καλη δουλεια γιατι ηταν μαλακες που περασαν ολοι τους τη ζωη σε βιβλια κ διαβασμα
Αν δε κανεις πλακα, εισαι παληκαρι απ τα λιγα. Ρησπεκτ