Νέα

Τί τρέχει επιτέλους με αυτές τις ελλεηνίδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 190K
  • Εμφανίσεις 7M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 60 άτομα (12 μέλη και 48 επισκέπτες)

Που οφειλεται που η ελληνιδα ζηταει τον ουρανο με τ αστρα?

• αυτο εχει μαθει απο την μανα της

Ψήφοι: 871 29,3%
  • υπερπροστατευτικη οικογενεια

Ψήφοι: 173 5,8%
  • δεν ξερει τι της γινεται

Ψήφοι: 511 17,2%
  • καλα να παθει ας μεινει στο ραφι

Ψήφοι: 324 10,9%
  • χεστην ,δεν ασχολουμαι με ελλεεινιδες

Ψήφοι: 322 10,8%
  • καλα κανει,ετσι πρεπει

Ψήφοι: 100 3,4%
  • αφου κι ετσι παλι τρεχουμε απο πισω της

Ψήφοι: 578 19,5%
  • αλλο

Ψήφοι: 91 3,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    2.970

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Περιμενες να βγει offline να του τα χωσεις ετσι?Ξερεις πολυ καλα για ποιον λεω και τι λεω.Και τα ποστ που κανεις αλλη φορα μην τα σβηνεις αν εχεις τοσο πολυ μεγαλα μπιρμπιλια και δεν φοβασαι κανεναν.Ξερεις παλι πολυ καλα το τι εννοω. ;) Αφιερωμενο τζουτζουκο.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
Για τις Ελληνίδες φταίνε εν πολλοίς οι Ελληνες.Είμαι σίγουρος οτι αν οι Ελληνίδες τύχαινε να διαδράμουν για λίγο σε ρωσικό περιβάλλον θα κατέληγαν να γλύφομουνιάζουν ελλείψει ανδρών.Ο δημητράκης λεέι οτι καταφεύγουν σε πάκια Αραβες που δεν αποκλείεται να είναι αλήθεια.Πιστεύω οτι η απόλυτη εμπειρία για Ελληνίδα,δυτική γκόμενα είναι το περιβάλλον Μόσχας.Ενα χρόνο εκεί και θα τους φύγει ο αμανές.Θα εκτιμήσουν ξανά τα καλά του Ελληνα.

Επισκέπτης
Περιμενες να βγει offline να του τα χωσεις ετσι?Ξερεις πολυ καλα για ποιον λεω και τι λεω.

Πραγματικά.
Καραδοκώ
με το ρολόϊ στο χέρι.

Όταν είναι μέσα,
τρέμω ...

ειλικρινώς , αν πιάσεις το σώβρακό μου
ειδικά στο σημείο που άπτεται του όσχεου
είναι ξεκάθαρα ιδρωμένο ...

για να το καταλάβει και ο φίλος μας , θα του το γράψω όπως ξέρει ...
"ηλοικρεινός , αν πειάσυις τω σόβρακώ μου
οιδεικά στω σοιμήω που άπταιτε του ώσχαιου
ήνε ξαικάθαρα υδρομαίνω"

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
για να το καταλάβει και ο φίλος μας , θα του το γράψω όπως ξέρει ...
"ηλοικρεινός , αν πειάσυις τω σόβρακώ μου
οιδεικά στω σοιμήω που άπταιτε του ώσχαιου
ήνε ξαικάθαρα υδρομαίνω"
Τα μάτια μας ρε!!! :2funny:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Μάλιστα,όποιος λοιπόν είναι ανορθόγραφος του αφαιρούμε το δικαίωμα να γράφει και να εχει άποψη.

trikardos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2008
Like
31
Πόντοι
166

Επισκέπτης
Μάλιστα,όποιος λοιπόν είναι ανορθόγραφος του αφαιρούμε το δικαίωμα να γράφει και να εχει άποψη.

ώχει αλλλλά αν ίνε ανωρθώγραυοσ δαιν μπωρυί να κατοιγωρί τουσ άλλλουσ για γαιλλοίουσ ,
ας μάθη πρότα μαιρεικά βασσικά και μαιτά να απωκαλλοί άλουσ γαιλλείουσ

αλιός γείναιτε κομοδοία

mihail56

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
16
Το ενδεχόμενο ο μάικ_μκ,να είναι συνηθισμένος στα γκρίκλις δε το σκέφτηκες ρε βρωμιάρη;

Υπάρχουν πολλά άτομα που γράφουν γκρίκλις,και όταν δοκιμάσουν να γράψουν ελληνικά δε τα γράφουν τόσο καλά...δε θα τους φάμε....αλλά καλύτερα να γράφεις σωστά πράγματα και ανορθόγραφα,πάρα ορθογραφημένες ασυναρτησίες ;) ;) ;)

Δεν είμαστε στο σχολείο όπου όποιος είναι κακός στην ορθογραφία,θα του βάλουμε κακό βαθμό :jerking:

maik_mk

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2009
Like
1.505
Πόντοι
266
Ρε σκουπίδι μην με λυπάσαι πολύ ...

Γράψε κι άλλα ...

η αγραμματοσύνη σου είναι τόσο τραγική που καταντάει cult ....

αν δεν σε μελετήσει κανείς
νομίζει ότι τα ορθογραφικά τα κάνεις επίτηδες
είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς ότι σήμερα υπάρχουν τόσο αγράμματοι
ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΕΙΣ !!!!!!!!!!

Είσαι ανακάλυψη !!!!!!!!!!

τοσο μεγαλη η αναγκη, σου να βγεις καλυτερος...
και τοσο μεγαλη η μιζερια σου...
που πιανεσαι απο τα ορθογραφικα λαθοι, απλα και μονο για να βγεις καλυτερος?
τοση μεγαλη η αλαζονεια σου, που παροπιδιαζει την ορθη και λογικη σκεψη σου?
ναι εχεις δικιο....
ισως το μονο που εχεις δικιο....
δεν ειμαι τερας ορθογραφιας...
γραφω ελληνικα, χρησιμοποιω και greeklish, γραφω και γρηγορα...
οποτε εδεσε το γλυκο...
ναι κανω ορθογραφικα...
μονο που αυτα θα ξεχαστουν...
τα λογια, και οι σημασια τους ομως μενουν...
οι δικοι μου δεν ειχαν να μου δωσουν λεφτα, για να σπουδασω
ειχαν να μου δωσουν ομως παντελονια, για να κρύβω τα δυο αρχιδια που μου εδωσαν  και που με εμαθαν να τα τιμαω και οχι να φοραω τα παντελονια για να μην κρυωνουν τα ποδια μου.
μπορει να ειμαι ενα αγραμματο σκουπιδι, αλλα αυτο το σκουπιδι, σου απανταει σε οτι γραφεις ακεραια
χωρις να τροποποιει τα ποστ σου, χωρις να κραταει μονο οτι το συμφερει, εχει το κουραγιο να σταθει
απεναντι σε οτι γραφεις,κρατωντας το ατοφιο, οπως το το γραφεις.
εσυ διαβασμενε,επιστημονα και ορθογραφε,ειχες ποτε σου το κουραγιο να σταθεις ετσι απεναντι,σε αυτο το σκουπιδι,
κρατωντας ακεραιο το κειμενο του?
ΟΧΙ!!!!
δεν ειχες καν το κουραγιο, να γραψεις και να απαντησεις, σε πολλα απ'οσα σου εγραψε, πιαστηκες μονο απο την ορθογραφια του, επιβεβαιωνοντας αλλη μια φορα, απροκαλυπτα την ανικανοτητα σου να σταθεις στο υψος σου και να κοιταξεις στα ματια καποιον συνομηλητη, που σου αντιπαραστεκεται στα ισια και που αποκαλεις σκουπιδι.
αλλη μια  αποδειξη της αποτυχιας σου και της δυστυχιας που νιωθεις, αλλη μια αποδειξη, της επιταγης χωρις αντικρυσμα που εισαι, αλλη μια προσωποποιηση της γελοιοτητας,για αλλη μια φορα γινεσαι σημειο χλευασμου, και αυτο γιατι η ματαιοδοξια σου, η πικρια σου, η ταση του να μειωνεις τους παντες και τα παντα, για να βγεις καλυτερος, τονωνοντας εστω και για λιγο αυτο τον εγωισμο σου, που τρεφεις μεσα στην ματαιοδοξια σου, σε καθιστα αχρηστο και ανικανο να δεις ποιος και τι εισαι, που εχεις καταντησει.
ναι ολο αυτο σε κανει για λυπηση,  εισαι για λυπηση, σε μενα μπορεις να λυπηθεις την ορθογραφια μου και το εγκλημα μου προς αυτην.
σε εσενα ομως....
λυπαμαι ακομα και την μιζερη  υπαρξη σου...

υ.γ.  οσο για τον ιδρωτα στο σωβρακακι σου, δεν ειναι αναγκη ουτε να το γραφεις στην καθαρευουσα,  ουτε να κανεις επιμελως τοσα λαθοι, ολοι το καταλαβαμε πως απλα ηθελες να πεις, οτι απο το τσουξιμο εβαλες βαζελινουλα για να σε ηρεμησει, δεν ηταν αναγκη να το καλυψεις τοσο πολυ

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Για να μην λέμε μαλακίες σε κανέναν δεν αρέσουν άβαφτες, απεριποίητες, κακοντυμένες γκόμενες...
Αυτοί που τις χαρακτηρίζουν ψωνάρες και λένε ότι προτιμούν απεριποίητες επειδή είναι τάχα πιο απελευθερωμένες κλπ είναι απλά κομπλεξικοί επειδή δεν μπορούν να έχουν τα καλά μουνιά..
Το ότι δεν αρέσουν σ' εσένα οι άβαφτες (κοινώς κλόουν), δεν σημαίνει ότι δεν αρέσουν και στους υπόλοιπους.

Naruto-Sasuke

Μέλος
Εγγρ.
16 Σεπ 2008
Κριτικές
1
Like
27
Πόντοι
16
Ρε Μαικ καθεσαι και του απαντας κιολας και ασχολεισαι?Το ατομο εχει σοβαρο προβλημα το εχεις καταλαβει νομιζω. :idiot:

pathos gia ta temachia

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Φεβ 2009
Κριτικές
132
Like
149
Πόντοι
2.266
Για τις Ελληνίδες φταίνε εν πολλοίς οι Ελληνες.Είμαι σίγουρος οτι αν οι Ελληνίδες τύχαινε να διαδράμουν για λίγο σε ρωσικό περιβάλλον θα κατέληγαν να γλύφομουνιάζουν ελλείψει ανδρών.Ο δημητράκης λεέι οτι καταφεύγουν σε πάκια Αραβες που δεν αποκλείεται να είναι αλήθεια.Πιστεύω οτι η απόλυτη εμπειρία για Ελληνίδα,δυτική γκόμενα είναι το περιβάλλον Μόσχας.Ενα χρόνο εκεί και θα τους φύγει ο αμανές.Θα εκτιμήσουν ξανά τα καλά του Ελληνα.

σωστός τύπε μου!

thessalos

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2009
Κριτικές
5
Like
8
Πόντοι
16
γιατι ετσι τυπε μου;δεν γαμουν οι ρωσοι; :think:

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.002
Πόντοι
2.606
γιατι ετσι τυπε μου;δεν γαμουν οι ρωσοι; :think:

Ισα ίσα γαμούν και παραγαμούν αλλά ακριβώς επειδή οι Ρωσίδες είναι τόσο ανώτερες εμφανισιακά και ικανοποιούν όλα τα γούστα οι ξένες γυναίκες υποφέρουν στη Ρωσία και το πολύ να τους δίνεται ένα μουνί να γλύψουν.Είχα διαβάσει τις αναμνήσεις μια Αμερικανίδας που αναγκάστηκε τελικά να αιδιολειχήσει τέτοιο στραπάτσο έπαθε που από πριγκίπισσα στην Αμερική κατέληξε μπάζο στη Μόσχα.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Ισα ίσα γαμούν και παραγαμούν αλλά ακριβώς επειδή οι Ρωσίδες είναι τόσο ανώτερες εμφανισιακά και ικανοποιούν όλα τα γούστα οι ξένες γυναίκες υποφέρουν στη Ρωσία και το πολύ να τους δίνεται ένα μουνί να γλύψουν.Είχα διαβάσει τις αναμνήσεις μια Αμερικανίδας που αναγκάστηκε τελικά να αιδιολειχήσει τέτοιο στραπάτσο έπαθε που από πριγκίπισσα στην Αμερική κατέληξε μπάζο στη Μόσχα.
ρε τυπε αυτα που λες τα σκεπτεσαι καθολου η η αγαμια εχει κανει τον εγκεφαλο να υπολειτουργει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom