memos@n
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Φεβ 2011
- Like
- 22
- Πόντοι
- 366
...μεχρι και ο σταματακηςΌλο το φόρουμ είναι ερωτευμένο με την Ντάσα!
![2on1 :2on1: :2on1:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/2on1.gif)
![x_b359a0fa.jpg](http://cs5948.userapi.com/u128092680/-14/x_b359a0fa.jpg)
...μεχρι και ο σταματακηςΌλο το φόρουμ είναι ερωτευμένο με την Ντάσα!
Αχρωμη, αοσμη και αγευστη.
Αποφασισε, τι ειμαι, αντιδραστικος ή συστημικος?Καλά εσύ όταν όλοι λένε μέρα θα βγεις να πεις νύχτα,γνωστό.![]()
Αχρωμη, αοσμη και αγευστη.
23 ειναι.
Εχει καιρο μεχρι να κυνηγαει πιπινια αγορακια.
...μεχρι και ο σταματακης
![]()
τυπε πηγε φανταρος και εχει αποσυντονιστειΝαι μωρε τυπε νταξει το ειπα και εγω πως τρολλαρει.
Αλλα γενικα πηγαινε σε κανενα γυμνασιο να δεις τους καγκουρες να πατανε γκαζια μπροστα στα μικρα.
23 ειναι.
Εχει καιρο μεχρι να κυνηγαει πιπινια αγορακια.
Μμμ αυτή είναι...θα συμφωνήσω με τον άλεξ τελικά:...μεχρι και ο σταματακης
![]()
Στα γκομενικά-όποτε λέμε για γυναίκες πιστευώ ότι είσαι λίγο τρολ(με εξαίρεση την Ντάτσα).Αποφασισε, τι ειμαι, αντιδραστικος ή συστημικος?
Άντε ντε...η εποχή του κυνηγιού άρχισε...Το θεμα ειναι οτι κυνηγαω εγω πιπινια αγορακια.....![]()
Αν η γυναικα δεν εχει ενα στρέμμα κωλο τι να την κανεις?ε ναι αν δεν είναι θωρηκτό ποτέμκιν η γκόμενα -.-
Αυτός ο τελευταίος ειδικά πάντα...σύντομα που θα γίνει κ γ'γ' θα το καταλάβετε κ του το αναγνωρίσετε όλοι.Απλά άλλο ένα ρούσκι, τόσο απλά.
Έχουν δίκιο ο άλεξ και ο ζόλης.
Εχουν ξαναγινει αυτες οι συζητησεις. Επικρατει η επιλεκτικη ευαισθησια.Πάντως έχουν γραφτεί πολύ χειρότερα απ αυτά που είπε ο μπόλντ κ δεν κουνήθηκε φύλλο
Αν κάποιος μοντ ενδιαφέρεται μπορώ να τ στείλω
Μην μας απειλεις θα φαμε ολο το φαγητο μας.Το θεμα ειναι οτι κυνηγαω εγω πιπινια αγορακια.....![]()
Στρατος ειναι αυτος ρε πουστη μου;τυπε πηγε φανταρος και εχει αποσυντονιστει
αφου φαντασου δεν μιλησε καθολου για υπολογιστες και τετοια :-
Αν η γυναικα δεν εχει ενα στρέμμα κωλο τι να την κανεις?
Με πιανεις.Ξέρω ... όλες οι χοντρές και όσοι μας γαμάτε τα ίδια λέμε![]()
Εισαι χοντρη;Ξέρω ... όλες οι χοντρές και όσοι μας γαμάτε τα ίδια λέμε![]()
Άντε ντε...η εποχή του κυνηγιού άρχισε...
ελα....ξεκινα.....
http://[URL unfurl="true"]www.myflowers.gr/myflowers/img/p/118-158-large.jpg[/img[/URL]]
[/quote] :2on1: :2on1: