pantremenos(1)
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Like
- 12
- Πόντοι
- 66
Καλως το δροσερο αγορι.
Καλως το δροσερο αγορι.
παροτι μορφωμενη το iq σου ειναι οπως τις αμορφωτες
Στοιχημα οτι εχει μεγαλοσωμο σκυλο και το καλοκαιρι παει για σεξοτουρισμο στην Μαδαγασκαρη για αραπαδες.Στοιχημα οτι εισαι ξοφλημενη και πεταμενη δεν χρειαζεται...Ειναι κατι το αυταποδεικτο και μονο που εισαι γυναικα μη επαγγελματιας και γραφεις εδω μεσα....
ναι δεν βλεπεις κλαιω απο τα νευρα μουΤο σημαντικο ειναι οτι καταφερα να σε εκνευρισω
αρκετα σας ειπα σημερα αυριο παλιΕνα ενα κομματι συμπληρωνεται το παζλ...
Ο Μπακαλης ή Μαναβης στην εκανε την ζημια?ρε καριολια πρεπει να τρεχω σε ολα τα thread για να σας προλαβω;οταν ειμουνα μικρος ειμουνα πουστης τωρα οχι
τυπε κοτααααα ειναι οταν της ειπα να ερθει το καλοκαιρι στην συναντησηΣτοιχημα οτι εχει μεγαλοσωμο σκυλο και το καλοκαιρι παει για σεξοτουρισμο στην Μαδαγασκαρη για αραπαδες.
τραγανο αγαπητε μουΚαλως το δροσερο αγορι.
Στοιχημα οτι εισαι ξοφλημενη και πεταμενη δεν χρειαζεται...Ειναι κατι το αυταποδεικτο και μονο που εισαι γυναικα μη επαγγελματιας και γραφεις εδω μεσα....
και ζεστο?τραγανο αγαπητε μου
τωρα εισαι μια ντιβα του μπου,μια σελεμπριτι......κοριτσαρα μουρε καριολια πρεπει να τρεχω σε ολα τα thread για να σας προλαβω;οταν ειμουνα μικρος ειμουνα πουστης τωρα οχι
Λες να δινει κουλουρι τυπε?και ζεστο?
Τυπε, τα λεμε σε μιση ωρα στην Παντειο.ωραια η παρεα σας..κριμα που πρεπει να βγω για βολτιτσα
με σουσαμι;θεσσαλονικηςΛες να δινει κουλουρι τυπε?
α τον μαλακατωρα εισαι μια ντιβα του μπου,μια σελεμπριτι......κοριτσαρα μου
Λες να δινει κουλουρι τυπε?
σουβλακι;Τυπε, τα λεμε σε μιση ωρα στην Παντειο.
Να τα πιασουμε ολα με τη σειρα τα "κοριτσια".
τωρα εισαι μια ντιβα του μπου,μια σελεμπριτι......κοριτσαρα μου
Στοιχημα οτι εχει μεγαλοσωμο σκυλο και το καλοκαιρι παει για σεξοτουρισμο στην Μαδαγασκαρη για αραπαδες.
με τυρακι με τυρακιμε σουσαμι;θεσσαλονικηςα τον μαλακα