machinehead 7
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 20 Μαρ 2009
- Κριτικές
- 41
- Like
- 535
- Πόντοι
- 2.137
φιλε απλα εχεις χαζη γκομενα
Λιγο πολυ οι περισσοτερες ετσι ειναι! Κ η δικια μου ετσι σκεφτοταν!
Εσυ μαλλον αποτελεις εξαιρεση!
φιλε απλα εχεις χαζη γκομενα
Λιγο πολυ οι περισσοτερες ετσι ειναι! Κ η δικια μου ετσι σκεφτοταν!
Εσυ μαλλον αποτελεις εξαιρεση!
βασικα ΔΕΝ θα χει γκομενα
τρυπα ψαχνουν να τον χωσουν ρε... τι να ξερουν...λατριτσα δεν ειναι κακο να χει χαζη γκομενα, μια χαρα φαση ειναι αν το καλοσκεφτεις... μπορει να το χρησιμοποιησει προς οφελος του. Το θεμα ειναι να το ξερει συνειδητα.
μη ξεχνάς ,για να είμαστε και αντικειμενικοί ότι το ίδιο σε πολύ μικρότερο βαθμό συμβαίνει και με τουςΦίλε είπες μερικές αλήθειες !
Οτι η Ελληνίδα έχει κάνει διδακτορικό στην ατάκα, όλο εξυπνάδες, σύντομες απαντήσεις, ψιλο-περιφρονητικές, αν υπήρχαν εικονίδια στην ομιλία θα τα χρησιμοποιούσαν σε κάθε πρόταση. Άπό ότι φαίνεται (δυστυχώς) δεν μπορούν να κάνουν πιο βαθιά συζήτηση.
Εχω προσέξει και από την δικιά μου ότι σε παρέες μόνο με γυναίκες τα βασικά θέματα συζήτησης είναι τα προσωπικά τους, ότι έχει επίκεντρο τον εαυτό τους (φιλίες, γκόμενοι, παρέες, οικογένεια, εμφάνιση, ρούχα, γούστα). Σε παρέες και με άντρες, μιλάνε μόνο όπου μπορούν να κάνουν προσωπική αναφορά, ή αν έχουν προσωπικό ενδιαφέρον για το θέμα.
Πολύ σωστό είναι ότι εκτιμάνε αυτό που ακούνε πάντοτε ανάλογα με το ποιός το λέει. Αν το λέει κάποιος που τους αρέσει (δε σημαίνει ότι θα κάνουν και κάτι με αυτόν) το θεωρούν έξυπνο, το ίδιο ακριβώς αν το πεί κάποιος που δε γουστάρουν το θεωρούν μαλακία.
Γενικά έχουν μια υπερβολικά υποκειμενική αντιμετώπιση αυτών που συμβαίνουν γύρω τους, ανάλογα με το προσωπικό τους όφελος και γούστο.
μπράβο, έξυπνη ατάκα είπεςφιλε απλα εχεις χαζη γκομενα
μετρια,σωμα κανονικο,με ταση για παραπανω κιλα,δηλαδη η κλασσικη πατσαβουρα ελληνιδα που αν την δεις και γυμνη θα ναι μες την κυταριτιδα,τα καλα μουνια γαμιουνται μεχρι τα 20,δε πα να λεει ο μπαμπας, αυτες οι γκομενες ειναι οι κλασσικες πατσαβουρες για καλο σπιτι κτλ...ναι φιλε σιγουρος μια μετρια κοπελα σωμα κανονικο με μια ταση για παραπανω κιλα προσωπο απλως-γλυκο-συνηθισμένο.Ηξερα και γνωστη απο παρεα που ηταν μεχρι τα 25(και αυτη ειχε αυστηρους γονεις)παρθενα αλλα βρηκε ενα καλο παλικαρακι το οποιο και τελικα παντρευτηκε.Μιας παλιας μου γκομενας πριν πολλα χρονια η αδελφη η οποια παρεπιπτοντως ηταν ωραια κοπελα μεχρι τα 28 παρθενα.Μαλιστα μου ελεγε το πως ξεπαρθενιαστηκε η αδερφη της απο τον μελλοντικο γαμπρο της και ειχε πεθανει στα γελια.Βεβαια η μικρη αδερφη καμια σχεση μεγαλο καριολακι και τα παντα ολα απο 21 χρονων!!
μπράβο, έξυπνη ατάκα είπες
είσαι και σίγουρη !
φταίνε οι οικογένειε πρώτα από όλα που κάνουνε τα παιδιά τουςδεν ειναι ατακα συμπερασμα απο οσα ειπες ειναι. Και αν παρατηρουσες γυρω σου θα εβλεπες και πολλα αρσενικα με τα ιδια χαρακτηριστικα αν οχι και χειρότερα. Γενιες νεοελληνων. Αντρες που ζουν με μανα και πατερα και τους ταιζουν και παλια που δεν ειχε κριση στα 25 και ανω. μαμοθρεφτα που δεν ξερουν να ζησουν τον εαυτο τους και βολευονται/νταν για να πινουν το βραδυ μπουκαλια και να κερνουν τα χαζογκομενακια. Τεσπα. Φταινε οι γονεις, φταιει το κρατος, φταινε οι γυναικες, φταινε οι αντρες..μονο ο εαυτουλις μας ο κακομαθημενος δεν φταιει ποτε για τιποτα.
Εριναλ δεν πιστευω να εχεις πει στις φιλες σου για το σαιτ και να μπαινουν εδω μεσα και να γελαν με μας τους πυρφορους,ως νεο μελος πυρφορος προσπαθω να ρουφηξω ολη την γνωση εδω μεσα για τις ελλεεινιδες
Αν έβγαλες τόσο απλά αυτό το συμπέρασμα από όσα είπα ... πάσο.δεν ειναι ατακα συμπερασμα απο οσα ειπες ειναι. Και αν παρατηρουσες γυρω σου θα εβλεπες και πολλα αρσενικα με τα ιδια χαρακτηριστικα αν οχι και χειρότερα. Γενιες νεοελληνων. Αντρες που ζουν με μανα και πατερα και τους ταιζουν και παλια που δεν ειχε κριση στα 25 και ανω. μαμοθρεφτα που δεν ξερουν να ζησουν τον εαυτο τους και βολευονται/νταν για να πινουν το βραδυ μπουκαλια και να κερνουν τα χαζογκομενακια. Τεσπα. Φταινε οι γονεις, φταιει το κρατος, φταινε οι γυναικες, φταινε οι αντρες..μονο ο εαυτουλις μας ο κακομαθημενος δεν φταιει ποτε για τιποτα.
Οταν εσυ αναφερεις για τον ανθρωπο που εβαλες διπλα σου, οτι ειναι κενος λογου και σκεψης ωστε το μοναδικο που τον ενδιαφερει ειναι πεντε εξι θεματα και στα υπολοιπα αδιαφορει γιατι δεν τον ενδιαφερουν, βλέπω καταρχας ενα κενο ανθρωπο και περιορισμενο. Στο επιπεδο που δεν την εκτιμας, για να την εκθετεις ετσι και να μην εισαι περηφανος για τον ανθρωπο σου ε βλεπω οτι ειναι χαζη που βρηκε εναν απλα τυπο να την γαμει. Οποτε καταλαβαινεις οτι απο τα δικα σου λογια βγαζω συμπερασμα. Δεν ειμαι σιγουρη κατα ποσο εχεις την ωριμοτητα να καταλαβεις οτι την σχεση σου την επιλεγεις εσυ οποτε αν δεν ειναι και πολυ σοι εεχεις μερος ευθυνης της επιλογης σου..Αν έβγαλες τόσο απλά αυτό το συμπέρασμα από όσα είπα ... πάσο.
Αυτά που είπα τα έχω δεί στο 80% των γυναικών που συναναστρέφομαι, δεν ανέλυσα κάποια συγκεκριμένη ώστε να βγεί το συμπέρασμα ότι είναι χαζή, άλλωστε πώς μπορείς εσύ τόσο εύκολα να λές κάποια χαζή ?
Και εδώ δεν σχολιάζουμε την εξυπνάδα ή όχι, μιλάμε για συμπεριφορές.
Σε αυτά που λές τώρα δε διαφωνώ, όλα τα κομμάτια της κοινωνίας δεν πάνε καλά, εδώ αν δεν κάνω λάθος το θέμα είναι οι γυναίκες. Και με τις γυναίκες εμείς οι άντρες (έξυπνοι, χαζοί, μαλάκες, μάγκες κ.λ.π) καλούμαστε να κάνουμε χωριό, να περνάμε καλά, να εξελισσόμαστε και να διαιωνίσουμε το είδος μας.
Και εσείς οι γυναίκες το ίδιο.
στελιο ο πιρφορος δεν ειναι καλο πραγμα πουλακι μου εδω μεσα χαχαχαχααχχαχαχαχαχαχααχχαχαχα
εγω δεν ντρεπομαι να δηλωσω πορφυρος,ειναι τιμη μου , ηδη εμαθα πολλα μυστικα για να βγαλω πολλες γυναικες,να κερναω να δινω λουλουδια,αν κατσω κανα χρονο εδω δεν θα προλαβαινω να γαμαωΟ Στελάκος είναι γάτα ο άτιμος. Διαβάζοντας εδώ και κάποιες μέρες το σάητ συμπαίρανε ότι πιρφόρος είναι τιμητικός τίτλος! Μετά θέλει να χτυπήσει όμορφη και έξυπνη γκόμενα!
Ο Στελάκος είναι γάτα ο άτιμος. Διαβάζοντας εδώ και κάποιες μέρες το σάητ συμπαίρανε ότι πιρφόρος είναι τιμητικός τίτλος! Μετά θέλει να χτυπήσει όμορφη και έξυπνη γκόμενα!
εγω δεν ντρεπομαι να δηλωσω πορφυρος,ειναι τιμη μου , ηδη εμαθα πολλα μυστικα για να βγαλω πολλες γυναικες,να κερναω να δινω λουλουδια,αν κατσω κανα χρονο εδω δεν θα προλαβαινω να γαμαω
παιζει να μας δουλευει..
εγω δεν ντρεπομαι να δηλωσω πορφυρος,ειναι τιμη μου , ηδη εμαθα πολλα μυστικα για να βγαλω πολλες γυναικες,να κερναω να δινω λουλουδια,αν κατσω κανα χρονο εδω δεν θα προλαβαινω να γαμαω