Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

Επισκέπτης
οι αποψεις μου ειναι οτι σκεφτετε ο καθε αντρας
εσυ ν αξυπνησεις και οι λοιποι μουνοδουλοι
σε ολα αυτα που λες εχω απαντηση και για το υ.γ πολλες φορες
ολοι αυτο μου λετε
ψαξε τα προηγουμενα ποστ κια θ απαρεις απαντησεις σε ολα
υπαρχουν ατομα που ξυπνησανε και με στηριζουν
αυτο εχει σημασια
καργιολες ολες
μην ξεχνιωμαστε κιολας

Δεν έχει νόημα η συζήτηση, είσαι κολλημένος, αλλά pls μην μπερδεύεις αυτούς που σε στηρίζουν με αυτούς που σε δουλεύουν ;)

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
Δεν έχει νόημα η συζήτηση, είσαι κολλημένος, αλλά pls μην μπερδεύεις αυτούς που σε στηρίζουν με αυτούς που σε δουλεύουν ;)

αν δεν εχει για σενα μην την κανεις
απλο
για πολλους εχουν νοημα αυτα που γραφω
εσυ μεινε μουνοδουλος
αλλοι θελουν και θεωρουν οτι πρεπει να ξυπνησουν

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6

ακομα και το δουλεμα χρειαζεται
πανω στο χιουμορ και στην πλακα προβληματιζονται και προωθουνται τα σωστα που λεω

Επισκέπτης
αν δεν εχει για σενα μην την κανεις
απλο
για πολλους εχουν νοημα αυτα που γραφω
εσυ μεινε μουνοδουλος
αλλοι θελουν και θεωρουν οτι πρεπει να ξυπνησουν

καλύτερα μουνόδουλος και να καλοπερνάω παρά κολλημένος και να το ματώνω  :jerking:

Επισκέπτης
ακομα και το δουλεμα χρειαζεται
πανω στο χιουμορ και στην πλακα προβληματιζονται και προωθουνται τα σωστα που λεω

ναι ακόμα και το δούλεμα χρειάζεται όταν υπάρχει κάποιος σαν κι εσένα, αλλιώς δεν θα είχε νόημα ο χαβαλές

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6

stranger88

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
3
Like
112
Πόντοι
16
:boobies:

Συνημμένα

• a.GIF
    a.GIF
    124,1 KB · Εμφανίσεις: 26
  • a.GIF
    a.GIF
    124,1 KB · Εμφανίσεις: 27

kaytos

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2007
Like
14
Πόντοι
66
το ξυλο ειναι βασικο χαρακτηριστικο
οποτε μπορεις ξαι οσοι πιο πολυ
στο γαμησι ειναι δεδομενο οτι τις σαπιζεις
τωρα αν θες και μετα
το βασικο ειναι να τις υποταξεις οπως πρεπει και ειναι σωστο
να σε βλεπουν και να σε υπηρετουν

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

[size=15pt]Μας αποσβόλωσες!!!!!![/size]

thanoss

Μέλος
Εγγρ.
26 Φεβ 2007
Like
22
Πόντοι
66
το thred αρχισε να χει χαβαλε.......!

Palios pounai alios

Μέλος
Εγγρ.
14 Απρ 2008
Like
8
Πόντοι
16
Πρώτα απ' όλα, μαμώ το κέρατο μου.... :tickedoff:

Έχω ποστάρει και ξαναποστάρει τη δημοσίευση μου, όπου αναζητώ τελικό συμπέρασμα για τις ελεεινίδες και περιμένω να γίνει δημιουργικός διάλογος και μου το μαμάει συνέχεια το ποστ η φάση με τον koroivo που την έχει δει απελευθερωτής μουλάς των απανταχού μουνόδουλων και με τους άλλους συναγωνιστές που του απαντούν για να κάνουν πλάκα.

Στην αρχή προσπάθησα να υποστηρίξω τον koroivo αλλά στην πορεία το παράχεσε το πράγμα. Οι περισσότερες δημοσιεύσεις του, το απύθμενο μίσος του κατά των γυναικών, οι αντιλήψεις του (οι γυναίκες είναι κατώτερα όντα) σκιαγραφούν ένα είδος άντρα που κάνει κακό σε μας τους υπόλοιπους, γιατί αυτό ακριβώς το είδος άντρα υποχρεώνει τις γυναίκες να συμπεριφέρονται ακόμη πιο οικτρά και ελεεινά απέναντι σε μας τους υπόλοιπους!

Για να μην πω ότι πέταξε σε κάποια φάση και κάτι αραβικά (με αραβική γραμματοσειρά) και μου έβαλε υποψίες ότι δεν είναι Έλληνας αλλά μουσουλμάνος (αν ισχύει, τότε έτσι εξηγείται ο μισογυνισμός του. Δεν μας είπε όμως το κορυφαίο που λένε οι Άραβες: "Δέρνε τη γυναίκα σου 3 φορές την ημέρα. Εσύ μπορεί να μην ξέρεις γιατί τη δέρνεις, αυτή όμως ξέρει"!

Τέλος, καταγγέλω ότι ο koroivos την πέφτει απροκάλυπτα στην evabb ! Κάνει τρελές χαρές μόλις δει δημοσίευση της, της πετάει πονηρά του τύπου "άμα στη φερμάρω εγώ να δεις χαρά  που θα κάνεις" κ.λ.π. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις δηλαδή αφού έτσι ο υποτιθέμενος πιο απελευθερωμένος από τις γυναίκας άντρας μέσα στα bourdela.com δείχνει να είναι πιο μουνόδουλος από όλους μας!   

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
Πρώτα απ' όλα, μαμώ το κέρατο μου.... :tickedoff:

Έχω ποστάρει και ξαναποστάρει τη δημοσίευση μου, όπου αναζητώ τελικό συμπέρασμα για τις ελεεινίδες και περιμένω να γίνει δημιουργικός διάλογος και μου το μαμάει συνέχεια το ποστ η φάση με τον koroivo που την έχει δει απελευθερωτής μουλάς των απανταχού μουνόδουλων και με τους άλλους συναγωνιστές που του απαντούν για να κάνουν πλάκα.

Στην αρχή προσπάθησα να υποστηρίξω τον koroivo αλλά στην πορεία το παράχεσε το πράγμα. Οι περισσότερες δημοσιεύσεις του, το απύθμενο μίσος του κατά των γυναικών, οι αντιλήψεις του (οι γυναίκες είναι κατώτερα όντα) σκιαγραφούν ένα είδος άντρα που κάνει κακό σε μας τους υπόλοιπους, γιατί αυτό ακριβώς το είδος άντρα υποχρεώνει τις γυναίκες να συμπεριφέρονται ακόμη πιο οικτρά και ελεεινά απέναντι σε μας τους υπόλοιπους!

Για να μην πω ότι πέταξε σε κάποια φάση και κάτι αραβικά (με αραβική γραμματοσειρά) και μου έβαλε υποψίες ότι δεν είναι Έλληνας αλλά μουσουλμάνος (αν ισχύει, τότε έτσι εξηγείται ο μισογυνισμός του. Δεν μας είπε όμως το κορυφαίο που λένε οι Άραβες: "Δέρνε τη γυναίκα σου 3 φορές την ημέρα. Εσύ μπορεί να μην ξέρεις γιατί τη δέρνεις, αυτή όμως ξέρει"!

Τέλος, καταγγέλω ότι ο koroivos την πέφτει απροκάλυπτα στην evabb ! Κάνει τρελές χαρές μόλις δει δημοσίευση της, της πετάει πονηρά του τύπου "άμα στη φερμάρω εγώ να δεις χαρά  που θα κάνεις" κ.λ.π. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις δηλαδή αφού έτσι ο υποτιθέμενος πιο απελευθερωμένος από τις γυναίκας άντρας μέσα στα bourdela.com δείχνει να είναι πιο μουνόδουλος από όλους μας!     

τολμω να πω οτι επεσες σε ολα μεσα για μενα
με τσακωσες
μακαρι ναμουν αραβας,αφγανος θα προτιμουσα βεβαια,κανω τον διαχωρισμο γιατι οπως δεν θα ξερεις οι αφγανοι δεν ειναι αραβες
δεν ειμαι παντρεμενος και ουτε προκειτε γιατι δεν ανεχομαι να ταιζω καμια πουτανα δυτικου τυπου
ααα η γυναικα,η ευα δηλαδη ειναι η αδυναμια μου,την λεω γυναικα για να την υποτιμησω οπως πρεπει,τα ποστ μου ειναι του στυλ ελα να στο φερμαρω οπως εγω το κανω ομως,για εκπαιδευτικους λογους κυριως
το πιος ειναι μουνοδουλος φαινετε
δεν φτασει που σας κανω και μαθηματα να γινεται αντρες
φωναζετε κιολας

Επισκέπτης
καλυτερα αντρας και γαμιας
εσυ τρεχα πισω απο κανα μουνακι να προσκυνας
ενω εμενα με παρακαλανε

Koroivos, δυστυχώς για εσένα, τύποι σαν κι εμένα σε κάνουν να αναρωτιέσαι με ποιόν βρίσκεται αυτή τη στιγμή η γκόμενά σου... και πίστεψέ με είμαστε περισσότεροι από όσο φαντάζεσαι και δεν είμαστε λιγότερο άντρες από εσένα απλά ξέρουμε-μαθαίνουμε (γιατι τη γυναικεία φύση την μαθαίνεις καθε ημέρα) να "αποπλανούμε" τις δυστυχησμένες γκόμενες που αφήνεις αφού τις έχεις σαπίσει στο ξύλο, φαλλοκράτη μάγκα του πληκτρολογίου. ΑΝ ξέρεις αγγλικά διάβασε το, μπορεί να σε κάνει να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα από αυτά που μας λες και δυστυχώς, για εσένα, οι περισσότεροι σε έχουν πάρει στο δούλεμα  ;)

koroivos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουν 2008
Like
0
Πόντοι
6
Koroivos, δυστυχώς για εσένα, τύποι σαν κι εμένα σε κάνουν να αναρωτιέσαι με ποιόν βρίσκεται αυτή τη στιγμή η γκόμενά σου... και πίστεψέ με είμαστε περισσότεροι από όσο φαντάζεσαι και δεν είμαστε λιγότερο άντρες από εσένα απλά ξέρουμε-μαθαίνουμε (γιατι τη γυναικεία φύση την μαθαίνεις καθε ημέρα) να "αποπλανούμε" τις δυστυχησμένες γκόμενες που αφήνεις αφού τις έχεις σαπίσει στο ξύλο, φαλλοκράτη μάγκα του πληκτρολογίου. ΑΝ ξέρεις αγγλικά διάβασε το, μπορεί να σε κάνει να αναθεωρήσεις μερικά πράγματα από αυτά που μας λες και δυστυχώς, για εσένα, οι περισσότεροι σε έχουν πάρει στο δούλεμα  ;)

δεν πειραζει οτι πρεπει να μαθουνε το μαθαινουν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom