Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 321 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 576 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.964

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
  Να βγει. Όχι μία. Εκατό. Και να της δώσω και λεφτά να κεράσει και τις φίλες της.

Όχι να μου ρχεται στις 4 τα ξημερώματα ... επειδή είχε αυπνίες λέει και πήγανε για ποτό με τις φίλες μετά και δεν μπορούσε να πει όχι...

Παπάρια μάντολες.

ΈΠρεπε να της το χα κόψει την πρώτη φορά που το κανε. Σαν δεν το έκανα κι εγώ... καλός μαλάκας ήμουν.

Τελος πάντων... περσινά ξυνά σταφύλια. Ο καθένας τη ζωή του.

φιλε σορρυ
αλλα εφταιγες
βαζεις ορια δεν καθεσε να σε καβαλησουν
και μαλλον ειχες μαλακα δικηγορο αν σε ξερογαμησαν στην διατροφη
και ξερω καλα τι σου λεω γιαυτο....

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
γτ δεν απαντας σε κομπλαρα?

πριν μπουν στο κουζινακι τους λες να βγαλουν τα παπουτσια κ να παρουν τζουρα απο τον ναργιλε?

φανταζομαι ποδαριλα που θα βρωμαει το λιβινγκ ρουμ

ναι με κομπλαρες
δεν ξερω τι να απαντησω
τα χω χασει

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
φιλε σορρυ
αλλα εφταιγες
βαζεις ορια δεν καθεσε να σε καβαλησουν
και μαλλον ειχες μαλακα δικηγορο αν σε ξερογαμησαν στην διατροφη
και ξερω καλα τι σου λεω γιαυτο....

Ακριβώς όπως τα πες. 100% σωστός.

Ήταν μεγάλη η μαλακία μου από την αρχή. Όλα τα χατήρια. Νόμιζα πως έτσι πρέπει να φέρονται και πως πρέπει να κάνω πολλές υποχωρήσεις.
Τελικά αποδεικνύεται πως για να σε σέβονται πρέπει να κρατάς μαστίγιο.

Αργησα να το καταλάβω.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
επρεπε να την τσιμεντωσεις τυπε. αλλα θα φορτωνοσουν τα παιδια μετα, δε λεει ε

Θα αρκούσε ένα χέρι ξύλο. Κι αν δεν έβαζε μυαλό την επόμενη φορά  αλλαγή κλειδαριάς και τα πράγματά της έξω από το σπίτι.

Όμορφα πράγματα.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
  Ακριβώς όπως τα πες. 100% σωστός.

Ήταν μεγάλη η μαλακία μου από την αρχή. Όλα τα χατήρια. Νόμιζα πως έτσι πρέπει να φέρονται και πως πρέπει να κάνω πολλές υποχωρήσεις.
Τελικά αποδεικνύεται πως για να σε σέβονται πρέπει να κρατάς μαστίγιο.

Αργησα να το καταλάβω.

η να βρεις την μεση λυση
οχι να σε καβαλησει

λοιπον αντε καλο μεσιμερη τα λεμε παω για καφεδακι

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Λοιπον..θα σας πω εγω κάτι..και ας μη συμμετέχω στις παρεες σας και στα καβγαδάκια σας...

Ολοι ξεροχύνετε για τις γυναίκες μέλη... Ολοι ξεροχύνετε για την quardeen μέχρι και για την λουκρητία (σορρυ λουκ δε σε βάζω τελευταία..)
Και μονο η ιδέα της γυναικας μέλους σε ένα τέτοιο σαιτ..σας ερεθιζει... Εγωιστικά τις χαρακτηρίζετε ελλεηνίδες για να καλυψετε τον ενδόμυχο πόθο σας...
Αλλιως το σωστο θα ήταν να αδιαφορούσατε... ή εστω να μην είχατε αυτο το κορονάκιο μένος που φτάνει στο μισογυνισμό...

Τελικά οι μισογύνηδες αποδεικνύονται οι μεγαλύτεροι μουνοδουλοι...
Αυτή είναι η αποψη μου για το thread...

να ερεθίζεσαι με ένα νικνέιμ που αν όχι το σίγουρο, το πιθανότερο είναι πως ΠΟΤΕ δεν θα συναντήσεις την κάτοχο του; κάπως παράδοξο δεν είναι; βέβαια δεν πρέπει να λησμονώ τα μέλη που έχουν κάνει μέρος της ζωής τους το σάιτ- υπάρχουν και γυναίκες που το κατάφεραν αυτό.
απ΄την άλλη με αυτόν τον χαρακτηρισμό των Ελληνίδων...που μου προκαλεί γέλιο, γέλιο όμως γι αυτούς που τον υιοθέτησαν και είναι φανερό ότι πίσω από αυτόν κρύβουν την αποτυχία τους να συνάψουν μιά σχέση με μια κοπέλα και πιστεύουν πως πλην των σωματικών αναγκών τους καλύπτουν και τις συναισθηματικές με τις επισκέψεις σε ιερόδουλες, είναι τα καμένα που δεν ανακάλυψαν και δεν θα ανακαλύψουν λόγω εγκεφαλικής ανεπάρκειας τη διαφορά του πηδάω ιερόδουλη και του πηδάω κοπέλα που είναι σχέση μου.
λήξη- αρκετά σοβαρεύτηκα στο σάιτ τούτο, δεν το συνηθίζω.

και μια που ανέφερες αυτόν τον τύπο, αν τα γραπτά του δεν είναι πλάκα (αν είναι είναι χάλια), τότε χρειάζεται επείγουσα ιατρική βοήθεια, έστω με τη παρέμβαση εισαγγελέα. είναι κρίμα στις μέρες μας να ζει έτσι.

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
κοιτα το να με παρει τηλ να μου πει θα καθυστερησω ναι οκ το δεχομαι
δεν με περναει για μαλακα
το συστηματικο παλι δεν το δεχομαι

ειχα κανονισει μια φορα με καποια για ποτο
2-3 φορες ειχε καθηστερησει
της λεω μια μερα
αν αργησεις εστω και 5 λεπτα μην με ξαναπαρεις
παω καθομαι παραγγελνω το ποτο
και ηρθε μετα απο κανα μισαωρο
μου λεει ηρθα και παραγγελνει
εγω ειχα τελειωσει το ποτο οποτε αφηνω ενα 20αρικο πανω στο μπαρ
(τα 2 ποτα) και της λεω τωρα που ηρθες εσυ φευγω εγω καλο βραδυ
και την παρατησα εκει κοκκαλο
μου αρεσε οτι ειχε σπαστει κιολας και ειχε παρει και 5-6 τηλεφωνα
ενω εκανε και παραπονα που εφυγα στα παιδια της παρεας
δηλαδη λεμε στις 6 και πρεπει να περιμενω ποτε θα το θυμηθεις εσυ
και να καθομαι σαν μαλακας?
ξαναβγηκα μετα απο καιρο αφου μου ταχε πριξει και πηγα μετα απο μια ωρα(μιση λεω που θα αργησει και μιση ωρα στυσιμο καλα εινα)
και ειχε παει στην ωρα της οποτε εκανε να μου την πει και της λεω ετσι ενιωθα και εγω
ελπιζω να σου αρεσε και σηκωθηκα και εφυγα παλι
καποιες τετοια θελουν τελικα :2funny:

μόλις σε συμπάθησα. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.588
Πόντοι
7.095
Με πόσους άντρες έχει κοιμηθεί η μέση Ελληνίδα;

Η έρευνα της Durex, με αφορμή την ημέρα κατά του ΑΙDS, παρουσιάζει μια μάλλον απερίσκεπτη εικόνα όσον αφορά την χρήση προφυλακτικού στην Ελλάδα.
Το 38% των Ελληνίδων δήλωσε ότι έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις, αν και θεωρεί ότι ήταν ένα λάθος που δε θα έπρεπε να έχουν κάνει. Με το δίκιο τους βέβαια, καθώς ένας στους πέντε άντρες (22%) που διατηρεί σχέση δήλωσε ότι κάνει σεξ και με άλλες γυναίκες, χωρίς προφυλακτικό μάλιστα. Στις γυναίκες το αντίστοιχο ποσοστό κυμαίνεται μόλις στο 9%.
Ενδιαφέροντα είναι και τα νούμερα σεξουαλικών συντρόφων που έχουν Έλληνες και Ελληνίδες. Οι Ελληνίδες δήλωσαν ότι είχαν κατά μέσο όρο 10 σεξουαλικούς συντρόφους (όσο και οι Γαλλίδες και οι Πολωνές), ενώ οι Ιταλίδες έχουν 8 και οι Ολλανδές 6. Οι Έλληνες άντρες δηλώνουν ότι κατά μέσο όρο είχαν 30 διαφορετικές σεξουαλικές συντρόφους.

[URL unfurl="true"]http://tsouvali.blogspot.gr/2012/09/blog-post_1302.html[/url]

Σιγά μην έχει γαμηθεί η μέση ελλεεινίδα με 10...αφού περιμένει τον πρίγκηπα με το κόκκινο άλογο (ακα φεραρι)

nikostratos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Κριτικές
22
Like
460
Πόντοι
306

Η έρευνα της Durex, με αφορμή την ημέρα κατά του ΑΙDS, παρουσιάζει μια μάλλον απερίσκεπτη εικόνα όσον αφορά την χρήση προφυλακτικού στην Ελλάδα.
Το 38% των Ελληνίδων δήλωσε ότι έχει κάνει σεξ χωρίς προφυλάξεις, αν και θεωρεί ότι ήταν ένα λάθος που δε θα έπρεπε να έχουν κάνει. Με το δίκιο τους βέβαια, καθώς ένας στους πέντε άντρες (22%) που διατηρεί σχέση δήλωσε ότι κάνει σεξ και με άλλες γυναίκες, χωρίς προφυλακτικό μάλιστα. Στις γυναίκες το αντίστοιχο ποσοστό κυμαίνεται μόλις στο 9%.
Ενδιαφέροντα είναι και τα νούμερα σεξουαλικών συντρόφων που έχουν Έλληνες και Ελληνίδες. Οι Ελληνίδες δήλωσαν ότι είχαν κατά μέσο όρο 10 σεξουαλικούς συντρόφους (όσο και οι Γαλλίδες και οι Πολωνές), ενώ οι Ιταλίδες έχουν 8 και οι Ολλανδές 6. Οι Έλληνες άντρες δηλώνουν ότι κατά μέσο όρο είχαν 30 διαφορετικές σεξουαλικές συντρόφους.

[URL unfurl="true"]http://tsouvali.blogspot.gr/2012/09/blog-post_1302.html[/url]

Σιγά μην έχει γαμηθεί η μέση ελλεεινίδα με 10...αφού περιμένει τον πρίγκηπα με το κόκκινο άλογο (ακα φεραρι)
ναι αλλά μαζεύει εμπειρίες γα τον πρίγκιπα με το κόκκινο άλογο.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.587
Πόντοι
5.060
Γιατί, μήπως υπήρχε περίπτωση ο άντρας να είχε 30 διαφορετικές σεξουαλικές συντρόφους;  :2funny:

oxi_agapes_mono_sex

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2012
Like
9
Πόντοι
16

τον κανονα του επι 3 και δια 3 φανταζομαι τον ξερουμε ολοι μας

μαλλον αντιστροφα ειναι τα νουμερα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Γιατί, μήπως υπήρχε περίπτωση ο άντρας να είχε 30 διαφορετικές σεξουαλικές συντρόφους;  :2funny:
Εννοει μαζι με τα στριπομασαζοστουντιοκοριτσα...Κι αυτεs σεξουαλικεs συντροφοι λογαριαζονται :rolleyes:

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66

Μονο 10?? σε ποια ηλικια καλε??

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
αυτες οι ερευνες εχουν πολυ γελιο...

Stories

Νέο!