Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
και vice versa .ετσι πανε αυτα ευτυχως για καποιους.
"Και τουμπαλιν" σημαινει αυτο?
και vice versa .ετσι πανε αυτα ευτυχως για καποιους.
κλαψε μπουλη κλαψε
Μ αρέσει όταν τσατάρουμε στις ελλεηνίδες
γιαπ."Και τουμπαλιν" σημαινει αυτο?
παλι εδω?
καλημερα μωρο
(δεν ειμαι κλωνος κανενος μην ξαναρχησεις )
"Και τουμπαλιν" σημαινει αυτο?
δεν εννοουσα αυτο τυπε.νομιζω οτι ειναι σαφες οτι μιλαω και για τα δυο φυλα γιατι στην μαλακια που τους δερνει ειναι ισα χωρις διακρισεις
δεν εννοουσα αυτο τυπε.
τεσπα βαριεμαι λιγο κ εχω κ να ντυθω/
τι να βαλω μωρη βιλμα;
τι να βαλω μωρη βιλμα;
Στο ιντερνετ παιζει και πολυ παραπληροφορηση φιλε.... αυτα που γραφτηκαν περι υψων ηταν χαζομαρες.
Επισης επειδη διαβαζει και αρκετος κοσμος.... παιδια αν θελετε να γνωρισετε καλη γκομενα ΜΟΝΟ ΑΠΕΞΩ.
Αν ειναι να κανετε κατι καντε το σωστα εξαρχης. Στο ιντερνετ μπαινουν οι περισσοτερες βαρεμενες.
Η κοινωνικοτητα δεν περιοριζεται στο ιντερνετ σιγουρα θα υπαρχει θεμα για οσες ψαχνονται απο εδω
απεξω ομως η αλλη δεν μπορει να σου κρυφτει ουτε να σου παρουσιασει τον εαυτο της οπως θελει γιατι μπορεις
να δεις τι καπνο φουμαρει.
Οτι αξιζει θελει και καποιο κοπο... οχι ξαφνικα ανοιξα το φβ και με κανε αντ η αλλη
και θα βγει και καλη αυτα δεν γινονται. Οι γνωριμιες απο το 2009 και μετα πλεον μεσω νετ ειναι μαπα.
Καλα οχι και πως πριν δεν ηταν απλα ειμασταν μικροι και δεν καταλαβαιναμε... δεν βλεπαμε τα λαθη.
δεν εννοουσα αυτο τυπε.
τι να βαλω μωρη βιλμα;
δεν εννοουσα αυτο τυπε.
Αεροστατο.........Γεια σου Λουκ
Τι κανειs?
γ καφε κλαιν...αλλα βαριεμαι ελλεεινα να σηκωθω...να ανοιξω ντουλαπα...να βγαλω ρουχα..πωωω...κουραστηκα ηδη.Λουκριιιι
Πού έχεις να πας ? :-*
Λουκριιιι
Πού έχεις να πας ? :-*
Κάνα δυο φορές προσπάθησα να γαμήσω από το Φατσομπούκι, αλλά μου βγήκανε φόλες και οι δύο. Η μία από την Αγ. Παρασκευή έβλεπα φωτογραφίες και φαινόταν γαμάτη γκόμενα, κάτι μάτια μπλε... αστέρι... Μόλις συναντηθηκαμε... ξενέρωσα... Είχε έναν κώλο σαν το ΕΛΛΑΣ ΦΩΣ του Λάτση και δυο μικρά βυζιά σαν λεμόνια. Και τα μάτια.... φακοί επαφής... Είπα να γαμήσω να τελειώνω, αλλά με έπιασε στην πάρλα 5 ώρες. Αισθάνθηκα κι άσχημα γιατί βρεθήκαμε πολύ γρήγορα σπίτι της (μάλλον ενέκρινε πολύ γρήγορα αυτό που έβλεπε). Δεν ήξερα τι να κάνω.... Της είπα να μου βάλει κάνα ποτό, μπας και σουρωμένος την "κοιτάξω" διαφορετικά, αλλά παπάρια... Η γκόμενα κουβέντα ήθελε και τίποτα άλλο... Για να μου φύγει η ιδέα της την έπεσα και στα ίσα (μην πάει χαμένη και η βενζίνη μέχρι ετσά πάνω)...
Παπάρια.... Γύρισα άπρακτος με την υπόσχεσή της πως θα ξαναβρεθούμε.... Ούτε που τόλμησα.
Αλλη μία φορά προσπάθησα, μου βγήκε και εκεί φόλα.... μιλάμε η γυναίκα δεν βλεπόταν... κι από τότε... ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!! ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ!!!
Υπέροχες πουτάνες!!! Γκομενάρες! Κάνουν ό,τι θες...!!! Για μία ώρα είσαι ο καβλιάρης τους ο καβαλλάρης τους ο γαμιάς τους....
Σε απογειώνουν στο Θεό χωρίς μαλάκίες, συναισθηματισμούς και παπάρια.
ΠΟΥΤΑΝΕΣ μου.... σας αγαπώ όλες... Είμαι συγκινημένος... τόσο πολύ που σκέφτομαι να γράψω ποίημα...
Θα λέγεται Η ΩΔΗ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ...