Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
 Και γιατί είναι άσχημο να είσαι μπακούρι; οι καλύτερες στιγμές στη ζωή μου ήταν τότε που ήμουν μπάκουρος.
80 μέτρα στούντιο δικό μου με 130 μέτρα βεράντα όλο για πάρτη μου. Πάρτυ με φιλαράκια και πουτάνες μέχρι πρωίας, με φαγητό μέχρι σκασμού, ποτό μέχρι πνιγμού και γαμήσι να σε πάει αίμα.
Λογαριασμό δεν έδινα σε καμμία ρουφιάνα, γύριζα σπίτι όποτε μου καβλωνε.
Μόλις "δέθηκα" αρχίσανε οι μαλακίες... Που πας τι ώρα θα ρθεις, κάτσε σπίτι να κοιτάξεις τα παιδιά γιατί θέλω κι εγώ να βγω με τις φίλες μου... Δεν με προσέχεις... πάρε μου αυτοκίνητο, δωσ μου δανεικά κι αγύριστα να ανοίξω επιχείρηση, πάμε στη Γαλλία διακοπές τόσα λεφτά έχουμε....   Αει σιχτίρ μωρή.
ΌΠου θέλω θα πάω εγώ... σε βάλαμε δερβέναγα στα αρχίδια μας.

ΟΥΦ.... τα πα....   Μάγκες μην δεθείτε ποτέ.... Μόνο κάνα σουβλακι και... πούτσα!!!

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Πολυ πικρα κυκλοφορει παντως....και καημος....

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
 Και γιατί είναι άσχημο να είσαι μπακούρι; οι καλύτερες στιγμές στη ζωή μου ήταν τότε που ήμουν μπάκουρος.
80 μέτρα στούντιο δικό μου με 130 μέτρα βεράντα όλο για πάρτη μου. Πάρτυ με φιλαράκια και πουτάνες μέχρι πρωίας, με φαγητό μέχρι σκασμού, ποτό μέχρι πνιγμού και γαμήσι να σε πάει αίμα.
Λογαριασμό δεν έδινα σε καμμία ρουφιάνα, γύριζα σπίτι όποτε μου καβλωνε.
Μόλις "δέθηκα" αρχίσανε οι μαλακίες... Που πας τι ώρα θα ρθεις, κάτσε σπίτι να κοιτάξεις τα παιδιά γιατί θέλω κι εγώ να βγω με τις φίλες μου... Δεν με προσέχεις... πάρε μου αυτοκίνητο, δωσ μου δανεικά κι αγύριστα να ανοίξω επιχείρηση, πάμε στη Γαλλία διακοπές τόσα λεφτά έχουμε....   Αει σιχτίρ μωρή.
ΌΠου θέλω θα πάω εγώ... σε βάλαμε δερβέναγα στα αρχίδια μας.

ΟΥΦ.... τα πα....   Μάγκες μην δεθείτε ποτέ.... Μόνο κάνα σουβλακι και... πούτσα!!!

:dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

φιλε ποσα σου στοιχισε το διαζυγιο?

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
Νομιζω οτι εφοσον εχεις ενημερωσει πιο πριν μπορεις να καθυστερησεις και παραπανω απο 10 λεπτα...αρκει να μη γινεται συστηματικα :rolleyes:

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Λοιπον..θα σας πω εγω κάτι..και ας μη συμμετέχω στις παρεες σας και στα καβγαδάκια σας...

Ολοι ξεροχύνετε για τις γυναίκες μέλη... Ολοι ξεροχύνετε για την quardeen μέχρι και για την λουκρητία (σορρυ λουκ δε σε βάζω τελευταία..)
Και μονο η ιδέα της γυναικας μέλους σε ένα τέτοιο σαιτ..σας ερεθιζει... Εγωιστικά τις χαρακτηρίζετε ελλεηνίδες για να καλυψετε τον ενδόμυχο πόθο σας...
Αλλιως το σωστο θα ήταν να αδιαφορούσατε... ή εστω να μην είχατε αυτο το κορονάκιο μένος που φτάνει στο μισογυνισμό...

Τελικά οι μισογύνηδες αποδεικνύονται οι μεγαλύτεροι μουνοδουλοι...
Αυτή είναι η αποψη μου για το thread...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
φιλε ποσα σου στοιχισε το διαζυγιο?

Με γάμησε. Εχω μεγάλη δήλωση και πολλά ακίνητα. Με πρόσχημα τα παιδιά με έχει ξεσκίσει. Βασίστηκε και στην αδυναμία που τους έχω και δεν τους χαλάω χατήρια.

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
Λοιπον..θα σας πω εγω κάτι..και ας μη συμμετέχω στις παρεες σας και στα καβγαδάκια σας...

Ολοι ξεροχύνετε για τις γυναίκες μέλη... Ολοι ξεροχύνετε για την quardeen μέχρι και για την λουκρητία (σορρυ λουκ δε σε βάζω τελευταία..)
Και μονο η ιδέα της γυναικας μέλους σε ένα τέτοιο σαιτ..σας ερεθιζει... Εγωιστικά τις χαρακτηρίζετε ελλεηνίδες για να καλυψετε τον ενδόμυχο πόθο σας...
Αλλιως το σωστο θα ήταν να αδιαφορούσατε... ή εστω να μην είχατε αυτο το κορονάκιο μένος που φτάνει στο μισογυνισμό...

Τελικά οι μισογύνηδες αποδεικνύονται οι μεγαλύτεροι μουνοδουλοι...
Αυτή είναι η αποψη μου για το threaad...

οτι πεις ΜΟΥΝΟΔΟΥΛΕ

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
μπα...φιλους εχω δε θελω αλλους.γκομενο εχω δε θελω αλλον.
οποτε μονο αν εισαι το αφεντικο μου καποια στιγμη θα με απασχολησει...

:2funny:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 Με γάμησε. Εχω μεγάλη δήλωση και πολλά ακίνητα. Με πρόσχημα τα παιδιά με έχει ξεσκίσει. Βασίστηκε και στην αδυναμία που τους έχω και δεν τους χαλάω χατήρια.

ναι αλλα και συ παρκαρες τα παιδια και ζεις παλι το μπακουρο ονειρο. δε σε χαλαει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom