Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ρε μπολ μα τω θεω δεν υπαρχεις. Καναμε μια συζητηση προψε και απο τοτε οπου σταθεις και βρεθεις μιλας για αυτο. Και ειναι τετοιος ο εγωισμος σου που δεν λες οκ ρε παιδια μου την σπαει που λετε ετσι για το υψος και τελος, λες και αν σε πει καποιος κανονικο στο υψος σου κατι εγινε τρομερο και σου χαλαει η μοστρα. Τι διαβολο φρικη εφαγες ;
και να στο πω κι αλλιως δεν θα αλλαξω τα γουστα μου επειδη εσυ εχεις αλλη εντυπωση. Ουτε θα σε βγαλω τρελο οπως και δεν εκανα. Δικαιωμα σου να πιστευεις οτι θες. Ξεκολλα. Εφαγες φρικη λες και σε απορριψαμε. Μπορει να εισαι ωραιο αγορι και να παραβλεψω το υψος.. :-*

Δεν υπαρχει εγωισμος ρε συ απλα εσυ πας να επιβαλλεις το ιδιαιτερο γουστο σου
στους αλλους... αμα καναμε τωρα μια ψηφοφορια σε γυναικες θα παιρνες πουλο.

Εσυ εχεις φαει τις φρικες που προσπαθεις να μας πεισεις οτι εχεις 2μετρους γκομενους  :P

το θεμα ειναι οτι ουτε γκομενο 1.60 δεν έχεις.... και ασε τα ωραια αγορια σαν και εμενα
δεν τα βλεπεις ουτε στον υπνο σου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Δεν υπαρχει εγωισμος ρε συ απλα εσυ πας να επιβαλλεις το ιδιαιτερο γουστο σου
στους αλλους... αμα καναμε τωρα μια ψηφοφορια σε γυναικες θα παιρνες πουλο.

Εσυ εχεις φαει τις φρικες που προσπαθεις να μας πεισεις οτι εχεις 2μετρους γκομενους  :P

το θεμα ειναι οτι ουτε γκομενο 1.60 δεν έχεις.... και ασε τα ωραια αγορια σαν και εμενα
δεν τα βλεπεις ουτε στον υπνο σου

οποτε το προβλημα σου ειναι ο διμετρος γκομενος μου ;  :2funny: γιατι εγω δεν πηγα να επιβαλλω σε κανεναν την αποψη μου. Την ειπα σε ενα θρεντ σε μια συζητηση και αυτο δεν νομιζω οτι ειναι επιβολη  :rolleyes:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παω να φαω κανα πιτογυρο μαζι με καμια ΕΨΑ
γιατι βαρεθηκα  :tits:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
εχετε φαει το τρολαρισμα της ζωης σας κοροιδα  :2funny: :2funny: :2funny:

εχω πεθανει στα γελια στην υπηρεσια !!!!

Παω τωρα γιατι το στομαχι μου θελει να νιώσει λιγο βρωμικο γυρο
μπορει να παρω και κοκα κολαδα.

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.274
Πόντοι
8.645

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Παμε συζητηση περι μεγεθων στα πουλια να γινει πραγματικη γενοκτονια?  :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Παμε συζητηση περι μεγεθων στα πουλια να γινει πραγματικη γενοκτονια?  :P

βαριεμαι αλλα αν μου πει το λιονταρακι οτι εχει μεγαλο πουλι θα ενθουσιαστω πολυ γιατι ειναι κονδουλι το χρυσουλι μου :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ναι ρε τυπε ... ο Σπαλιαρας πχ που ναι πανω απο 1.90 ειναι γενικα ασχημος, αχαρος και στεκας. Ασε μας μωρε με τα ψυχολογικα σου

Ειναι πανω απο 1.90 ο Σπαλιαρας?  :think:
Και εκτος αυτου επειδη ακριβως ειναι μοντελο λιωνει και στα γυμναστηρια οποτε...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
Ειναι πανω απο 1.90 ο Σπαλιαρας?  :think:
Και εκτος αυτου επειδη ακριβως ειναι μοντελο λιωνει και στα γυμναστηρια οποτε...

ειναι τωρα ποσο ακριβως ειναι δεν εβγαλα μεζουρα να τον μετρησω αλλα εγω ειμαι 1.94 αυτος αντε να ναι το πολυ 1-2 ποντους πιο κατω

nikos trelos

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
Χωρίς μόνιμο ερωτικό σύντροφο είναι οι έξι στις δέκα Ελληνίδες, σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας.

Το 69% των γυναικών και κυρίως των νεότερων δεν έχουν ερωτικό σύντροφο, άρα δεν έχουν σεξουαλική ζωή. Μάλιστα στις γυναίκες από 25-34 ετών το ποσοστό αυτό φτάνει το 75%!

Το 60% των γυναικών δηλώνει ότι αναγκάζεται να καταφεύγει στην αυτοϊκανοποίηση, ενώ το 22,4% των γυναικών έχει να κάνει σεξ από έξι μήνες έως και ένα χρόνο και το 17,4% απέχει από την ερωτική συνεύρεση από ένα έως δύο χρόνια.

Περίπου μια στις τρεις γυναίκες (30%) παραδέχεται ότι δεν είναι μονογαμική, ενώ περισσότερες από τις μισές από τις 400 γυναίκες, που έλαβαν μέρος στην έρευνα, δήλωσαν, ότι θα μπορούσαν να καταφύγουν σε φαρμακευτικές μεθόδους προκειμένου να βελτιώσουν τη σεξουαλική τους απόδοση. ΠΗΓΗ:AEK-365
Καλα να παθετε.Δαχτυλο,δονητη και αγγουρι καργα σπασαρχιδιολες..

razorxt

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαρ 2012
Κριτικές
2
Like
396
Πόντοι
36
Χωρίς μόνιμο ερωτικό σύντροφο είναι οι έξι στις δέκα Ελληνίδες, σύμφωνα με έρευνα του Ανδρολογικού Ινστιτούτου και του Ινστιτούτου Σεξουαλικής Υγείας της Γυναίκας.
:jerking:

4 στις δεκα γαμιουνται με τον μονιμο

και οι αλλες 6 γαμιουνται με διαφορετικους

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

Δεν νομιζω οτι ειναι τοσο απλο....αλλιως ολοι μας θα ξεσκιζομασταν στον πουτσο καθε μερα και δεν θα ειχαμε δυναμεις να παρουμε τα ποδια μας μεχρι τα στουντιο :grin:

jimminy

Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2005
Like
21
Πόντοι
66

Ναι, γαμιουνται με διαφορετικους... Καθε 6 μηνες...
Πιστεψε με, υπαρχουν παρα πολλες, μα πααααααααααααρα πολλες αγαμητες.. Απο επιλογη τους....
Και μιλαμε για μουναρες, οχι αστεια.
Το θεμα ομως ειναι οτι ειναι τρομερα κομπλεξικες, τρομερα ανασφαλεις, τρομερα ματαιοδοξες και απαιτητικες.
Ψαχνουν για τον ενα και μοναδικο, δοκιμαζουν καθε τοσο διαφορετικους, αλλα ειναι τοσο μαλακισμενες-κακομαθημενες, που τους παρατανε ολους τους καλους.
Μονο κανα αλανακι-μαλακας με περικεφαλαια θα τις ταλαιπωρησει λιγο, αλλα και παλι θα τον παρατησουν και θα πανε στον επομενο..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom