Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
535
Πόντοι
2.137
μια χαρα ειναι οι ελληνιδες ρε τρυπες...απλως δε σας καθονται... :knockinb:
Μας καθονται τυπε! Απλα απο τριψηφιο αριθμο κιλων κ πανω!

bbw-superstars-haven.jpg

:P :P

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
erinal - κάνεις μεγάλο και βιαστικό λάθος στις εκτιμήσεις σου

Σχολίασα τι ακούω σε συζητήσεις σε παρέες αποκλειστικά γυναικών, γιατί έχω την ευκαιρία να τις ακούω συχνά.
Δεν ανέφερα ότι "ο άνθρωπος που έβαλα δίπλα μου είναι κενός λόγου και σκέψης" , αντίθετα το είπες εσύ αυθαίρετα και δε νομίζω ότι ήταν αυτό το θέμα.  
Τα υπόλοιπα που λές περί έκθεσης, μη εκτίμησης, αν εγώ είμαι ένας τύπος που τη γαμεί και το αν και τι καταλαβαίνω, επέτρεψέ μου να σου πώ ότι πήρες φόρα από μόνη σου.
Μιλάμε για συμπεριφορές, συνήθειες κ.λ.π, όχι για προσωπική αξία ατόμων.
Αλλωστε μετράνε και πολύ μάλιστα και άλλα κριτήρια για να επιλέξεις κάποιον, το ενδιαφέρον, η ενασχόληση, η γλύκα, η προσφορά του, η καλοσύνη του, η καλή ψυχή του.
Και δεν είναι όλα "κώλος και βυζιά" όπως πιθανόν να θέλεις να πιστεύεις.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
Όντως με τις ελληνίδες δε γίνεται πότε φυσιολογική συζήτηση.Όλο μιλάνε με ατακες.Βασικά βαριούνται να σκέφτονται τα έχουν όλα στο μυαλο τους στερεότυπα κλισέ και σε βάζουν σε κατηγορίες.Είναι πολύ αργές και βαρετές.Οι.Ελληνιδες είναι στημένες γκόμενες δεν έχουν αυθορμητισμο.Αν τους πει ο Ρουβας ωραίο κωλαράκι θα γελάσουν αν τους το πεις εσύ θα βρίσουν.Θέλουν όλοι να λένε τα ίδια για να διαλέγουν ανεξάρτητα από το καμακι τον πιο πλουσιο κτλ χωρίς περισπασμούς.

Φίλε είπες μερικές αλήθειες !
Οτι η Ελληνίδα έχει κάνει διδακτορικό στην ατάκα, όλο εξυπνάδες, σύντομες απαντήσεις, ψιλο-περιφρονητικές, αν υπήρχαν εικονίδια στην ομιλία θα τα χρησιμοποιούσαν σε κάθε πρόταση. Άπό ότι φαίνεται (δυστυχώς) δεν μπορούν να κάνουν πιο βαθιά συζήτηση.
Εχω προσέξει και από την δικιά μου ότι σε παρέες μόνο με γυναίκες τα βασικά θέματα συζήτησης είναι τα προσωπικά τους, ότι έχει επίκεντρο τον εαυτό τους (φιλίες, γκόμενοι, παρέες, οικογένεια, εμφάνιση, ρούχα, γούστα). Σε παρέες και με άντρες, μιλάνε μόνο όπου μπορούν να κάνουν προσωπική αναφορά, ή αν έχουν προσωπικό ενδιαφέρον για το θέμα.
Πολύ σωστό είναι ότι εκτιμάνε αυτό που ακούνε πάντοτε ανάλογα με το ποιός το λέει. Αν το λέει κάποιος που τους αρέσει (δε σημαίνει ότι θα κάνουν και κάτι με αυτόν) το θεωρούν έξυπνο, το ίδιο ακριβώς αν το πεί κάποιος που δε γουστάρουν το θεωρούν μαλακία.
Γενικά έχουν μια υπερβολικά υποκειμενική αντιμετώπιση αυτών που συμβαίνουν γύρω τους, ανάλογα με το προσωπικό τους όφελος και γούστο.

δες λιγακι τι εγραψες και δες και σε τι συμφωνησες με τον κμαν. και σκεψου παλι.

οταν μιλαει με γυναικες λες εχει επικεντρο τον εαυτο της ρουχα κτλ εσυ την χαρακτηριζεις. οχι εγω.. δες και τα αλλα που λες τεσπα..

axaxouxas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
366
Tο θεμα ειναι οτι ολοι, την κουβεντα την πατε παντα στα ακρα, χωρις να εξεταζετε την μεση οδο....

Τσιτατα θα πει ο ενας, τσιτατα ο αλλος και στο τελος τι μενει ?

Ουσια μηδεν !!!!!

Οι ατομικες συμπεριφορες και η χημεια οπως εξελισεται με την παροδο του χρονου μεσα στην γνωριμια, ειναι το ζητουμενο σε μια σχεση, η σε μια γνωριμια, ωστε να υπαρχει μια επικοινωνια και να δεσει το ζευγαρι.

Ολα τα υπολοιπα ειναι προς λαικη καταναλωση, να εχει κανεις να λεει..... να περναει και η ωρα !!!!

Ακομη και οι χαρακτηρισμοι, η τα οποια παραπονα εκφραζονται απο τον καθεναν, εχουν χιλιαδες σημεια τριβης και δεν αρκουν επ ουδενι, για να χαρακτηρισει κανεις καποιον απο αυτα.

Τα σεβη μου τωρα, παω για καφεδακι !!!!!!!!!!! ;)  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Υγ. Οταν βρειτε τι τρεχει με τις ατιμες ελλεεινιδες, αλλα και με τους μαλακες ελλεεινες, μεσα απο την επικοινωνια δια μεσου της συμπεριφορας, ελατε να μου τα πειτε να τα εμπεδωσω κι εγω  :P

Προς το παρον .....

[size=35pt]ΠΑΓΕΡΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ !!!!!![/size]  :grin:

michael967

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2006
Κριτικές
7
Like
1
Πόντοι
1
"δες λιγακι τι εγραψες και δες και σε τι συμφωνησες με τον κμαν. και σκεψου παλι.

οταν μιλαει με γυναικες λες εχει επικεντρο τον εαυτο της ρουχα κτλ εσυ την χαρακτηριζεις. οχι εγω.. δες και τα αλλα που λες τεσπα.."

Ξέρεις εγώ το έγραψα, λές να ξέρεις καλύτερα εσύ τι εννοώ ?
Μιλάω για συμπεριφορά, θεματολογία σε συζήτηση σε παρέες , που ξοδεύεται ο περισσότερος χρόνος συζήτησης

Και έβγαλες συμπέρασμα, το έγραψες και το υποστηρίζεις, ότι κάποιος είναι χαζός και κάποιος άλλος τον διάλεξε για βυζιά και κώλους.

Φυσικά ... τεσπα !

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Οτι η Ελληνίδα έχει κάνει διδακτορικό στην ατάκα, όλο εξυπνάδες, σύντομες απαντήσεις, ψιλο-περιφρονητικές, αν υπήρχαν εικονίδια στην ομιλία θα τα χρησιμοποιούσαν σε κάθε πρόταση. Άπό ότι φαίνεται (δυστυχώς) δεν μπορούν να κάνουν πιο βαθιά συζήτηση.
Εχω προσέξει και από την δικιά μου ότι σε παρέες μόνο με γυναίκες τα βασικά θέματα συζήτησης είναι τα προσωπικά τους, ότι έχει επίκεντρο τον εαυτό τους (φιλίες, γκόμενοι, παρέες, οικογένεια, εμφάνιση, ρούχα, γούστα). Σε παρέες και με άντρες, μιλάνε μόνο όπου μπορούν να κάνουν προσωπική αναφορά, ή αν έχουν προσωπικό ενδιαφέρον για το θέμα.
Πολύ σωστό είναι ότι εκτιμάνε αυτό που ακούνε πάντοτε ανάλογα με το ποιός το λέει. Αν το λέει κάποιος που τους αρέσει (δε σημαίνει ότι θα κάνουν και κάτι με αυτόν) το θεωρούν έξυπνο, το ίδιο ακριβώς αν το πεί κάποιος που δε γουστάρουν το θεωρούν μαλακία.
Γενικά έχουν μια υπερβολικά υποκειμενική αντιμετώπιση αυτών που συμβαίνουν γύρω τους, ανάλογα με το προσωπικό τους όφελος και γούστο.
Τα βασικα θεματα ολων των ανθρωπων ειναι ο εαυτος τους,και εσυ για τον εαυτο σου θες να μιλας,ασχετα τι θα κανεις,μηπως θες να μιλαν μαζι σου για την δουλεια σου και για το ματς του παοκ με τον αρη,επειδη σε ενδιαφερει εσενα,η μηπως θες να σου πουν πως τις γαμησε ο ταδε οταν βγουν μαζι σου, κατα τα αλλα οτι λες ειναι γενικοτητες χωρις ουσια

stelios12345

Μέλος
Εγγρ.
26 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Αν αυτος με τον οποιο μιλας δεν εχει αυτοσεβασμο και δεχεται τις εξυπναδες και τις ατακες και στην περιφρονηση,τοτε θα συνεχισουν να σε αντιμετωπιζουν με τον ιδιο τροπο.
Ο καθενας με την προσωπικοτητα που εχει δειχνει στον αλλο πως να του συμπεριφερθει

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Οι γκόμενες μιλάνε για αυτά που έχουν και τα γυναικεία περιοδικά μόδα,άντρες,κουτσομπολιό,ωροσκόπια κτλ.Αυτό είναι δεδομένο.Ισχύει για όλες Ελληνίδες και ξένες.Το ζήτημα είναι οτι οι Ελληνίδες δεν κάνουν φυσιολογικές συζητήσεις όταν καμακώνεις αλλά απαντάνε στερεότυπα και με ατάκες.Γενικά τα έχουν όλα κατηγοριοποιημένα και επαναλαμβάνουν κλισέ.Οι ξένες είναι πιο ενδιαφέρουσες.(ακραίες είναι οι Γερμανίδες που δεν έχουν κανένα απολύτως ταμπού μπορείς να μιλήσεις μαζί τους για θέματα από βαριά πολιτική,φιλοσοφία μέχρι δονητές στα αρχίδια τους εντελώς.Από την άλλη αυτό τις κάνει κάπως ανδροπρεπείς).

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6

εκτος του προφανους "που κοιτανε οι γυναικες" παρατηρειστε λιγακι και το ποσο δεκτικες και "φλερταρισιμες" ειναι οι αμερικανες ,
οκ ο τυπος ειναι ψιλομοντελο αλλα φοραει ματομπουκαλα ...
στην ελλαδα οι μαλακισμενες θα εριχναν ακυρο με την μια μονο για τα ¨ηλιθια¨ γυαλια του ή γιατι δεν φοραει το σωστο τζιν ,πουκαμισο κτλ. ουτε δικεφαλους ουτε τιποτα ...πιστευω
μπορει να ρωταγαν το κλασικο "τι δουλεια κανεις?" "τι λεφτα εχεις?"

παρτε το χαμπαρι τα λεφτα και η δουλεια ειναι ο σημερινος πουτσος για μιλησω σαν το απεχθες cosmopolitan...

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16

εκτος του προφανους "που κοιτανε οι γυναικες" παρατηρειστε λιγακι και το ποσο δεκτικες και "φλερταρισιμες" ειναι οι αμερικανες ,
στην ελλαδα οι μαλακισμενες θα εριχναν ακυρο με την μια μονο για τα ¨ηλιθια¨ γυαλια του ή γιατι δεν φοραει το σωστο τζιν ,πουκαμισο κτλ. ουτε δικεφαλους ουτε τιποτα ...πιστευω

παρτε το χαμπαρι τα λεφτα και η δουλεια ειναι ο σημερινος πουτσος για μιλησω σαν το απεχθες cosmopolitan...
Έλεος ρε μλκες σας έχουν ταράξει στην χειλόπιτα αποβάλλετε τα κόμπλεξ σας..

Επισκέπτης
Θα μου επιτρέψεις να διαφωνήσω φίλε.Εαν πράγματι μετρας προσωπο και σωμα και ντυσιμο για αρχη και για αργότερα το υπόλοιπο πακέτο που θέλουν οι περισσότερες γκομενες (καλη δουλεια ,αμαξι κλπ κλπ...)Ας αφησω τις δικες μου εμπειριες στην ακρη γιατι μπορει να με χαρακτηρίσετε και ψωνιο.Εχω ενα συγγενή αρκετά εμφανισμο παλικάρι.Οταν ήταν κ ποιο μικρός-φοιτητής μεχρι και πρότασή για να γίνει μοντέλο του ειχαν κανει αλλα δεν πηγε γιατι θα του εκοβε τα ποδια ο πατέρας του(λογω σπουδων).Την επεφτε και αυτος με πολυ μεγαλα ποσοστα επιτυχιας... αλλά ρε φιλε του τη πέφταν και οι γκομενες απο το πουθενά.ΠΧ εξοδος μαζι σε ψιλο-κυριλε αθηναϊκό club.Μαγκες με που κάτσαμε στο μπαρ το καρφωμα κ ιδιως απο 35-45αρες ηταν τοσο εντονο που δεν το πιστευα.Σαν λιγούρες.Σε μιση ωρα ηρθαν στα καπακια 2 30αρες και μας πρότειναν στην ψυχρα να παμε ποιο περα να καθησουμε μαζι τους.πχ αλλη φορα μαζι του μηνα Αύγουστο σε παραλιακη καφετερια που ηταν τλειως αδεια .Η μονη παρεα ηταν 2 τραπεζια ποιο περα 2 μετριες γκομενες.Απο το bluetooth του κινητού του την έπεσαν στην ψύχρα οι γκομενες.Στα μπουζουκια παλι με παρεα που ειμασταν του την ειχε πεσει μουναρα αεροσυνοδος απο διπλανο τραπεζι με ραβασακι με τηλ!!Απλως κάποιοι δεν χρειάζονται να προσπαθησουν τοσο πολυ (οχι λογω axe  :2funny: )αλλοι περισσότερο άλλοι ποιο πολύ κτλ...

H πολυ κωστοπουλο διβαζεις εσυ η ο φιλος σου ηταν κανενας metro sexual (για να μου λες μοντελο) η κανενας τιγκα στο φαρμακο για να κανει αυτα τα απεσια ψευτικα μπρατσα με τις φλεβες που βλεπουμε στις παραλιες η κανενας πυρφορος.. οι ελεηνιδες γαμιοντε με μια απο τις 3 κατηγοριες η και με τις 3 ακομα καλητερα για αυτες... :shit: :shit: :shit:

ΕΝΟΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ... ΛΕΥΤΑ ΓΙΑ ΠΥΡΦΟΡΙΛΙΚΙΑ ΤΕΛΟΣ..... ΟΙ ΠΑΚΙΔΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΕΔΩ ΤΟΣΑ ΧΡΩΝΙΑ,,, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ!!!!

να δω μετα ολους αυτους που ειχανε την ''καλη'' γνωμη για της ελεηνιδουλες οταν θα της βλεπουνε με τον πακι αγκαλιτσα επιδει ο πακιστανος θα εχει λευτα απο την παρανομη πραματια και ο ελληνας θα πηναει να δω τι θα πουνε....  ηδη τα πρωτα ζευγαρακια με αλβανους με κωλοφτιαγμενες bmw και ελεηνιδες εχουνε αρχισει να ξεπροβαλουνε και να πολλαπλασιαζοντε.. υπομονη σε αυτους που δεν πυστευουνε....

lagos

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2005
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
H πολυ κωστοπουλο διβαζεις εσυ η ο φιλος σου ηταν κανενας metro sexual (για να μου λες μοντελο) η κανενας τιγκα στο φαρμακο για να κανει αυτα τα απεσια ψευτικα μπρατσα με τις φλεβες που βλεπουμε στις παραλιες η κανενας πυρφορος.. οι ελεηνιδες γαμιοντε με μια απο τις 3 κατηγοριες η και με τις 3 ακομα καλητερα για αυτες... :shit: :shit: :shit:

ΕΝΟΙΑ ΣΑΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝΕ... ΛΕΥΤΑ ΓΙΑ ΠΥΡΦΟΡΙΛΙΚΙΑ ΤΕΛΟΣ..... ΟΙ ΠΑΚΙΔΕΣ ΚΑΝΑΝΕ ΚΑΛΟ ΚΟΜΠΟΔΕΜΑ ΕΔΩ ΤΟΣΑ ΧΡΩΝΙΑ,,, ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΣ ΠΟΥΤΣΟΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΑΣ!!!!

να δω μετα ολους αυτους που ειχανε την ''καλη'' γνωμη για της ελεηνιδουλες οταν θα της βλεπουνε με τον πακι αγκαλιτσα επιδει ο πακιστανος θα εχει λευτα απο την παρανομη πραματια και ο ελληνας θα πηναει να δω τι θα πουνε....  ηδη τα πρωτα ζευγαρακια με αλβανους με κωλοφτιαγμενες bmw και ελεηνιδες εχουνε αρχισει να ξεπροβαλουνε και να πολλαπλασιαζοντε.. υπομονη σε αυτους που δεν πυστευουνε....
Ουτε κωστοπουλο διαβαζω ουτε τιποτα ο συγγενης ουτε bodybuilder ειναι ουτε metrolmalakies... δεν ξερω πως τις λεει η σημερινη γενια.Απλως το παλικαρι ειναι 1,95 με κανονικο σωμα ξυριζεται η κουρευετε οποτε θυμηθει και ντυνεται πολυ απλα.Απλα το εχει τον βοηθησε ο θεουλης με τις γκομενες.Και εκτος αυτου ειναι αυτοδημιουργητος και χωρις φραγκα απο τον πατερουλη.Μαγκες μην ζηταται περισσοτερα απο οσα μπορειται.Ενταξει οι ελληνιδες εχουν καβαλησει το καλαμι το παραδεχονται και οι ιδιες  τι να κανουμε.Εγω παντως εδω και 2 χρονια εχω αραξει εχω βρει την ησυχια μου με μια κοπελιτσα απλη με δουλιτσα μετρια σε εμφανιση(αδυνατη γιατι δεν μπορω με την καμια εστω με τα παραπανω κιλα).Υπαρχουν και καλες κοπελες αλλα καπαρωνονται γρηγορα και μενει η σαβουρα...Για ολους υπαρχει το αντιστοιχο σωστο ετερο ημιση και αυτο που πραγματι τους αξιζει...αρκει να καταλαβουν ποιο ειναι αυτο.Η συντροφικοτητα ειναι μεγαλη υποθεση...τα υπολοιπα ειναι για μπλα μπλα και καταναλωση

Επισκέπτης
Ουτε κωστοπουλο διαβαζω ουτε τιποτα ο συγγενης ουτε bodybuilder ειναι ουτε metrolmalakies... δεν ξερω πως τις λεει η σημερινη γενια.Απλως το παλικαρι ειναι 1,95 με κανονικο σωμα ξυριζεται η κουρευετε οποτε θυμηθει και ντυνεται πολυ απλα.Απλα το εχει τον βοηθησε ο θεουλης με τις γκομενες.Και εκτος αυτου ειναι αυτοδημιουργητος και χωρις φραγκα απο τον πατερουλη.Μαγκες μην ζηταται περισσοτερα απο οσα μπορειται.Ενταξει οι ελληνιδες εχουν καβαλησει το καλαμι το παραδεχονται και οι ιδιες  τι να κανουμε.Εγω παντως εδω και 2 χρονια εχω αραξει εχω βρει την ησυχια μου με μια κοπελιτσα απλη με δουλιτσα μετρια σε εμφανιση(αδυνατη γιατι δεν μπορω με την καμια εστω με τα παραπανω κιλα).Υπαρχουν και καλες κοπελες αλλα καπαρωνονται γρηγορα και μενει η σαβουρα...Για ολους υπαρχει το αντιστοιχο σωστο ετερο ημιση και αυτο που πραγματι τους αξιζει...αρκει να καταλαβουν ποιο ειναι αυτο.Η συντροφικοτητα ειναι μεγαλη υποθεση...τα υπολοιπα ειναι για μπλα μπλα και καταναλωση

Εγω παλι ξερω πολλους 2 μετρους,ωραιους,αυτοδιμηιυργητους,μορφομενους που καθε βραδυ πανε στην Σωλονος και στη φυλης (μεταξουργειο δεν καταδεχονται) γιατι τους εδωσε απλοχερα ο θελουλης την καταρα να γενηθουνε στην χωρα που γαμαει ο πυρφορος,ο γλυφτης, ο συχαμενος που χονεται σε παρεες με μοναδικο σκοπο να γαμισει καμια απαξιωμενη, και οι γκομενες να διαβαζουνε cosmopolitan σαν την αγια γραφη και σε καθε ωραιο αντρα (που δεν ειναι συχαμενος γλυφτης) να αντιστοιχει μια σαβουρα με πατσιδια και αυτη να του το παιζει και ιστορια..
σε μια χωρα που πρεπει να παραμυθιασεις για να γαμισεις να ταξεις βολτες, night clubs , spa στην μυκονο και αλλα τετοια...(αλανθαστος,δοκιμασμενος κανονας για της ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ) Για αυτο απο τα βρωμοθυλικα μεινεται μακρια...... τοσες χωρες υπαρχουνε ακομα και οι αλβανιδες που δεν παω τις θεορω απειρα ετοι φωτος μπροστα απο τις δικες μας τις πατσαβουρες..

ΑΔΙΛΟΤΕΣ ΠΟΡΝΕΣ,ΦΕΜΗΝΙΣΤΟ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΚΑΙ ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ..  ΤΕΛΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣ

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.525
Πόντοι
4.615
Φίλτατε, το λες και μόνος σου: τον βοήθησε ο Μεγαλοδύναμος!!!! Όσον αφορά τη συντροφικότητα, είναι σημαντικό στοιχείο, αλλά φοβάμαι πως κάποια στιγμή μπαίνεις σε ένα ''τρυπάκι'' το οποίο δεν αντιλαμβάνεσαι ούτε και εσύ ο ίδιος....... Και με την επίκληση της ασφάλειας και της συντοφικότητας κάθεται κάποιος με όποια του βρεθεί διαθέσιμη για να μπορεί να γαμήσει, από το φόβο ακριβώς πως άμα φύγει θα πρέπει να ψάχνει ανάμεσα σε ηλίθιες, ανεγκέφαλες γυναίκες που δεν έχουν αρχή και τέλος..... Και για να μην παρεξηγηθείς, βάζω και εμένα μέσα σε αυτή τη μαλακία που συμβαίνει.....
Το ζητούμενο για εμένα είναι το εξής: θέλω να μπορώ να γνωρίζω γυναίκες, οι οποίες δεν έχουν κολλήματα, χωρίς να σημαίνει ότι πρέπει να κάνω ''σχέση'' για να περάσω καλά, όπως και εκείνη. Το να ''γαμήσω'', είναι μονόπλευρο: και εγώ γαμάω, και εκείνη γαμιέται, άρα μπορούμε να περάσουμε καλά και οι δύο..... Το αν θα βγει ή όχι σε σχέση, είναι άλλη ιστορία, και εάν περνάω καλά στο χαλαρό, γιατί να μην κάνω ''σχέση'';;;  Πριν μερικά χρόνια, γνώρισα μία γυναίκα από ένα chat και μιλάγαμε κανένα δίμηνο, έμενα εκτός Αττικής τότε. Βρεθήκαμε κάποια στιγμή πρώτη φορά, με κάλεσε σπίτι της. Δύο ημέρες είχαμε κλειστεί μέσα και ξεσκιζόμασταν. Δεν είχαμε ''σχέση'', απλά ξεσκιζόμασταν, χωρίς να έχουμε συμφωνήσει να είμαστε ''μαζί'' και άλλες παρόμοιες μπούρδες..... Η κατάληξη; μείναμε κανένα χρόνο σε ''σχέση'', και καλή μάλιστα με καθημερινό  :knockinb: .Αλλά καταλήξαμε έτσι ξεκινώντας αλλιώς, δε μου τα έπρηξε να με ''δεσμεύσει'' για να μου κάτσει..... Ούτε γνωστός ήμουν, ούτε έτσι ούτε αλλιώς, ούτε λεφτάς ούτε τίποτε..... Πέρασε καλά, γουστάρισε να συνεχίσει να περνάει καλά. Τόσο δύσκολο είναι να το δουν έτσι οι Ελληνίδες πλέον;;;;
Εάν όμως είναι να κάνω ''σχέση'' για να γαμήσω, για να περάσω καλά με μία γυναίκα, και το να κάνω ''σχέση'' να σημαίνει πως πρέπει να είμαι ''γνωστός'', ''σωστός'', έτσι κι αλλιώς, βράσε όρυζα.....

LION-974

Μέγας
Εγγρ.
19 Ιουν 2008
Κριτικές
11
Like
3.525
Πόντοι
4.615

Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον πάντως να γινόταν κάτι αντίστοιχο σε βίντεο με ελληνίδες να βλέπαμε τις αντίστοιχες εκφράσεις του προσώπου τους και την απόλυτη ξινίλα την οποία η πλειοψηφία τους αποπνέει....

Επισκέπτης
O συγκεκριμενος τυπος μια χαρα περαση θα ειχε και στις ΕΛΕΗΝΙΔΕΣ για ενα γαμησι θα τις παταγε τις περισσοτερες εχει αφτο το fake σωμα παραλιας που τους το ειπε το cosmopolitan οτι ετσι πρεπει να ειναι ο ανδρας. για σχεση δεν νομιζω ομως να τον πρωτιμουσανε συνηθωε τα φτιαχνουνε με κατι σαπιο-κοιλιαδες λευταδες,πυρφορους..  Παρτε το χαμπαρι αν δεν εισαι

ΠΥΡΦΟΡΟΣ
ΜΕΤΡΟSEXUAL
BAR MAN, ΔΗΜΟΣΙΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ
ΚΩΛΟΓΛΥΦΤΗΣ ΝΑ ΧΟΝΕΣΕ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΜΟΥΝΙ

ΔΕΝ ΓΑΜΑΣ (ΑΞΙΟΓΑΜΙΤΗ ΕΛΕΗΝΙΔΑ) ΟΣΟΙ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΓΑΜΑΝΕ MOYNAREΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΕΝΕ ΨΕΜΑΤΑ.. Η ΓΑΜΑΝΕ ΣΑΒΟΥΡΕΣ.. ΑΠΛΑ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom