pinelopi
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
να σε κερασω οτι θες αλλα δεν πηδαω οτι να ναι ;)Ωραια, με ενα ποτό σου καθομαι.
να σε κερασω οτι θες αλλα δεν πηδαω οτι να ναι ;)Ωραια, με ενα ποτό σου καθομαι.
Και πολυ καλα κανεις.να σε κερασω οτι θες αλλα δεν πηδαω οτι να ναι ;)
εσυ ειπες να σε κερασω ενα ποτο κ μετα να μου κατσεις.....Και πολυ καλα κανεις.
Εγω ομως τι σχεση εχω?
Γιατι αδικο εχει??????????
Νομιζετε οτι αν κερασετε ενα ποτο θα γαμησετε κι ολας....το ποιοι ειναι τελικα ΕΛΛΕΙΝΟΙ το εχετε αποδειξει.....
Τι σχεση εχω με το "ο,τι ναναι?"εσυ ειπες να σε κερασω ενα ποτο κ μετα να μου κατσεις.....
Γιατι αδικο εχει??????????
Νομιζετε οτι αν κερασετε ενα ποτο θα γαμησετε κι ολας....το ποιοι ειναι τελικα ΕΛΛΕΙΝΟΙ το εχετε αποδειξει.....
ένα φιλαράκι από δω μέσα , λείπει τωρα ,καθα ρίζει καλλιόπες , θα σου έλεγε λοιπόν τί το πίνεις μωρή το ποτό αφού δεν μου καθήσεις !
κ θα του ελεγα κ γω....ένα φιλαράκι από δω μέσα , λείπει τωρα ,καθα ρίζει καλλιόπες , θα σου έλεγε λοιπόν τί το πίνεις μωρή το ποτό αφού δεν μου καθήσεις !
ναι οντως ευτυχως για να πηδηξεις κ συ το κακομοιρο....
Μωρό μου, τα εχουμε ξαναπεί αυτα.ναι οντως ευτυχως για να πηδηξεις κ συ το κακομοιρο....
Μωρό μου, τα εχουμε ξαναπεί αυτα.
Τις πουτάνες δεν τις πληρωνουμε για να τις πηδηξουμε.
Τις πληρωνουμε για να φυγουν μετα από το δωματιο.
λαθος ειναι το τραγουδι ...κανονικα επρεπε να λεει ΄΄δυστηχως ειναι ολες πουτανες΄΄
κ θα του ελεγα κ γω....
Αν εισαι εισαι τοσο ξεφτιλας που θες να γαμησεις με ενα ποτο θα κανω εγω κουμαντο στο δικο σου πορτοφολι????????
Σωστα. Ενας καφες και πολυ ειναι.Ενταξει περα απο την πλακα που κανουμε εδω, να πουμε και του στραβου το δικιο....
Δεν ειναι πρεπον να επιδιωκει κανεις την ερωτικη συνευρεση, μεσα απο ενα γευμα και δυο ποτα...
Αυτα τα πραγματα ειναι πολυ πιο ομορφα, να βγουν αυθορμητα στην πορεια της γνωριμιας, χωρις να υπαρχει πιεση ....
Ετσι θεωρω και πιο αυθεντικη την γνωριμια και το αισθημα....
Για ολα τα αλλα υπαρχουν οι επαγγελματιες.
Γνωμη μου.