Επισκέπτης
Τύπε χάρηκα που σε γνώρισα,ας είναι ελαφρύ το χώμα κτλΤυπε καταλαβα ποιος ειναι ο gt1212...
Τύπε χάρηκα που σε γνώρισα,ας είναι ελαφρύ το χώμα κτλΤυπε καταλαβα ποιος ειναι ο gt1212...
Αν πω δεν θα με πιστεύει ο συναγωνιστης.καμμια γυφτισσα γνωρισες τοτενες?
Μη ξαναπεις οτι συνομιλεις.Δε στα παν καλά με τη βίλμα, ότι ζήτησα εγώ κάτι, κλπ
Αν θέλεις πειρισσότερα, απευθύνσου στο μοντ, εγώ δεν πρόειται να σου πω τπτ παραπάνω
Δεν έδειξα ποτέ ότι είμαι ο γαμάω με άποψη εδώ μέσα, καθότι ούτε ειρωνεύτηκα, ούτε αμφισβήτησα, ούτε κατηγόρησα ποτέ κανέναν.
Μόνο γράφω και συνομιλάω, τπτ άλλο. Ότι κάνουν όλοι δλδ
Μάλλον εσύ έχεις πρόβλημα μαζί μου, οπότε μπορείς να μη μου μιλήσεις ποτέ ξανά.
Αλλά ειρωνείες και εξυπνάδες χωρίς επιχειρήματα άστες για αλλού
Τώρα άμα είσαι βαλτός για να φάω κάνα μπαν, μαγκιά σου, πας να το καταφέρεις
ααααααχαχαχαχαΑν πω δεν θα με πιστεύει ο συναγωνιστης.
Θα μου ζητάει φωτο και τα σχετικα. Και ειναι μακρία η Αμερικη. ;)
ειμαι μεγαλος φιδιας τυπε
Κανε ονειρα μωρη αχλαδω.Ναι ωραια ιδεα. μετα να σε δω να καθεσαι να μαλωνεις με οσους απομεινουν. Θα βαρεθεις την ζωη σου
Πες την αληθεια ονειρο σου ειναι να μου δωσεις πιπα και να κραταω τσαντουλα ες να με φωτογραφισεις και να με δωσεις στον λακη33 στεγνα
ειχαμε κατι τετοιες λουκουμια ητανε...αλλα τραβιοτανε με κατι λοχαγους η μια,η αλλη τα ειχε με εναν κικμποξερ...που να κουνηθεις...ρε εχει γαμησει κανεις γκομενα στρατιωτικο στη θητεια του ή ντρεπεται να το πει μη τον κραξει ο μπολντης?
ξερετε, απο κεινες τις αρχι-επι λοχινες
Αμερικάνα λοχιας μετράει?ρε εχει γαμησει κανεις γκομενα στρατιωτικο στη θητεια του ή ντρεπεται να το πει μη τον κραξει ο μπολντης?
ξερετε, απο κεινες τις αρχι-επι λοχινες
Τυπε, ηδη αισθανομαι μια κατατονια... και δε νομιζω να ειναι απο τις τρεις μπριζολες, το τζατζικι, και τη μση φρατζολα ψωμι.Τύπε χάρηκα που σε γνώρισα,ας είναι ελαφρύ το χώμα κτλ
Εις διπλουνΑμερικάνα λοχιας μετράει?
Μιλας με γριφους γεροντα
Τεσπα, κι εγω σε νησι πηγα παντως και δεν ειδα κανενα παρτυ. Βεβαια το δικο μου νησι ηταν ιδιαζουσα περιπτωση.
Καλο βραδυ.
Τύπε κι εγώ δε σε βλέπω καλά.Το νου σου να κάμεις διαθήκη για να μην μαλλιοτραβηχτούν οι κληρονόμοιΤυπε, ηδη αισθανομαι μια κατατονια... και δε νομιζω να ειναι απο τις τρεις μπριζολες, το τζατζικι, και τη μση φρατζολα ψωμι.
Τυπε, ηδη αισθανομαι μια κατατονια... και δε νομιζω να ειναι απο τις τρεις μπριζολες, το τζατζικι, και τη μση φρατζολα ψωμι.
τυπε κατσε να ρωτησω τον Κυριο αν μου επιτρεπει να απαντησω
Θα δωρησω την ψωλη μου και το μυαλο μου στην επιστημη.Τύπε κι εγώ δε σε βλέπω καλά.Το νου σου να κάμεις διαθήκη για να μην μαλλιοτραβηχτούν οι κληρονόμοι
Ειμαι παλαιοημερολογιτης.σαρακοστιανος τυπε βλεπω
Μη ξαναπεις οτι συνομιλεις.
Οταν συνομιλεις σημαινει οτι ακους τον αλλον τι λεει.
Εσυ δε ξερει να ακους. Μονοκοματα το πας.
Οσο θα συνεχιζεις τις παρλαπιπες, θα τα ακους...