Ειμαστε τωρα σε κάποια φάση εξω και εκει που έχουμε γαμηθει στην μπακουριά σκάνε στο ξαφνικο 2 τύπισσες φίλες του φιλου μου
και τις γνωριζει και τις χαιρεταει... κοντοστεκονται αυτες (προσχαρες κτλπ)
ωραια γκομενακια.... εγω δεν μιλησα περιμενα να με συστησει (ακομη περιμενω ο μαλακας)
μπουρου - μπουρου.... σε κάποια φάση λενε αυτες ωραια εμεις φευγουμε τωρα παμε... εδω τριγυρω
αν ειναι τα λεμε μετα... οκ λεει αυτος γεια σας... και γυρναει μετα σε μενα και κανει "επρεπε να μιλησεις" του κανω βλαμμενος εισαι ρε δικέ μου? εσυ δεν με σύστησες καν (σε ανάλογη περιπτωση και σε δικές μου φιλες - αναλογο σκηνικο) τον εχω συστησει παλαιοτερα... και περιμενες του κανω και να μιλησω???? λεει ε αφου δεν ψηνοντουσαν.. λεω καλα πας καλα???? μια χαρα κοντοστεκοντουσαν επρεπε να ρωτησεις αν ηθελαν να ερθουν μαζι μας... λεει... ε φιλε δεν θα παρακαλαω κιολας α καλα νταξει του κανω εισαι βλαμμενος
ειναι οσα ελεγα το απογευμα... οτι ειναι δυσκολο να κανεις κατασταση... αφενος δεν εννοουσα οτι ειναι εκ μερους μου μονο!!!! Λάμβανα υποψιν και τετοιες παραμέτρους !!! Γκομενοφυλακες / χαχάμηδες φιλοι κτλπ...
κατα τα αλλα αυτος λιγο πριν σκασουνε αυτες... και εγω που χωνομαι και αποψε εσενα μου λεει σε βλεπω νταουν και εχεις απαισιοδοξιες (στο μεταξυ εγω απλα δεν φαφλάτιζα και δεν μίλαγα) και εγω δεν ειμαι φλωρος ελεγε χαχαχα και μετα στην πράξη που σκασανε τα γκομενακια τα σκατωσε
κατα τα αλλα ελλεηνιδες... μαλακες!!! Ελλεηνιδες...