Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
αδελφε το να ειναι καποιος ενταξει με την γκομενα του,να της φερεται σωστα,να μην την απαταει,να μην την χτυπαει,και κυριως να ειναι ειλικρινης απεναντι της,
δεν σημαινει οτι ειναι αγαπουλης,αλλα σωστος.
:thumbsup: :thumbsup:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
αδελφε το να ειναι καποιος ενταξει με την γκομενα του,να της φερεται σωστα,να μην την απαταει,να μην την χτυπαει,και κυριως να ειναι ειλικρινης απεναντι της,

οπα οπα οπα
δεν μιλησα για κατι τετοιο ουτε εγω ουτε ο cun(αποτι καταλαβα) σε αυτο δεν θα σου ριξει κανεις αδικο
εισαι 100% σωστος μιλαμε για τους τυπους που αντι να κανουν καμακι αρχισαν να διαφημιζουν αμαξια μηχανες δωρακια παραδωρακια
ολα πληρωμενα μονο και μονο για να πουλανε μουρη γιατι αν πανε απλα με καμακι θα φανε τα μουτρα τους ατομα που απλα κοιταγανε τον ευκολο τροπο  ετσι τις μαθαμαι και τωρα ολοι παραπονιουνται

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
μπραβο σωθηκες τωρα εσυ.... εχεις προφυλαξει τον εαυτο σου
τα συγχαρητηρια μου.... και οχι ΔΕΝ φταινε μονο οι ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ
μην πατε να τα παρουσιασετε οπως θελετε... φταινε ολοι οσοι εχουν κομπλεξ
και ανταγωνισμο... ειτε ειναι γλειφτες.... ειτε ειναι "ψωρομαγκες"

ασε τα κολπα.... απο την στιγμη που νιωθεις ανταγωνισμο και κομπλεξ και παιζεις
κλειστα , μιζερα και με μυστικοπαθεια και εσυ τα ιδια σκατα εισαι ειτε εισαι μπουρδελιαρης
ειτε οχι. Και οσο για το αντικειμενο του σαιτ μην λες πολλα γιατι δεν ξερεις
αυτοι που σας το παιζουνε μπουρδελιαρηδες και κανουν εκστρατειες δηθεν κατα του Αγαπουλισμου
τι κανουν οταν τους κατσει καποια... βαζεις ενα στοιχημα οτι καθονται ΣΟΥΖΑ?

Εγω το βαζω επιτοπου.

:blahblah1:....
παλι κατεβατα...
δεν με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι στο σαιτ αλλα εγω...
και τωρα γραψε κανα ανουσιο σεντονι εχεις το ελευθερο... ;)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

με συγκινησες με το ποστ σου...
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
:blahblah1:....
παλι κατεβατα...
δεν με νοιαζει τι κανουν οι αλλοι στο σαιτ αλλα εγω...
και τωρα γραψε κανα ανουσιο σεντονι εχεις το ελευθερο... ;)

Αμα οντως σε ενοιαζε τι κανεις εσυ δεν θα καθοσουν να παρακολουθησεις τα γραφομενα μας εδω
ουτε θα σχολιαζες.

Και αν θες την γνωμη μου διαβασε μερικα απο αυτα που γραφουμε να παρεις καμια ιδεα
διοτι αν συνεχισεις με τα δικα σου μονο θα μεινεις στο να γαμας μονο στα μπουρδελα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
οπα οπα οπα
δεν μιλησα για κατι τετοιο ουτε εγω ουτε ο cun(αποτι καταλαβα) σε αυτο δεν θα σου ριξει κανεις αδικο
εισαι 100% σωστος μιλαμε για τους τυπους που αντι να κανουν καμακι αρχισαν να διαφημιζουν αμαξια μηχανες δωρακια παραδωρακια
ολα πληρωμενα μονο και μονο για να πουλανε μουρη γιατι αν πανε απλα με καμακι θα φανε τα μουτρα τους ατομα που απλα κοιταγανε τον ευκολο τροπο  ετσι τις μαθαμαι και τωρα ολοι παραπονιουνται
εσυ μιλας για τους λεγομενους καγκουρες.σε αυτους αναλογουν και οι αντιστοιχες γκομενες ομως.δεν ειναι ολες ιδιες,υπαρχουν παρα πολλες που αυτους δεν γουσταρουν ουτε να τους βλεπουν.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Αμα οντως σε ενοιαζε τι κανεις εσυ δεν θα καθοσουν να παρακολουθησεις τα γραφομενα μας εδω
ουτε θα σχολιαζες.

Και αν θες την γνωμη μου διαβασε μερικα απο αυτα που γραφουμε να παρεις καμια ιδεα
διοτι αν συνεχισεις με τα δικα σου μονο θα μεινεις στο να γαμας μονο στα μπουρδελα.

Μπα μην νομιζεις...απλα εχω πεσει σε αφραγκιες, αλλιως θα ημουνα ηδη στο στουντιο αντι να ακουω σοφιες για τη ζωη απο αβαταρ ενος φορουμ.... :2funny: :2funny: :2funny:

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
οσο κλαιγονται μερικοι για τις ελληνιδες τοσο θα μενουν με το πουλι στο χερι...ειδικα απο τη στιγμη που στην ουσια αυτες θελουν να γαμησουν κι οχι καμμια μολδαβη,ρωσιδα  κτλ...

''καμακι'' ειναι απλως  να πιασεις κουβεντα σαν ανθρωπος και αν ειναι να γινει κατι θα γινει...ολα τα υπολοιπα ειναι πιπες...

οσο μαλακισμενη μπορει να ειναι μια γκομενα τοσο αχρηστος μπορει να ειναι κι ενας ελληνας που το παιζει γκομενιαρης και γαματος ...ΑΡΑ δεν ειναι μονο οι ελληνιδες αλλα και οι ελληνες που κανουν μαλακιες...απλο...

lustforlife

Τιμημένος
Εγγρ.
9 Σεπ 2010
Κριτικές
82
Like
43
Πόντοι
1.246
οσο κλαιγονται μερικοι για τις ελληνιδες τοσο θα μενουν με το πουλι στο χερι...ειδικα απο τη στιγμη που στην ουσια αυτες θελουν να γαμησουν κι οχι καμμια μολδαβη,ρωσιδα  κτλ...

''καμακι'' ειναι απλως  να πιασεις κουβεντα σαν ανθρωπος και αν ειναι να γινει κατι θα γινει...ολα τα υπολοιπα ειναι πιπες...

οσο μαλακισμενη μπορει να ειναι μια γκομενα τοσο αχρηστος μπορει να ειναι κι ενας ελληνας που το παιζει γκομενιαρης και γαματος ...ΑΡΑ δεν ειναι μονο οι ελληνιδες αλλα και οι ελληνες που κανουν μαλακιες...απλο...
ολα τα στρακια τα ιδια λετε :2on1:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπα μην νομιζεις...απλα εχω πεσει σε αφραγκιες, αλλιως θα ημουνα ηδη στο στουντιο αντι να ακουω σοφιες για τη ζωη απο αβαταρ ενος φορουμ.... :2funny: :2funny: :2funny:

Θα ησουν σε ενα στουντιο και θα εκανες τι?
Θα πλουτιζες μια πουτανα που προσποιειται οτι
σε κανει κεφι με σκοπο να σε κανει πελατακι της ?

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Θα ησουν σε ενα στουντιο και θα εκανες τι?
Θα πλουτιζες μια πουτανα που προσποιειται οτι
σε κανει κεφι με σκοπο να σε κανει πελατακι της ?

λαθος φορουμ δεν διαλεξες για υπαρξιακες ανησυχιες για την ζωη και τον ερωτα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
λαθος φορουμ δεν διαλεξες για υπαρξιακες ανησυχιες για την ζωη και τον ερωτα? :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Ρε συ σε αυτο που σε ρωταω μπορεις να απαντησεις???
ασε τα αλλα.... δεν ειναι δικια μου υπαρξιακη ανησυχια
απλα εσυ νομιζεις οτι εχεις ανακαλυψει την Αμερικη με το
να πηδας συνεχεια σε ενα μερος που πηδανε αλλοι 1000.

Τραβα κανε τη δουλεια σου αλλα μην νομιζεις οτι κανεις και κανα κατορθωμα.
:jerking: :jerking: :jerking:  

θελεις και γκομενα καλη μετα. Σιγα η καλη γκομενα μην ερθει μαζι σου...
εσυ αν ειχες αδερφη θα την εδινες σε ενα κολλημενο μυαλο? δεν νομιζω τακουλη  :grin:

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ρε συ σε αυτο που σε ρωταω μπορεις να απαντησεις???
ασε τα αλλα.... δεν ειναι δικια μου υπαρξιακη ανησυχια
απλα εσυ νομιζεις οτι εχεις ανακαλυψει την Αμερικη με το
να πηδας συνεχεια σε ενα μερος που πηδανε αλλοι 1000.

Τραβα κανε τη δουλεια σου αλλα μην νομιζεις οτι κανεις και κανα κατορθωμα.
:jerking: :jerking: :jerking:  

θελεις και γκομενα καλη μετα. Σιγα η καλη γκομενα μην ερθει μαζι σου...
εσυ αν ειχες αδερφη θα την εδινες σε ενα κολλημενο μυαλο? δεν νομιζω τακουλη  :grin:

Ακου λιωμα επειδη βαρεθηκα....Δεν με ενδιαφερει ο συναισθηματικος κοσμος της πουτανας και δεν με ενδιαφερει τι αισθανεται για μενα....Παω, κανω την δουλεια μου "αδειαζω" και τερμα απο δω πανε και οι αλλοι, και ουτε θεωρω οτι κανω κανενα κατορθωμα ουτε το πουλαω ως λυση για κανενα περα απο τις μαλακιες που λεμε εδω μεσα για να περναει η ωρα μας...Και τωρα σαν καλο γιωτομπαλο πηγαινε φορτωσου σε κανεναν αλλον... :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Who allowed kids on the forum....

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ακου λιωμα επειδη βαρεθηκα....Δεν με ενδιαφερει ο συναισθηματικος κοσμος της πουτανας και δεν με ενδιαφερει τι αισθανεται για μενα....Παω, κανω την δουλεια μου "αδειαζω" και τερμα απο δω πανε και οι αλλοι, και ουτε θεωρω οτι κανω κανενα κατορθωμα ουτε το πουλαω ως λυση για κανενα περα απο τις μαλακιες που λεμε εδω μεσα για να περναει η ωρα μας...Και τωρα σαν καλο γιωτομπαλο πηγαινε φορτωσου σε κανεναν αλλον... :2funny: :2funny: :2funny:

Ενταξει φιλε. Οπως νομιζεις.

tasos999

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2008
Κριτικές
16
Like
120
Πόντοι
606
Παιδιά μία ταπεινή άποψη. Εμείς ελέγχουμε το παιχνίδι (με διαρκή εισροή-προσφορά στιπτιτζούδων και studio girls).
Απλώς το ζήτημα είναι τα γκαφρά που απαιτούνται να έχουμε διαρκώς κοκό  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom