loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
γτ μας κραζεις;εσενα στησαμε;σιχαμενες ελλεεινιδες
γτ μας κραζεις;εσενα στησαμε;σιχαμενες ελλεεινιδες
γτ μας κραζεις;εσενα στησαμε;
γουατεβερ.συμπασχω με τον παπαρα που σε περιμενει
να το πεις σε πιστευω.ομως ξερω οτι το νιωθεις καθημερινα....
το σιχαμενη και κακογουστη λουκριτια σιγουρα
χαχαχα
γτ μας κραζεις;εσενα στησαμε;
οκ...δε με απασχολει...εισαι τυχερη
εγω δεχομαι το 10λεπτο γιατι σε ολους μπορει να τυχει κατι(πχ κινηση)
στο 10λεπτο την εχω κανει
Και γιατί είναι άσχημο να είσαι μπακούρι; οι καλύτερες στιγμές στη ζωή μου ήταν τότε που ήμουν μπάκουρος.
80 μέτρα στούντιο δικό μου με 130 μέτρα βεράντα όλο για πάρτη μου. Πάρτυ με φιλαράκια και πουτάνες μέχρι πρωίας, με φαγητό μέχρι σκασμού, ποτό μέχρι πνιγμού και γαμήσι να σε πάει αίμα.
Λογαριασμό δεν έδινα σε καμμία ρουφιάνα, γύριζα σπίτι όποτε μου καβλωνε.
Μόλις "δέθηκα" αρχίσανε οι μαλακίες... Που πας τι ώρα θα ρθεις, κάτσε σπίτι να κοιτάξεις τα παιδιά γιατί θέλω κι εγώ να βγω με τις φίλες μου... Δεν με προσέχεις... πάρε μου αυτοκίνητο, δωσ μου δανεικά κι αγύριστα να ανοίξω επιχείρηση, πάμε στη Γαλλία διακοπές τόσα λεφτά έχουμε.... Αει σιχτίρ μωρή.
ΌΠου θέλω θα πάω εγώ... σε βάλαμε δερβέναγα στα αρχίδια μας.
ΟΥΦ.... τα πα.... Μάγκες μην δεθείτε ποτέ.... Μόνο κάνα σουβλακι και... πούτσα!!!
βρε αει παρατα μας και συ.Νομιζω οτι εφοσον εχεις ενημερωσει πιο πριν μπορεις να καθυστερησεις και παραπανω απο 10 λεπτα...αρκει να μη γινεται συστηματικα
οκ...δε με απασχολει...
κάτσε σπίτι να κοιτάξεις τα παιδιά γιατί θέλω κι εγώ να βγω με τις φίλες μου...
φιλε ποσα σου στοιχισε το διαζυγιο?
Λοιπον..θα σας πω εγω κάτι..και ας μη συμμετέχω στις παρεες σας και στα καβγαδάκια σας...
Ολοι ξεροχύνετε για τις γυναίκες μέλη... Ολοι ξεροχύνετε για την quardeen μέχρι και για την λουκρητία (σορρυ λουκ δε σε βάζω τελευταία..)
Και μονο η ιδέα της γυναικας μέλους σε ένα τέτοιο σαιτ..σας ερεθιζει... Εγωιστικά τις χαρακτηρίζετε ελλεηνίδες για να καλυψετε τον ενδόμυχο πόθο σας...
Αλλιως το σωστο θα ήταν να αδιαφορούσατε... ή εστω να μην είχατε αυτο το κορονάκιο μένος που φτάνει στο μισογυνισμό...
Τελικά οι μισογύνηδες αποδεικνύονται οι μεγαλύτεροι μουνοδουλοι...
Αυτή είναι η αποψη μου για το threaad...
Με γάμησε. Εχω μεγάλη δήλωση και πολλά ακίνητα. Με πρόσχημα τα παιδιά με έχει ξεσκίσει. Βασίστηκε και στην αδυναμία που τους έχω και δεν τους χαλάω χατήρια.
μπα...φιλους εχω δε θελω αλλους.γκομενο εχω δε θελω αλλον.ποτε δεν ξερεις
Λοιπον..θα σας πω εγω κάτι..και ας μη συμμετέχω στις παρεες σας και στα καβγαδάκια σας...
Ολοι ξεροχύνετε για τις γυναίκες μέλη... Ολοι ξεροχύνετε για την quardeen μέχρι και για την λουκρητία (σορρυ λουκ δε σε βάζω τελευταία..)
Με γάμησε. Εχω μεγάλη δήλωση και πολλά ακίνητα. Με πρόσχημα τα παιδιά με έχει ξεσκίσει. Βασίστηκε και στην αδυναμία που τους έχω και δεν τους χαλάω χατήρια.