Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 869 29,4%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 510 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 323 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 319 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 575 19,4%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.960

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Κωστακη, οι τουριστριες που ερχονται και γνωριζεις στο νησι σου τα καλοκαιρια, εχουν διαφορετικη ψυχολογια απ' οτι οταν βρισκονται στις χωρες τους. Εγω θα σου ελεγα οτι οι Ελληνιδες που κανουν διακοπες στο εξωτερικο ειναι οι ΞΕΝΕΣ που εξυμνεις, αλλα θα με πιστεψεις?? Οχι φυσικα.
Για αυτο διαβασε το ποστ του Πανου προς το παρον. Ξανα και ξανα, αν δεν καταλαβεις με την πρωτη αναγνωση.
κανεις μεγαλο λαθος!!!!οι Ελληνιδες στο εξωτερικο ειναι οτι πιο συχαμερο υπαρχει!επειδη ειναι κακασχημες δεν της κοιταει κανενας.απο πολωνια και Ρωσσια που ειδα.οι Ελληνες σιγα μην κοιταξουνε της Ελληνιδες,και ουτε οι ντοπιοι της κοιτανε.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:οι Ελληνιδες στο εξωτερικο μαζευουνε ολους τους σκαταδες.στη Ρωσσια οταν μεχρι πριν απο 4-5 χρονια ειχε ακομα Ελληνιδες φοιτητριες.ειχανε γκομενους κατι Μαροκινους,Τυνησιους,Ινδους.κατι πεινασμενους και κακασχημους.τους εβλεπα και γελαγα!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Κύριοι, ποιό είναι το πρόβλημά μας με τις Ελληνίδες; Η εμφάνιση ή ο χαρακτήρας; Και τα δύο; Μπράβο!
Για να ξετυλίξω λοιπόν το κουβάρι των απομνημονευμάτων μου...
Ρε μάγκες σόρρυ κιόλας αλλά όποιος μου πει ότι τα εγχώρια πουλέν είναι κατά κανόνα άσχημα, απλά δεν κυκλοφορεί έξω ή ζει σε μέρος με μικρό πληθυσμό.
Προφανώς υπάρχουν και μη εμφανίσιμες κοπέλες, αλλά τι να κάνουμε δεν μπορούν να'ναι όλες όμορφες σ'αυτή τη ζωή.
Άμα δε σας αρέσουν μη τις κοιτάτε...
Τώρα όσον αφορά το χαρακτήρα, που είναι το κυρίως ζητούμενο, ισχύουν πάνω-κάτω τα ίδια.
Και καλές υπάρχουν και μαλακισμένες υπάρχουν.
Για να πεις ποιος είναι ο κανόνας, θα πρέπει να'χεις ένα ικανό δείγμα (μιλάω για μεγάλο αριθμό έτσι;) κάτι που μάλλον κανείς μας δεν μπορεί να έχει, οπότε καταλήγουμε σε αυθαίρετες γενικεύσεις.
Έπεσες σε ηλίθια; Της ρίχνεις ένα φάσκελο και συνεχίζεις. Απλά τα πράγματα.
Άμα κάθεσαι και λες ότι αφού η Χ είναι ηλίθια τότε είναι όλες, είσαι λάθος προφανώς.
Και συναγωνιστές για μένα χίλιες φορές μια συμπαθητική αλλά καλή κοπέλα παρά μια μουνάρα αλλά μαλακισμένη.
Πάμε τώρα στο θέμα της σύγκρισης με άλλες εθνικότητες...
Ρε παιδιά τι Ρωσίες και Ουκρανίες μου τσαμπουνάτε; Δηλαδή εκεί είναι όλες γκομενάρες, απελευθερωμένες και καλοσυνάτες;
Απ'την Ελλάδα μέχρι τη Μπουρκίνα Φάσο και απ'τη Γουατεμάλα μέχρι την Παπούα-Νέα Γουινέα θα βρεις καλές/κακές, όμορφες/άσχημες.
Δηλαδή γεωγραφικό είναι το ζήτημα; :S
Α και κάτι άλλο για τις πρώην Σοβιετικές και απευθύνομαι κυρίως στον σύντροφο Ασπρούλη.
Επειδή αγαπητέ το δείγμα μου είναι μεγαλύτερο απ'το δικό σου λόγω του ότι ζω στην Αθήνα, σε πληροφορώ ότι αν εξαιρέσουμε τις εργαζόμενες στα γνωστά "ιδρύματα" (που κι εκεί πετυχαίνεις σαπάκια με το τσουβάλι βέβαια), οι καθημερινές Ρωσίδες, Ουκρανές, κλπ. δεν είναι και τίποτα σπουδαίο.
Να σου δείξω εγώ κάτι μιλφέιγ Ελληνίδες φίλτατε να πάθεις λαλα!!! :boobies:
Και μην ξεχάσω να αναφερθώ στην τεχνική δυσκολία του να τα'χεις με Ρωσιδοτέτοιες.
Σε τι γλώσσα συνεννοούμαστε οεο;
Μαθαίνουμε Ρώσικα; :helpplea: Μιλάμε στα "άπταιστα" Αγγλικά τους; :2funny: Ή τους μαθαίνουμε Ελληνικά; :headbang:
Κλάφτα Χαράλαμπε κοινώς... :'(
Υπόψιν ε; Αυτά σας τα λέει κάποιος που έχει και κακές εμπειρίες από Ελληνίδες και αυτή την εποχή είναι γεροντοπαλίκαρο. *P
Αυτά για να μη λέτε ότι έχω βρει κανά πουλέντο και καλοπερνάω, εξ ου και υπερασπίζομαι τις συμπατριώτισσες... :cool2:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
εσενα φιλε βυζολαγνε οι Ελληνιδες σου ταιριαζουνε περισσοτερο γιατι εχουνε φανταστικα βυζια!!!!το κακο με της Ελληνιδες ειναι οτι ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕς!!!της κακομαθαινουνε οι γονεις τους που τους τα δινουνε ολα  τους αγοραζουνε αυτοκηνιτα και τους δινουνε  μεχρι και προικα!!!αυτο φταιει και τιποτα αλλο!!!!

Επισκέπτης
Ε ρε φιλτατε Βυζο ελα μερικες μερες καλοκαιρι κατω και θα δεις διαφορα Ελεινιδων με ξενες.Στο θεμα εμφανιση καταρχην δεν σηκωνω κουβεντα.Με το ματι μονο στον δρομο καταλαβαινεις.Βλεπεις 100 Ελληνιδες?Οι 80 θα ειναι χοντροκωλες και γενικα με παραπανω κιλα χωρις το κατι ιδιαιτερο κιολας γενικα σε εμφανιση.Οι 100 ξενες και ειδικα Σκανδιναβες ε οι 80 8α ειναι θεομουνα.Καταρχην προσεχουν πολυ περισσοτερο την εμφανιση τους οι ξενες απο οτι οι δικες μας.

Τωρα στο θεμα νοοτροπιας (οχι δεν ειναι γεωγραφικο το θεμα αυτο) αλλα αλλιως εχουν μεγαλωσει οι Σκανδιναβες πχ.Χωρις ταμπου και γενικα τον ψευτοσυντηρητισμο που δερνει την Ελλαδα.
Εδω να πουμε οποια κοπελα γουσταρει καποιον εξαρχης και του καθεται χωρις να του πρηξει τα αρχιδια 1 μηνα και βαλεεε βγαινουν μερικοι μαλακες και την βαφτιζουν πουτανα.
Μια βολτα στις παραλιες στα νησια μας και αρκει να δεις την διαφορα και νοοτροπιας και εμφανισης με ξενες.

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
εσενα φιλε βυζολαγνε οι Ελληνιδες σου ταιριαζουνε περισσοτερο γιατι εχουνε φανταστικα βυζια!!!!

Α ρε κουφάλα με κατάλαβες!!! :thumbsup:

το κακο με της Ελληνιδες ειναι οτι ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕς!!!της κακομαθαινουνε οι γονεις τους που τους τα δινουνε ολα  τους αγοραζουνε αυτοκηνιτα και τους δινουνε  μεχρι και προικα!!!αυτο φταιει και τιποτα αλλο!!!!

Αμ γιατί φίλε Δημητράκη εμάς δε μας κακομαθαίνουν οι γονείς μας; Και περισσότερο μη σου πω απ'τα κορίτσια.
Κι αν μιλήσω επί προσωπικού επειδή έχω αδερφή, τον γιόκα (εγώ είμαι αυτός :happy:) τον κακομάθανε 10 φορές περισσότερο οι δικοί μου. Συμπεριλαμβανομένης της αδερφής μου. :babycry:

MatureHunter77

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2005
Like
1
Πόντοι
1
τοσες διαλεξεις που δινω στο τσατ πανε χαμενες βυζε και ασπρουλη...αχ αχ :knuppel:

dimitrakis29

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Νοε 2007
Κριτικές
13
Like
2.355
Πόντοι
4.765
Αμ γιατί φίλε Δημητράκη εμάς δε μας κακομαθαίνουν οι γονείς μας; Και περισσότερο μη σου πω απ'τα κορίτσια.
Κι αν μιλήσω επί προσωπικού επειδή έχω αδερφή, τον γιόκα (εγώ είμαι αυτός :happy:) τον κακομάθανε 10 φορές περισσότερο οι δικοί μου. Συμπεριλαμβανομένης της αδερφής μου. :babycry:
με μενα το αντιθετο η μανα μου εκανε τα παντα για να μην μεινω στη Ρωσσια!οι ξενοι γονεις δεν κακομαθαινουν τα παιδια τους.για παραδηγμα εχω μια φιλη Φινλανδεζα που πηρε δανικα απο τη μανα της με τραπεζικο τοκο!!!και μου ελεγε τη καλη που ειναι η μανα μου που μου δανιζει λεφτα με τοκο οχι πανω απο τον τραπεζικο!!!αυτο αν γινει στην Ελλαδα θα το δειξει ο Τριανταφιλλοπουλος.και εγω εχω τρομερο προβλημα με τα βυζια!!!αν η γκομενα δεν εχει βυζια δυσκολο να μου σηκωθει.εχω ενα φανταστικο μουνακι και καλη κοπελα που με γουσταρει πολυ αλλα ειναι αβυζη και καταλαβαινω οτι δεν θα μπωρεσω να τη γαμισω!!!!παντος οι Ελληνιδες οσο χαλια και να ναι εχουνε τελοια βυζια!!!!

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
παντος οι Ελληνιδες οσο χαλια και να ναι εχουνε τελοια βυζια!!!!

Εδώ σε βρίσκω λίγο υπερβολικό... :cool2:

τοσες διαλεξεις που δινω στο τσατ πανε χαμενες βυζε και ασπρουλη...αχ αχ :knuppel:

Πού ήσουνα σήμερα γαμώ το Βγενόπουλό σου; :knuppel: :knuppel: :knuppel:

Επισκέπτης
εσενα φιλε βυζολαγνε οι Ελληνιδες σου ταιριαζουνε περισσοτερο γιατι εχουνε φανταστικα βυζια!!!!!

Τι φανταστικα βυζια ρε δημητρακη?Οι πιο πολλες εχουν πετρα βυζι και εναν κολο μεχρι τον απεναντι στυλο της Δεη.
Υπαρχουν ομως και εξαιρεσεις μερικες εκτος απο τον τεραστιο κολο και την κοιλαρα του βαγκου του υδραυλικου εχουν αγελαδινες βυζαρες που σκονταφτουν οταν περπατανε...Μουυυυυ
Γυναικες ρε θελουμε οχι αγελαδες και φτηνα υποκαταστατα γυναικας.

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16

DIKY

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2007
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
16
στον φιλο μου τον stype θα του πω να παει να παιξει το πουλακι του κ να αφησει τον whitey ησυχο γιατι ο ελληνας που εχει καταλαβει τι παιζει με τις ελλεεινιδες ειναι πολυ μπροστα απο τους υπολοιπους μαλακοπιτουρες και ειναι ενας απο αυτους. τωρα οι υπολοιποι που εχουν να αποχωριστουν την αγκαλιτσα της ελλεεινιδας τους κατι χρονια καλυτερα να μην μιλανε για το τι συμβαινει εξω στον κοσμο...whitey γραψτους στ αρχιδια σου οτι κ αν σου λενε ,εμεις ειμαστε οι πιστοι οπαδοι της λευκης σαρκας και καποτε θα δικαιωθουμε! :dancing:

"καλυτερα μιας ωρας πουτσα σε ρωσιδας το μουνι παρα 40 πουτσοι στις ελλεεινιδας το στουπι"

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
Δεν σημαινει οτι επειδη ειχα την ατυχια να γενηθω Ελλαδα οτι θα κολησω μονιμα με Ελεινιδα.
Καληνυκτα.

Εδω να πουμε οποια κοπελα γουσταρει καποιον εξαρχης και του καθεται χωρις να του πρηξει τα αρχιδια 1 μηνα και βαλεεε βγαινουν μερικοι μαλακες και την βαφτιζουν πουτανα.

εσενα φιλε βυζολαγνε οι Ελληνιδες σου ταιριαζουνε περισσοτερο γιατι εχουνε φανταστικα βυζια!!!!το κακο με της Ελληνιδες ειναι οτι ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΜΑΘΗΜΕΝΕς!!!της κακομαθαινουνε οι γονεις τους που τους τα δινουνε ολα  τους αγοραζουνε αυτοκηνιτα και τους δινουνε  μεχρι και προικα!!!αυτο φταιει και τιποτα αλλο!!!!

Αμ γιατί φίλε Δημητράκη εμάς δε μας κακομαθαίνουν οι γονείς μας;

έτσι

Ναψ

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Like
3
Πόντοι
1
ναι, για το ποσοστό της εμπειρίας τίθεται

Ryu

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Νοε 2006
Κριτικές
9
Like
13
Πόντοι
2.007
κανεις μεγαλο λαθος!!!!οι Ελληνιδες στο εξωτερικο ειναι οτι πιο συχαμερο υπαρχει!επειδη ειναι κακασχημες δεν της κοιταει κανενας.απο πολωνια και Ρωσσια που ειδα.οι Ελληνες σιγα μην κοιταξουνε της Ελληνιδες,και ουτε οι ντοπιοι της κοιτανε.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ:οι Ελληνιδες στο εξωτερικο μαζευουνε ολους τους[size=14pt] σκαταδες[/size].στη Ρωσσια οταν μεχρι πριν απο 4-5 χρονια ειχε ακομα Ελληνιδες φοιτητριες.ειχανε γκομενους κατι Μαροκινους,Τυνησιους,Ινδους.κατι πεινασμενους και κακασχημους.τους εβλεπα και γελαγα!!!!!!! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

[quote author=dimitrakis29 link=topic=24607.msg456607#msg456607 ]
εμενα παντος το χεσιμο δεν μου αρεσει αλλα αναγκαστηκα να το υποστω!!ειχα μια γκομενα αντιεισαγγελεα!!!που τραιλενοτανε να [size=14pt]με χεζει[/size] στο στηθος και να μου τα πασαλιβει!!!δεν μου αρεσε!!!αλλα τι να κανω.4 φορες το ανεχτηκα.δωρο των Γεννεθλιων,της το νεο ετος,τη μερα της εισαγγελιας,και την εργατικη πρωτομαγια.ηθελε να με χεσει και στις 9 Μαιου αλλα της εριξα ιμοντιουμ και δεν μπορουσε να χεσει!!!με εβαλε ομως οδηγο της και επερνα 200 ευρω το μηνα για ενα χρονο χωρις να κανω τιποτα γιατι αυτη οδηγουσε μονη της το αμαξι.και ειχα και ταυτοτητα της εισαγγελειας για ενα χρονο που τη συναντουσα.μια φορα μαλιστα της εριξα imodium στο φαι για να μην μπορει να με χεσει.1000 φορες να με χεζουνε παντος παρα να ειμαι Γιωργος!!!!
[/quote]

Μας επεισες Δημητρακη... Ενα νεο ειδος κανει την εμφανιση του. Ο Ελλεεινας. Που για να γαμισει μη Ελληνικο μουνι, καθεται να τον χεσουν. Καλη σου ορεξη υπεραντλαντικε γαμια.
Διαβασε και εσυ το ποστ του Πανου ξανα.

Επισκέπτης
Μας επεισες Δημητρακη... Ενα νεο ειδος κανει την εμφανιση του. Ο Ελλεεινας. Που για να γαμισει μη Ελληνικο μουνι, καθεται να τον χεσουν. Καλη σου ορεξη υπεραντλαντικε γαμια.
Διαβασε και εσυ το ποστ του Πανου ξανα.

βασικα καποιος επρεπε να πει κ κατι γιατι καθονται κ τον ακουνε λες κ ειναι ο νεος γκουσγκουνης κ παρασυρει πληθει :jerking:....

ευτυχως ryu γιατι ειχα αρχισει να νομιζω οτι εγω εχω προβλημα με τις μαλακιες κ τα ΨΕΜΜΑΤΑ που διαβαζω...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom