Επισκέπτης
Να ρωτησω αυτο το thread θα κλειδωθει ποτε...?
καλη ερώτηση, κανονικά θα έπρεπε αλλα δεν γίνεται να μην απαντήσεις σε κάτι τύπους σαν το koroivo
Τι να βελτιωθει!!!!αυτος αν λεει αληθεια εσενα δεν σε εχει ουτε για κολατσιο!!!!!!
Να το υπενθυμιζεις γιατι στο τελος θα το ξεχασουμε....και μην ξεχνιωμαστε
ολες ειναι πουτανες
Να το υπενθυμιζεις γιατι στο τελος θα το ξεχασουμε....
Πολυ ψυχραιμο σε βλεπω....δεν πιστευω να εισαστε κολληταρια και να μας δουλευετε κανονικα ε??????οχι γιατι θελει βελτιωσεις
απλα ειναι σε καλο δρομο
εξαλλου δεν γινετε συναγωνισμος
το θεμα ειναι να ξυπνησετε εσεις και να κανατε αυτα που λεω
να γινετε αντρες
αυτος ειναι ο σκοπος μας
παθιασμενε γελαω παρα πολυ γιατι εχει χιουμορ, τωρα αν οντως τα πιστευει αυτα που λεει ή μας κανει πλακα μου ειναι παντελως αδιαφορο πλεον.. δεν θ αλλαξω κανενος τα μυαλα εγωΥπάρχει ένα βιβλίο που λέγεται: Παίξε βρώμικα - Γιατί οι γυναίκες προτιμούν τους άντρες που τις φτύνουν... Αν δεν το είχα διαβάσει δεν θα μπορούσα αυτη τη στιγμή να καταλάβω τι βρίσκεις (έστω και εικονικά) σε ένα φαλλοκράτη του πληκτρολογίου ;)
Δε μου λες εσυ, ποσο φρεσκια εισαι?
Ρωταω γιατι θελω να σε δαγκωσω
Εγω ειμαι σερνικουρα ρε, δεν παιρνω χαμπαρι τιποτα....ναι γιαυτο το κανω
και εσυ βελτιωθηκες
πηρες 2ωρη αποτι βλεπω
Πολυ ψυχραιμο σε βλεπω....δεν πιστευω να εισαστε κολληταρια και να μας δουλευετε κανονικα ε??????
παθιασμενε γελαω παρα πολυ γιατι εχει χιουμορ, τωρα αν οντως τα πιστευει αυτα που λεει ή μας κανει πλακα μου ειναι παντελως αδιαφορο πλεον.. δεν θ αλλαξω κανενος τα μυαλα εγω
Εγω ειμαι σερνικουρα ρε, δεν παιρνω χαμπαρι τιποτα....
Σουζα το εχω το θηλυκο!!!!!
Αστα τωρα αυτα...η καψουρα δεν κρυβεται!!!!παθιασμενε γελαω παρα πολυ γιατι εχει χιουμορ, τωρα αν οντως τα πιστευει αυτα που λεει ή μας κανει πλακα μου ειναι παντελως αδιαφορο πλεον.. δεν θ αλλαξω κανενος τα μυαλα εγω
σε ΚΣ (κανονικες συνθηκες) μη τρελαθουμε.. δεν θα γουσταρα ποτε καποιον που θα μ εφτυνε.. ισα ισα θα του λεγα μπαι μπαι στο καλο να πας... μην μπερδευομαστε αλλο εδω αλλο ριαλ..
Απ' ότι φαίνεται όλοι γελάνε με το θέμα του, αλλά δεν το καταλαβαίνει ο μπαγάσας...
δεν νομιζω οτι δεν το καταλαβαινειΑπ' ότι φαίνεται όλοι γελάνε με το θέμα του, αλλά δεν το καταλαβαίνει ο μπαγάσας...
αχ χρηστιδη του εχω πει σε ολες τις γλωσσες σ αγαπω αλλα το φτυσιμο φτυσιμο δεν νομιζω οτι δεν το καταλαβαινει
πιο πολυ διερωτουμαι γιατι νευριαζετε (ακομη) μαζι του μερικοι κ δεν γελατε κ σεις με το στυλακι του...
παθιασμενε γελαω παρα πολυ γιατι εχει χιουμορ, τωρα αν οντως τα πιστευει αυτα που λεει ή μας κανει πλακα μου ειναι παντελως αδιαφορο πλεον.. δεν θ αλλαξω κανενος τα μυαλα εγω
σε ΚΣ (κανονικες συνθηκες) μη τρελαθουμε.. δεν θα γουσταρα ποτε καποιον που θα μ εφτυνε.. ισα ισα θα του λεγα μπαι μπαι στο καλο να πας... μην μπερδευομαστε αλλο εδω αλλο ριαλ..
ολοφρεσκια... αλλα μη με δαγκωσεις θα πονεσω
Ρε το παλληκαρι παλευει να μας μαθει καποια πραγματα ,και εσεις αντι σαν το σφουγγαρι να ρουφηξετε αυτα που λεει ο αρχοντας του βαζετε και χερι....
Τι να πω...
Ε αυτο του λεω ,οτι καμμια φορα ξεφευγει λιγο...καλα καλα.. μην λες μεγαλα λογια κοροιβος χαχαχαχαχα