machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
Μας καθονται τυπε! Απλα απο τριψηφιο αριθμο κιλων κ πανω!μια χαρα ειναι οι ελληνιδες ρε τρυπες...απλως δε σας καθονται...
Μας καθονται τυπε! Απλα απο τριψηφιο αριθμο κιλων κ πανω!μια χαρα ειναι οι ελληνιδες ρε τρυπες...απλως δε σας καθονται...
Πραγματικά τώρα μου γάμησε το μυαλό δεν μπορώ να καταλάβω αν κάνει υψηλού επιπέδου αυτοσαρκασμό μέσα από όλα τα ποστ του ή αν απλά είναι "ανίκητος".
Τα βασικα θεματα ολων των ανθρωπων ειναι ο εαυτος τους,και εσυ για τον εαυτο σου θες να μιλας,ασχετα τι θα κανεις,μηπως θες να μιλαν μαζι σου για την δουλεια σου και για το ματς του παοκ με τον αρη,επειδη σε ενδιαφερει εσενα,η μηπως θες να σου πουν πως τις γαμησε ο ταδε οταν βγουν μαζι σου, κατα τα αλλα οτι λες ειναι γενικοτητες χωρις ουσιαΦίλε είπες μερικές αλήθειες !
Οτι η Ελληνίδα έχει κάνει διδακτορικό στην ατάκα, όλο εξυπνάδες, σύντομες απαντήσεις, ψιλο-περιφρονητικές, αν υπήρχαν εικονίδια στην ομιλία θα τα χρησιμοποιούσαν σε κάθε πρόταση. Άπό ότι φαίνεται (δυστυχώς) δεν μπορούν να κάνουν πιο βαθιά συζήτηση.
Εχω προσέξει και από την δικιά μου ότι σε παρέες μόνο με γυναίκες τα βασικά θέματα συζήτησης είναι τα προσωπικά τους, ότι έχει επίκεντρο τον εαυτό τους (φιλίες, γκόμενοι, παρέες, οικογένεια, εμφάνιση, ρούχα, γούστα). Σε παρέες και με άντρες, μιλάνε μόνο όπου μπορούν να κάνουν προσωπική αναφορά, ή αν έχουν προσωπικό ενδιαφέρον για το θέμα.
Πολύ σωστό είναι ότι εκτιμάνε αυτό που ακούνε πάντοτε ανάλογα με το ποιός το λέει. Αν το λέει κάποιος που τους αρέσει (δε σημαίνει ότι θα κάνουν και κάτι με αυτόν) το θεωρούν έξυπνο, το ίδιο ακριβώς αν το πεί κάποιος που δε γουστάρουν το θεωρούν μαλακία.
Γενικά έχουν μια υπερβολικά υποκειμενική αντιμετώπιση αυτών που συμβαίνουν γύρω τους, ανάλογα με το προσωπικό τους όφελος και γούστο.
Αν αυτος με τον οποιο μιλας δεν εχει αυτοσεβασμο και δεχεται τις εξυπναδες και τις ατακες και στην περιφρονηση,τοτε θα συνεχισουν να σε αντιμετωπιζουν με τον ιδιο τροπο.Φίλε είπες μερικές αλήθειες !
Οτι η Ελληνίδα έχει κάνει διδακτορικό στην ατάκα, όλο εξυπνάδες, σύντομες απαντήσεις, ψιλο-περιφρονητικές, αν υπήρχαν εικονίδια στην ομιλία θα τα χρησιμοποιούσαν σε κάθε πρόταση. Άπό ότι φαίνεται (δυστυχώς) δεν μπορούν να κάνουν πιο βαθιά συζήτηση.
Εχω προσέξει και από την δικιά μου ότι σε παρέες μόνο με γυναίκες τα βασικά θέματα συζήτησης είναι τα προσωπικά τους, ότι έχει επίκεντρο τον εαυτό τους (φιλίες, γκόμενοι, παρέες, οικογένεια, εμφάνιση, ρούχα, γούστα). Σε παρέες και με άντρες, μιλάνε μόνο όπου μπορούν να κάνουν προσωπική αναφορά, ή αν έχουν προσωπικό ενδιαφέρον για το θέμα.
Πολύ σωστό είναι ότι εκτιμάνε αυτό που ακούνε πάντοτε ανάλογα με το ποιός το λέει. Αν το λέει κάποιος που τους αρέσει (δε σημαίνει ότι θα κάνουν και κάτι με αυτόν) το θεωρούν έξυπνο, το ίδιο ακριβώς αν το πεί κάποιος που δε γουστάρουν το θεωρούν μαλακία.
Γενικά έχουν μια υπερβολικά υποκειμενική αντιμετώπιση αυτών που συμβαίνουν γύρω τους, ανάλογα με το προσωπικό τους όφελος και γούστο.
Έλεος ρε μλκες σας έχουν ταράξει στην χειλόπιτα αποβάλλετε τα κόμπλεξ σας..
εκτος του προφανους "που κοιτανε οι γυναικες" παρατηρειστε λιγακι και το ποσο δεκτικες και "φλερταρισιμες" ειναι οι αμερικανες ,
οκ ο τυπος ειναι ψιλομοντελο αλλα φοραει ματομπουκαλα ...
στην ελλαδα οι μαλακισμενες θα εριχναν ακυρο με την μια μονο για τα ¨ηλιθια¨ γυαλια του ή γιατι δεν φοραει το σωστο τζιν ,πουκαμισο κτλ. ουτε δικεφαλους ουτε τιποτα ...πιστευω
μπορει να ρωταγαν το κλασικο "τι δουλεια κανεις?" "τι λεφτα εχεις?"
παρτε το χαμπαρι τα λεφτα και η δουλεια ειναι ο σημερινος πουτσος για μιλησω σαν το απεχθες cosmopolitan...
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω φίλε.Εαν πράγματι μετρας προσωπο και σωμα και ντυσιμο για αρχη και για αργότερα το υπόλοιπο πακέτο που θέλουν οι περισσότερες γκομενες (καλη δουλεια ,αμαξι κλπ κλπ...)Ας αφησω τις δικες μου εμπειριες στην ακρη γιατι μπορει να με χαρακτηρίσετε και ψωνιο.Εχω ενα συγγενή αρκετά εμφανισμο παλικάρι.Οταν ήταν κ ποιο μικρός-φοιτητής μεχρι και πρότασή για να γίνει μοντέλο του ειχαν κανει αλλα δεν πηγε γιατι θα του εκοβε τα ποδια ο πατέρας του(λογω σπουδων).Την επεφτε και αυτος με πολυ μεγαλα ποσοστα επιτυχιας... αλλά ρε φιλε του τη πέφταν και οι γκομενες απο το πουθενά.ΠΧ εξοδος μαζι σε ψιλο-κυριλε αθηναϊκό club.Μαγκες με που κάτσαμε στο μπαρ το καρφωμα κ ιδιως απο 35-45αρες ηταν τοσο εντονο που δεν το πιστευα.Σαν λιγούρες.Σε μιση ωρα ηρθαν στα καπακια 2 30αρες και μας πρότειναν στην ψυχρα να παμε ποιο περα να καθησουμε μαζι τους.πχ αλλη φορα μαζι του μηνα Αύγουστο σε παραλιακη καφετερια που ηταν τλειως αδεια .Η μονη παρεα ηταν 2 τραπεζια ποιο περα 2 μετριες γκομενες.Απο το bluetooth του κινητού του την έπεσαν στην ψύχρα οι γκομενες.Στα μπουζουκια παλι με παρεα που ειμασταν του την ειχε πεσει μουναρα αεροσυνοδος απο διπλανο τραπεζι με ραβασακι με τηλ!!Απλως κάποιοι δεν χρειάζονται να προσπαθησουν τοσο πολυ (οχι λογω axe )αλλοι περισσότερο άλλοι ποιο πολύ κτλ...
παιζει να μας δουλευει..
Ουτε κωστοπουλο διαβαζω ουτε τιποτα ο συγγενης ουτε bodybuilder ειναι ουτε metrolmalakies... δεν ξερω πως τις λεει η σημερινη γενια.Απλως το παλικαρι ειναι 1,95 με κανονικο σωμα ξυριζεται η κουρευετε οποτε θυμηθει και ντυνεται πολυ απλα.Απλα το εχει τον βοηθησε ο θεουλης με τις γκομενες.Και εκτος αυτου ειναι αυτοδημιουργητος και χωρις φραγκα απο τον πατερουλη.Μαγκες μην ζηταται περισσοτερα απο οσα μπορειται.Ενταξει οι ελληνιδες εχουν καβαλησει το καλαμι το παραδεχονται και οι ιδιες τι να κανουμε.Εγω παντως εδω και 2 χρονια εχω αραξει εχω βρει την ησυχια μου με μια κοπελιτσα απλη με δουλιτσα μετρια σε εμφανιση(αδυνατη γιατι δεν μπορω με την καμια εστω με τα παραπανω κιλα).Υπαρχουν και καλες κοπελες αλλα καπαρωνονται γρηγορα και μενει η σαβουρα...Για ολους υπαρχει το αντιστοιχο σωστο ετερο ημιση και αυτο που πραγματι τους αξιζει...αρκει να καταλαβουν ποιο ειναι αυτο.Η συντροφικοτητα ειναι μεγαλη υποθεση...τα υπολοιπα ειναι για μπλα μπλα και καταναλωσηH πολυ κωστοπουλο διβαζεις εσυ η ο φιλος σου ηταν κανενας metro sexual (για να μου λες μοντελο) η κανενας τιγκα στο φαρμακο για να κανει αυτα τα απεσια ψευτικα μπρατσα με τις φλεβες που βλεπουμε στις παραλιες η κανενας πυρφορος.. οι ελεηνιδες γαμιοντε με μια απο τις 3 κατηγοριες η και με τις 3 ακομα καλητερα για αυτες...
ΕΝΟΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ... ΛΕΥΤΑ ΓΙΑ ΠΥΡΦΟΡΙΛΙΚΙΑ ΤΕΛΟΣ..... ΟΙ ΠΑΚΙΔΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΕΔΩ ΤΟΣΑ ΧΡΩΝΙΑ,,, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ!!!!
να δω μετα ολους αυτους που ειχανε την ''καλη'' γνωμη για της ελεηνιδουλες οταν θα της βλεπουνε με τον πακι αγκαλιτσα επιδει ο πακιστανος θα εχει λευτα απο την παρανομη πραματια και ο ελληνας θα πηναει να δω τι θα πουνε.... ηδη τα πρωτα ζευγαρακια με αλβανους με κωλοφτιαγμενες bmw και ελεηνιδες εχουνε αρχισει να ξεπροβαλουνε και να πολλαπλασιαζοντε.. υπομονη σε αυτους που δεν πυστευουνε....
Ουτε κωστοπουλο διαβαζω ουτε τιποτα ο συγγενης ουτε bodybuilder ειναι ουτε metrolmalakies... δεν ξερω πως τις λεει η σημερινη γενια.Απλως το παλικαρι ειναι 1,95 με κανονικο σωμα ξυριζεται η κουρευετε οποτε θυμηθει και ντυνεται πολυ απλα.Απλα το εχει τον βοηθησε ο θεουλης με τις γκομενες.Και εκτος αυτου ειναι αυτοδημιουργητος και χωρις φραγκα απο τον πατερουλη.Μαγκες μην ζηταται περισσοτερα απο οσα μπορειται.Ενταξει οι ελληνιδες εχουν καβαλησει το καλαμι το παραδεχονται και οι ιδιες τι να κανουμε.Εγω παντως εδω και 2 χρονια εχω αραξει εχω βρει την ησυχια μου με μια κοπελιτσα απλη με δουλιτσα μετρια σε εμφανιση(αδυνατη γιατι δεν μπορω με την καμια εστω με τα παραπανω κιλα).Υπαρχουν και καλες κοπελες αλλα καπαρωνονται γρηγορα και μενει η σαβουρα...Για ολους υπαρχει το αντιστοιχο σωστο ετερο ημιση και αυτο που πραγματι τους αξιζει...αρκει να καταλαβουν ποιο ειναι αυτο.Η συντροφικοτητα ειναι μεγαλη υποθεση...τα υπολοιπα ειναι για μπλα μπλα και καταναλωση
Φίλτατε, το λες και μόνος σου: τον βοήθησε ο Μεγαλοδύναμος!!!! Όσον αφορά τη συντροφικότητα, είναι σημαντικό στοιχείο, αλλά φοβάμαι πως κάποια στιγμή μπαίνεις σε ένα ''τρυπάκι'' το οποίο δεν αντιλαμβάνεσαι ούτε και εσύ ο ίδιος....... Και με την επίκληση της ασφάλειας και της συντοφικότητας κάθεται κάποιος με όποια του βρεθεί διαθέσιμη για να μπορεί να γαμήσει, από το φόβο ακριβώς πως άμα φύγει θα πρέπει να ψάχνει ανάμεσα σε ηλίθιες, ανεγκέφαλες γυναίκες που δεν έχουν αρχή και τέλος..... Και για να μην παρεξηγηθείς, βάζω και εμένα μέσα σε αυτή τη μαλακία που συμβαίνει.....Ουτε κωστοπουλο διαβαζω ουτε τιποτα ο συγγενης ουτε bodybuilder ειναι ουτε metrolmalakies... δεν ξερω πως τις λεει η σημερινη γενια.Απλως το παλικαρι ειναι 1,95 με κανονικο σωμα ξυριζεται η κουρευετε οποτε θυμηθει και ντυνεται πολυ απλα.Απλα το εχει τον βοηθησε ο θεουλης με τις γκομενες.Και εκτος αυτου ειναι αυτοδημιουργητος και χωρις φραγκα απο τον πατερουλη.Μαγκες μην ζηταται περισσοτερα απο οσα μπορειται.Ενταξει οι ελληνιδες εχουν καβαλησει το καλαμι το παραδεχονται και οι ιδιες τι να κανουμε.Εγω παντως εδω και 2 χρονια εχω αραξει εχω βρει την ησυχια μου με μια κοπελιτσα απλη με δουλιτσα μετρια σε εμφανιση(αδυνατη γιατι δεν μπορω με την καμια εστω με τα παραπανω κιλα).Υπαρχουν και καλες κοπελες αλλα καπαρωνονται γρηγορα και μενει η σαβουρα...Για ολους υπαρχει το αντιστοιχο σωστο ετερο ημιση και αυτο που πραγματι τους αξιζει...αρκει να καταλαβουν ποιο ειναι αυτο.Η συντροφικοτητα ειναι μεγαλη υποθεση...τα υπολοιπα ειναι για μπλα μπλα και καταναλωση
Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον πάντως να γινόταν κάτι αντίστοιχο σε βίντεο με ελληνίδες να βλέπαμε τις αντίστοιχες εκφράσεις του προσώπου τους και την απόλυτη ξινίλα την οποία η πλειοψηφία τους αποπνέει....
εκτος του προφανους "που κοιτανε οι γυναικες" παρατηρειστε λιγακι και το ποσο δεκτικες και "φλερταρισιμες" ειναι οι αμερικανες ,
οκ ο τυπος ειναι ψιλομοντελο αλλα φοραει ματομπουκαλα ...
στην ελλαδα οι μαλακισμενες θα εριχναν ακυρο με την μια μονο για τα ¨ηλιθια¨ γυαλια του ή γιατι δεν φοραει το σωστο τζιν ,πουκαμισο κτλ. ουτε δικεφαλους ουτε τιποτα ...πιστευω
μπορει να ρωταγαν το κλασικο "τι δουλεια κανεις?" "τι λεφτα εχεις?"
παρτε το χαμπαρι τα λεφτα και η δουλεια ειναι ο σημερινος πουτσος για μιλησω σαν το απεχθες cosmopolitan...