memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
την ελλεηνιδα θεα του αλεχ εννοεις?Μέμο, πέτα καμιά φωτό της θεάς μας.
![URL]]](http://[URL unfurl="true"]www.attikipress.gr/media/k2/items/cache/27e7bd57eb75c30b31187bc1ee6beaed_XL.jpg[/img[/URL]])
την ελλεηνιδα θεα του αλεχ εννοεις?Μέμο, πέτα καμιά φωτό της θεάς μας.
Μην μας απειλεις θα φαμε ολο το φαγητο μας.![]()
Σιγα μην ειναι χοντρη.Εισαι χοντρη;
φασιστακι σε χυνω
Η αχρηστη πληροφορια της ημερας.Να το φατε γιατι δεν μ'αρεσουν τα πολυ αδυνατα αγορακια.....![]()
Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης θα γίνεις.Αυτός ο τελευταίος ειδικά πάντα...σύντομα που θα γίνει κ γ'γ' θα το καταλάβετε κ του το αναγνωρίσετε όλοι.![]()
Με πιανεις.
Εισαι χοντρη;
Σε φανταζομαι με δερματινα και κρατωντας δονητες στο χερι να απειλεις μικρα αγορακια.Να το φατε γιατι δεν μ'αρεσουν τα πολυ αδυνατα αγορακια.....![]()
Πας και αγοραζει απο αυτα τα μαγαζια για εχτρα εχτρα large;Μικρή λέξη να περιγράψη το μέγεθος μ![]()
Κανενα βιτσιο δεν εχω, απλα μου προκυπτουν συχνοτερα οι παχουλες.οπότε άκυρο το αχρωμη μπλά μπλά γτ έχεις βίτσιο με τις χοντρές![]()
Σε φανταζομαι με δερματινα και κρατωντας δονητες στο χερι να απειλεις μικρα αγορακια.
Κατι σε στυλ Blue Oyster Bar.
Πας και αγοραζει απο αυτα τα μαγαζια για εχτρα εχτρα large;
Κανενα βιτσιο δεν εχω, απλα μου προκυπτουν συχνοτερα οι παχουλες.
Εχω σχετιστει και με κορμαρες στο παρελθον.
Αλλά εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι το τελειο κορμι δεν αποτελεί εγγυηση ουτε για καλο σεξ, ουτε για ιδιαιτερο κολλημα.
Εννοειται βεβαια, οτι πολλες που τις θεωρουν καποιοι "χοντρες", εγω τις θεωρω φυσιολογικες.
εχεις καψει φλατζες χρυσαυγουλη.. τοση καψουρα εχεις φαει με της ελληνιδεςμια κλασσικη πλεον σκηνη.....η ελλεηνιδα με τον αγαπουλη της
![]()
Τι θα ελεγες για τριο με χοντρη και πολυ αδυνατη;Κανενα βιτσιο δεν εχω, απλα μου προκυπτουν συχνοτερα οι παχουλες.
Εχω σχετιστει και με κορμαρες στο παρελθον.
Αλλά εχω καταληξει στο συμπερασμα οτι το τελειο κορμι δεν αποτελεί εγγυηση ουτε για καλο σεξ, ουτε για ιδιαιτερο κολλημα.
Εννοειται βεβαια, οτι πολλες που τις θεωρουν καποιοι "χοντρες", εγω τις θεωρω φυσιολογικες.
Ειμαι γενικως αντιθετος στην ιδεα του τρίο, ούτως ή αλλως.Τι θα ελεγες για τριο με χοντρη και πολυ αδυνατη;
φασιστακι ουουυυυυυυεχεις καψει φλατζες χρυσαυγουλη.. τοση καψουρα εχεις φαει με της ελληνιδες![]()
![]()
τυπε βαλε λευκορωσιδια να ψαρωσουν οι ελλεεινιδεςφασιστακι ουουυυυυυυ![]()
Δεν τον κόβω να της φέρνει αντιρρήσεις!!μια κλασσικη πλεον σκηνη.....η ελλεηνιδα με τον αγαπουλη της
![]()
Το θήραμα θα βρει τον κυνηγό του,κανονίζοντας κ ραντεβού μάλιστα...προτάκουστο.Πες μου που συχναζεις να ερθω να σε σημαδεψω...
τετοιες γυναικες σαν και αυτη θελουν εναν αντρα ολοκληρωμενο σαν και εμενα, εμφανισημο, γυμνασμενο, με χαρακτηρα και καλο στο σεξφασιστακι ουουυυυυυυ![]()