treislalounk2xorevoun
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2011
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
καλα καταλαβα τους θυληκους αχαχουχες θα εχει το ντειτινγκ
Είναι ρομαντικό αγόρι ο Μήτσος,θέλει συναίσθημα...δεν είναι σαν τα μούτρα σου που όπου δεις μουνί τρέχεις.μαλακία σου μαν τώρα μπορεί να μην έγραφες εδώ
εσύ θα κώλωνες να πας σε τέτοια μάζωξη μαν?Είναι ρομαντικό αγόρι ο Μήτσος,θέλει συναίσθημα...δεν είναι σαν τα μούτρα σου που όπου δεις μουνί τρέχεις.
Σιγα ρε.....μαλακία σου μαν τώρα μπορεί να μην έγραφες εδώ
όχι ρε μαν...γιατί να κώλωνα...εγώ είμαι θεατρίνος.εσύ θα κώλωνες να πας σε τέτοια μάζωξη μαν?
τι λες ρε μήτσο γιατί η άλλη που θα βρεις εκεί τι θα είναι δηλαδή? νομίζω το βλέπεις λάθος..Σιγα ρε.....
Αυτο ειναι ξεπεσμος και απελπισια στο ζενιθ .......
Αν ειναι να σου τυχει κατι θα σου τυχει απο εκει που δεν το περιμενεις....
Γιατι να το κυνηγας και να σε λεει πεφτουλα και λιγουρη η καθε ηλιθια ?
Σιγα ρε.....
Αυτο ειναι ξεπεσμος και απελπισια στο ζενιθ .......
Αν ειναι να σου τυχει κατι θα σου τυχει απο εκει που δεν το περιμενεις....
Γιατι να το κυνηγας και να σε λεει πεφτουλα και λιγουρη η καθε ηλιθια ?
Λες να πέσει καμιά γκόμενα από το ταβάνι Μήτσο τώρα που γράφουμε εδώ;;;Αν ειναι να σου τυχει κατι θα σου τυχει απο εκει που δεν το περιμενεις....
ακριβως !!!!!(αν και αυτό με τα χαρτάκια που ανέφερες και τον περιορισμό χρόνου ήταν κάπως γελοίο )
Βασικα σκυλοβαριεμαι τα μαλα να κανω οτιδηποτε....Λες να πέσει καμιά γκόμενα από το ταβάνι Μήτσο τώρα που γράφουμε εδώ;;;
Πώς το κόβεις;;;
ενταξει εχεις χρονια να ασχοληθεις με μουνια.Μικρος εισαι.Ουτε 40.Βασικα σκυλοβαριεμαι τα μαλα να κανω οτιδηποτε....
Δεν με ενδιαφερει τιποτα μπορω να πω.....
Μπορει να εβρισκες κανεναν μουσατο εκει ρε....όχι ρε μαν...γιατί να κώλωνα...εγώ είμαι θεατρίνος.
Μουσάτος ή μουσάτη,μίκρη σημασία έχει,ανοιχτοί σε όλα πρέπει να μαστέ,εσύ περίμενε να πέσει καμιά γκόμενα από το ταβάνι.Μπορει να εβρισκες κανεναν μουσατο εκει ρε....
Κι ομως δεν περιμενω τιποτα ...... ουτε και με ενδιαφερει πλεονΜουσάτος ή μουσάτη,μίκρη σημασία έχει,ανοιχτοί σε όλα πρέπει να μαστέ,εσύ περίμενε να πέσει καμιά γκόμενα από το ταβάνι.
Τι να σε ενδιαφέρει...έχεις την Αγγελικούλα σου εσύ κ έχεις αράξει,το βρήκες το λιμάνι σου.Κι ομως δεν περιμενω τιποτα ...... ουτε και με ενδιαφερει πλεον
;)Τι να σε ενδιαφέρει...έχεις την Αγγελικούλα σου εσύ κ έχεις αράξει,το βρήκες το λιμάνι σου.
Νταξ είμαστε το χωριό της Ευρώπης οπότε είναι λίγο χωριάτες σε σχέση με τις δυτικές.
Εγώ παρ όλα αυτά τις συμπαθώ πιο πολύ τις δικές μας...
για ποιο λογο?