Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
Να ακουτε τον Κοροιβο!Εχει γεμσισει ο τοπος μουνοδουλους!!!Ξυλο και πουτσα χωρις γιατι θελουν οι γυναικες!! :rockon: :rockon:

μα και οι ιδιες το λενε
οι σωστες δηλαδη που ξερουν την πραγματικη θεση τους

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Ειπα κι εγω που στα διαλα πηγαν οι αληθινοι ανδρες?Εγω κι εσυ Κοροιβε μου φαινεται μονο ξερουμε να φερθουμε σε γυναικα!

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Κοροιβε εχω μια ερωτηση ποσο καιρο ηταν η μεγαλυτερη σχεση σου με γυναικα?Προσεχε τι θα μου απαντησεις!

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
Κοροιβε εχω μια ερωτηση ποσο καιρο ηταν η μεγαλυτερη σχεση σου με γυναικα?Προσεχε τι θα μου απαντησεις!

δεν κανω σχεσεις φιλε
μονο τις πηδαω και τις σκουπιδοποιω
οπως τις αξιζει
αν υποταχτουν οπως πρεπει μπορει να της κανω την χαρη και να τις ξαναπηδαω

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
δεν κανω σχεσεις φιλε
μονο τις πηδαω και τις σκουπιδοποιω
οπως τις αξιζει
αν υποταχτουν οπως πρεπει μπορει να της κανω την χαρη και να τις ξαναπηδαω
Αυτο σε ρωταω ρε μαγκα!Για ποσο καιρο εχεις υποταξει θυληκια?

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
δες ποιο πανω τι γραφω
διαβασε προσεχτικα και αλλαξε την ερωτηση
Μη μου βαζεις δυσκολα βραδυατικο...Πες τα αλλη μια φορα,,,τι σοι δασκαλος εισαι συ...η επαναληψη ειναι μητερα της μαθησεως...

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μη μου βαζεις δυσκολα βραδυατικο...Πες τα αλλη μια φορα,,,τι σοι δασκαλος εισαι συ...η επαναληψη ειναι μητερα της μαθησεως...

ε πα ειπαμε τοσες φορες
δες και εσυ ποιο πισω η να μπαινεις εδω συχνα να ενημερωνεσε
τα λεω ανα διαστηματα που κρινω εγω οτι χρειαζεται και πρεπει
διαβασε τα προηγουμενα ποστ που εχω κανει
κανω συχνα μαθηματα εδω
μπορεις να συμμετεχεις

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
ε πα ειπαμε τοσες φορες
κανω συχνα μαθηματα εδω
μπορεις να συμμετεχεις
Μυριστηκε φαι το λαγωνικο και παει να σε εκθρονισει ;) ;) ;) ;)
Το νου σου!!!!!μη παιρνεις χαμπαρι.....
Εσυ εισαι ο αρχηγος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
Μυριστηκε φαι το λαγωνικο και παει να σε εκθρονισει ;) ;) ;) ;)
Το νου σου!!!!!μη παιρνεις χαμπαρι.....
Εσυ εισαι ο αρχηγος :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

οχι ολοι οι αντρες χωρανε αρκει να μην ειναι γιαλατζη
ειμαι ο θεος
δοξαστε με :priest:

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
Ας πω κι εγω την ιστορια μου εδω...Προχθες ημουν παραλια και καθοτανε δυο γκομενες στη διπλα ομπρελα καθοτανε 2 γκομενες...η μια γυριζε που και που και με κοιταγε...Δεν ηθελα και πολυ να παω να συστηθω...Με αντιμετωπισαν λιγο ψυχρα στην αρχη,αλλα εγω  δεν πτοηθηκα...Τους ειπα θελετε να παιξουμε τενις με τις ρακετες μου?Ο χαμενος κερναει ποτα!και δεχτηκαν!!Μετα απο τπ παιχνιοδι τις εδωσα συγχαρητηρια για το παιχνιοδι τους και πηγαμε για ποτα οπου ιοακθενας πληρωσε τα δικα του...Μετα απο τα ποτα βολτουλα και τις πηγα στο ξενοδοχειο τους...Επεμεναν να ναεβω οπου κι εγινε το ελα να δεις...Μου ειπαν να ρθω μαζι τους στο μπανιο να βγαλουμε τα αλατια απο τη θαλασσα!!Κι εκει επεσαν τσαμπουκια γαμησια κια δεν συμμαζευεται...ηταν μαι ωαραι εμπειρια με 2 'Ελλεεινιδες'  :rockon: :rockon:

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
ε πα ειπαμε τοσες φορες
κανω συχνα μαθηματα εδω
μπορεις να συμμετεχεις
Αν και εισαι γαμω τα παιδια και αρσενικο με Α κεφαλαιο,οχι σα κατι μουνοδουλους και καμμενους,δεν προλαβαινω να μπαινω τακτικα...γιατι δεν προλαβαινω...ειμαι ολο στο κυνηγι και γαμαω φιλε μου... :rockon: :rockon:

Επισκέπτης
Ας πω κι εγω την ιστορια μου εδω...Προχθες ημουν παραλια και καθοτανε δυο γκομενες στη διπλα ομπρελα καθοτανε 2 γκομενες...η μια γυριζε που και που και με κοιταγε...Δεν ηθελα και πολυ να παω να συστηθω...Με αντιμετωπισαν λιγο ψυχρα στην αρχη,αλλα εγω  δεν πτοηθηκα...Τους ειπα θελετε να παιξουμε τενις με τις ρακετες μου?Ο χαμενος κερναει ποτα!και δεχτηκαν!!Μετα απο τπ παιχνιοδι τις εδωσα συγχαρητηρια για το παιχνιοδι τους και πηγαμε για ποτα οπου ιοακθενας πληρωσε τα δικα του...Μετα απο τα ποτα βολτουλα και τις πηγα στο ξενοδοχειο τους...Επεμεναν να ναεβω οπου κι εγινε το ελα να δεις...Μου ειπαν να ρθω μαζι τους στο μπανιο να βγαλουμε τα αλατια απο τη θαλασσα!!Κι εκει επεσαν τσαμπουκια γαμησια κια δεν συμμαζευεται...ηταν μαι ωαραι εμπειρια με 2 'Ελλεεινιδες'  :rockon: :rockon:

Τότε άλλαξε nickname και κάντο Fucking with 2 wolves :2funny: :2funny: :2funny:

hristidis

Μέλος
Εγγρ.
29 Δεκ 2007
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
66
Ας πω κι εγω την ιστορια μου εδω...Προχθες ημουν παραλια και καθοτανε δυο γκομενες στη διπλα ομπρελα καθοτανε 2 γκομενες...η μια γυριζε που και που και με κοιταγε...Δεν ηθελα και πολυ να παω να συστηθω...Με αντιμετωπισαν λιγο ψυχρα στην αρχη,αλλα εγω  δεν πτοηθηκα...Τους ειπα θελετε να παιξουμε τενις με τις ρακετες μου?Ο χαμενος κερναει ποτα!και δεχτηκαν!!Μετα απο τπ παιχνιοδι τις εδωσα συγχαρητηρια για το παιχνιοδι τους και πηγαμε για ποτα οπου ιοακθενας πληρωσε τα δικα του...Μετα απο τα ποτα βολτουλα και τις πηγα στο ξενοδοχειο τους...Επεμεναν να ναεβω οπου κι εγινε το ελα να δεις...Μου ειπαν να ρθω μαζι τους στο μπανιο να βγαλουμε τα αλατια απο τη θαλασσα!!Κι εκει επεσαν τσαμπουκια γαμησια κια δεν συμμαζευεται...ηταν μαι ωαραι εμπειρια με 2 'Ελλεεινιδες'  :rockon: :rockon:
Τωρα μπερδευτηκα  :think: :think: :think: :think: :think:
Στις ρακεττες ποιος κερδισε????? :think: :think: :think: :think:

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6

τις υποταξες?
καμια μπατσα επεσε?

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
Αν και εισαι γαμω τα παιδια και αρσενικο με Α κεφαλαιο,οχι σα κατι μουνοδουλους και καμμενους,δεν προλαβαινω να μπαινω τακτικα...γιατι δεν προλαβαινω...ειμαι ολο στο κυνηγι και γαμαω φιλε μου... :rockon: :rockon:

καλα κανεις να γαμας σωστα ομως
οποτε μπορεις μπες για μαθηματα εδω

Dancing with wolves

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2008
Like
11
Πόντοι
1
καλα κανεις να γαμας σωστα ομως
οποτε μπορεις μπες για μαθηματα εδω
Σωστα γαμαω φιλε...κι οχι μονο...και δερνω...οτι λες εδω μεσα το εχω διδαχτει και το εχω διδαξει...Συνεχισε το εργο σου :rockon: :rockon:

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
Σωστα γαμαω φιλε...κι οχι μονο...και δερνω...οτι λες εδω μεσα το εχω διδαχτει και το εχω διδαξει...Συνεχισε το εργο σου :rockon: :rockon:

αν τις υποταξες τις πουτανες σε αναφωνω συναγωνιστη
και σε καλω σε επαγρυπνηση για την απαλλαγη απτους μουνοδουλους

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom