Velvy_2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 2
- Πόντοι
- 166
Και όσο περνάνε τα χρόνια κ θα αχνοφαίνεται το ράφι κ οι άλλες 6 γάτες θα ανεβαίνει το όριο εε;;;
Οι Σέρβοι είναι καυλάκια, πάψε.
Και όσο περνάνε τα χρόνια κ θα αχνοφαίνεται το ράφι κ οι άλλες 6 γάτες θα ανεβαίνει το όριο εε;;;
Ελα μωρε απλα τρολλαρε ο βλακας. Νταξ το γαμησαμε το θεμα και σημερα.Ευτυχώς ακόμα στην Ελλάδα δεν κάνουμε δίκη προθέσεων.
39 είναι ο συγκεκριμένος, εάν με αφήσει ο Νίο, θα τον βάλω.Μεχρι 40 δεχομαστε......
μαλακιες του μορτηΑξιζει να κλαψεις;
Ηταν παρανομος επειδη ειπε οτι θα ξεσκισει 14 χρονα οποτε μπορεσει. Και του ειπαν οτι η διωξη τον ψαχνει να τον δικασει.
Ποιο ειναι το σχολιο ενος νομικου για το θεμα;
Φτου γαμωτο, εγινα 41...δεν προλαβα...Μεχρι 40 δεχομαστε......
Ειδικα αν ειναι και ατριχοι ε?Οι Σέρβοι είναι καυλάκια, πάψε.
Δεν έχω δοκιμάσει δεν ξέρω,εσύ κάτσε καλά μην νοθεύσεις την καθαρή μας ράτσα...Οι Σέρβοι είναι καυλάκια, πάψε.
Δηλαδή πρέπει να περιμένω,5...10...15 χρονάκια;;;Οχι...Ισα ισα που κατεβαινει....Κινδυνευεις.....
Οι Σέρβοι είναι καυλάκια, πάψε.
Δεν έχω δοκιμάσει δεν ξέρω,εσύ κάτσε καλά μην νοθεύσεις την καθαρή μας ράτσα... Δηλαδή πρέπει να περιμένω,5...10...15 χρονάκια;;;
Μιλφ από τα 36< δε θεωρήσε;;;
Ειδικα αν ειναι και ατριχοι ε?
Δεν έχω δοκιμάσει δεν ξέρω,εσύ κάτσε καλά μην νοθεύσεις την καθαρή μας ράτσα...
http://[URL unfurl="true"]www.babepedia.com/pics/Dasha%20Astafieva.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Όλο το φόρουμ είναι ερωτευμένο με την Ντάσα!
Σου χω πει πόσο μ'αρέσει ο κίνδυνος;;;Δεν ξερω...Παντως πριν μερικα χρονια δεν εβλεπα μικροτερους...Τωρα κυριως τετοιους βλεπω.....Γι αυτο σου λεω....Εισαι σε επικινδυνη ηλικια....Εισαι και ανωμαλιαρης....Κινδυνευεις πολυ.....
Ενω πριν δηλαδη ΔΕΝ ηταν εξαγορασιμη?
Υπηρχε πλημμελημα χωρις εξαγορασιμη ποινη??
Λοιπον. Διεγερση σε μονομαχια. Αρθρο 320 Ποινικού Κώδικα.
ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 34 ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ 3904/2010.
Λίγα με τον Αλεξ71.
Ναι μωρε τυπε νταξει το ειπα και εγω πως τρολλαρει.μαλακιες του μορτη
σιγα μην τα εννοει αυτα
23 ειναι.Δεν ξερω...Παντως πριν μερικα χρονια δεν εβλεπα μικροτερους...Τωρα κυριως τετοιους βλεπω.....Γι αυτο σου λεω....Εισαι σε επικινδυνη ηλικια....Εισαι και ανωμαλιαρης....Κινδυνευεις πολυ.....
Αχρωμη, αοσμη και αγευστη.Όλο το φόρουμ είναι ερωτευμένο με την Ντάσα!
Καλά εσύ όταν όλοι λένε μέρα θα βγεις να πεις νύχτα,γνωστό.Αχρωμη, αοσμη και αγευστη.
Ναι, το διορθωσα.αρθρο 316 ειναι προκληση σε μονομαχια. εσυ ζητας απο καποιον να μονομαχησετε.
αρθρο 320 διεγερση σε μονομαχια. προκαλεις καποιον τριτο να μονομαχησει με αλλον.
εντιτ. το διορθωσες ΠΟΡΝΗ
τα αρθρα οντως καταργουνται