stranger88
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 112
- Πόντοι
- 16
Αντιθέτως επικρίνω τας μηδενιστικάς τάσεις του
κανε παρε με τον dimitrios1000 ταιριαζεται!
Αντιθέτως επικρίνω τας μηδενιστικάς τάσεις του
εμ καλα δεν λεω; εχει φτασει 300 το θεμα κι ακομα δν εχετε βρει ακρη... μαλλον τελικα τπτ δεν τρεχει. αμα ετρεχε κατι, σε 300 σελιδες ολο και καπου θα το ειχατε βρει :-
κανε παρε με τον dimitrios1000 ταιριαζεται!
koroive καταρχην καλησπερα,διαβασα τις αποψεις σου,νομιζω υπαρχει και ενας τριτος δρομος για την περιπτωση σου,αντι να τις βαρας τις γυναικες η'να αδιαφορεις,μπορεις να τις πηδας..με αυτο τον τροπο θα σου φυγουνε τα νευρα και που ξερεις,πανω στο πηδημα θα μπορεις να κανεις και τ αλλα δυο
εμ καλα δεν λεω; εχει φτασει 300 το θεμα κι ακομα δν εχετε βρει ακρη... μαλλον τελικα τπτ δεν τρεχει. αμα ετρεχε κατι, σε 300 σελιδες ολο και καπου θα το ειχατε βρει :-
koroive καταρχην καλησπερα,διαβασα τις αποψεις σου,νομιζω υπαρχει και ενας τριτος δρομος για την περιπτωση σου,αντι να τις βαρας τις γυναικες η'να αδιαφορεις,μπορεις να τις πηδας..με αυτο τον τροπο θα σου φυγουνε τα νευρα και που ξερεις,πανω στο πηδημα θα μπορεις να κανεις και τ αλλα δυο
Τελικά ρε παιδιά τα αιώνια ερωτήματα τι τρέχει με τις ελλεεινίδες και αν υπάρχει Θεός θα λυθούν ποτέ; Μάλλον όχι...![]()
Ωραία πάει αυτό το λύσαμε!!!οτι ειναι πουτανες και αχρηστες
ρε παλι τα ιδια δεν ειπαμε οτι τις αγαπαμε?????οτι ειναι πουτανες και αχρηστες
Ωραία πάει αυτό το λύσαμε!!!![]()
![]()
Με το Θεό τι γίνεται;
![]()
αν ημουν μαθητης θα συνεχιζα..καλο σου βραδιεμ δεν διαβασες
κοιτα και πιο πισω
νεος μαθητης παιδια
καλως τον
θεος ειμαι εγω
δοξαστε με![]()
![]()
![]()
τι να πω κι εγω ρε παιδια για να βοηθησω στην επιλυση αυτου του τοσο καυτου θεματος;![]()
![]()
![]()
οτι και να πω ελλεινηδα θα με πουν οι κακες γλωσσες(υπαρχουν και οι καλες που με συμπαθουν βεβαιως :-*) η λυση ειναι καπου αναμεσα σε αυτα που λενε οι κατακαμενοι μουνοδουλοι και οι κατακαμενοι φαλλοκρατες
![]()
![]()
![]()
καθε γυναικα εχει το κουμπι της οποτε οτι και να λεμε....
με τροφιμους δρομοκαικιου που ειναι εξω δεν εχω ειδικευτει να συζητω!
καλα να περασετε!
κουμπι μονο τα κασετοφωνα εχουν
και αυτο ειστε
ενα αντικειμενο
με τροφιμους δρομοκαικιου που ειναι εξω δεν εχω ειδικευτει να συζητω!
καλα να περασετε!