Διαγραμμένο μέλος 101687
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2010
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Αφήστε τώρα τις πουστροκολομπαράδικες υπεκφυγές. Άν ήθελε κάτι τέτοιο δεν θα κωλοτριβόταν σε εσάς.
ααααχαχαχχα
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
![Χαχαχα! :2funny: :2funny:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2funny.gif)
Αφήστε τώρα τις πουστροκολομπαράδικες υπεκφυγές. Άν ήθελε κάτι τέτοιο δεν θα κωλοτριβόταν σε εσάς.
ααααχαχαχχα![]()
![]()
Μπορούσαν να σταθούν στο τυπικό τσιμπούκι και το στήσιμο για διείσδυση. Δεν περιορίζονται σ' αυτά όμως, άρα δεν έχει να κάνει.Εφοσον πληρωνες σε ειχαν θεο τους ρε παιχτη.
Μπορούσαν να σταθούν στο τυπικό τσιμπούκι και το στήσιμο για διείσδυση. Δεν περιορίζονται σ' αυτά όμως, άρα δεν έχει να κάνει.
Μα δεν σας κωλοτριβεται; Μηπως ειστε αρκετα χαζος ωστε να μην το εχετε καταλαβει μεχρι τωρα; Η μηπως φοβαστε την πραγματικοτητα;Αφήστε τώρα τις πουστροκολομπαράδικες υπεκφυγές. Άν ήθελε κάτι τέτοιο δεν θα κωλοτριβόταν σε εσάς.
Μην δεις ποστ για μενα αμεσως να τρεξεις απο πισω.ααααχαχαχχα![]()
![]()
ε αφου δεν εισαι ελλεηνιδα...![]()
![]()
![]()
Πως την έχετε (την υγεία σας), μούναρε μου;:-* :-* :-*
Μην δεις ποστ για μενα αμεσως να τρεξεις απο πισω.
Τελικα ισως και να εχεις κολλησει το μκροβιο της Ελλεεινιδας;![]()
Πηγαινε ποσταρε κανεναν κωλο για να μας δειξεις ποσο cool γκομενακι εισαι.Ναι μου χεις γίνει εμμονή![]()
Μα δεν σας κωλοτριβεται; Μηπως ειστε αρκετα χαζος ωστε να μην το εχετε καταλαβει μεχρι τωρα; Η μηπως φοβαστε την πραγματικοτητα;
αφου ειχα την τυχη να δω μεχρι και 2 μελη να τσακωνονται για το σε ποιον την πεφτει ο παπαζολης, μπορω να πω οτι τα εχω δει ολα πλεον σε αυτο το φορουμ... :S
Πηγαινε ποσταρε κανεναν κωλο για να μας δειξεις ποσο cool γκομενακι εισαι.![]()
Καλά την έχω Αγιούλη μου :-* εσείς ? ... το μον πτι μπιζού μ αρέσει πιο πολύ![]()
![]()
Εγω στα ελεγα πρωτος βλημα. Και πιο πριν απο σενα.1) Ο Κοσμάς είναι 1 κ μοναδικός
2) Δεν χρειάζεται να αποδείξω ότι είμαι γαμάτη με 10 κώλους, κάνει μπαμ ότι κ να πω
![]()
Εγω στα ελεγα πρωτος βλημα. Και πιο πριν απο σενα.
Αντε να καυλαντισεις με τον θειο τωρα.![]()
Θα σου χαλασω εγω το ονειρο παιχτη;Λογικό. Καυλαντίζει μόνο με όσους τους σηκώνεται...
Ωράριο προσφωνήσεως
0:00-12:00 Μούναρε.
12:00-24:00 Μον πτι μπιζού.
;)
Εγω στα ελεγα πρωτος βλημα. Και πιο πριν απο σενα.
Αντε να καυλαντισεις με τον θειο τωρα.![]()
Θα σου χαλασω εγω το ονειρο παιχτη;
Οτι πεις.
Οταν λες "λενε" εννοεις χμμμμμμ εσυ;Και μετά αναρωτιέσαι γτ σε λένε κατίνα κτλ .. τι να πεις ...
Είμαι περιζήτητος κ ανεκτίμητος.αφου ειχα την τυχη να δω μεχρι και 2 μελη να τσακωνονται για το σε ποιον την πεφτει ο παπαζολης, μπορω να πω οτι τα εχω δει ολα πλεον σε αυτο το φορουμ... :S
Οταν λες "λενε" εννοεις χμμμμμμ εσυ;
Ποια κατινα ρε βλημα στα αρχιδια μου το τι κανεις.