Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 192K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (1 μέλη και 16 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 880 29,2%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 175 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 516 17,1%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 331 11,0%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 323 10,7%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 101 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 592 19,7%
  • αλλο

Ψήφοι: 93 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    3.011

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Τεσπα περασμενα ξεχασμενα. Αστο να παει τωρα...
επαιξα τελειως λαθος. Και εφοσον επαιξα λαθος
δεν ειχα και αποτελεσμα. Γιναμε ρομπα και στις γκομενες
και αφησα και την εντυπωση στον αλλον οτι θελω εγω ετοιμο φαγητο
και οτι ξενερωσα με αυτο που εκανε. 

αν δεν παθεις δεν θα μαθεις μικρο το κακο αυριο μπορει να τις πετυχεις μονος σου και να παιξει καλυτερη μπαλα μικρο το κακο
τουλαχιστον γλυτωσες απο καποιον που αυριο θα σου εκανε χαλαστρα σε στυμενη υποθεση ειναι πιο συμαντικο

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
παιχτουρι ακου να δεις επειδη εχω κεφια θα σου πω κατι σημαντικο. οι γυναικες ειναι αποτελεσματικο να κανουν παρεα με χειροτερες γιατι παιρνουν αυτες το κελεπουρι σε γνωριμιες. οι αντρες ειναι αποτελεσματικο να κανουν παρεα με καλυτερους γιατι αλλιως τρωνε μαυρη σταμπα στις γνωριμιες.
καταλαβες? στη γυναικεια ομαδα γραφει το φυλλο αγωνα για την καλυτερη, στην αντρικη για τον χειροτερο.

Γενικα ειναι αποτελεσματικο να κανεις παρεα με τους καλυτερους.  :grin:
Απο ολες τις αποψεις !!!!

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
αν δεν παθεις δεν θα μαθεις μικρο το κακο αυριο μπορει να τις πετυχεις μονος σου και να παιξει καλυτερη μπαλα μικρο το κακο
τουλαχιστον γλυτωσες απο καποιον που αυριο θα σου εκανε χαλαστρα σε στυμενη υποθεση ειναι πιο συμαντικο

Φιλε με αυτον κατι δεν μου πηγαινε καλα... δεν ειναι δυνατον να βγαινεις
εξω να κανεις συνεχεια καμακι να μιλας να εχεις χιουμορ και μονιμως να εισαι μονος σου. Κατι προβλημα
παιζει με τον χαρακτηρα σου. Απλα προχθες το επιβεβαιωσε απλα χθες που με πηρε τηλεφωνο
μου ξεφυγε και μιλησα λιγο εντονα.... ενω δεν επρεπε να αποδείξω... Ετσι κανουν οι ξυπνιοι
δεν δειχνονται... κρατανε την πληροφορια και κτυπανε την καταλληλη στιγμη. Δεν θα γινεις ποτε ισχυρος πχ αν δεν μανατζάρεις τα αισθηματα και το προσωπο σου.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
γεια σου ρε μπολντ με της ιστοριες σου  :2funny:  :rockon:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Φιλε με αυτον κατι δεν μου πηγαινε καλα... δεν ειναι δυνατον να βγαινεις
εξω να κανεις συνεχεια καμακι και μονιμως να εισαι μονος σου. Κατι προβλημα
παιζει με τον χαρακτηρα σου. Απλα προχθες το επιβεβαιωσε απλα χθες που με πηρε τηλεφωνο
μου ξεφυγε και μιλησα λιγο εντονα.... ενω δεν επρεπε να αποδείξω... Ετσι κανουν οι ξυπνιοι
δεν δειχνονται... κρατανε την πληροφορια και κτυπανε την καταλληλη στιγμη. Δεν θα γινεις ποτε ισχυρος πχ αν δεν μανατζάρεις τα αισθηματα και το προσωπο σου.

μικρο το κακο ειπαμε
κατι ασχετο ειδες το πμ? εχεις κατι να πρωτινεις?

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
μικρο το κακο ειπαμε
κατι ασχετο ειδες το πμ? εχεις κατι να πρωτινεις?

Το ειδα ρε συ αλλα δεν σου απαντησα επειδη δεν ασχολουμαι
πλεον καθολου με τεχνικα θεματα... οποτε ασχοληθω ασχολουμαι μονο
με καθαρο προγραμματισμο και αναπτυξη εφαρμογων. Εκτος και αν πεινασω
αυριο μεθαυριο και παω να δουλεψω σε καναν Γερμανο !! Δεν το λεω υποτιμιτικα
απλα μ αρεσει ο προγραμματισμος πιο πολυ!

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
ρε cun χαλαρωσε λιγο
κουβεντα κανουμαι
στο κατω κατω το θεμα μιλαει για τις ελλεηνιδες το ζητημα ειναι οτι υπαρχουν και ελλεηνες τι να κανουμε τωρα?
να βριζουμε μονο τις γκομενες?
λιγο αντικημενικοτητα δεν εβλαψε ποτε κανεναν
στο κατω κατω αυτο ειναι το θεμα του θρεντ
επισεις και εμενα μου αρεσει το καμακι και ειμαι χοντροπετσος γιατι δηλαδη να μην μπορω να μηλησω εδω?

τυπε μου σκατα ειναι οι ελλεινιδες και οι ελλεηνες αποσκατα και αυτο ειναι γεγονος οποτε δεν κανω καμια διακριση....αλλα ειναι αστειο απο την μια να κραζουμε τις ελλεινιδες και απο την αλλη να γραφουμε ποστ στρατηγικα σχεδια για να τις πηδηξουμε.... :2funny:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Το ειδα ρε συ αλλα δεν σου απαντησα επειδη δεν ασχολουμαι
πλεον καθολου με τεχνικα θεματα... οποτε ασχοληθω ασχολουμαι μονο
με καθαρο προγραμματισμο και αναπτυξη εφαρμογων. Εκτος και αν πεινασω
αυριο μεθαυριο και παω να δουλεψω σε καναν Γερμανο !! Δεν το λεω υποτιμιτικα
απλα μ αρεσει ο προγραμματισμος πιο πολυ!

συμφωνω
που θα παει κατι θα βρω εστω θα σε βαλω να φτιαξεις :2funny:
σου στελνω πμ για κοιτα μια

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
τυπε μου σκατα ειναι οι ελλεινιδες και οι ελλεηνες αποσκατα και αυτο ειναι γεγονος οποτε δεν κανω καμια διακριση....αλλα ειναι αστειο απο την μια να κραζουμε τις ελλεινιδες και απο την αλλη να γραφουμε ποστ στρατηγικα σχεδια για να τις πηδηξουμε.... :2funny:

Ολη η ζωη στρατηγικη ειναι. Οσο πιο στρατηγικος εισαι τοσο πιο ψηλα θα φτασεις.
Μολις καποιος πεινασει πραγματικα ειτε απο γκομενες ειτε απο οτιδηποτε αλλο θα καταλαβει
την αξια αυτου που λεω και θα βγει εξω να παιξει και να προσπαθησει να βελτιωθει προκειμενου να φαει
αν δεν βελτιωθει δεν τρωει. Απλα τα πραγματα . Δεν κάνεις - δεν παίρνεις. Κάνεις - παίρνεις.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Παρτο χαμπαρι οτι εισαι ζουγκλα να τελειωνουμε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Θα πας στο στουντιο ή στο φυλης 75Ε και σώθηκες εσυ.

Κακομοιρη.

Τα χρονια περνανε.....

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ολη η ζωη στρατηγικη ειναι. Οσο πιο στρατηγικος εισαι τοσο πιο ψηλα θα φτασεις.
Μολις καποιος πεινασει πραγματικα ειτε απο γκομενες ειτε απο οτιδηποτε αλλο θα καταλαβει
την αξια αυτου που λεω και θα βγει εξω να παιξει και να προσπαθησει να βελτιωθει προκειμενου να φαει
αν δεν βελτιωθει δεν τρωει. Απλα τα πραγματα . Δεν κάνεις - δεν παίρνεις. Κάνεις - παίρνεις.

:blahblah1:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266

φιλε μου δεν κραζω γιατι παρατηρω και οφειλω να πω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο τον αντρων δεν ειναι ενταξει με τις γκομενες και μαλιστα μεγαλυτερο ποσοστο αντρων εχει ευθηνες για την καταντια τους το εχω πει αποιρες φορες εμεις τις μαθαμαι ετσι δυστιχως ειναι η αληθεια
απλα σε καποιος(ειδικα σε μενα :grin: ) αρεσει το καμακι κακο ειναι?
θα δεχομουν ομως να κραξω αν μου αποδειξεις οτι φταινε 100% αυτες και οτι ολοι ειναι σωστοι απεναντι τους αν το κανεις θα σου πω εχεις δικιο γιατι ανετα μπορω να σου αποδειξω το αντιθετο και γιαυτο δεν ειμαι υπερ του να κραξω πιστευω χρειαζομαστε ολοι μια αυτοκριτικη

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
φιλε μου δεν κραζω γιατι παρατηρω και οφειλω να πω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο τον αντρων δεν ειναι ενταξει με τις γκομενες και μαλιστα μεγαλυτερο ποσοστο αντρων εχει ευθηνες για την καταντια τους το εχω πει αποιρες φορες εμεις τις μαθαμαι ετσι δυστιχως ειναι η αληθεια
θα δεχομουν ομως να κραξω αν μου αποδειξεις οτι φταινε 100% αυτες και οτι ολοι ειναι σωστοι απεναντι τους αν το κανεις θα σου πω εχεις δικιο γιατι ανετα μπορω να σου αποδειξω το αντιθετο και γιαυτο δεν ειμαι υπερ του να κραξω πιστευω χρειαζομαστε ολοι μια αυτοκριτικη

Τι να κραξεις ρε συ... εδω παραπονιουνται για τους φιλους και καλα
και εγω.... εχω κανει αβάντα σε τουλαχιστον 3 φιλαρακια ως τωρα...
στον εναν μαλιστα ενω πηγα να κανω καμακι εγω λεω στην τυπισσα σε καποια φαση
"Ο φιλος μου θελει να γνωρισει την δικια σου...." ασε σου λεω το εχω ψαξει...
γαιδουρια ειναι οι περισσοτεροι μην περιμενεις ανταποδωση για αυτο απο το να χαλιομαστε
μετα καλυτερα ατομικα εξαρχης και τελος.

Δεν θα γκρινιαζουμε και σαν τις κατινες επειδη μας κλασανε  :grin:

εγω απο εδω και περα θα παιζω ατομικα παντως γιατι χαλας ενεργεια να φτιαξεις
και αυτους και μετα σε κλανουνε και μενεις και ρεστος επειδη δεν συγκεντρωθηκες 100%
στο δικο σου ωστε να βγαλεις ψαρι μονο για την παρτη σου.

Θα δεις απο εδω και μπρος...

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166

και εγω το εχω πει...οι αγαπουληδες με τις μαλακιες που κανανε  τα τελευταια 25 χρονια παραγανε σε μαζικη κλιμακα γκομενες "χαλασμενες" απο καθε αποψη....απο εκει και περα δεν συναναστρεφεσαι με αγαπουληδες και δεν ασχολεισαι με ελλεινιδες, ασχολεισαι με αυτο με το οποιο ετσι και αλλις ειναι το αντικειμενο του σαιτ που μας παρεχει αυτη την στιγμη βημα και εισαι κομπλε.... :sunglasses:

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
και εγω το εχω πει...οι αγαπουληδες με τις μαλακιες που κανανε  τα τελευταια 25 χρονια παραγανε σε μαζικη κλιμακα γκομενες "χαλασμενες" απο καθε αποψη....απο εκει και περα δεν συναναστρεφεσαι με αγαπουληδες και δεν ασχολεισαι με ελλεινιδες, ασχολεισαι με αυτο με το οποιο ετσι και αλλις ειναι το αντικειμενο του σαιτ που μας παρεχει αυτη την στιγμη βημα και εισαι κομπλε.... :sunglasses:
θελω να ελπιζω πως δεν εισαι πανω απο 20 χρονων.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220

μπραβο σωθηκες τωρα εσυ.... εχεις προφυλαξει τον εαυτο σου
τα συγχαρητηρια μου.... και οχι ΔΕΝ φταινε μονο οι ΑΓΑΠΟΥΛΗΔΕΣ
μην πατε να τα παρουσιασετε οπως θελετε... φταινε ολοι οσοι εχουν κομπλεξ
και ανταγωνισμο... ειτε ειναι γλειφτες.... ειτε ειναι "ψωρομαγκες"

ασε τα κολπα.... απο την στιγμη που νιωθεις ανταγωνισμο και κομπλεξ και παιζεις
κλειστα , μιζερα και με μυστικοπαθεια και εσυ τα ιδια σκατα εισαι ειτε εισαι μπουρδελιαρης
ειτε οχι. Και οσο για το αντικειμενο του σαιτ μην λες πολλα γιατι δεν ξερεις
αυτοι που σας το παιζουνε μπουρδελιαρηδες και κανουν εκστρατειες δηθεν κατα του Αγαπουλισμου
τι κανουν οταν τους κατσει καποια... βαζεις ενα στοιχημα οτι καθονται ΣΟΥΖΑ?

Εγω το βαζω επιτοπου.

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
θελω να ελπιζω πως δεν εισαι πανω απο 20 χρονων.

φιλε μου εγω ειμαι 30
αλλα λεω το ιδιο ισως οχι τοσο οτι φταινε οι αγαπουληδες αλλα οσοι εβαζαν μπροστα το τι εχουν/ειχαν για να ριξουν μια γκομενα
και οχι το πιοι ειναι
οποτε εμεις τις μαθαμαι δυστηχως

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Για να δεις τι προπαγανδα εχεις φαει εσυ "εξυπνε" μπουρδελιαρη.
Gun Club.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
41
Πόντοι
366
φιλε μου εγω ειμαι 30
αλλα λεω το ιδιο ισως οχι τοσο οτι φταινε οι αγαπουληδες αλλα οσοι εβαζαν μπροστα το τι εχουν/ειχαν για να ριξουν μια γκομενα
και οχι το πιοι ειναι
οποτε εμεις τις μαθαμαι δυστηχως
αδελφε το να ειναι καποιος ενταξει με την γκομενα του,να της φερεται σωστα,να μην την απαταει,να μην την χτυπαει,και κυριως να ειναι ειλικρινης απεναντι της,
δεν σημαινει οτι ειναι αγαπουλης,αλλα σωστος.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom