You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 192K
- Εμφανίσεις 7M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Επισκέπτης
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 506
ελα αδερφε
πες την ιστορια σου γιατι χθες δεν προλαβαμε...
Καμιά ιστορία δεν πρόκειται να σου πω. Εχω γνωρίσει πολλές ξένες και πολλές Ελεεινίδες...οι τελευταίες υστερούν ΤΡΑΓΙΚΑ..ΠΑΝΤΟΥ..Πρόβλημά τους θα μου πεις...σύμφωνοι...Το εξοργιστικό όμως είναι ότι θέλουν να βγουν κι από πάνω...Μάς τη λένε...κατάλαβες??
Καμιά ιστορία δεν πρόκειται να σου πω. Εχω γνωρίσει πολλές ξένες και πολλές Ελεεινίδες...οι τελευταίες υστερούν ΤΡΑΓΙΚΑ..ΠΑΝΤΟΥ..Πρόβλημά τους θα μου πεις...σύμφωνοι...Το εξοργιστικό όμως είναι ότι θέλουν να βγουν κι από πάνω...Μάς τη λένε...κατάλαβες??
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)
εμπα στη σελιδα που γραφει λαλακ ;)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Τα 490 ειναι για το δυωρο iblis?![]()
![]()
συμφωνω φιλε μου
ορισμενες ειναι πολυ κακομαθημενες , ισως και στερημενες
και θελουν να μας καβαλησουν...
anatolgami
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 3
- Like
- 2.543
- Πόντοι
- 506
συμφωνω φιλε μου
Ορισμένες??? Είσαι σίγουρος???
Επισκέπτης
Εσυ εισαι ο λευτερης ρε koroivos?Πως γαμουσες τετοιο μπαζο ρε
Εσυ εισαι ο λευτερης ρε koroivos?Πως γαμουσες τετοιο μπαζο ρε![]()
![]()
![]()
οχι ρε
για ενημερωση ειναι
το βρηκα στο νετ
Επισκέπτης
Δυσφημιση αδελφε.Αυτη ουτε για να την φτυσεις δεν ειναι τσαμπα που την εδερνε ο μαλακας
Δυσφημιση αδελφε.Αυτη ουτε για να την φτυσεις δεν ειναι τσαμπα που την εδερνε ο μαλακας
και μονο που ειναι γυναικα της αξιζε
το εβαλα για να το βλεπουν
να δουνε οτι και γυναικες λενε οτι ο αντρας ειναι ανωτερος
εχω βαλει και καλυτερα βιντεο πιο πισω
Επισκέπτης
και μονο που ειναι γυναικα της αξιζε
το εβαλα για να το βλεπουν
να δουνε οτι και γυναικες λενε οτι ο αντρας ειναι ανωτερος
Εαν ηταν ανωτερος δεν θα ασχολιοταν με τετοιο μπαζο ρε συ..Παει ο Λευτερης ξεφτυλιστηκε ο μαλακας
Εαν ηταν ανωτερος δεν θα ασχολιοταν με τετοιο μπαζο ρε συ..Παει ο Λευτερης ξεφτυλιστηκε ο μαλακας
ε καλα δεν ξερεις και πως ηταν ο λευτερης
εδω αλλοι ρε απο κατι χειροτερες τρωνε παντοφλα
δεν βλεπεις εδω
πηγε 12 και εξαφανιστηκαν
και μονο που την σαπιζε ηταν αξιος
παντοφλακιδες που ειστεεεεεεεεεεεεεεεεε
Επισκέπτης
Που να ειναι τους τρομαξες με το μπαζο λεμεεεεεεεεεεεεεεεεεε,
Ο αντρας ο σκληρος και αδιστακτος δεν ασχολειται με τετοια ρε koroivos...Ειναι δυνατον με τετοιο εκτρωμα?
Ο αντρας ο σκληρος και αδιστακτος δεν ασχολειται με τετοια ρε koroivos...Ειναι δυνατον με τετοιο εκτρωμα?
Dancing with wolves
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2008
- Like
- 11
- Πόντοι
- 1
Να ακουτε τον Κοροιβο!Εχει γεμσισει ο τοπος μουνοδουλους!!!Ξυλο και πουτσα χωρις γιατι θελουν οι γυναικες!!
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
![Ναι! :rockon: :rockon:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/rockon.gif)
Να ακουτε τον Κοροιβο!Εχει γεμσισει ο τοπος μουνοδουλους!!!Ξυλο και πουτσα χωρις γιατι θελουν οι γυναικες!!![]()
![]()
![Έτσι! :thumbsup: :thumbsup:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/thumbsup.gif)