memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
μαθε του μπαλιτσα ...Μπα δεν αποδιδει σωστα τον ορο του Stalking.
Παρενοχληση μπορεις να κανεις και για 1 λεπτο σε καποιον, το stalking εχει καποια διαρκεια και εμμονη.
μαθε του μπαλιτσα ...Μπα δεν αποδιδει σωστα τον ορο του Stalking.
Παρενοχληση μπορεις να κανεις και για 1 λεπτο σε καποιον, το stalking εχει καποια διαρκεια και εμμονη.
ωωω κωλοτουμπα....![]()
![]()
Σκασε μωρη και εσυ με την αγγλικη μου ορθογραφια.με σωστή ορθογραφία όχι μαλακίες![]()
Σωστά,εδώ δεν κατέχεις την ελληνική....με την αγγλική θα ασχοληθούμε...Σκασε μωρη και εσυ με την αγγλικη μου ορθογραφια.![]()
ωωω κωλοτουμπα....![]()
![]()
Σκασε μωρη και εσυ με την αγγλικη μου ορθογραφια.![]()
ρε βλημα, αμα αλλαζεις τα φωνηεντα πρεπει να αλλαζεις και τον τονισμο?Σωστά,εδώ δεν κατέχεις την ελληνική....με την αγγλική θα ασχοληθούμε...
μήνυση ή μυνησή;;;![]()
Kαποιος τριβεται να τον γαμησω βλεπω.Σωστά,εδώ δεν κατέχεις την ελληνική....με την αγγλική θα ασχοληθούμε...
μήνυση ή μυνησή;;;![]()
Κοιτα ποια μιλαει.Και με την ελληνική ... αν δε μάθεις θα σ κάνουν gangbank![]()
Απατεώνα...πάλι πείραξες το ποστ.ρε βλημα, αμα αλλαζεις τα φωνηεντα πρεπει να αλλαζεις και τον τονισμο?![]()
Kαποιος τριβεται να τον γαμησω βλεπω.![]()
μπα...η ιδεα σου ....Kαποιος τριβεται να τον γαμησω βλεπω.![]()
ρε βλημα, αμα αλλαζεις τα φωνηεντα πρεπει να αλλαζεις και τον τονισμο?![]()
Κοιτα ποια μιλαει.![]()
Kαποιος τριβεται να τον γαμησω βλεπω.![]()
Πω ρε κολλημενε γκεμπελισκο. Αυτο ειναι τεχνη.μπα...η ιδεα σου ....![]()
Θελει εναν ωριμο αντρα ομως σαν και εσας. Να του μαθετε τα μυστικα της πισω πορτας.Κυκλοφόρησε φήμη ότι εκτός από σαβουροπηδήκουλας, κάμνετε και χάρες...
Πες του τα να μην τα λέω εγώ.Πω ρε κολλημενε γκεμπελισκο. Αυτο ειναι τεχνη.![]()
τα λαθη της βιλμας ειναι λογω κεκτημενης ταχυτητας....Κοιτα ποια μιλαει.![]()
αυτο δε σε κανει λιγοτερο γκαιουλαΠες του τα να μην τα λέω εγώ.
Ακούς Μεμά...άντε σκάσε μεμά κ μάθε να διαχωρίζεις την τέχνη από τις φαντασιώσεις σου.![]()
Αυτό με κάνει καλλιτέχνη κ κάνει εσένα γκαιούλα που δεν μπορείς να τα διαχωρίσεις...αυτο δε σε κανει λιγοτερο γκαιουλα![]()
κανονικα με αυτο το ποστ, θαπρεπε να ειχε αυτοκτονησει ο παπασαλιας αλλα αναθεμα και αν το επιασε....Κυκλοφόρησε φήμη ότι εκτός από σαβουροπηδήκουλας, κάμνετε και χάρες...
τα λαθη της βιλμας ειναι λογω κεκτημενης ταχυτητας....![]()
Θελει εναν ωριμο αντρα ομως σαν και εσας. Να του μαθετε τα μυστικα της πισω πορτας.