Πρώτα απ' όλα, μαμώ το κέρατο μου....
Έχω ποστάρει και ξαναποστάρει τη δημοσίευση μου, όπου αναζητώ τελικό συμπέρασμα για τις ελεεινίδες και περιμένω να γίνει δημιουργικός διάλογος και μου το μαμάει συνέχεια το ποστ η φάση με τον koroivo που την έχει δει απελευθερωτής μουλάς των απανταχού μουνόδουλων και με τους άλλους συναγωνιστές που του απαντούν για να κάνουν πλάκα.
Στην αρχή προσπάθησα να υποστηρίξω τον koroivo αλλά στην πορεία το παράχεσε το πράγμα. Οι περισσότερες δημοσιεύσεις του, το απύθμενο μίσος του κατά των γυναικών, οι αντιλήψεις του (οι γυναίκες είναι κατώτερα όντα) σκιαγραφούν ένα είδος άντρα που κάνει κακό σε μας τους υπόλοιπους, γιατί αυτό ακριβώς το είδος άντρα υποχρεώνει τις γυναίκες να συμπεριφέρονται ακόμη πιο οικτρά και ελεεινά απέναντι σε μας τους υπόλοιπους!
Για να μην πω ότι πέταξε σε κάποια φάση και κάτι αραβικά (με αραβική γραμματοσειρά) και μου έβαλε υποψίες ότι δεν είναι Έλληνας αλλά μουσουλμάνος (αν ισχύει, τότε έτσι εξηγείται ο μισογυνισμός του. Δεν μας είπε όμως το κορυφαίο που λένε οι Άραβες: "Δέρνε τη γυναίκα σου 3 φορές την ημέρα. Εσύ μπορεί να μην ξέρεις γιατί τη δέρνεις, αυτή όμως ξέρει"!
Τέλος, καταγγέλω ότι ο koroivos την πέφτει απροκάλυπτα στην evabb ! Κάνει τρελές χαρές μόλις δει δημοσίευση της, της πετάει πονηρά του τύπου "άμα στη φερμάρω εγώ να δεις χαρά που θα κάνεις" κ.λ.π. Δάσκαλε που δίδασκες και νόμο δεν εκράτεις δηλαδή αφού έτσι ο υποτιθέμενος πιο απελευθερωμένος από τις γυναίκας άντρας μέσα στα bourdela.com δείχνει να είναι πιο μουνόδουλος από όλους μας!