Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (2 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 879 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 515 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 590 19,6%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.007
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
νομιζω οτι ειναι σαφες οτι μιλαω και για τα δυο φυλα γιατι στην μαλακια που τους δερνει   ειναι ισα χωρις διακρισεις  :cheesy:
δεν εννοουσα αυτο τυπε.

τεσπα βαριεμαι λιγο κ εχω κ να ντυθω/

τι να βαλω μωρη βιλμα;

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Τωρα που ανακαλυφτηκε ο λοπεζ και κακιωσε να δειτε
θα μου χωνεται συνεχεια οπου με βλεπει  :2funny: :2funny:

κακιωσε επειδη ειπαμε την αληθεια για τις μουφογκομενες της φαντασιας του  :2funny: :2funny:

λοπεζ μην κλαις ρε φιλε. Θα γινοταν καποια στιγμη πολυ το μαγκα επαιζες  :P

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
48
Πόντοι
16
Στο ιντερνετ παιζει και πολυ παραπληροφορηση φιλε.... αυτα που γραφτηκαν περι υψων ηταν χαζομαρες.
Επισης επειδη διαβαζει και αρκετος κοσμος.... παιδια αν θελετε να γνωρισετε καλη γκομενα ΜΟΝΟ ΑΠΕΞΩ.
Αν ειναι να κανετε κατι καντε το σωστα εξαρχης. Στο ιντερνετ μπαινουν οι περισσοτερες βαρεμενες.

Η κοινωνικοτητα δεν περιοριζεται στο ιντερνετ σιγουρα θα υπαρχει θεμα για οσες ψαχνονται απο εδω
απεξω ομως η αλλη δεν μπορει να σου κρυφτει ουτε να σου παρουσιασει τον εαυτο της οπως θελει γιατι μπορεις
να δεις τι καπνο φουμαρει.

Οτι αξιζει θελει και καποιο κοπο... οχι ξαφνικα ανοιξα το φβ και με κανε αντ η αλλη
και θα βγει και καλη αυτα δεν γινονται. Οι γνωριμιες απο το 2009 και μετα πλεον μεσω νετ ειναι μαπα.
Καλα οχι και πως πριν δεν ηταν απλα ειμασταν μικροι και δεν καταλαβαιναμε... δεν βλεπαμε τα λαθη.

Κάνα δυο φορές προσπάθησα να γαμήσω από το Φατσομπούκι, αλλά μου βγήκανε φόλες και οι δύο. Η μία από την Αγ. Παρασκευή έβλεπα φωτογραφίες και φαινόταν γαμάτη γκόμενα, κάτι μάτια μπλε... αστέρι... Μόλις συναντηθηκαμε... ξενέρωσα... Είχε έναν κώλο σαν το ΕΛΛΑΣ ΦΩΣ του Λάτση και δυο μικρά βυζιά σαν λεμόνια. Και τα μάτια.... φακοί επαφής... Είπα να γαμήσω να τελειώνω, αλλά με έπιασε στην πάρλα 5 ώρες. Αισθάνθηκα κι άσχημα γιατί βρεθήκαμε πολύ γρήγορα σπίτι της (μάλλον ενέκρινε πολύ γρήγορα αυτό που έβλεπε). Δεν ήξερα τι να κάνω.... Της είπα να μου βάλει κάνα ποτό, μπας και σουρωμένος την "κοιτάξω" διαφορετικά, αλλά παπάρια... Η γκόμενα κουβέντα ήθελε και τίποτα άλλο... Για να μου φύγει η ιδέα της την έπεσα και στα ίσα (μην πάει χαμένη και η βενζίνη μέχρι ετσά πάνω)...
Παπάρια.... Γύρισα άπρακτος με την υπόσχεσή της πως θα ξαναβρεθούμε.... Ούτε που τόλμησα.

Αλλη μία φορά προσπάθησα, μου βγήκε και εκεί φόλα.... μιλάμε η γυναίκα δεν βλεπόταν... κι από τότε... ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

Υπέροχες πουτάνες!!! Γκομενάρες! Κάνουν ό,τι θες...!!! Για μία ώρα είσαι ο καβλιάρης τους ο καβαλλάρης τους ο γαμιάς τους....

Σε απογειώνουν στο Θεό χωρίς μαλάκίες, συναισθηματισμούς και παπάρια.

ΠΟΥΤΑΝΕΣ μου.... σας αγαπώ όλες... Είμαι συγκινημένος... τόσο πολύ που σκέφτομαι να γράψω ποίημα...

Θα λέγεται  Η ΩΔΗ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
χαχαχα ποδολαγνε.

Κοιτα το ιντερνετ ειναι η ευκολη λυση

πχ αμα εισαι μπακουρος καιρο οπως ο λοπεζ
και σε ρωτανε τα φιλαρακια αν εχεις βγαλει κανα μουνακι
τους πετας εκει ενα "απο το ιντερνετ" γαμησα μια και ετσι
ε και ουτε να το αποδειξεις εχεις ουτε να σε πιασουν οτι λες ψεματα  :P

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16
 Κάνα δυο φορές προσπάθησα να γαμήσω από το Φατσομπούκι, αλλά μου βγήκανε φόλες και οι δύο. Η μία από την Αγ. Παρασκευή έβλεπα φωτογραφίες και φαινόταν γαμάτη γκόμενα, κάτι μάτια μπλε... αστέρι... Μόλις συναντηθηκαμε... ξενέρωσα... Είχε έναν κώλο σαν το ΕΛΛΑΣ ΦΩΣ του Λάτση και δυο μικρά βυζιά σαν λεμόνια. Και τα μάτια.... φακοί επαφής... Είπα να γαμήσω να τελειώνω, αλλά με έπιασε στην πάρλα 5 ώρες. Αισθάνθηκα κι άσχημα γιατί βρεθήκαμε πολύ γρήγορα σπίτι της (μάλλον ενέκρινε πολύ γρήγορα αυτό που έβλεπε). Δεν ήξερα τι να κάνω.... Της είπα να μου βάλει κάνα ποτό, μπας και σουρωμένος την "κοιτάξω" διαφορετικά, αλλά παπάρια... Η γκόμενα κουβέντα ήθελε και τίποτα άλλο... Για να μου φύγει η ιδέα της την έπεσα και στα ίσα (μην πάει χαμένη και η βενζίνη μέχρι ετσά πάνω)...
Παπάρια.... Γύρισα άπρακτος με την υπόσχεσή της πως θα ξαναβρεθούμε.... Ούτε που τόλμησα.

Αλλη μία φορά προσπάθησα, μου βγήκε και εκεί φόλα.... μιλάμε η γυναίκα δεν βλεπόταν... κι από τότε... ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!

Υπέροχες πουτάνες!!! Γκομενάρες! Κάνουν ό,τι θες...!!! Για μία ώρα είσαι ο καβλιάρης τους ο καβαλλάρης τους ο γαμιάς τους....

Σε απογειώνουν στο Θεό χωρίς μαλάκίες, συναισθηματισμούς και παπάρια.

ΠΟΥΤΑΝΕΣ μου.... σας αγαπώ όλες... Είμαι συγκινημένος... τόσο πολύ που σκέφτομαι να γράψω ποίημα...

Θα λέγεται  Η ΩΔΗ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ...

εισαι κλωνος του πικερ  :think:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom