alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Να ρωτησουμε και ποσοι εδω μεσα θυμουνται τα γενεθλια σου?Πφ δεν θυμάσαι τίποτα πια *P
Να ρωτησουμε και ποσοι εδω μεσα θυμουνται τα γενεθλια σου?Πφ δεν θυμάσαι τίποτα πια *P
σορρυ ειχα καιρο να μπω και εχω ξεχασει πραγματα.... :- ξερω οτι για μια μη ελλεηνιδα ειναι προσβολη να την λες ελλεηνιδα(δηλ./μπαζολα/χοντροκωλα/κωλοχαρακτηρα).....ζητω συγνωμη για την προσβολη...Πφ δεν θυμάσαι τίποτα πια *P
και αν ηταν καλος χαρακτηρας αλλα χοντρη θα πηγαινες μαζι της?σορρυ ειχα καιρο να μπω και εχω ξεχασει πραγματα.... :- ξερω οτι για μια μη ελλεηνιδα ειναι προσβολη να την λες ελλεηνιδα(δηλ./μπαζολα/χοντροκωλα/κωλοχαρακτηρα).....ζητω συγνωμη για την προσβολη...
Να ρωτησουμε και ποσοι εδω μεσα θυμουνται τα γενεθλια σου?![]()
σορρυ ειχα καιρο να μπω και εχω ξεχασει πραγματα.... :- ξερω οτι για μια μη ελλεηνιδα ειναι προσβολη να την λες ελλεηνιδα(δηλ./μπαζολα/χοντροκωλα/κωλοχαρακτηρα).....ζητω συγνωμη για την προσβολη...
και αν ηταν καλος χαρακτηρας αλλα χοντρη θα πηγαινες μαζι της?![]()
Να ρωτησουμε και ποιους απο εδω μεσα τους εχει συλλαβει η αστυνομια για Stalking;Να ρωτησουμε και ποσοι εδω μεσα θυμουνται τα γενεθλια σου?![]()
δε γαμαμε ελλεηνιδες λεμεκαι αν ηταν καλος χαρακτηρας αλλα χοντρη θα πηγαινες μαζι της?![]()
Πςςςςςςςςςςςςςςςς.....μαθαμε και το stalking????Να ρωτησουμε και ποιους απο εδω μεσα τους εχει συλλαβει η αστυνομια για Stalking;![]()
Εσύ κ τα δικά μου θυμόσουνα πώς να το εκλάβουμε αυτό;;;Να ρωτησουμε και ποσοι εδω μεσα θυμουνται τα γενεθλια σου?![]()
Όπου να'ναι θα μάθει κ το gangbang!!!Πςςςςςςςςςςςςςςςς.....μαθαμε και το stalking????
Πότε θυμομουνα τα γενεθλια σου ρε παραμύθη?Εσύ κ τα δικά μου θυμόσουνα πώς να το εκλάβουμε αυτό;;;![]()
μηπως να πας κανα κομμωτηριο νασαι ετοιμη?Εσύ κ τα δικά μου θυμόσουνα πώς να το εκλάβουμε αυτό;;;![]()
Δεν μπορουσα να βρω τον ελληνικο ορο.Πςςςςςςςςςςςςςςςς.....μαθαμε και το stalking????
gangbank ειπαμε ειναι.Όπου να'ναι θα μάθει κ το gangbang!!!![]()
Πςςςςςςςςςςςςςςςς.....μαθαμε και το stalking????
Εσύ κ τα δικά μου θυμόσουνα πώς να το εκλάβουμε αυτό;;;![]()
Όπου να'ναι θα μάθει κ το gangbang!!!![]()
θα του το δειξεις εσυ?Όπου να'ναι θα μάθει κ το gangbang!!!![]()
Το "παρενοχληση" δεν σου κανει?Δεν μπορουσα να βρω τον ελληνικο ορο.![]()
Άμα θέλει...αλλά εσύ σίγουρα είσαι καλύτερος δάσκαλος ως επίτιμος περιπτεράς των τρανς.θα του το δειξεις εσυ?![]()
Μη διακριτικη, που καταληγει σε ενοχληση.παρακολούθηση αι θινκ![]()
Μπα δεν αποδιδει σωστα τον ορο του Stalking.Το "παρενοχληση" δεν σου κανει?
ωωω κωλοτουμπα....Μη διακριτικη, που καταληγει σε ενοχληση.