ο αραβας το ξεκινησε
Αραβες, Τουρκοι, Ιορδανοι, Αιγυπτιοι, και λοιπες εθνικοτητες για μενα ειστε ολοι σκυλια.
![Smiley with an AK :ak: :ak:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/mrs_ak_qleft3.gif)
ο αραβας το ξεκινησε
που την έχεις τη σχολή να γραφτούμε και εμείς;;;
Πάντως ελπίζω οι μαθητές σου μετά το τέλος της σχολής να μην καταλλήγουν σαν τον sebastian![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube=425,350]4upn3M4jtQY[/youtube]
Αραβες, Τουρκοι, Ιορδανοι, Αιγυπτιοι, και λοιπες εθνικοτητες για μενα ειστε ολοι σκυλια.![]()
Κοροιβε αδερφε μου ακου με...σε παρακαλω!!!!!ενας απτους γνωστους παντοφ_λακηδες
και μουνοδουλους
πληρως υποταγμενος στο συστημα
τετοιους θελω να ξυπναω
οχι ετσι καταληγουν οι υπηρετες των γυναικων
οι δικοι μου καταληγουν σαν εμενα
ετσι δηλαδη
[youtube=425,350]5QCY6IHv1no[/youtube]
Κοροιβε αδερφε μου ακου με...σε παρακαλω!!!!!
Ψαξε στο βαθος της ψυχης σου και θα δεις οτι σιγουρα υπαρχει χωρος για να μπει μια γυναικα και να μεινει εκει!!!
Ακου τι σου λεω....Βγες εξω και ερωτευσου ασε τον πραγματικο σου εαυτο να δρασει!!!!!
Νιωσε το νοημα της ζωης που δεν ειναι αλλο απο την συντροφια και την αγαπη μιας γυναικας.....
μαυρα?και ατιμα?
πως έχω την εντύπωση ότι καταλλήγουν έτσι![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube=425,350]SuRjfBBBG5o[/youtube]
Δε σε πιεζω ,ουτε θελω να κανεις τωρα στο σαιτ στροφη 180 μοιρων.Ειμαι σιγουρος ομως οτι οταν θα κλεισεις τον υπολογιστη θα ακολουθησεις την συμβουλη μου και θα ψαξεις να βρεις για μια γυναικα που θα την δεις με συντροφικη ματια και θα την αγαπησεις!!!!!μην κλασω![]()
![]()
Δε σε πιεζω ,ουτε θελω να κανεις τωρα στο σαιτ στροφη 180 μοιρων.Ειμαι σιγουρος ομως οτι οταν θα κλεισεις τον υπολογιστη θα ακολουθησεις την συμβουλη μου και θα ψαξεις να βρεις για μια γυναικα που θα την δεις με συντροφικη ματια και θα την αγαπησεις!!!!!
Δε σε πιεζω ,ουτε θελω να κανεις τωρα στο σαιτ στροφη 180 μοιρων.Ειμαι σιγουρος ομως οτι οταν θα κλεισεις τον υπολογιστη θα ακολουθησεις την συμβουλη μου και θα ψαξεις να βρεις για μια γυναικα που θα την δεις με συντροφικη ματια και θα την αγαπησεις!!!!!
Ακομα χειροτερο.....ασπρομαυροι (μυγαδες).
Κοροϊβε δες μας σαν δασκαλους που θα σε φερουμε παλι στον σωστο δρομο.
Την Γυναικα πρεπει να της φαιρεσαι με τρυφεροτητα, στοργη και αγαπη για να σε ακολουθησει.
Τωρα εισαι στην φαση της αντιδρασης (σε οσα σου λεμε) σιγα σιγα θα δεις αυτο με τον καιρο θα αρχιζει να αλλαζει σιγα σιγα.
Πιστεψε μας, εισαι σε καλα χερια και αργα ή γρηγορα θα ερθεις στον σωστο δρομο.
Περιμενω με αγωνια να μου πεις οτι αλλαξες τον τροπο που βλεπεις το αλλο φυλο και οτι εκανες συντροφικη σχεση με μια κοπελλα χωρις διαθεση να την ξευτιλιζεις......μαλλον εσυ θα κανεις στροφη
παρακολουθα αυτα που λεω
θα δεις οτι ειναι σωστα
αν και εσυ ειναι λιγο αργα τωρα
παντρεθτικες και την τρως την παντοφλα σου
εισαι μερος του συστηματος
με προσπαθεια μπορει να γινεις και αντρας
θα σε βοηθησω
μπορει να κρινεις απο σενα και τους φιλους σου
ετσι ειναι για μια ακομα φορα
[youtube=425,350]bNdgshqYDHA[/youtube]
Στο βαθος της ψυχης του ειναι ενα ευαισθητο παιδι που κρυβει ενα εντονα συναισθηματικι κοσμο!!!!!οταν θα ερθει η καταλληλη αφορμη θα απελευθερωθει και θα βγει ο πραγματικος του εαυτος!!!!Κοροϊβε δες μας σαν δασκαλους που θα σε φερουμε παλι στον σωστο δρομο.
Την Γυναικα πρεπει να της φαιρεσαι με τρυφεροτητα, στοργη και αγαπη για να σε ακολουθησει.
Τωρα εισαι στην φαση της αντιδρασης (σε οσα σου λεμε) σιγα σιγα θα δεις αυτο με τον καιρο θα αρχιζει να αλλαζει σιγα σιγα.
Πιστεψε μας, εισαι σε καλα χερια και αργα ή γρηγορα θα ερθεις στον σωστο δρομο.
καλά δεν τους λυπάσαι τους ανθρώπους να τους καταντάς έτσι με τις μαλακίες που λες![]()
![]()
[youtube=425,350]zBsxqQIu_5s&feature=related[/youtube]
για τους ταλιμπαν τι γνωμη εχεις?
Στο βαθος της ψυχης του ειναι ενα ευαισθητο παιδι που κρυβει ενα εντονα συναισθηματικι κοσμο!!!!!οταν θα ερθει η καταλληλη αφορμη θα απελευθερωθει και θα βγει ο πραγματικος του εαυτος!!!!
Ειναι θεμα χρονου,,,,Εγω τον πιστευω!!!!
ιδια απαντηση με τον αλλον ;)